כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
1.Triplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR VIVO TV-Out Retail 2.LEADTEK WinFast A280 LE TD (GEFORCE 4 4200 128MB AGP X 8 My ViVo) המחיר כמעט זהה , השאלה פה מי משניהם יש את הזכרונות יותר טובים ועד כמה כל אחד יכל להגיע ... וגם איכות הVIVO ... מישהו עם נסיון אישי מהכרטיסים . ולא צריך לכתוב משהו כמו: כך LEADTEK הוא איכותי יותר ... תנו פירוט למה בדיוק . טוב תודה חברה .
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
קניתי את הRADEON 9700 PRO של חברת GIGABYTE אבל הוא עושה לי בעיות במשחק שאני הכי אוהב... COUNTER STRIKE המשחק מקרטע לי והכרטיס חותך לי הגרפיקה במשחק (קשה להסביר ) כל המשחקים החדשים עובדים טוב ואפילו רואים טוב יותר מהGEFORCE 4 4600 של ASUS אבל דווקא בCOUNTER STRIKE הוא עושה לי בעיות. התקנתי את הדרייבר האחרון של ATI אבל זה לא עזר, הבעיה נשארה אז לפני שאני זורק לפח את הGIGABYTE הזה ומחזיר בחזרה את הGEFORCE 4 4600 של ASUS יש לכם עצות מה לעשות? אגב הרצתי את ה3DMARK 2001 SE על הGIGABYTE וקיבלתי את התוצאה הבאה: 14,325 נקודות הנה המפרט מחשב: WINDOWS 2000 PRO מעבד פנטיום 4 2.53 לוח ASUS P4T 533 עם זכרונות 32 ביט RDRAM SAMSUNG 512 RDRAM 32 BIT שפועלים ב1066 מגה"צ כרטיס…
-
- 95 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה המסך 17 הכי טוב עד 1200ש"ח (אני רוצה לדעת מי הכי הכי, ולא המלצות). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שוב אני מייסר אותכם ע שאלותיי לגבי כרטיסי החדש: Leadtek GF4Ti4200 64MB ועכשיו אני בא בשאלה אחרת; הוא אמור לבוא עם יציאת DVI ( האם? ), שלפי מה שידוע לי היא יציאה מיוחדת למסכי LCD . יש לי מסך LCD, האם אני צריך מתאם מיוחד? או חוט מיוחד? כי לא נראה לי שהמסך הגיע עם כזה חוט ( הוא כרגע מחובר ל GF2MX שמן הסתם אין לו DVI ) . ואם כן איכשהו אפשר לחבר אותו, האם זה ישנה משהו? מערכת הפעלה: WINXP PRO המסך LCD הוא: PHILIPS 150B2 שוב תודה על הסבלנות !
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי את זה זה הגיוני? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2073317255 עריכה של biodome: יש לדאוג לכותרת עניינית.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
רק רצית ילדעת מה זה ה-REFRESH RATE מה הוא עושה ואיך הוא משפיע?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הלוח שלי P2B, אני רוצה לשפר קצת ביצועים כי יש לי עכשיו (לצערי) Ati Rage Pro 8 MB (לא לצחוק בבקשה), אז בקיצה יעבוד? תודה
-
יש לי שתי אפשריות- hercules 8500le fdx מפלונטר או ati 8500le מלמיר?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את ה GF4 Ti 4200 Leadtek ורציתי לדעת אם ההבדל בביצועים הוא כ"כ משמעותי... כי ההבדל במחיר הוא בהחלט משמעותי...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס RIVA TNT 2 32MBהאם כדי לי להורי את הדרייברים של ניבדייה גירסא 41.03? :
