כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אהלן , אני מעוניין לשדרג את ה.מסך הנוכחי שלי (AMD HD 7770 Series) למשהו חדש יותר ועדכני בגלל שהנוכחי כבר לא מתפקד במשחקים. המחשב שלי כרגע הוא: CPU - I5 4430 Haswell Motherboard - Gigabyte B85M-HD3 ספק כוח - קישור כאן ( https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/14787453_1532578666767435_895459935_o.jpg?oh=3a5c21de0ba55617b9edc568c3b5fdb5&oe=583A7452 ) התקציב שלי הוא בין 120 ל 140$ ואני מעוניין להזמין מחו''ל. עיקר השימוש הוא משחקים בלבד. לא פריק של גרפיקה אבל מעוניין להריץ על MED-HIGH עד כמה שאפשר.. ההתלבטות שלי הייתה לקנות את RX 460 שב 120$ אך הוא מוגבל רק למשתמשי פרמיום באמזון מה שאילץ אותי לבחור בין 2 אלו https://www…
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום! רכשתי את הלוח ASUS M2A-VM HDMI עם מעבד Athlon X2 4000+Amd וזיכרון של 1 גיגה PQI TURBO DDR2 667 כמו כן יש לי ויסטה ULTIMATE עכשיו ,לאחר משחקים רבים:עידכון BIOS עידכון CATALYST וכו' המחשב עדיין אינו מדורג ב3.0 ב:Desktop performance for windows aero ע"מ שאוכל להנות מהAERO של ויסטה. האם ניתן לעשות עוד משהו(עליי לציין שלאחר כל העידכונים הSUBSCORE 2.9 ) האם הכרטיס הנ"ל בכלל תומך בAERO ושאלה אחרונה:האם יכול להיות שבגלל הMEMORY SHARING שהכרטיס לוקח מהזיכרון (128 MB) זה משפיע וכל אשר עליי לעשות זה להוסיף עוד סטיק? אודה לתשובה מהירה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, עכשיו סיימתי לפרמט את המחשב ואני מתלבט איזה דרייבר להתקין לכרטיס מסך (Radeon 9700 Pro), בפעם האחרונה שהתקנתי אחרי פורמט דרייברים לא מקוריים היו לי כול מיני בעיות ולפעמים הדרייבר בכלל לא הותקן עכשיו אני מתלבט מה לעשות עד כמה שזה נשמע אידיוטי, עם להתקין דרייבר מקורי אחרון (שעשה לי בעיות בפעם האחרונה ,הכוונה היא ל5.10) או בכל זאת להתקין דרייבר צד שלישי (DNA , NGO, Omega , Xtreme G, DHzer0point) חיפשתי איזו השוואה ביניהם אבל לא מצאתי שום דבר לפחות לא של הדרייברים האחרונים ואני ממש מבולבל ולא יודע איזה מהם להתקין ואיזו גרסא, אז חשבתי לפנות אליכם אם יש לכם איזו שהיא המלצה בעיקר לאנשים עם כרטיסים מהסדרה שלי (R300) שיוכלו אולי לתת לי כיוון, בכל מקרה, כל דבר יעזור, תודה מראש…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה טוב לא מאוד יקר אבל שיהיה באיכות טובה מה אני צריך לחפש בכרטיס כזה והאם יש לכם הצעות לכרטיס טוב? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד כמו שכתוב בכותרת עם כרטיס מסך מובנה Intel Xtreme. למחשב נייד יש יציאת S.video. חיברתי את הכבל S.video לטלויזיה והתמונה יצאה ללא שום בעיה. אבל הבעיה היא שלא לכל טלויזיה יש S.video רק לאחוז קטן מהם. אז לקחתי מהכרטיס מסך שלי את המפצל S.video-Rca (יש לי 2 אחד גירסאת 7 פין ושניה 4 פין) וחיברתי את זה לנייד ואת הRCA הצהוב לטלויזיה (אני רואה את כל הסרטים שלי בטלויזיה עם המחשב הנייח שלי אז אני יודע מה אני עושה אז זה לא בעיה בחיבור כבל במקום לא נכון) . שזה מחובר רק בS.video שאני ניכנס למאפינים בדריבר מופיע הסימן של הטלויזיה. אבל שזה מחובר עם המפצל S.video (4pin