כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקציב עד 400 ש"ח ואני מעוניין בכרטיס טלוויזיה שיציג טיוי במחשב וגם יקליט באיכות מצויינת על איזה כרטיס ללכת? גם הייתי מעדיף שהכרטיס שתמליצו יהיה בחנויות כמו אופיס דיפו,באג וכו' תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות מחשב לעריכת וידאו לחבר ואני רוצה להבין כמה דברים : 1. יש כבר כרטיס לעריכת וידאו די וי סטרום 2 ותוכנת אידיוס איזה כרטיס מסך מומלץ GF8500 או GF8600 או כרטיס אחר ? 2. חבר שלי מעוניין לשדרג את המחשב , יש טעם להשקיע במעבד Q9450 ולוח אם GIAGBYTE P43 DS3 ? 3. יש במחשב הקודם ספק כוח קולר מסטר TRUE POWER 350W זה יכול להספיק לרכיבים שתוארו לעיל ? תודה יעקב
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הגעתי ל 740/1070 בסטוק זה 600/900 אני נותן בביוס 105Mhz frequency ואין הבדל אני נותן +0.3V וזה לא עוזר שום דבר אז האם יש דרך להמנע מ-volt mod פיזי.. שמעתי שאפשר בחלק מהכרטיסים לעדכן לביוס אחר ושם כבר יש הגדרות של כמה וולט הוא יקח. עריכה: נתקלתי בזה http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=NVIDIA&manufacturer=Palit&model=8800+GT&interface=&memSize=512 זה הכרטיס מסך שלי. אני רואה שלפי הביוס הראשון למשל שהוא גם הכי חדש, המהירויות סטוק עולות למשל מ600 ל650 ומ900 ל950.. השאלה האם זה מעלה באותו יחס את המהירות שאני אגיע אליה במקסימום.. ואם אני ארצה לחזור למקור, כיצד עושים זאת?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי 7800GT של GIGABYTE ללא אוברקלוק ועם המאורר הרגיל. והוא עושה רעש ממש חזק, מה יכולה ליהיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
נתבקשתי להמליץ לחברים שלא מבינים במחשבים, על מחשב חדש. בשלב מסויים הם ננעלו על חנות מסויימת שהיה להם (לא ישירות) נסיון טוב איתה, וחשוב להם לקנות הכל שם. מבחינת כל החומרות למעט מסך, יש לי עמדה ברורה. הבעיה היא, שהמסכים שיצא לי לבחון ואני אוהב, לא מוחזקים באותה חנות ולכן אני נאלץ לבחור מסך מתוך רשימה שלא יצא לי לבחון. סד"ג מחיר: סביבת ה- 800-850 ש"ח. גודל מסך 17 אינטש, CRT כמובן. המועדפים עלי שלצערי אותה חנות לא עובדת עם אותן חברות: Samsung 753DFX Philips 107T הדגמים שנראים רלוונטים שמוחזקים באותה חנות: LG Flatron 700B (טיפה יקר אבל בגבולות הסביר) LG Flatron 700P (קצת יקר, אבל אם אין ברירה הם יעשו את המאמץ ויקנו) LG 710BH (מחיר סביר, למרות שהוא אינו שטוח לחלוטין יש לי תחושה…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך מסוג se 9800 של חברת club3d עם 128mb ו-256bit שמעתי מחבר שדרך שינוי הגדרות אפשר להפוך אותו לפרו עם מישהו כבר עשה את זה הוא יודע על דרך אחרת לעשות את זה שיגיב כי אני חייב לשפר את הכרטיס הדפוק הזה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ברשותי טלויזיית שארפ LE814 שקניתי השבוע. מקור התמונה היחידי שלי כרגע הוא המחשב שלי. מאז שחיברתי את המסך אני נתקל בבעיית הבהובים שמקורה אינו ברור לי. אשמח לעזרתכם. נתוני המחשב: intel core 2 duo E8300 2.8 ghz מערכת הפעלה וינדואז 7 64 ביט כרטיס מסך: גי פורס 9600 גי טי האם זה קשור להפרשי הרצים בין הכרטיס מסך (60 הרץ) להרץ הטלויזיה ( 100הרץ)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כדאי לקחת את הAIW (שלמיטב הבנתי, יכול "להפוך" עם דרייברים של אומגה ל9800 פרו (ואולי אפילו יש לו ליבה R360 עכשיו) או לקחת 9800 פרו (שאולי אפשר להפוך אותו לXT) AIW: http://www.tul.com.tw/Global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=6&cat3=259 PRO: http://www.tul.com.tw/Global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=1&cat3=9
