עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MasterOr,

מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הזה: לחץ כאן השאלה אם אני יוכל להגיע איתו לביצועים של לפחות 6800 או יותר אפילו אני מדבר יותר על צינורות מאשר תדרים שיותר קל וגם כרגע אם ההבל ביניהם כל כך גדול?

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  2. כותרת.... תודה רבה לעונים...

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  3. כרטיס שלא משווק ע"י הם יותר, הכרטיס מת, אז מה אני אקבל במקום ? אולי איזה DVI ?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  4. Started by killer1p,

תראו יש לי את הכרטיס מסך: ABIT RADEON X600XT 128M וקניתי אותו לפני שנה ככה עם המחשב, ובזמן האחרון שאני נכנס למשחקים זה עושה לי מלא סימנים במשחק ויוצא לי מהמשחק וכ'ו.. אני לא מאמין שזה וירוס כי פירמטתי תמחשב וזה לא עזר.. אמרו לי לנסות את אלה: OverClock DownClock למישהו אולי יש קישור? או שהוא יודע מה הבעיה וזה לא קשור לתוכנות האלו? תודה מראש!

5. Started by Director,

שלום לכולם , השאלה היא כזאת: אני משחק במשחק COUNTER STRIKE SOURCE למי שמכיר ומי שלא מכיר עכשיו יש לי שם בכללי 100 FPS , אבל ברוב המקרים ובמפות הכבדות יש לי בערך 70FPS אבל כל פעם שנכנס איזה אובייקט למסך המחשב פשוט נתקע . נגיד אני הולך ופתאום קופץ איזה משהוא למסך המחשב נתקע ל-1~3 שניות , או שיש דרופ ל-10FPS או משהוא בסגנון . זה קשור להתחממות הכרטיס אולי ? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  6. ה5850 מעניין אותי...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by chosenone,

שווה לקנות כרטיס SAPHIRE RADEON R9 29X BF4 EDITION ב 1800 ? מחול ובלי אחריות !!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by asili,

יש לי מסך IIYAMA 454 והוא מלא טביעות אצבעות ולכלוכים קראתי שאסור לנקות אותו עם ספריי לניקוי מסכים אז רציתי לדעת מהי הצורה הטובה והבטוחה ביותר לנקות מסך מסוג זה? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dabaz,

ב7800GT של POV רשום: D-Sub: No DVI-I: 2x זאת אומרת שאני לא יכול לחבר את הCRT שלי שיש לו חיבור אנלוגי בלבד? http://www.pointofview-online.com/GF7800A.html

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  10. Started by Or ei,

נראה שהראדון 9500 הולך להיות משהו עצבני במיוחד כמו עם ביצועים שאמורים להיות לו ואם תג מחיר של איזה 1200-1400 ש"ח (בחישוב מהיר של מע"מ שווי הדולר וסכום שהחניות יקחו לעצמן) אם הוא יראה ביצועים דומים לשל ה4400 או בכלל של ה4600 הוא יהיה ממש שווה והגירסת פרו שלו אמורה להיות עם 8 צינורות עיבוד ועם רוב פס של זיכרון של 256 BIT ואולי מחיר של איזה 1500 ( ???) הוא בכלל יהיה מלך שוק חדש טוב לפחות עד שנראה מה לNV30 יש להציע .... מה אתם אומרים ??

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by Silver Dragon,

אני אתן את הדוגמא על BF2, הצל מפוקסל וגם האופק חתוך כזה, בקרייסיס שמתי על HIGH וזה לא מריץ לי אותו בכלל, FPS כנראה ממש נמוך לא בדקתי, אני יודע שזה לא צריך להיות ככה, ושיש פיתרון, (אני מקווה מאד לעצמי) הכרטיס של LEADTEK מפרט: 8800GT מעבדC2D E6420 זיכרון 2GB 800Mhz לוח אם: Gigabait 965P ספק כוח ליברטי 500W. עידכנתי דרייברים מהאתר של NVIDIA אני מבואס רצח שמתי על זה 1500 ש"ח שעבדתי בשבלם, אני אשמח לעוזרים. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני כבר הרבה זמן מטלבט על כרטיסי מסך, אז הגעתי להחלטה שאני יקח 6800 הרגיל, עכשיו השאלה ASUS או Albatron ? בקשר לכרטיסי זיכרון, Adata 512MB DDR 3200 Memory + עוד אחד, זה טוב? יעני Adata ? תודה לכל העוזרים..

