כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11123 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8368 משום מה ה-670 יותר יקר
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היה לי 6600 256M PCI-EXPRESS שהלך לעולמו. עכשיו אני תקוע ללא כרטיס וללא מחשב, אני רוצה לקנות כרטיס חדש בתקציב של 400 שקל.. מה אני יכול לקנות בסכום הזה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וערב טוב. ברשותי המחשב הזה: intel core duo t5900 2.2ghz 4gb ram ati mobility hd 3400 series אני מעוניין בהחלפת כרטיס מסך כדי שמשחקים נורמלים (לא הכי מטורפים) יעבדו לי על המחשב. אין לי מה להשקיע ולקנות מחשב חדש... חבל לי על הכסף. זה רק כדאי למלא לי זמן פנוי פה ושם. האם ניתן להחליף? ומה הטווח מחירים ? תודה והמשך יום טוב!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזאת: יש לי רדאון 9800 פרו 256 ביט על מערכת של פ4 3ג עם 512 זגרון!עד כאן הכל טוב ויפה! הבעיה היא שכאשר אני משחק משחק הכל תקין ברגע שאני יוצא מהמשחק לוינדואס המחשב נתקע!גם לאחר פירמוט הבעיה חוזרת על עצמה!גם לאחר התקנת דרייבר עם מסיר חיצוני DC3 וגם עם ATI UNINSTALL יכול להיות שהבעיה בכרטיס? לפעמים אני משחק יותר משעה במשחקים תובעניים והוא אף פעם לא נתקע? מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.4 512RAM וכרטיס מסך RADEON9550 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש של GEFORCE מהאתר הזה www.ksp.co.i מישהו יכול להמליץ לי בבקשה כרטיס עד בערך1100 שקל? תודה
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ראיתי שיש משחק מחשב שנתקע קצת מדי פעם, עצירות קטנות כאלה. המחשב שיש לי והכרטיס מסך זה כבר לא משהו שאני ישנה, אבל חשבתי איך אני יוכל לשפר את המשחק, שייתקע פחות וירוץ חלק יותר עם הכרטיס מסך הקיים שיש לי. אפשרות אחת היא להקטין את הרזולוציה של המשחק וההגדרות של המשחק. אבל - ראיתי שבאפשרויות של הגדרות הכרטיס מסך יש אפשרות להגביר את הביצועים של הכרטיס מסך, ומנגד להפחית את האיכות - ולהיפך. עניין אותי לדעת מה זה עושה, ואיך זה משפיע- אז חשבתי לפתוח על זה נושא חדש כאן בפורום ולשאול אותכם, אבל לפני זה חיפשתי קצת באינטרנט - ומצאתי מאמר שהסביר לי את התשובה שחיפשתי. אז אני לא צריך לשאול כאן. אבל המאמר הזה נראה לי מעניין, ורציתי לשתף אותכם - לאלה שלא ידעו ממש על אופציה זאת, ואני ביניהם,…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שהמשימה גומרת להיטען מופיעה לי הודעה של VPU RECOVER -בפעמים הקודמות שזה קרה זה חזר אח"כ להיות רגיל, עכשיו זה הפסיק...אני מנסה לחשוב מה הסיבה של זה..זה לא קרה לי בבנצ'ים או במשחקים אחרים(גם לא גוטיק 3). רק ב COH... אולי להפעיל את המאווררים למקסימום ב RIVA TUNER?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי מעבד ישן יחסית core 2 duo q6600 נכון להיום עומדים עצלי שני כרטיסים מסוג radeon hd 3870 שפועלים ב - crossfire אני רוצה לקנות שני כרטיסים מסוג saphhire/gigabite ita radeon hd 6950 2gb pci - e השאלה היא העם המעבד יסתדר או שאני צריך לשדרג גם אוטו ועם אפשר המלצה לאיזה????!!!! תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול חוות דעת על כרטיס שקניתי AGP msi nx6600 vtd128 diamond הכרטיס מגיע כבר שהוא Overclock כך שהמעבד שלו רץ במהירות 400 מגהרץ,והזכרונות (128 מגבייט) ddr3 רצים במהירות 800 מגהרץ. קראתי עליו ביקורות טובות מחו"ל בכך שהוא מתקרב ליכולות של ה- 6600GT
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
ה- Mitsubishi 930SB או - Samsung 959NF או - Philips 109P לא צריך להתחשב במחיר זה לא כל כך משנה ואני צריך תמסך למשחקים וסרטים לא דברים אחרים אם זה משנה בכלל תודה מראש...
-
- 13 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס HD6970 מ - GIGABITE ואני יכול לקבל לידי כרטיס נוסף של ASUS העם ניתן להפעיל אותם ביחד?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני כבר בא לקנות וזה פתאום אני רואה שהורידו אותו אי אפשר להשיג יותר?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-גודל הזיכרון -מהירות הזיכרון -סוג הזיכרון?gddr/2/3 -מהירות השעון -גודל הMemory Bus (128/256Bit) ומה זה RAMDAC?
