כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי את הכרטיס מסך : gigabyte geforce gtx 970 xtreme gaming החיבור של הכרטיס הם 2 חיבורים של 8 פינים. אבקש את עזרכתם בחיבורו של הכרטיס אם זה בכלל אפשרי עם הספק שיש לי כרגע. האם אני יכול לחבר את החיבור של ה6+2 פינים לכרטיס מסך ואת החיבור של ה6 פינים למתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך ואז לכרטיס מסך? למרות שישאר לי 6 פינים לא מחובר במתאם. ספק כח (מצורפת תמונה) הספק בעל חיבור 1 של 6 פינים ועוד אחד של 6+2. קיבלתי עם הכרטיס מסך כבל של 8 פינים נקבה ל 2 כבלים של 6 פינים זכר( תמונה מצורפת) בנוסף אלה שאר נתוני החומרה שלי. מעבד: I5 6600K לוח אם: ASUS SKYLAKE Z170 PRO GAMING 1151 זכרונות: KINGSTON HYPER X FURY BLACK 2X8 DDR4 2133M…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן להסיר את ההגדרה או שהכרטיס משתמש בהגדרות אחרות ?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ביצועים ראשוניים של הכרטיס מתחילים לזרום ברשת, נעים מאוד להכיר :-)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח שזה המקום לפרסם אז אם לא אשמח אם תעבירו את הדיון למקום המתאים אז ככה: אני מחפש כרטיס מסך שכבר לא עובד ושוכב אצל אחד מכם בבית והוא לא בשימוש. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
שנת 2016 מתקדמת לה לאיטה, וכעת נראה שאנחנו מתכנים למצב בו דור כרטיסי המסך החדשים של AMD ושל NVIDIA יושק לקרב ראש בראש ישיר במהלך תערוכת קומפיוטקס 2016, וקרב ראש בראש ישיר נוסף בין המעבדים החדשים של אינטל לדור החדש של AMD שיתרחש ברבעון האחרון של השנה שנת 2016 הוגדרה מבעוד מועד כאחת מהשנים המסקרנות והמשמעותיות ביותר שנתקלנו בהן בעולם החומרה, עם קפיצות לתהליכי ייצור חדשניים עבור מרבית קטגוריות המוצרים בשוק בתוספת להשקתן של ארכיטקטורות מעודכנות שידעו לנצל את השידרוג הטכנולוגיה באופן מיטבי. עם זאת, הרבעון הראשון של השנה כבר בדרך לסיומו – ובינתיים נראה שנצטרך להמתין עוד קצת לפני בואן של הבשורות הגדולות. לפי שלל דיווחים חדשים שונים ברשת, דורות כרטיסי המסך החדשים של NVI…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדרייבר החדש שיצא היום, 364.47 יקריס לכם את המערכת במידה ותנסו להתקין אותו עם יותר ממסך אחד בזמן ההתקנה. לאחר שהמערכת תקרוס - היא לא תצליח לעלות בחזרה! אפשר או לחכות עם עדכון הדרייבר או לנתק את כל המסכים לפני התקנת הדרייבר ולאחר מכן לחבר אותם בחזרה. אני מניח שראשים נערפים במחלקת ה QA שם כרגע.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות: הגרסה החדשה של מנהל ההתקן החדש של NVIDIA גורמת לפי שעה לקריסה של מחשבים מסויימים בעת תהליך ההתקנה שלה שלשום הפיצו החברות AMD ו-NVIDIA כמקובל גרסה חדשה למנהל ההתקן שלהם עבור תמיכה במשחקים החדשים, Tom Clancy’s The Division, Need for Speed, Hitman ו-Ashes of the Singularity. כמו כן הוסיפה NVIDIA שיפור ביצועים נוסף עבור Rise of the Tomb Raider. אבל לפעמים אחת מהחברות עושה טעות אנוש ומפיצה אל המשתמשים עדכון