עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. טוב אז כמו רבים פה שבטח נתקלו בבעיה בדרייבר של ATI, במחשב נייד/נייח, הנה הפתרון הסופי : להתקין את גירסא 12.6 לבעלי WINDOWS 8 -64 BIT (כמוני): http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/previous/12/Pages/radeon.aspx?os=Windows%20Vista%20-%2064-Bit%20Edition&rev=12.6 ובגירסא הבאה שצריכה לצאת (12.11) אני מקווה שיסדרו את הבעיה של הדרייבר הזה. קצת מיהרתי אז מקוה שיצא ברור.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  2. היי חברה, אני קונה את הדגם הבא של ה-680: http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX680DC2T2GD5/ הנה המפרט של המחשב שלי: http://i.imgur.com/TW8X5.jpg אני לא מבין מספיק כדי לדעת האם הכרטיס הזה בכלל יכול להכנס למחשב שלי. אם לא, אשמח אם תוכלו לומר לי איזה אחד מהGTX 680 כן יכול ושל איזה חברה שווה לקנות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by קלוקיי,

ראיתי את הכרטיס הזה במחיר של 1354 שקלים http://www.tms.co.il/product/11941 הוא שווה את המחיר ? או ש GTX660 עדיף עליו . תודה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. היי, יש לי את המפרט הבא ואני רוצה להוסיף לו כרטיס מסך שעולה בסביבות ה 500 ש"ח למטרות משחקים של שנת 2009-10. מסך: T220 מעבד: Intel Core 2 Due E7500 לוח אם: Intel Corporation DG41RQ זכרון : Kingston 2GB DDR2 ספק כוח: 500W ג'נרי אפשר המלצות ? תודה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי כרטיס עם אפשרות חיבור של 2 מסכים, ניתן לעשות שאחד יציג את המחשב והשני יציג רק טלוויזיה בו זמנית ? תודה.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by saruti,

התחדשתי אתמול בערב בכרטיס מסך. הופתעתי לגלות שהדרייבר לכרטיס כולל התקנה מאוד גדולה של CATALIST ועוד דברים.... צריך להתקין את כל זה? אי אפשר להתקין רק דרייבר לחומרה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by saruti,

המחשב שלי בן 4 שנים 4 גיגה זיכרון מעבד DUAL 2.8GHZ בזמן האחרון התחלתי לצלם בעזרת מצלמת GO PRO3 הצילומים באיכות מטורפת ולא הצלחתי לראות אותם במחשב עם הכרטיס ON BOARD אז קניתי כרטיס מסך לפני יומיים : Gigabyte HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E התקנתי אותו על המחשב ואני מצליח לראות את הסרטונים, אבל לא חלק כמו למשל בעבודה. בעבודה יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך ON BOARD. הסרתי את הדרייברים והתקנתי חדשים יותר אבל עדיין אותו דבר. כשאני עוובד על המחשב יש לי לפעמים קווים דקים מרצדים לרוחב המסך.... הרצתי 3DMARK ויצא לי תוצאה של 500 בערך. מה אתם אומרים? יכול להיות שהכרטיס מסך הזה לא מספיק טוב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי מחשב אחד, שני מסכים, שני עכברים ושתי מקלדות, כאשר באמצעות וירטואליזציה (VMWare) אני מדמה מחשב שני, כך ששני אנשים יכולים להשתמש במחשב בו זמנים (עם עכבר, מקלדת ומסך נפרדים) כאילו היה מדובר בשני מחשבים נפרדים. אני עובד בתצורה זו כשנתיים בתחילה עם Windows 7 כמערכת ראשית (מארחת) ו-Windows XP כמערכת משנית (אורחת). לפני כחודשיים, ביצעתי שדרוג ל-Windows 8 64bit כמערכת הפעלה ראשית ו-Windows XP נשארה כמערכת הפעלה משנית, והכל עדיין עבד מצוין. הבעיות התחילו לאחר שרכשתי מסך חדש - AOC i2252vwh, שיחליף את המסך המישני הישן שהיה מדגם Benq FP71G. המסך החדש פועל ברזולוציה 1920x1080, כאשר המסך הישן פעל ברזולוציה 1024x768 (למרות שהרזולוציה הטבעית שלו היתה 1280x1024). כעת, לא…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  9. שלום, יש לי 2 כרטיסי מסך HD6870 XFX DUAL FAN דיי גדולים מחוברים ונוטים להתחמם דיי בקלות.. עכשיו בתחתית הלוח אם שלי יש חיבור PCI שאליו אני מתכוון לחבר כרטיס קול: ASUS XONAR D1 עכשיו אני רוצה לחבר אותו ובדיוק מעליו יש כרטיס מסך עם 2 מאווררים.. השאלה שלי אם זה יזיק לכניסת האוויר של הכרטיס מסך וזה מסוכן?... --------------------------------------… < ---- כרטיס מסך | | --------------------------------- <------- המאווררים של הכרטיס מסך ======================================… < --- חיבור PCI לכרטיס קול (הבדל של ס"מ בין המאוורר לכרטיס קול) http://imageshack.us/photo/my-images/402/dangerg.jpg/