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ראיתי את הדיון למעלה של מסכי CRT, אבל אני לא בטוח מה טוב כיום, אז החלטתי לפתוח דיון חדש. אני מחפש מסך שטוח 17" בצבע שחור. תקציב - עד 1200. רק אל תביאו לי בבקשה משהו שהוא 1300 וכדומה, 1200 זה ממש הגג. תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים האחרונים (196.21) מהאתר של nVidia, אבל כשאני עושה קליק ימני על שולחן העבודה, לא מופיע הקישור ל-NCP. גם כשאני מריץ חיפוש ב-Start menu, הוא לא מחזיר לי תוצאות כלל. מפרט: E6550 @ 3.01GHz Win 7 HP 64-bit 2GB DDR2 GF 8800GT 512MB
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים הכרטיס של חברת Sapphire שהרבה חיכו לו ואני בינהם הגיע סוף סוף לארץ ע"י היבואן CD-LOG הכרטיס יגיע לחנויות כבר השבוע והמחיר שלו יהיה גבוהה מאוד יחסית לכל הציפיות שלנו :-\ ולפחות יש פיצ'ר של VIVO לפחות ... כהתחלה הוא יעמוד על מחיר : 1,700 ש"ח המומים :s05: גם אני הייתי שהרי כבר קיים בנעה מחשבים כרטיס של CONNECT 3D במחיר של 1,600 ש"ח וכמובן שאין מה להשוות בין החברות אבל עדיין מאוד מאכזב נקווה לימים טובים בהם ATI והיבואנים יחליטו להוריד יותר את המחיר שבעוד חודש לפחות יגיע ל 1,400 ש"ח והלוואי ... כי בינתיים יש בשוק את 7600GT שאחרי ביצועים ומחיר כמו שהוא מציע, ממש לא שווה לתת את התוספת ל X1800 GTO !!! האם הכרטיס של Sapphire יהיה כרטיס OC מוצלח …
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס טלויזיה (MSI TV@neywhere series) חיברתי הכל,עבד לי כמו שצריך ורואים תמונה. אני משתמש בתוכנה שבאה עם הכרטיס,InterVideo MSIPVS. עכשיו כמה שאלות: 1) איך מקליטים עם קול? (כשאני לוחץ על כפתור ההקלטה,זה מקליט לי בלי קול) 2) איך מקליטים שירים בלבד? (ללא תמונה)
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לדעת מה הסימנים שכרטיס מסך דפוק? למשל אם במשחק הוא נתקע לי מידי פעם וזה קורה בכמה משחקים האם אפשר להעיד על זה שהוא דפוק או רק בדברים ספציפים דרך אגב אם יש תוכנה שבודקת אם הוא דפוק אודה לכם אם תביאו לי כדי שאדע תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלןן לכולם, למישהו יש פיסת אינפורמציה לחלוק מתי ייכנסו לשוק התקנים אשר יאפשרו הפעלת מחשבים ניידים עם כרטיס מסך חיצוני (כדוגמת ה- Lasso) וכמה יעלה התענוג הזה? חוצמזה האם מישהו חוץ ממני הולך לקנות את הדבר הזה כשהוא ייצא, מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה, עכשיו הכל עובד בסדר פחות או יותר אבל כשאני מפעיל סרט FULL SCREEN כל מה שאני רואה על הטלוויזיה זה מסך סגול יש למישהו מוסג איך לתקן את זה? ואיזה פורמט כדאי לשים אם זה משנה בכלל... עמד לי NTSC שיניתי ל-PAL אין הבדל.. Gforce 2 mX טלוויזיה 25'' GRUNDIG
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בכל כרטיסי המסך החדשים יש שני יציאוות למסך זאת אומרת שני יכול להשתמש בשני מסכים ואפילו בארבע עם SLI אבל מה זה אומר אני מבין שלא כולם מראים אותה תמונה כי זה לא שימושי אז איך זה עובד בדיוק אני רואה את התמונה הרגילה על שני מסכים כאילו במקום שני מסכים אני מקבל מסך אחד עם פס באמצע? ואיך זה בדיוק עובד במשחקים אני יכול להגדיר שמסך אחד יהיה מפה עוד אחד יהיה הנשקים והמרכזי אני אשחק אני צריך הסבר כי זה נשמע לי הזוי
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני אהיה בארה"ב בחודש הבא וצריך המלצות לכרטיס גרפי עם יכולות VIVO איכותיות לצורך הקלטת תוכניות מממיר דיגיטלי בעיקר וכמובן שיוכל גם לתפקד כמכונת משחקים ראויה לשמה. ראיתי באתר של טום שיכולה להיות בעיה עם כרטיסי Geforce מסויימים : http://www6.tomshardware.com/graphic/20020522/ti4400_4600-02.html" לגבי ה-TVOUT: "In our last roundup of 21 GeForce3 Ti cards, we criticized the poor TV-output offered by these boards. Unfortunately, this situation has not improved with the GeForce4 family..." לגבי ה-VIDEO-IN: "The image quality offered by some cards shows a very different picture altogether, though - quite literally. On our reference monitor, an Iiyama Vision Master Pro 511, the