and 7 pin)to rca הטלויזיה נעלמת. יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, שידרגתי (במזל טוב?!) את מע' ההפעלה ל7. איני מצליח לראות את המחשב בTV. התקנתי דרייבר אחרון מבית NVIDIA. version 196.21 כשהיה לי XP , הייתי לוחץ קליק ימני על הDESKTOP ומשם נכנס להגדרות תצוגה. הייתי בוחר CLONE או DUPLICATE (לא זוכר את המילה המדוויקת) ואז נהנה מצפייה של המחשב על הטלוויזיה. מה אני עושה בחלונות 7? כרטיס גרפי של NVIDIA, GFORCE 9500 GT בזמנו גם ניתן לי קישור http://www.thothie.com/4jiggly6/nvidia_panel_classic.zip לסקריפט שממיר את הcontrol panel של הכרטיס הגרפי לתצוגה "בסיסית". האם הדבר דומה גם פה? כלומר אפשר לעבוד רק עם התצוגה הישנה והבסיסית של הכרטיס? עוד דבר, עם הXP הייתי בוחר יציאה של S-VIDEO לאחר שהמערכת תמיד היתה בוחרת AUTO כברירת מחדל. עם AUTO מע…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן לוח אם intel 946gz שתומך pcie1.0 ומעבד geforce 7300 le, קניתי מסך led של סמסונג מהחדשים שאין בו יציאת vga, בשביל לחבר את המסך לטלוויזיה אני יצטרך להחליף כרטיס מסך, יש לי שתי התלבטויות אחד gigabyte gt610 והשני gigabyte hd6450, הבנתי ש hd6450 יש כרטיס קול מובנה בחיבור hdmi לטלוויזיה ול gt610 צריך לחבר כבל ללוח אם, האם אפשרי לשמוע במחשב וגם הטלוויזה במקביל או שרק באחד מהם? האם שתי הכרטיסים יתאימו ללוח אם שהוא תומך ב pcie1.0? אני מעוניין לקנות אחד מהכרטיסים מחר בערב ואני לא רוצה סתם לקנות אז בבקשה מי שיודע ויוכל לענות לי על השאלות האלו אני יודה לו
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס מסך gtx 1060, הכרטיס תומך כמובן ב-vp9. איך אני מוודא שכאשר אני מנגן בקידוד vp9 ביויטב שיש לי האצת חומרה מופעלת ותקינה ב-firefox ו chrmoe? מדובר ב-windows 7 אם זה משנה. כאשר אני מנגן סרטוני 1080p, ה-cpu הוא בערך 30 אחוז. עם 4k זה כבר 60 אחוז בערך. המעבד הוא i5-750. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה ולראות במחשב את הערוצים של YES האנלוגים והדיגיטליים במחיר בסביבות ה 300-500. אין לי שום מושג בדברים האלה, וזאת הפעם הראשונה שלי שאני. כמו כן אם אפשר גם להסביר על הכבלים השונים שאני יצטרך בשביל לחבר את הממיר לכרטיס הטלויזיה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, נושא בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553805.0 טופס: http://www.tms.co.il/preview/spec/m6tnqf4w -------- עברתי על הארכיון של הפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה הזאת. חיפשתי ברשת ומצאתי משהו, אבל לא ספציפי שמתאים לדרישות של הטופס שמילאתי בפורום מפרטים. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים את הגירסה של הכרטיס מסך הזה, שהכי מתאימה לי, למפרט שאני עתיד לקנות. GTX660, בלי OC שלי בעתיד. ב-KSP יש לא פחות מ-6 גירסאות כולל גירסה של "סופרקלוקד" וכולל שתי גירסאות של ASUS ששתיהן נראות זהות (ההבדל היחידי שמצאתי הוא "בבוסט קלוק"). ב-TMS יש 3 גירסאות - MSI, GB ו-Sparkle, כשכתוב בגירסה של הג'יגהבייט שזה מגיע עם קירור מתקדם ווינדפורס ואוברקלוק מהמפעל. אם אני לוק…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בדיוק כשחשבנו שמשפחת ה-Pascal שלה הגיע לסוף הדרך, במפתחת השבבים מציעים סרטון טיזר קצר שרומז על מוצר מסקרן נוסף אשר נמצא בקנה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