גרסה שבור במיוחד (למעשה, זה קורה לחברות הללו ואחרות לעיתים די דחופות), והפעם תורה של NVIDIA, שבשוגג הביאה עם העדכון החדש שלה קריסה מאסיבית של מערכת ההפעלה בעת ההתקנה שלו – דבר המצריך עליה דרך Safe Mode והסרה של הדרייבר כולו כולל ה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כצפוי, חברת NVIDIA משחררת מנהל התקנים מתוקן במקום הגירסה השבורה עליה דיווחנו. כעת ניתן להנות ממה שהעדכון מציע, כמו תמיכה רשמית ראשונה בתקן ה-Vulkan אתמול דיווחנו על עדכון מנהל ההתקן הקולקל של NVIDIA, ה-364.47, שגרם לקריסות מערכת מאסיביות אצל מספר גדול מהמתקינים שלו ואף הוכר על ידי החברה שהבטיחה עדכון מתקן בקרוב. כפי שחזינו, המחכים לא יצטרכו להמתין זמן רב, שכן כעת החברה משחררת עדכון מערכת חדש מתוקן, גרסה 364.51. לפי שעה החברה הסירה את העדכון המקולקל מתוך שירות העדכונים של GeForce Experience והחליפה אותו במתוקן, שיהיה זמין באופן אוטומטי לאט לאט לכולם. בחיפוש מנהלי התקנים דרך האתר עצמו, העדכון כבר קיים להורדה מיידית. NVIDIA שמה את Vulkan על המפה כעת לאחר …
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
בשיתוף פעולה בלתי רגיל עם אינטל ו-Razer, חברת AMD משיקה את Xconnect: הטכנולוגיה החדשה המאפשרת חיבור כרטיס מסך חיצוני בכל מחשב נייד תומך Thunderbolt 3 כרטיסי מסך חיצוניים, אולי הרעיון היותר מרתק וחלומם הרטוב של גיימרים רבים כבר נמצאים איתנו קרוב לעשור כטכנולוגיה קיימת ומדוברת. לעומת זאת, בשוק שבו הכל כבר הפך לחיצוני, כרטיסי המסך הם אולי היחידים שנשארו פנימיים, עד היום לפחות – זאת מפאת הצורך ההכרחי שלהם בחיבור בעל העברת נתונים בקצב מספיק מהיר. לכן הטכנולוגיה קיימת באופן מוגבל למדי, כמו אצל מחשבי ה-Alienware של דל, העושים שימוש בחיבור ומארז יעודיים. כרטיסי מסך חיצוניים אצל Dell Alienware – טכנולוגיה קיימת, אבל מוגבלת שנת 2016 היא אולי שנת הפריצה ש…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, אני רוצה להאמין שכל שנה הכטיסים מוכרזים ויוצאים לחנויות בארהב פחות או יותר באותו חודש בשנה, אפשר לדעת מה הסיכוי שהכרטיסים החדשים כבר יגיעו לחנויות בחול לפני היוני-יולי? ואם לא יש תאריכים פחות או יותר ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפתחת השבבים משכפלת את ליבות ה-Fiji שלה בכרטיס מסך כפול ליבות חדש תחת השם Radeon Pro Duo, אשר מגיע עם מיקוד בולט לעולם המציאות המדומה, ונתונים מפלצתיים שהופכים אותו לכרטיס החזק בעולם כרגע אחרי לא מעט זמן המתנה, חברת AMD סוף סוף משיקה את כרטיס המסך כפול הליבות הבא שלה, זה המבוסס עלצמד ליבות Fiji מלאות. כרטיס המסך החדש, על שלל הנתונים שלו עליו נעבור מיד, הופכים אותו לכרטיס המסך החזק ביותר נכון לשעה זו, עם ביצועים העומדים על עד כ-51% בהשוואה ל-TITAN Z החד ליבתי של היריבה הירוקה על פי החברה. יותר מלכל משימה אחרת, כפול הליבה החדש של AMD מיועד על פי החברה למערכות VR, שכן משקפי המציאות המדומה עושים שימוש בזוג מסכים, המתורגמים באופן ישיר לזוג ליבות בהתאם. בהתחשב ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמעט כל הקלפים כעת על השולחן והפרטים מתבהרים: אלו הם כרטיסי המסך של הדור הבא מבית היצרניות, והם לא לגמרי מה שחשבנו, אבל הם כן מה שאנו צריכים כמו שכבר חזינו בחדשה הקודמת בנושא, כרטיסי הדור הבא של NVIDIA ו-AMD מתקרבים, ואיתם מתקרבים עוד יותר הפרטים על כרטיסי הדור הבא. מידע חדש מספר סיפור מעט שונה על מבנה הכרטיסים החדשים – בעוד AMD חושפת את מפת הדרכים שלה ומידע מודלף חושף את סדרת כרטיסי המסך הבאה של NVIDIA במלואה, ושניהם תואמים באופן מלא למידע החדש על מבנה הכרטיסים. רובנו היינו בטוחים עוד מההתחלה שאת כרטיסי הדור הבא, הן של NVIDIA והן של AMD נראה יחד עם שבבי זיכרון המצופים מסוג HBM2, אך לא כצעקתה. על פי מפת הדרכים של AMD, דור ה-Polaris שלה לא יעשה שימוש ב-HBM2 אלא ב…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הרשת מתמלאת בידיעות מפתיעות המדברות על משא ומתן בין חברת אינטל וחברת AMD הנוגע לליבות הגראפיקה של השניה במוצריה של הראשונה זה לא תרגיל – התאריך 1 באפריל אמנם מגיע רק בעוד כעשרה ימים, אבל הידיעה הבאה בכל זאת מסתובבת ברשת ובאתרי החדשות בימים אלה: החברות אינטל ו-AMD, יריבות מושבעות בשוק מעבדי המחשבים האישיים, מנהלות משא ומתן הנוגע לשילוב ליבות הגרפיקה של חברת AMD במעבדיה של אינטל. הצפי הוא שעל פי המצב כרגע המשא ומתן יכשל והתוכנית לא תצא לפועל, כך אומרים גורמים המעורבים במשא ומתן המבקשים להשאר אנונימיים, אך במידה וכן, יוולד שיתוף פעולה חסר תקדים בו אינטל תייצר מעבדים המכילים ליבה גרפית מובנית Radeon – כזו המגיעה מחטיבת הגרפיקה של AMD ומשולבת גם במעבדים העצמיים שלה. …
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 370 NITRO DUAL-X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E איך הכרטיס מסך הזה? אני חושב אולי להביא אותו אשמח להמלצות שלכם.
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ביצרנית האמריקאית מכריזים שה-Razer Core, המארז החיצוני החדשני שיאפשר חיבור כרטיסי מסך שולחניים למחשבים נייחים, יושק רשמית בחודש הבא, עם תג מחיר גדול מאוד של 500 דולר. לא כולל כרטיס המסך עצמו שנת 2016 מביאה איתה שלל חידושים מרשימים לעולם המחשבים והחומרה – ואחד מהגדולים שבהם הוא טכנולוגיה שמאפשרת לכרטיס מסך חיצוני להתחבר כמעט לכל מחשב נייח או נייד, בקלות ובנוחות ובהתבסס על תקן ה-Thunderbolt 3 שאמור להעניק מספיק רוחב פס בכדי להביא לניצול סביר של העוצמה הזו. את הסיפתח לטכנולוגיה תעניק לנו חברת Razer, שמאשרת כעת כי מארז ה-Razer Core הייעודי שלה אותו הציגה בחודש ינואר 2016, שמתבסס על טכנולוגיית ה-Xconnect מבית AMD, יהיה זמין לרכישה ב-15 באפריל – במחיר של לא פחות מ-500…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב מותג של דל עם ספק שלא מתאים לכרטיסי מסך מודרניים. יש לי רק כבל 6 פינים אחד. במקום לקנות ספק חדש, הייתי מעדיף להשקיע את הכסף בכרטיס מסך זול, אבל שיריץ לי GTA4 על הגדרות גבוהות בלי קרטועים. לוח: 09KPNV של DELL מעבד: Intel Xeon W3550 מסך: Dell P2314H 23'' LED IPS תודה!
