עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. MSI GTX770 2G Twin Frozr - 1598 nis Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X OC 3GB - 1599 nis Gigabyte GTX770 Windforce X3 OC 2GB - 1650 nis Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X OC 3GB + BF4 - 1698 nis Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X OC 3GB - 1710 nis Sapphire Radeon R9 280X Toxic OC 3GB - 1821 nis MSI GTX770 4G Twin Frozr - 1887 nis MSI GTX770 2G Lightning - 1891 nis הדגש הוא על כרטיס שקט יחסית וכמובן שיתן את התמורה הטובה ביותר.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  2. Started by Lethal_Acid,

יש לי כ.מסך 9600 XT עם יציא ל TV שדרכה מחוברת הטלויזיה בחדרי. אורך הכבל בערך 5 מטרים ורואים מצויין!!! לאחרונה עלה לי רעיון לחבר גם כן את TV שבסלון למחשב להעביר כבל או לקנות את המכשיר האלחוטי הזה. אבל אני לא רוצה לנתק את החיבור לTV אצלי בחדר אלא לעשות פיצול. לא קשה במיוחד כולה לחתוך ולהוציא כבל נוסף. השאלות שלי: במידה ואני מנתק את החיבור לTV שאצלי בחדר ומעביר לסלון שבערך אני אצתרך לשהתמש בכבל באורך 20 מ' איך תהייה האיכות? במידה ואני מפצל את החיבור לTV ומעביר לסלון איך תהייה האיכות? האם משהו התנסה במכשי האלחוטי הזה? איך האיכות? תודה L.A

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. קבלתי אתמול את המסך החדש: Samsung LCD SysMaster 730B DVI ועכשיו משום מה התמונה רועדת במסך. מה יכולה להיות הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום חברים, את הכרטיס שלי GTX460 1GB מכרתי אתמול (הייתי מאוד מאוד מרוצה ממנו, מריץ משחקים כמו חמאה) החלטתי להשתדרג ולקחת כרטיס חדש (או אפילו יד שניה) מה שעומד מבחינתי זה אחד מהכרטיסים האלו: GTX470 או GTX480 או GTX570 או GTX580 הדרישות שלי הם כאלה, כמובן משחקים אבל בנוסף אני עורך וידאו FullHD בתוכנת פרמייר CS5.5 פרמייר דורשת תמיכה באחד מהכרטיסים האלו ואני חשבת לרכוש את אחד מהם בלינק הנ"ל מראים במדוייק איזה כרטיסים נתמכים בתוכנה: http://www.studio1productions.com/Articles/PremiereCS5.htm שיקול נוסף הוא אולי להביא את ה-GTX580 דרך eBay בדר גודל של מחיר 400$~ בקיצור חשוב לי לשמוע את דתעתכם ועזרתכם להחליט מה לקחת. תודה רבה. Kastro.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. מהו הכרטיס מסך עם היחס ביצועים \ מחיר הכי טוב ? בין 300-700 שקל תודה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by SushLohet,

היי , יש לי לוח P5W DH Deluxe שיש בו את טכנולוגית ה Crossfire האם אני יכול להכניס שני כרטיסי X550 של ATI וזה יעבוד? כי מה שאני יודע זה שבדרך כלל צריך להיות גישור מסויים בין הכרטיסים ושקניתי את הלוח לא היה את זה וגם לא עם הכרטיסי מסך השאלה היא אם הלוח יכול לעשות זאת לבד בלי הכבל המגשר

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  7. חברי הפורום שלום לאחרונה שמתי לב שבפורום מפרטי מחשב, בעיקר כאשר ישנן מגבלות תקציב, ניתנות המלצות שלא לקחת כרטיס מסך חיצוני מסויים אלא להישאר עם כרטיס המסך (יותר נכון - ליבה גרפית) המובנה במעבד או/ו בערכת השבבים, פשוט כי כרטיס המסך החיצוני חלש יותר וזה יהיה למעשה ביזבוז כסף. אני יודע שקיימת ההשוואה הזו, שכולם מפנים אליה: http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html ידוע כי מדובר באתר אמין, ולכן סביר להניח שהתוצאות שבו נכונות, אבל יש לי כמה הסתייגויות: א. לא כל הליבות הגרפיות המובנות מופיעות בו (כמו הליבות הגרפיות במעבדי APU של AMD בעלי ליבת Richland או Kaveri). ב. זוהי ההשוואה היחידה שהצלחתי למצוא, ונראה לי קצת בעייתי שכל ההשוואות וההחלטות נ…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. כרטיס מסך עכשיו 8600GT Intel core2 Duo Cpu E4500 @ 2.20GHz 3.00GB RAm אני מעוניין לקנות GTX460 אבל חברי טוענים שיהיה לי צוואר בקבוק אז אני צריך לקנות גם מעבד חדש לפי מה שהם טוענים אבל אני עדיין חושש שיהיה משהו האם להחליף גם לוח אם? עריכה זה המיפרט המלא המפרט שלי כרגע: מפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 2.2 GHZ לוח אם :GIGABYTE GA-945GCMX-S2 זיכרון:Kingston 1 GB DDR2 MHZ 667 דיסק קשיח : WD 160 SATA2 8MB כרטיס מסך: Gigabyte GEFORCE 8600GT 512MB מארז:VERTIGO 400W צורב:LG DVD RW H55N *20