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני אתחיל מהמפרט שלי: AMD 4400+ GB 2 800 MHZ ASROK ALIVENF7G-לוח אם שכולל כרטיס מסך 7050 256mb ספק 400W של HEC סלוט פנוי של pci express*16 האם בהוספת כרטיס מסך (תקציב עד 400 ש"ח) אני אקבל שיפור ניכר בביצועים (שיצדיק את התוספת) או הבדל קטן? אם כן איזה כרטיס מומלץ (שיהיה גם בעל חיבור D-SUB)? השימושים בעיקר המרת סרטים, תכנות, עריכת תמונות, מוזיקה ... קיצר לא יותר מידי למשחקים
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי כרטיס מסך ניוודה טורבו קאש 6200 256 mb אני מריץ משחק בשם gta ויסיטי ולאחר כמה דקות נהיה לי גלים במסך והטמפרטורה של הכרטיס עומדת על 60 -70 מעלות האם הכרטיס מסך הזה אמור לסכוב משחק זה אם לא מה הוא יכול בכלל
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שוב שלום אני רוצה לקנות אחד מבין השניים: TZ04LIZ/IM או TY0BLIZ/IM שנהם של לנובו. אחד מהם מגיע עם nVidia GeForce Go 7300 64MB ושני עם Intel GMA 950 (שהוא כנראה של הלוח אם) השאלה היא האם יש הבדל באיכות התמונה (כולל חיבור לטלוויזיה) למי שאינו משחק בכלל. שוב תודה רן
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום מעבד 3.0 GHz לוח אם אינטל D945GTP 2G זיכרון פנימי ספק כוח Thermaltake 430W עכשיו אין לי מממש אופציות לכרטיס מסך למפרט כזה נאמר לי מנושא שפתחתי שאני יכול עד( 9500GT (400-445 עכשיו איזה מפרט מינימלי שזה מסתמא מעבד ולוח אני צריך בשביל לקנות למשל 9800GT שיעלה לי איזה 700 מעבד E8400 לדוגמא ולוח בסביבות 300-500 שקל ובאם זה שווה בכלל או שעדיף להסתפק ב 9500GT
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם.. יש לי התלבטות רצינית ברכישה של כרטיס מסך, בין ה8500GT של NVidia לבין ה 1950GT של ATI. ההפרש ביניהם הוא שלוש מאות שקל, כשה1950GT יותר יקר. חשוב לציין שזה די כבר לי על הכיס, אבל אם יהיו הבדלים כלכך גדולים אז אני מוכן להוסיף. תודה.
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
9600 pro fx5600 256mb אני רוצה שזה יריץ את כל המשחקים גם בעוד שנה ולא יתיישן ברגע. תודה(=
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
Gigabyte radeon hd5850 מה עושים במצב כזה? ניסיתי לנקות אותו עם קצת פן ושואב ולא עזר מה לעשות? איפה אפשר לקנות מאוורר כזה כמה עולה? האם אני יכול להחליף לבד או שכדאי לתת רק לטכנאי? תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שבועיים... מסך של MAG 19" 996PF וכרטיס מסך של leadtek 7800gt יש לי ריצודים מוזרים בכל החלק התחתון של המסך...לא כל כך שמים לב אלא אם מסתכלים טוב....וזה ב 85HZ אם אני שם את הריפרש ריטט ב 60MZ המסך ממש מרצד...כאילו הים נמצא אצלי במסך...ממש מלא גלים... וזה ברזולוציה של 1024*768 הסתכלתי בחפיף על רזולציות אחרות אך זה אותו דבר... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום רב ! שני הדגמים עולים בסביבות ה2000 ש"ח ב-KSP, הייתי מעוניין לרכוש אחד מהם. רציתי לדעת איזה יותר נוח .. אני מתכוון יהיה יותר טוב למשחקים ואיזה פחות יכאיב בעיניים. או בכלל עדיף לי לקנות את ה- ?17'' 796 FD? ובכך לחסוך 1000 ש"ח. שתי שאלות נוספות: האם זה הדגם עם השפרפרת המיוחדת של סוני ? ואיזה מ-3 המסכים ייתנו לי את הביצועים הטובים ביותר .. (לפי דרוג) סורי על כל הקשות מקווה שתעזרו לי ..
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני כבר בתהליכי קנייה של ה 1950 PRO מ- KSP אבל אני רק רוצה ליהיות בטוח שלא יהיה לי צוואר בקבוק... ואתם ממלצים לקנת את הגרסה של ה- 512 ? הוא ינצל ? וחשוב להזכיר שאני משחק עם מסך 17" LCD ורק שתבינו שהמאתיים שקל האלא ממש ממש גבוליים בשבילי...
-
- 13 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בעיקרון תקציב של 600-850, רזולוציה 1920X1080 מפרט בצד.. שימו לב שבספק כוח הוא CORSAIR VX450 אז שלא ידרוש יותר מדי כוח. המעבד על OC כרגע, ויש מצב שאני בעתיד עוד ייתן עוד איזה פוש. עדיפות לNVIDIA. תודה.
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-