האם למישהו יש פרטים טכניים על ההבדלים בין DirectX9 ל-DirectX10? נמאס לי לראות תמונות מרונדרות מראש, בטענה שהמכוערת יותר נעשתה עם DirectX9 לעומת השניה שנעשתה עם DirectX10, הרי בשניהם אפשר לרנדר אותו דבר - ההבדלים הם בביצועי זמן אמת... עריכה 23/11: מצאתי דף ספציפיקציות שמציג את ההבדלים בין מס' ספציפיקציות שונות. למעשה, ממה שאני מבין מכאן, הDX10 בסה"כ מסיר מס' הגבלות שמגיעות מהAPI, ומשאיר לחומרה להגביל, ברוב המקרים, ובנוסף, מוותר על ההפרדה בין הPS ל-VS.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום NVIDIA החובבנים האלו לא הכניסו בדרייברים האחרונים את האופציה הזו ... ניסיתי כבר 81.95 71.78 81.85 יש מישהו שעובדת לו האופציה הזו ? אני אשמח למספר דרייבר תודה - -- - אני לא מבין, איך זה יכול להיות - אולי אני לא עושה משהו טוב ?!? אוף... עכשיו גם ה81.94 לא עובד עם הדואל מוניטור.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזכות הפורום ובזכות הסקירה המצוינת של כרטיסי מסך כל חודש, חידשתי (לאחר שנשרף הדיינוורד הישן שלי) את הכרטיס, ועכשיו אני הבעלים המסופקים של . winfast 7600gt הבעיה מתחילה בכך שאין לו VIVO, בניגוד לגיינוורד הישן. יעש חיבור HDTV ו SVIDEOץ חיברתי כבל SVIDEO עם מתאם לRCA, כדי לחבר לטלויזיה. אך הפלא ופלא - הדבר אינו עובד. האם למישהו יש מושג איך מפעילים את יציאת הוידאו בכרטיס, או מה הסיבה שלא עובד עתה החיבור? (עבד בכרטיס הקודם, אך שם יש יציאה ישירה של RCA). תודה תודה.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
תמיד היה לי 60 FPS עם הכרטיס במשחק cs ואתמול פתאום קיבלתי כמו פלאשים למסך ופתאום היה לי 100 fps חלק היום פירמטתי את המחשב וכמו שאתם מבינים הלך ה 100 :'( אם מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כן מסך קצת ישן אבל יש לי אותו ואני נמצא כרגע על קצב רענון של 85.. ולא נראה לי שזה המקסימלי... כי היה רשום באתר של מאג שברזולוציה 1600*1200 הקצב רענון הוא 86 המקסימלי.. שאלה נוספת.. קצב רענון תלוי איכשהו בכרטיס מסך ? כלומר אם יש לי כרטיס מסך חלש מאוד זה ישנה אם אני אשים על קצב רענון מקסימלי?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי, יש לי את המחשב עפ המפרט הבא: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 זכרון: 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GS (256 MB) מסך: LG W2262TQ (2ms, 1920 X 1080) או (2ms, 1680 X 1050 LG W2252TQ המחשב משמש בעיקר עבור משחקים כבדים ברשת. תקציב כללי 1800 ש"ח, עבור קנייה של מסך ושדרוג כרטיס מסך. 2 שאלות: 1. יש לי היום מסך CRT שאני רוצה לשדרג אותו, האם יש הבדל משמעותי בין רזולוציה של 1680X1050 או 1920X1080 ? האם המסך עם הרזולוציה הגבוהה יותר הוא נמוך ורחב יותר ? 2. לאיזה כרטיס מסך כדאי לי לשדרג ? מה דעתכם ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מחפש לדוד שלי מסך, עדיף כמה שיותר זול, סביבות ה1000 ש"ח. רציתי לשאול איזה מסך כדי לי לקנות? ועוד שאלה: יש בפנדה מבצע של מסך VIEWSONIC 17 + מקלדת + עכבר טובים ב1200 שווה?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לגוף קירור + מאורר לכרטיס מסך 8400GS low profile מצאתי באינטרנט רק מאוררים אבל יש צורך גם בהחלפת הגוף תודה מראש על העזרה, יוני