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Vaz,

יש לי כרטיס fx5200 , אם אני אקנה מסך asus mw221c לצורך צפיה בסרטים וגלישה האם זה יעבוד טוב ?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  10. למומחים שלום, אנא עיזרו לי להבין איזה כרטיס יש לי. מדובר בכרטיס של חברת AXLE שהגיע בגרסאת OEM שהגיע בשקית. יש עליו מדבקה שמעידה שהוא מיובא על ידי רוזטק. הוא נמכר לי כ8800GT (חיפשתי כזה לצרכי OSX86) ואכן יש עליו גם מדבקה (מהמפעל?) שמעידה שהוא אכן 8800GT (מק"ט שמתחיל ב ...AX-88GT/512D3). בזמן איתחול, יש על המסך הבהוב קצר (לפני הכל - לפני שהביוס מציג את שם הלוח וכדומה) על המסך שמעיד שזה בכלל 9800GT Windows 7 מזהה אותו כ GTS250 GPU-Z גם מזהה אותו כ GTS250 - אבל אולי זה בעקבות המערכת הפעלה? בקיצור איך אני מבין איזה כרטיס זה? יש עוד בדיקות שצריך לעשות? חשוב לי להבין פחות מבחינת ביצועים (שדי דומים?) ויותר לצרכי bios flash נ.ב. עידכנתי ביוס (ga-p55m-ud2 F4) ודרייבר.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. לאחר שקראתי את הכתבה באתר על ההשוואה המביכה בין DDR2 ל-DDR3, בו לא היה יתרון ברור לסוג הזיכרונות החדש, עלתה בי השאלה: האם כרטיסי מסך המגיעים עם זיכרונות DDR3 גם כן סובלים מביצועים נחותים בהשוואה ל-DDR2?

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by ariel-ro,

בעקבות GTA 4(כן אני יודע שאין עוד דרישות) אני רוצה שהוא יעבוד לי על המחשב נורמאלי ובהגדות כמה שיותר גבוהות(מפרט בצד) אז חשבתי לשדרג כרטיס מסך יש לי 2GB זכרון ככה שבזה אין הגבלה. הספק יחזיק לדעתי הבעיה היחידה זה המעבד שיהיה צוואר בקבוק. אני לא יודע איך לעשות OC למרות שעם מפרט כמו שלי ראיתי שיפורים של 50%(המדריך על OC זה על מערכת מאוד מאוד דומה לשלי) השאלה שלי זאת, לאיזה כרטיס אפשר לשדרג בלי שיהיה צוואר בקבוק? אם אפשר המלצה לכרטיס במידה ואני לא עושה OC ובמידה שאני עושה OC בנוסף האם יש מעבד כפול ליבה בסוקט 939 שאפשר לשדרג אליו? אני לא אומר תקציב, בגלל שאני מניח שזה לא יעלה על 500 שקל לכרטיס, בגלל המעבד. תודה אריאל

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  13. הכותרת מדברת בעד עצמה הצביעו בהמוניכם!!!!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by cohena11,

שלום, ברשותי מזה כשנתיים וחצי מערכת המחשב הבאה : P4 - 3GHZ 1 גיגה זיכרון כרטיס מסך RADEON 9800 PRO עד כה לא היו לי שום בעיות ותמיד השתמשתי במקסימום היכולות הגרפיות של המשחקים בהם שיחקתי ברזולוציה של 1024 על 768. אני משחק בעיקר FPS ואפילו ב-DOOM3/HALFLIFE2 לא היו לי בעיות, לאחרונה ב-FEAR יש לי המון בעיות וחשבתי על שידרוג כרטיס המסך. מכיון שלוח האם שלי לא תומך PCI-E, אני מחפש את כרטיס ה-AGP הכי חזק/מהיר שקיים בשוק, בארץ, ללא מגבלת מחיר. תודה רבה מראש...