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל ועדיין מתלבט בעניין החברה ... למרות שלפי דברים שאמרו לי בזמן האחרון אני אהיה מאוד מצומצם מבחינת אפשרויות. אז ככה... שלחתי מכתב ל ATI והם אמרו לי שהם בכלל לא מוכרים את הכרטיס לשוק האירופיאי מכיוון שהשיטת שידור של הטלויזיה באירופה היא שונה מזו שבארה"ב אז רציתי לדעת אם אולי במקרה פה בישראל משתמשים בשיטת השידור של ארה"ב כי אני מאוד רוצה את הכרטיס של ATI אחרי שראיתי מה מגיע איתו (השלט הזה שהם מציעים נשמע ממש ממש מפתה...) מה שמביא אותי לשאלה הבאה... אתם חושבים שגם בכרטיס של הרקולס יהיה שלט דומה ? והאם בכלל כדאי לקחת כרטיס של הרקולס או שכמו בגירסת הרדאון (לא AIW) אין הבדלים בביצועים בין הכרטיסים של החברות השונות חוץ מבאפשרות ה OC שלהם? …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות אחד e-dimantional זה עולה לו 400 שקל כי זה מחו"ל אין דרך טובה יותר להשיג אותם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב לכולם! אני רוצה לחבר את מצלמת הוידיאו הדיגיטלית שלי למחשב שתשמש כ - WEBCAM איך אני עושה את זה? האם זה אפשרי? (מצלמת SONY , דגם TRV-18E)
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
איזה מבין שני המסכים עדיף Samsung 757NF או IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. התשובה לשאלה שלי היא די ברורה , אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח. האם כרטיסי NV30 יצאו בכמה גירסאות בשביל להתאים אותם לכל שכבות השוק? ידוע משהו על מספר הגירסאות ומה יהיה כלול בכל גירסא? תודה.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אוקיי, סוף כל סוף קניתי את הכרטיס: Leadtek GF4Ti 4200 64MB ... מחר/מחרתיים אני אמור לקבל אותו, ואני תמיד אוהב, כמו שאומרים; להקדים תרופה למכה, אז ככה: לפני התקנת הכרטיס: האם יש צורך להסיר את הדרייברים הקודמים? אם כן איך?: א) הוספה הסרה או ב) הסרת הדרייבר דרך Device Manager ההתקנה: שלבי ההתקנה הם ( תקנו אותי אם אני טועה): א) כיבוי המחשב. ב) פתחית המארז, הוצאת הכרטיס הישן. ג) חיבור הכרטיס השני. ד) סגירת המארז והדלקת המחשב. שכחתי משהו? אחרי ההתקנה: אילו דרייברים כדאי לי להתקין? א) 40.72? ב) הוא להתחיל בכלל עם הדרייברים של leadtek ( שבאים עם הכרטיס... )? יש לי WINXP PRO... אשמח אם תוכלו לענות על מירב השאלות, תודה רבה רבה! :-*
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הגעתי להחלטה שאני לוקח את אחד הכרטיסים הנ"ל רק רציתי לשאול עד כמה הביצועים של ה900פרו יעלו על ה7500פרו ה9000 עולה 100 ש"ח יותר ואין לו יציאת טלוויזיה (חשוב!!!) אבל ל7500 יש יציאת טלוויזיה האם ה7500 יספיק כדי להריץ דברים כמו NFS:HP2 ב8000X600 24 ביט במעל ל80 פריימים? והאם ה9000 יוכל לעשות זאת? ד"א בקשר להפרש עדיף באחוזים
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני רוצה לשים אחד מהם על המחשב השני שלי שמשמש בעיקר לגישה באינטרנט עיבוד תמלילים ומשחקים ישנים....מה יותר טוב עבורי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קונה כרטיס חדש ויש לו גיפורס 2 gts של אסוס 64 מגה, והוא מוכן למכור לי אותו ב 200 שקל שווה לי יותר לקנות את הרדאון 9000 פרו החדש? הוא עולה 600 אני חושב, אבל אני לא יודע אם יהיה הבדל גדול בביצועים של הכרטיס
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
בערכת מחשב הזאת: P 800 MHZ 384 SDRM MSI G-FORCE 2 MX 32MB ומעוניין להחליף את הכרטיס מסך! מה יותר טוב ועד כמה השיפור יהיה גדול???? RADEON 900 PRO 64-GIGABYTE או!!! G-FORCE 4 MX 440 64 MB שניהם DDR!!! חייב המלצה ומהר!!! תודה...!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את הדטונטור 40.72 לג'יפורס 4 טי4200, נעלמה כרטיסיית "מהירויות שעון" מההגדרות. איך אני אמור לעשות עכשיו OC?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-