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  10. שלום רב. יש לי את הכרטיס מסך הבא: ATI RADEON HD 4670 1GB MSI המאוורר שעל הכרטיס נסדק ועושה רעשים. ראיתי שאפשר להחליפו ע"י פירוק 3 ברגי פיליפס קטנים. חרשתי את כל האיביי ודיל אקסטרים ולא מצאתי מאוורר שמתאים מבחינת המידות. קוטר המאוורר 55 מ"מ והמרחק בין הברגים הוא כמשולש שווה צלעות שאורכם 43 מ"מ. האם מישהו מכיר מקום בארץ/בחול (ששולח לישראל) שאפשר לקנות ממנו מאוורר כזה? או שאולי כדאי להחליף את כל הגוף ולגמור סיפור? אשמח לתשובות ממביני עניין, בתודה ושבת שלום , אלעד.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by alex02,

איפה אני יכול לקנות כרטיס מסך שמתאים ל acer aspire x1700

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by haim85,

הכל עובד כמו שצריך תענוג אבל למה יש רעשים מהמסך כאשר אני מוציאת חיבור dvi הרעש ניפסק! כאשר גם משחק בהגדרות רצולוציה זה גם ניפסק לשניה וחוזר למה זה?בקיצור כאשר הdvi מחובר למסך! נ.ב קצת קשה לי לתאר תרע אבל ננסה בערך .. כמו ממיר שעובד dvd שמקריבים תאוזן יש רעש של פועל משהו כזה בערך די מעצבן סיבה לכך?+פתרון?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  13. מישהו יכול לתת לי רעיון/פיתרון מדוע תמונת המסך קורסת לחצי שנייה מידיי פעם . עברתי מכרטיס Nvidia GTX260 לכרטיס ATI HD3850 , ב Nvidia הכל עבד חלק , אחרי החלפת הכרטיס ל ATI המסך התחיל מידי פעם להשחיר לרגע קצר ומייד להתאושש. כמובן שהתקנתי את הדרייברים הכי חדשים שך ATI . המסך הוא מסך 27" ברזולוציה 2560x1440 מחובר ב DVI dual link . תודה

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  14. היי מה אני צריך מכרטיס המסך: אני עורך סרטים ב Adobe Premiere Pro CS4 בתוך תוכנת העריכה כאשר אני מריץ את פלייבק לסרטי היידיפינישן (720p או 1080p), הסרט מקוטע. (לאגים) זה רק בתוכנה, הסרט בסדר בנגן. אני מבין שזה בגלל שכרטיס המסך שלי הוא גנרי, ONBOARD. אני צריך כרטיס מסך שיתגבר על העניין הזה ויתן לי פלייבק ללא לאגים. משחקים אין לי על המחשב. זה המפרט מחשב שלי: http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=52984 אני לא יודע לגבי אפיק התקשורת (AGP או PCIe), לא יודע איזה מתאים למחשב שלי לגבי המחיר: הייתי רוצה לחסוך, לקנות את המינימום שיעשה את העבודה שתיארתי כי אני מבין שזאת לא דרישה גדולה וכמעט כל כרטיס מסך יכול לעשות את העבודה. בעוד שנתיים אני קונה בכל מקרה מחשב חדש אז אין י…

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by Tzach_n,

אהלן חבר'ה, אז ככה יש לי את הכרטיס הנ"ל ומכיוון שלוח ה-PCB שלו חשוף מצטבר עליו המון המון אבק שקשה לנקות ודורש ניקוי קומפרסור כל כמה שבועות. מעוניין להביא לו לוחית אחורית כדי שיהיה יותר קל לנקות. חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי משהו ספציפי לדגם הזה, האם לוחית של Signature רגיל תתאים לו? ואם כן מאיפה הכי כדאי להזמין? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by yarin153,

אני מחפש כ מסך שיתאים למשחקים בתקציב של עד כ600 שקל (אפשר לחרוג טיפה נגיד עד 700) עכשיו אני מעדיף שהוא יהיה של NVIDIA אבל לא חובה. בנוסף יש לי גם 2 שאלות : 1) המחשב של חבר שלי הוא PCI 2.0 האם זה יעבוד ? 2) מה ההבדל בין : Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 ל: Gigabyte GTX650 OC 1GB GDDR5 DX11שניהם עולים 620 שקל בKSP ולא נראה שיש הבדל בניהם .. יש מצב שזאת טעות?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  17. שלום לכם אני מתכוון לחבר את המחשב ל-2 מסכים, האחד יהיה מוניטור שולחני לעבודה שוטפת, והשני יהיה טלוויזיה FULL HD לסרטים ומשחקים. החיבור לטלוויזיה יהיה HDMI ולמוניטור DVI/VGA הבנתי שלא רצוי להשתמש בכבל HDMI באורך של מעל 5 מטר. האם זהו אכן המרחק המקסימלי לשימוש עם כבל רגיל? נדרש מגבר מסוג כלשהו? אני מניח שכל הנאמר לגבי HDMI נכון גם לגבי DVI, אבל מה לגבי VGA, האם גם שם יש הגבלה על אורך הכבל? תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by kikocal3,

