כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
x1950pro vs hd3650ddr2 x1950pro vs hd3650 ddr3 תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
חברת ASRock חושפת באתר שלה את דגם ה-Challenger מוקדם מהצפוי - ומגלה לנו כי כרטיס הביניים העתידי יהיה דומה למדי לכרטיס מהמחנה האדום שכבר נמכר בחנויות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
- 1 follower
-
-
התחדשתי במסך חדש של סמסונג 23 אינץ' וכשפתחתי את האריזה גיליתי שלא טרחו לשים חוט DVI אז לקחתי חוט DVI ממסך אחר ואת המסך הקודם שלי (19 אינץ') חיברתי דרך HDMI (משום מה יש לי חצי תמונה כשאני קובע שמסך הראשי יהיה בHDMI) והבעיה שהHDMI לוקח את הסאונד לעצמו! איך מבטלים את זה? ניסיתי לשחזר את זה שיעבוד דרך הכרטיס קול על הלוח אם והכל פה התחרבש עד שנאלצתי לנתק את המסך ולעשות שחזור מערכת לשעה קודם והכל חזר לסדרו. איך אני מבטל את הסאונד של הHDMI?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אם מישהו יכול להסביר לי איך אני מחבר את ה NVIDIA GEFORCE 2 MX 200 שלי לטלוויזיה הלכתי לחנות אלקטרוניקה וביקשתי כבל כזה וננו לי משהו עכשיו מה אני עושה שזה יפעל בבקשה עזרו רק לא יותר מדי מסובך כי אני לא מבין כל כך במושגים של חומרה ???
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
עוד עדות חיה לבלאגן בעולם השבבים מטעם המחנה הירוק?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב היום בבוקר אחי הקטן בא למחשב ורואה שהמסך כאילו מכובה הוא מוזיז את העכבר וכלום... בדקתי את העניין חיברתי את המסך שלו לנייד שלי והמסך עובד ניסיתי לנקות את הכרטיס מסך מכל כיוון ועדיין לא עובד ניסיתי לחבר את המסך ליציאת ה dvi של הכרטיס מסך וזה עדיין לא עובד הסתכלתי טוב וראיתי שאני מפעיל את המחשב המאוורר של הכרטיס מסך עובד אבל עדיין לא רואים כלום על המסך אז או שהכרטיס מסך נדפק או שיש בעיה בלוח אם מה דעתכם בנושא ? ד.א הכרטיס הוא 6600GT
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, המסך CRT הקשיש שלי מתחיל לעשות בעיות. בימים האחרונים מדי פעם הוא מתחיל לרצד (כל פעם בדרגות שונות של ריצוד), כאשר פעולה של degauss לא עוזרת להפסקת הריצוד, וגם ההגדרות טובות (מוגדר על הכי הרבה שאפשר - 75hz). יש לציין שגם הורדה של הרזולוצייה ל800X600 (מ1152X864) לא פותרת את הבעייה, ואפילו לא מאטה את הריצוד. בכל מקרה, אני מניח שפתרון של ממש לא יהיה לכם, אבל רציתי להתייעץ לגבי הכדאיות של התיקון (אני מניח שזה לא כדאי, אבל בכל זאת לא התעסקתי בדברים האלו הרבה זמן, אז מי יודע?). שנית, בגלל שאני לא בטוח בכלל שמישו פה יגיד לי שזה אפשרי/כדאי לתקן את המסך, רציתי להתייעץ בנוגע למסך חדש: אני רוצה לקנות מסך LCD בתקציב של עד 1500 שקל , והרבה זמן לא התעדכנתי בשוק, אני באמת לא יודע מ…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר אליו 1. ב-DVI מסך LCD 19 ברזולוציה של 1280X1024 2. ב-VGA טלויזיה LCD 32 ברזולוציה של 1366X768 עם כרטיס מסך Geforce סדרה 6. אני רוצה לאפשר עבודה נורמלית על המחשב על המסך LCD19 בלבד וכאשר יש צורך לראות סרטים על ה-LCD32 (אין מצב שגם עובדים על המחשב וגם רואים סרט). ואני מחפש פיתרון תוכנה נורמלי לתצוגה כפולה בדריבר של NVidia הצלחתי להגדיר dual view (לא clone) של שניהם כאשר ה-LCD19 ברולוציה 1820X1024 וה-LCD32 על 1360X786 (משום מה אין לי 1366). הבעיה היא שבמצב הזה שטח העבודה נמתך על שני המסכים ולכן 1. העכבר יוצא מגבולות ה-LCD19 מה שמחרפן אותי 2. תוכנות שהיו פתוחת על ה-LCD32 יפתחו גם בפעם הבאה על ה-LCD32 וצריך יהיה לחפש אותם בנרות. ובנוסף ב-LCD32 התמונה יוצאת קצ…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
רציתי לשאול שאלה - אני מציין קניתי כבר אז אל תיטרחו להביא לי קישור בקשר לקניה לספק יותר טוב או משהו.. אני רק רוצה לוודא בישביל השקט הנפשי שלי הספק הזה שבחתימה הוא מספיק למערכת שלי נכון..?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הדגם החדש שישלב צמד מהליבות העוצמתיות ביותר של מפתחת השבבים עשוי להיחשף כבר במהלך החודש הקרוב, עם זמינות ממשית בחנויות במהלך הרבעון הראשון של שנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/מתנה-לשנה-החדשה-amd-עתידה-לחשוף-את-כרטיס-ה-r/
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בהמשך לדיון שפתחתי לא מזמן כדי להסיר ספק האם הספק הנ"ל יחזיק את הכרטיס 9800GX2 הזמנתי את EVGA 9800GX2 1024MB SSC אך אני לא מוצא מתאם מ 6 פינים ל 8(מישהו יודע איפה אפשר לקנות?)