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך PF של חברת MAG בין שנתיים. כשתדר הרענון עומד על 75 או יותר, המסך מצפצף עם הופעת רקע לבן. יותר שטח לבן-צפצוף יותר חזק. זוהי תקלה או הגדרה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס טלווזיה NV 7900GT כאשר ליציאת TVOUT מחוברת הטלויזיה הישנה שלי 21 אינץ [4:3]. אני רוצה להשתמש בטלויזיה אך ורק בכדי לראות סרטים. הגדרתי את המערכת למצב CLONE ו הגדרתי למסך המשני [TV] כ FULL SCREEN DEVICE. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לראות סרט שהינו במקור סרט ביחס של 16:9 על המסך. הכרטיס מסך מותח לי את התמונה כך שתתאים לטלוזיה [מבטל את מצב ה LETTER BOX המקורי] וכך אני מקבל תמונה מעוותת במקצת. ניסיתי לבדוק את הסוגיה גם עם BSPLAYER וגם עם MPLAYER. אשמח אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הנל, בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כיום יש High End לכל דבר, כרטיסי מסך( Radeon x850Xt, Nvidia Geforce 6800Ultra etc), מעבדים(Intel Pentum 4 Ee, Amd 64bit Fx) ואפילו זכרונות (Corsair, G skill etc), אז מה עכשיו? עכשיו היא עונת המסכים, יותר ויותר אנשים מתעניינים באיכות המסכים שהם קונים, ועכשיו ישנם הרבה מאוד מסכים בשוק אשר הם איכותיים, אבל מה באמת איכותי? על שאלה זו אני אענה פה: קודם כל למסך ישנם נתונים מרשימים: זמן תגובה:8 Ms, קונטרסט: 500:1, ו75הרץ ברזולוציה המקסימלית. בקיצור נתונים מרשימים, אבל מה האיכות האמיתית? נתחיל מזמן התגובה, זמן התגובה המהיר מאפשר לי כשחקן מקצועי לשחק בצורה מושלמת, ללא "מריחות" שקיימות במסכים בעלי זמן תגובה איטי יותר, במיוחד כשמשחקים בקצב מסחרר ומהיר שכל שנייה זזים וקופצים והתמונה…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה מסוג MSI TV Card @ neywhere . קניתי אותו לפני שנה.. חיברתי אותו למחשב והתחלתי להתעסק איתו בכיף. אבל מה? דבר אחד הטריד אותי.. והוא מטריד אותי עד היום.. הכרטיס מקליט בלי קול. חיברתי את הכאבל המיוחד שקיבלתי עם הכרטיס מהכרטיס טלויזיה לכרטיס הקול ואת הרמקולים לכרטיס הקול. עכשיו,אני רואה מצויין עם קול.. אני לוחץ הקלטה,רואים עדיין קול.. וכשאני מסיים את ההקלטה, אני ניגש אל הסרטון שצילמתי והוא מצלם נהדר,רק בלי קול. חשבתי אז שזו היית בעיה בכרטיס הקול במחשב שהיה לי אז, אחרי כמה חודשים קניתי את המחשב שיש לי כעת.. רק לפני כמה ימים חיברתי את הכרטיס.. והנה - שוב אין כול. נכנסתי להגדרות.. שם מסומן ב Recorder: פעיל - Video , Audio - לא פעיל. ניסיתי להגדיר דברים,לא עזר…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בעקבות מותו של הכרטיס הנוכחי שלי(HD5770) אני מחפש כרטיס חדש בתקציב של כ600ש"ח. בנוסף לכך אני השמח לקבל המלצות על כרטיסים אם קירור כמה שיותר שקט, הכרטיס הקודם מבית HIS עשה די הרבה רעש.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-