שלום, נושא בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553805.0 טופס: http://www.tms.co.il/preview/spec/m6tnqf4w -------- עברתי על הארכיון של הפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה הזאת. חיפשתי ברשת ומצאתי משהו, אבל לא ספציפי שמתאים לדרישות של הטופס שמילאתי בפורום מפרטים. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים את הגירסה של הכרטיס מסך הזה, שהכי מתאימה לי, למפרט שאני עתיד לקנות. GTX660, בלי OC שלי בעתיד. ב-KSP יש לא פחות מ-6 גירסאות כולל גירסה של "סופרקלוקד" וכולל שתי גירסאות של ASUS ששתיהן נראות זהות (ההבדל היחידי שמצאתי הוא "בבוסט קלוק"). ב-TMS יש 3 גירסאות - MSI, GB ו-Sparkle, כשכתוב בגירסה של הג'יגהבייט שזה מגיע עם קירור מתקדם ווינדפורס ואוברקלוק מהמפעל. אם אני לוק…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  19. שלום רב.. אני צריך עזרה מהמקצועיים שבניכם.. בניתי מפרט לאולפן הקלטות מקצועי המטרה היא כלל וכלל לא לגיימניג אלה לעריכות סאונד בלבד! protools/cubase השאלה שלי האם כרטיס מסך (לא מובנה) ישפר לי את ביצועיי המחשב? או שאני יכול להסתפק בכרטיס מסך המובנה של לוח האם? המפרט הוא כזה: מעבד - Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-e זכרונות - G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 ssd כונן - Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 תודה מראש על העזרה! וחודש טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by 78uuuu,

אני מנסה לעדכן ביוס בכרטיס מסך גיגאבייט הורדתי את הביוס לדגם שלי בכרטיס מסך שמנסה לעדכן התוכנה של העידכון רושמת גרסת ביוס לא תואמת http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#bios

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by artgrl,

שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיפיק מקסימום תועלת במינימום מחיר - 1,000 ש"ח לכל היותר אבל עדיף בפחות, לעבודה עם: Lumion, Sketchup, V-ray, Revit, Photoshop הכרטיס יכנס למחשב חדש. המסך יהיה ברוזולוציה 1920X1080... תודה!

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by shlomi1234,

חושב בעתיד היחסית קרוב לשדרג... אבל בינתיים רק כ.מסך יספיק אני מקווה. 380 W אנטק PHENOM x4 8G DDR2 נ.ב מה האורך שלו בס"מ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי מערך crossfire של שני 7970, היו ברשותי שני מסכים ועכשיו קניתי עוד אחד יד שניה. השאלה שלי האם מחברים את כל המסכים רק לכרטיס הראשון/הראשי? ניסיתי לחבר שני מסכים ב-DVI לכרטיס הראשון והם מזוהים כשאני בקרוספייר, חיברתי את השלישי ל-DVI של הכרטיס השני וזה לא מזהה אותו. מה עושים, לחבר את כולם לאותו כרטיס הראשי? אשמח אם תענו מהר, אני רוצה מחר לקנות מתאם dvi ל hdmi או dvi לדיספלי פורט. עדכון: הבנתי איך לחבר, צריך לחבר רק לכרטיס הראשי העליון את כל המסכים, את המסך השלישי עם מתאם אקטיבי.

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפשת לשימושים משרדיים בעיקר, כאשר הכוונה היא לעבוד עליו גם בעריכה בפוטושופ וחשוב לי שהוא לא "יתקע" בכל טרנספורם. הבנתי מהפורום שמומלץ כרטיס מסך של NVIDIA, אבל אני לא מוצאת את הדגמים שאני רוצה (של דל) עם כרטיס כזה. לכן, אני מתלבטת אם ללכת על מחשב של חברה אחרת שיכלול כרטיס מסך של NVIDIA או שאפשר להסתפק בכרטיסי המסך המפורטים להלן בדגמים של דל (ההבדל במחיר הוא בערך 500 ש"ח): הצעה 1 Dell Vostro 3560 AMD Radeon HD 7670M 1GB Discrete Graphic Card Generation Intel Core i5-3210M 8GB 750GB הצעה 2 Dell Inspiron 5521 AMD Radeon HD 8730M 2G DDR3 Intel Core i7-3517U 1TB 8GB ובהנחה שAMD זה בסדר, האם אפשר להסתפק ב-1GB ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  25. למי שפיספס איכשהו - הקניה הקבוצתית של כרטיסי המסך תיפתח רשמית עוד היום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554704 דגמים על הפרק: HD7850-2G GTX660 GTX660OC HD7870XT BOOST GTX660TI HD7950 BOOST בהנחות הנעות בין 10-20% מהמחירים הנמוכים ביותר בשוק כרגע - מחירים סופיים במהלך היום. יש בדיון סקר חדש שיעזור לנו במו"מ על המחיר - מי שמעוניין שיגש למלא, ומהר:

• 0 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.