• 80 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. זה אחלה כרטיס, ודרך אגב מחר אני יקבל עוד 1GB זיכרון וכונן קשייח.. בקיצור, אני רוצה לבדוק את היכולות של הכרטיס מסך... ושמעתי שיש תוכנה שמראה כזה סרטון כבד, לא יודע בדיוק...אני רק רוצה לבדוק תיכולות..

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  14. מה יותר טוב crossfire xpress 3200 or quad sli מה יותר חזק ומה הקטע של 4 כרטיסי מסך?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by Frozen-Ice,

שלום חברה נכון שיש את ה AA וכל הדברים האלה ? עכשו למשל ב 8800GTS איך אפשר להפעיל אותם ? (למשל בכרטיסי ATI יש את ה CRYSTAL)

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by KiDi,

יש לי לוח אם ASRock 4CoreDual-SATA2 R2.0 במפרט שלו באתר של החברה כתוב שיש לו סלוט PCIE אבל מודגש @ x4. איזה כרטיסי מסך מתאימים ללוח אם הזה? אם אני קונה כרטיס PCIE x16 האם הוא יעבוד? יעבוד פחות טוב? לא יעבוד בכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by Amsiman,

שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני טס לגרמניה וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש כרטיס מסך חדש הדגם שכרגע אני מעוניין בו הוא הR9 290 באחד מהדגמים עם הקירור המתקדם יותר. רציתי לברר לגבי הייבוא של הכרטיס לארץ, הבנתי שיש החזר מס כאשר קונים מוצר באירופה בתקופת חופשה, האם בהתחשב בהחזר מס יהיה משתלם יותר להביא את הכרטיס מחו"ל? והאם יש מס מסוים בכניסה לארץ במידה ואני מביא איתי מוצר כזה?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by ofri11,

שלום, האם ישנם כרטיסי מסך שתומכים בשתי מסכים אך לא כ-Extended, אלא כמסך אחד ברזולציה 2560*1024 (במקרה שלי), כמו טכנולוגיית ATI Eyefinity רק עם שני מסכים ולא שלושה? ז"א שהשורת משימות תהיה על כול המסך וכו'.. תודה מראש! עופרי.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה עם הכרטיס מסך. הכרטיס הוא 9600gt sonic. ברגע שהמחשב נכנס למצב שינה, המאוורר של הכרטיס פועל על 100% ועושה רעש לא נורמלי. כשהמחשב דלוק רגיל, הכל עובד בסדר. אשמח לעזרה! תודה!

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  21. אני מקבל ב POP 35-45 FPS במקום שאני צריך לקבל 60 ומעלה ל 80 איך זה יכול להיות יש לי HD4870

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  22. החברה הטאיוואנית סחבה לא מעט שרתים חדשים מתוצרתה אל הדוכן שהקימה בלאס וגאס, לצד כל טוב של ניידים, לוחות אם וכרטיסי מסךלכתבה

23. Started by jeyjey,

שלום אני רוצה להעיף את המסך ולחבר במקומו טלויזיה יש לי את כל מה שצריך רק רציתי לדעת אם אני צריך תוכנה כלשהי כדי לעשות את זה... ואם כן על איזה תוכנה אתם ממליצים? ד"א הכ. מסך הוא GF4MX אם צריך

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by segevon,

כרטיס מסך לחבר בעל מעבד Pantium D 3.4 ו2GB RAM.. לא משחקים כבדים במיוחד.. שיריץ CALL OF DUTY 4 על הכי גבוה שאפשר בתקציב הזה.. תודה... מפרט : Pantium D 3.4 DDRII 2 GB 333Mhz Intel Ati Xpress200 M-Board ספק של 450W (בטח מספק 400 גג)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.