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
המשחק עובד מהר וטוב ולאחר זמן מתחיל לקרטע מדי פעם.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מה דעתכם על השילוב? האם המעבד יגביל מאוד את הכרטיס מסך? יש לי הצעה על הHD5770 שברשותי ככה שבסוף הHD7850 עולה לי 600 ש"ח. אבל אני בספק אם המעבד שלי יגרד את היכולות של ה7850, ה5770 לא מצליח להעמיס על המעבד מעבר ל70 אחוז.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
של חברת POWER COLOR זיכרון HYNIX תודה....
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כאן אתם יכולים לראות מהו הדרייבר הכי טוב http://www.onlynewz.com/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=12&page=1 אני מקווה שפירסמתי במקום הנכון...
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia quadro fx 3500 והמתח שלו נשבר אני חושב אני קניתי אותו ביד שתים ועוד לא חברתי אותו עם אני יחבר וזה יעבוד הדרבירים יעבוד כמו שחייב לעבוד? במשחקים כמו מיינקרפאט תודה לכול עוזרים 3>
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר הרבה תראדים שפתחתי ואף אחד לא ענה לי גיליתי את התשובה לבעיה שלי לבד אך הפתרון הוא יקר מאוד, השאלה שלי איך בנוי ממיר ממחשב לטלויזה (http://solo.starwebz.com/product-1.html) ואיך אפשר לבנות אותו ??. והאם אני יכול להעלות את הHZ של המסך ל100??
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם כבר ציינו את זה, אבל בדרייברים של אומגה catalyst 4.4 יש באג (לפחות אני חושב שזה) שאם משנים את ההגדרות של v-sync ל always off אז יש ירידה חדה בביצועים עד להתקנה מחודשת של הדרייברים. מי שרוצה שינסה ויבדוק, אבל אני לא ממליץ.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
רציתי לחבר 2 מסכים ל GEFORCE 7600 שלי (בלפטופ). מסך מחשב אחד חיברתי בלי בעיה. כשהוספתי את הטלוויזיה דרך ה SVIDEO הוא זיהה אותה אבל נתן לי לחבר רק שני מסכים בו זמנית(המסך של הלפטופ + מסך אחד נוסף). מישהו יודע איך אני רואה בו זמנית גם על הלפטופ, גם על מסך המחשב וגם בטלוויזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מי שיודע על מסכים של ויוסניק לגימרים ב19 אינץ' בקונטרסט 1600 ומעלה ו8 MS ומטה שימליץ לי תודה רבה רבה רבה ....
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לכמה מעלות מקסימום יכול להתחמם הכרטיס הזה? שלי מתחמם ל105 מעלות
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם ... ניסיתי להתקין משחק חדש ש"קניתי" , ושבאתי להפעיל את המשחק יצאה לי הודעת שגיאה שהכרטיס אינו תומך ב-"PIXEL SHADERS V.1.1". הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן נדמה לי שזו גרסה 163 ועדיין יוצאת לי אותה הודעת שגיאה. 1. מישהוא מוכן להסביר לי מה זו השטות הזו ? 2. ומהיכן אני אוכל להוריד דרייבר שתומך בפונקציה הזו? אני קצת מיואש אז עזרה מהירה תתקבל בהכרת תודה ענקית........
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני מוודא שהכל טוב עם הכרטיס מסך שלי ואיזה ציון הוא אמור לקבל ב3dmark 05 ועל איזה הגדרות תודה..
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי lcd full HD חדש של LG (קצב רענון גבוה ו- 100MHz) אני מעוניין לחבר מחשב עo כבל HDMI אל ה LCD על מנת שאוכל לראות סרטים באיכות גבוה ויש לי מספר שאלות בנושא 1. איזה מחשב (מפרט מינמאלי) אני צריך על מנת שאוכל לראות FULL HD כמו שצריך ללא הפרעות בעיות וצבע וכו'. 2. האם מחשב ישן עם AGP ומעבד AMD SAPMRON 2400 יוכלו לעשות את העבודה 3. האם יש חשיבות לאורך כבל HDMI? ואילו אורכים מומלצים על מנת שהתמונה תישאר חלקה? תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס hd3450 עם יציאות VGA, DVI, HDMI וכן טלויזיה ישנה עם כניסת AV הבנוייה מ 3 RCA האם ואיך ניתן לחבר בינהים כך שיהיה אפשר לראות את לעשות EXTEND ל DESKTOP לתוך הטלויזיה הבנתי שאין מתאם פשוט מ HDMI ל RCA או ל SVIDEO . תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-