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ענקית הזיכרון מיקרון הכריזה על כך שהיא מתחילה לעבוד על יצור של זיכרון גרפי מסוג GDDR5X. כיצד הוא שונה מ-GDDR5? כל הפרטים כאן לאחר שעבר כמה שינויים בתהליך היצור שלו, נראה שזיכרון ה-GDDR5 המסורתי לכרטיסי מסך קרוב לסיום חייו, לפחות בעולם כרטיסי המסך המתקדמים. זיכרון זה החל את דרכו בכרטיס המסך HD 4870 של ATI דאז, בשנת 2008 והוא סימל את אחת מקפיצות הטכנולוגיה המשמעותיות בעולם הגרפיקה. לראשונה, זיכרון גרפי בכרטיס מסך עבד בארבעה ערוצים וכך איפשר תעבורה כפולה של מידע לעומת זיכרון ה-GDDR3 הקודם לו. עם תדר התחלתי של 900 מגה-הרץ בלבד, ה-GDDR5 סיפק תעבורה של 3.6 גיגה-ביט לשניה בלבד פר נקודת חיבור בלוח. כשמתקדמים אל דור ה-GTX 700, הוא כבר טיפס אל 7 גיגה-ביט לשניה פר נקודת חי…
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני עובדת על תכנת sketchup 2015 עם מנוע רינדור vray 2.0 כשני עבדת באיכות נמוכה זה בסדר אבל כשאני מעלה איכויות הוא לא מצליח וקורס, נתוני המחשב שלי הם כמצורף נראהל י שזה קשור לכרטיס מסך.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מנכ"ל NVIDIA חשף בכנס המפתחים GTC 2016 את ה-Tesla P100, מעבד גרפי מפלצתי המהווה שיפור תהומי על פני כל מה שהכרנו בעולם הזה כנס GTC 2016 (ר"ת GPU Technology Convention) של NVIDIA הוא כנס שנתי שעורכת החברה והוא פונה בעיקר למפתחי התוכנה שעובדים עם החומרה של ענקית הגרפיקה. בכנס זה מציגה NVIDIA את הפיתוחים האחרונים שלה בתחומים הכי חמים בשוק והשנה הדגש הגדול נעשה איך לא, על מציאות מדומה. בכנס, הציגה NVIDIA שלל כלים המסייעים בפיתוח סביבות מציאותיות ככל הניתן. כלים המאפשרים עיבוד יעיל יותר, תאורה מציאותית והתאמת הרינדור למשקפות עצמן. בנוסף, השנה נעשה דגש גדול במיוחד על בינה מלאכותית. המעבדים אותם מייצרת NVIDIA מקבלים כלים וחיזוק כדי לאפשר לשרתים לבצע כמות אדירה של חישובי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיווחים עדכניים מצביעים על כך ש-AMD תהיה הראשונה לצאת עם כרטיסי מסך חדשים בדור הזה, כמו שעשתה בדורות קודמים. מועד ההשקה? כנראה בתוך פחות מחודשיים ההמתנה הארוכה למשהו חדש עומדת להסתיים. בעלי כרטיסי מסך דוגמת HD 7970 יכולים לצאת משינה בת חמש שנים כמעט אליה נכנסו. נראה ששדרוג רציני נמצא בפתח אצל AMD והעבודה הקשה במפעלי 14 הננומטר אצל יצרניות הליבה מתחילה להניב פירותיה הקיץ. שמועות ממקורות אמינים למדי מאשרים שהשקת סדרת כרטיסי מסך החדשים של AMD תתבצע עוד במהלך חודש יוני, ככל הנראה בשבוע האחרון בחודש הזה. האם זה אומר שנראה הדגמה לביצועים או אפילו השקת "נייר" בקומפיוטקס השנה? גם כן, נראה שהסיכוי הוא גבוה למדי. התערוכה הזאת תתקיים ביום האחרון של חודש מאי ובראשון ביוני. …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פרטים מאושרים בשילוב עם הדלפות מגיעים אל הרשת ומציירים תמונה ברורה יותר לגבי דור כרטיסי המסך החדש של NVIDIA לצרכנים הביתיים השקת Tesla P100 מסמלת את נקודת הפתיחה לדור חדש של