• 52 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Idani26,

אהלן התקציב שלי הוא 600 שקל לכרטיס מסך ואני מתלבט בין שני אלו. מה דעתכם? כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce 9800GT 1024MB DDR3 PCIe ₪581 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4260183360490 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪580 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S485512D3B

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by kayle b,

אני מתלבט בין 6600GT ל6800XT מה יותר טוב? איך בוחרים?

• 10 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by sbtgn1,

אני לתומי חשבתי שכל הרעיון בסדרה של ATI HD זה ש הGPU מריץ את ההמרה ובכך חוסך מהמעבד אבל כשראיתי סרט HD אתמול ה GPU לא הראה איזשהו מעמס ולעומת זאת המעבד היה ב 35 % האם יש מקום שבו אני צריך להגדיר משהו או שאני בכלל טועה בהנחה?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  18. אינטל 2.8 סוקט 478 זיכרון 1 גיגה לוח אם p4p800 se יש כרטיס 6600 ואני רוצה להחליף לכרטיס X1300XT 256Mb DDR3 Pro AGP Radeon X1650 Pro AGP מה עדיף האם אני ארגיש הבדלים יש לציין שחשוב לי vivo אפשרי לחרוג ל900 שקל לא לשכוח שמדובר בAGP וסוקט 478

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Shmonzi,

שלום! ישר ולעניין, קניתי מחשב חדש לאחרונה, i5 2500 ו-8gb ורזולוציה 1920x1080 (אני לא רואה איך שאר המפרט קשור). נכון לעכשיו, אני יכול לקנות כרטיס ב-900 שקל, פחות או יותר, או לחכות לדור החדש. מהי המלצתכם ? אגב, הספק הוא antec neo neco 620 (לא בטוח כל כך לגבי השם...).

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אז ככה.. אני מתלבט בין ה iiyama pro 454 לבין הסמסונג 959NF וראיתי בפורם הזה הרבה המלצות על המסך של סמסונג ולא ראיתי כמעט כלום על המסך של ה iiyama, וחבר שלי אמר שהמסך של iiyama הוא טוב. אז מישהו יכול לעזור? ואולי מישהו יודע איפה אי יכול ללכת לראות את המסכים האלה? (אני צריך מסך טוב מאוד למשחקים ושיחזיק מעמד) תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. תנו לתמונה לדבר.............

• 12 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by jabbahutt,

הי, לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי: Lancool K-60 Intel i5 2500k Mugen 2 Gainward GTX 570 Micron 8GB Memory Enermax Pro+625W הבעיה היחידה שלי היא - המחשב מאוד שקט - איך שמפעילים משחק שקצת מאמץ את הכרטיס הגרפי (נגיד, Just Cause 2) - הוא מתחיל להרעיש כאילו אני מריץ Furmark בערך.... יש מה לעשות עם זה? תודה, Jabba

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dj-ariel,

ATi Radeon X1950Pro ממש בא לי בטוב..אני עובד כרגע קורע ת'תחת בשביל לחדש קצת ת'מחשב אבל חבר טוב אמר לי שהוא לא יעבוד אצלי בגלל שיש לי AGP ג'יפה 4 mx 440 מה אתם מציעים לי לעשות? ואם יש כרטיס מסך ברמה שלו עד 1000 שקל.. טנקס

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  24. איזה כרטיס ברמה שלו או יותר טוב ? הכרטיס עולה כיום 822 שקל .

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אז ככה ממה שהבנתי יש לי מחשב amd athlon xp 2600 1.9ghz ראם יש לי 3x256 ddr400 כרטיס מסך ati radeon 9200 128mb ספק 300וואט גנרי אני לא יודע איזה לוח אם יש לי .. המחשב ישן אז אני משער שהוא תומך agp ואני חושב להשקיע בכרטיס מסך חדש (evga 6800gt) השאלה שלי היא : איך אני יודע איזה לוח אם יש לי ? איך אני יודע אם הכרטיס מסך יפעל עם המשחשב שלי ? והאם הכרטיס מסך יצור לי צוואר בקבוק כלשהו במחשב ? תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.