o…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב עם win xp pro וכרטיס מסך fx5200 מהדור החדש יותר עם יציאות vga dvi ו s-video. מסך מחשב של asus שמחובר בdvi לכרטיס מסך. רכשתי מסך lcd וחיברתי אותו ליציאת vga של הכרטיס. לאחר שעות וייסורים רבים של משחק בהגדרות (למה זה תמיד סרט??!!! ) הגעתי למצב שבשניהם רואים טוב במצב של שכפול(תצוגה זהה). בהגדרות המסך של הווינדוס הגדרתי את ה asus כצג ראשי. אבל כאשר מפעילים את מצלמת האינטרנט או אפילו סרטון וידאו שנשלח במייל(למשל youtube או אפילו סרטון mediaplayer) מסך הטלוויזיה(lcd) מחשיך. מסך המחשב ממשיך לעבוד כרגיל, פותח את המצלמה והסרטים ללא כל בעיה. כאשר אני סוגר את האפליקציה מסך הטלוויזיה חוזר להראות את המחשב כרגיל. מה הסיבה? מה הפתרון? תודה רבה ויום טו…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי בטווח המחירים של 1600+- עם Chipset: nVidia מפנדה מחשבים? תודה מראש!! יותם
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שאני משחק משחקים 3D, אז יש רעש מהמחשב. אני נכנסתי הגדרות כרטיס מסך וראיתי אם אני מוריד את הGPU CLOCK אז אין רעש, ואם אני מעלה מחשב עושה רעש. הבעיה היא לא מאורר, הבעיה שאם אני מעלה את הGPU CLOCK HIGH PERFORMENCE אז יש רעש מהמחשב, כנראה מכרטיס מסך. שאני משחק משחקים הGPU CLOCK עולה ואז יש רעש מעצבן. למה זה? הרעש לא כל הזמן, הרעש רק שאני משחק במשחקים 3D וכרטיס מסך מתאמץ.. לקחתי לחנות מחשבים KSP ובדקו כרטיס מסך ובסוף הם אמרו שזה נורמלי אני גם בקושי שומע רעש וזה רק במשחקים כבדים זה לא מפריע. האם רעש חלש זה בסדר מה שאמרו לי בחנות KSP? כרטיס מסך בדגם : Sapphire HD 6570 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E המחשב שלי קניתי לפני שבועיים עדיין חדש. בתודה מראש מיקי
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזהיה שתשמש בעיקר להעברת קלטות לדי וי די ובאזור של 300-400 שח
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי 1950X PRO עד עכשיו לא נגעתי באמצעי שליטה של ATI ה- Catalyst הזה... עכשיו שמתי לב שאפשר לשנות שם את הגדרות של הגרפיקה.. כל ה Anti-Aliasing וכל זה... העלתי את הכל להכי איכותי... וכשאני נכנס למשחק (BF2) למשל.. ששם גם הכל על הכי גבוה, אז הגרפיקה פחות טובה בהרבה, מאשר לא להשתמש במנהל הזה של ATI בכלל.... אני יודע שאפשר פשוט לא להשתמש בו, ולהנות יותר, אבל אולי הבעיה היא שטותית וכן אפשר להנות הרבה יותר ולהפיק מהכלי הזה תועלת.. אז מישהו יודע למה זה קורה? וכשאני אומר שהגרפיקה פחות טובה בהרבה, אני מתכוון בעיקר ל Aliasing שהוא ממש ממש נראה גרוע. כאילו הכל על VERY LOW....
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
כשאני רואה סירטונים במדייה פלייר 9 הסירטון נראה כמו צלליות . מה הבעייה? ניסיתי לצרף קובץ אך לא הצלחתי להקטין את גודלו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר הרבה מחשבות על טלויזיה בחדר החלטתי בסופו של דבר לקנות כרטיס טלויזיה במקום טלויזיה שזה גם נותן אפשרות של הקלטה למחשב. חיפשתי המון בפורום הזה גם וגם בפורומים אחרים ברחבי הרשת ועדיין לא הצחלתי להבין כמה דברים ואיזה כרטיס טלויזיה הכי טוב בשבילי. אז ככה .. אני בעיקר צריך את הכרטיס בשביל לראות טליוזיה ולא ממש בשביל עריכה ... אני לא צירך לבזבז את הכסף לכרטיס לעריכה אבל תהיתי אןלי יש כרטיס שכולל בתוכו את שני הדברים זאת אומרת שיהיה גם טוב לעריכה וגם ללכידת וידאו או שזה בא בנפרד? בשורה התחתונה אני צריך כרטיס טלויזיה שתהיה לו רזולוציית לכידת וידאו גבוהה ,שאני אוכל להקליט בו בצורה איכותית מאוד רצוי שיהיה עם שלט בערך ב 300 ש"ח אפשר קצת יותר עד 500 ש"ח אבל אם זה לא נ…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כ.מ. למחשב שעליו עורכים וידאו ותמונות (PS) עדיף עד 500 ש"ח מפרט מחשב: Intel E6700@2.6G Asus P5B Dlx 965 EZCool 500W מסך U2410 DELL תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-