כרטיסי מסך מאת NVIDIA. לא מעט זמן שאנו ממתינים לשמוע משהו חדש על כרטיסי מסך המבוססים על תהליך היצור החדש של 16 ננומטרים. רבים כבר מאסו במוצרי 28 ננומטרים, שהחלו את דרכם עוד בשנת 2011. כוכב נוצץ במרחק – פרטים טכניים על ליבת GP100 לאחרונה אושרו פרטים טכניים לגבי ספינת הדגל של NVIDIA בדור הראשון של תהליך 16 ננומטרים. לפניכם דיאגרמה המתארת את מבנה הליבה הגרפית GP100 (ר"ת Geforce Pascal), אשר בה יעשה שימוש רק בכרטיסי המסך החזקים ביותר שתשיק NVIDIA בדור Pascal הראשון. הליבה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את ליבת GP100 האימתנית נקבל כנראה רק בשנה הבאה, אבל הכירו את אחותה הקטנה שתנסה לכבוש את עולם כרטיסי המסך בעוד חודשים ספורים כמיטב המסורת, מוצרי הדגל של דור כרטיסי מסך מסויים נדחים לשנה שניה של השקות מה שאומר שמוצרים המכונים "שוק הביניים" ו-"שוק הביצועים" יגיחו בקרוב בחנויות. את ההשקות הקרובות של NVIDIA תלווה הליבה הגרפית GP104 ונגזרותיה שישמשו כאחים הקטנים יותר. בכנס GTC שערכה NVIDIA לפני כמה ימים היא חשפה שני מוצרים, האחד הוא ה-Tesla P100 אשר מבוסס על הליבה הגרפית החזקה ביותר שלה כיום. המוצר השני הוא ה-PX, לוח מודפס שכולל שתי ליבות גרפיות מדור Pascal החדש ומטרתן היא חישובים הקשורים לסביבת הרכב וצורת נסיעתו כדי לקדם את עולם המכוניות החכמות. ההצצה הזא…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלוםהורדתי את המשחק ACT OF AGGERSION אבל לוחץ מצב SKRIMISH ובוחור שחקנים ומפות ולוחץ התחת הוא מתחיל לטעון יש מסך עם תמונה והכול ואז הוא נתקע,זה אומר שהכרטיס שלי חלש מידי בגלל זה הוא לא עובד?או בגלל משהו אחר?יש לי 4 גיגה זכרון,מעבד DUAL CORE 3.2 גיגה וכרטיס מסך חלש GEFORE 210,צירפתי לכם כאן קישור לדרישות המשחק ACT OF AGGERSION :http://gamesystemrequirements.com/ga...-of-aggressionורציתי שתמליצו לי איזה כרטיס מסך יתאים לי כדי להפעיל את המשחק ברמת רזולוציה בנונית,שהמשחק ירוץ באופן סביר לא איטי ולא מהיר,שאפשר לשחק עליו.צירפתי לכם קישור של כרטיסי מסך באייבורי:https://www.ivory.co.il/graphics_card.htmlהתקציב שלי עד 300 שקל אבל אפשר קצת לחרוג אם הספק כוח שלי חלש מידי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם כוחות מחודשים ושיפורים טכנולוגיים גדולים, מותג ה-Radeon הוותיק של AMD מיועד לחזור ולפרוח על פי מפת דרכים שפורסמה לאחרונה כל ההדלפות והשמועות עד כה נראות נכונות, שכן על פי מפת דרכים שפורסמה לאחרונה שנת 2016 הולכת לפתוח דור חדש של כרטיסי מסך על להבה בינונית. הנה סיכום ביניים של כל מה שידוע לנו עד כה. את שנת 2015 סיימנו עם הדגמה טכנולוגית שידועה כ-Radeon Fury. אלו היו כרטיסי המסך הראשונים שמשתמשים בזיכרון גרפי חדש בשם HBM. זיכרון גרפי עם דריסת רגל מינימלית, קיבולת גבוהה יחסית ומהירות תעבורה שלא הייתה שניה לה. לפניכם מפת הדרכים שיצרה AMD, ההדלפה מאתר Videocardz. לחצו להגדלה השנה הזאת צפויות לכבוש את עולם הגרפיקה שתי סדרות …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-