כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לחבר למחשב כמה מסכים בו זמנית (בין 2 ל 4) איך כרטיס מסך אני צריך בשביל דבר כזה? כרטיס מסך שיש לו 4 יציאות? או האם יש דרך לחבר כמה כרטיסי מסך על אותו מחשב ולגרום להם לעבוד יחדיו? תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום חברים אני מרכיב מפרט מחשב לצרכי אנימציה (בעיקר פלאש, דו מימד) ועריכה (פרמייר) וגם קצת אפטר אפקטס. כמו שכתבתי אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלו, האם ההפרש במחיר (יכול להגיע לכ400-500 שח) שווה את ההשקעה? (אני מניח שאצטרך גם להשקיע בספק כוח חזק יותר אם אלך על הTI). כמו כן לא ככ מובן לי ההפרש במחיר בין אותו כרטיס - לצורך העניין הGTX560 לדוגמא - [table][tr][td]כרטיס גרפי Gainward GeForce GTX 560 1GB DDR5 PCIe[/r][/t][table][tr][td]959 ש"ח[/td][/tr][/table] [table][tr][td]כרטיס גרפי Palit GeForce GTX 560 1GB DDR5 SMART EDITION PCIe[/r][/t][table][tr][td]769 ש"ח [/td][/tr][/table]רק עניין של יצרנים? ההפרש יכול להיות די משמעותי לעיתים.. תודה מראש![/td][/tr][/table][/td][/tr…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בין ה desktop לבין ה TV יש לי כבל HDMI והוא הפסיק לעבוד אחרי יום, למה זה קורה ? החלפתי רק אתמול מחשב בגללל שחשבתי שה HDMI הפסיק לעבוד קניתי מחשב חדש ,זה עבד למשך יום ושוב הפסיק לעבוד,אני בטוח עכשיו שזה עניין של הגדרה,אבל איפה זה??? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17" (CRT) בתקציב של 850-950 ש"ח. המסך ישמש בעיקר לשימושים משרדיים (אינטרנט, מסמכים וכו'), וכמעט ולא למשחקים/סרטים. כמו כן, המסך צריך לתמוך ב 1024x768@85hz לאחר שבדקתי קצת וחיפשתי בפורום, הבחירה מצטמצמת למסכים הבאים: LG F700B Samsung 763MB היתרון של הסמסונג מבחינתי הוא שהוא עולה 100 ש"ח פחות מישהו יכול להמליץ על אחד מהמסכים (או להוסיף אחד ששכחתי) ?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ביתי עם יציאת pci express שאני רוצה לחבר לו כרטיס מסך פשוט ביותר, בשביל לחבר לטלוויזיה על מנת שאני אוכל לראות סרטים (HD) עם קול מהטלוויזיה עצמה. וגם הסבר קצרצר על איך מגדירים את זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
של ניידים Fujitsu Siemens V6535. שאלה נוספת: האם ניתן להריץ את המשחק סים 3 על הכרטיס Intel GL 40? שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
השאלת זיכרון מערכת לכרטיס מסך- איך אני עושה את זה לכרטיס מסך מובנה- sis650_740 מ32 מגה ל 64?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
נתקלתי בחנות ליד ביתי שמוכרת כרטיסים של החברה הנ"ל , ורציתי לדעת אם מישהו שמע עליה , יודע משהו , האם היא חברת קבר ? היא מייצרת כרטיסים של Ati ,נדמה לי .....
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכם אני שוקל לרכוש מסך דק והמליצו לי על המסך של BENQ FP951 נתוני הקונטראסט שלו מצויינים 1:700 אך מעבר לזה אני לא מבין גדול במסכים דקים וקשה לי להחליט. הנה הקישור למסך http://www.benq.com/display/lcd_fp951.html מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי את הכרטיס מסך X1950XTX של ATI ויש לו את הפונקציה של AVIVO , רציתי לדעת איך אפשר להשתמש בכרטיס הזה כדי להקליט שידורים מהטלוויזיה שלי ובאיזה תוכנה צריך להשתמש ... תודה רבה מראש לכל העוזרים ...
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בכוונתי לרכוש מחשב חדש בזמן הקרוב מאוד ואני מעוניין לשמוע חוות דעת על כרטיס מסך מומלץ שאתם יכולים להמליץ לי אליו. חשבתי על הGigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3: http://www.tms.co.il/product/12847 מה אתם אומרים הוא ישרת אותי הרבה זמן? יתן לי מקסימום ביצועים במשחקים עתידיים? יש אולי משהוא יותר טוב בתמורה למחיר? תודה לעוזרים =]
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי sapphire radeon hd 6950 2 GB הגרסא הזאת: http://www.tweaknews.net/reviews/sapphire_hd_6950_review/img/sapphire_hd_6950_11.JPG ואני לא מצליח למצוא את הסיריאל לכרטיס הזה בשביל להירשם למועדון הוא לא נמצא בדף הצהוב הזה שרשום join and get rewarded ואין לי מושג איפה הוא תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
דיווח באתר TweakTown טוען כי קשיים בחומרה ובקושחה עשויים לסבך את דרכו של כרטיס המסך האימתני החדש אל החנויותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מהם יותר טוב הם עולים אותו דבר (אני חושב) 796FD זה טרניטרון וFD 2 דיאמדטרון איזה מהם יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
טכנולוגיית DLSS 4.5 מייצרת עד לחמישה פריימים נוספים על כל פריים המרונדר באופן מסורתי על מנת לספק שיפור משמעותי בגרפיקה ובביצועיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי מגיע בבדיקת מאמץ ב furmark רק 19 FPS הכי גבוהה!!! ראיתי סירטונים שאנשים מקבלים גם גםיותר מ50FPS עם הכרטיס הזה..מה הבעיה? הוא מגיע 75 מעלות מקסימום..מעבד e7500 עם אוברקלוק ל 3.30MHZ הספק:enermax naxn 550
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמחובר בHDMI למסך 42אינץ על המחשב מותקן WIN7 ולאחר כל כיבוי רזולוציית המסך משתנה מה ניתן וצריך לעשות על מנת לפתור את הבעיה (כל הדריברים מעודכנים לפי WIN UPDATE תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד שנתקלתי בה אתמול לראשונה. לי יש מחשה עם לוח של msi-865pe neo2 עם כ.מסך msi fx-5200(t128), הבעיה היא שאצלי בתוכנת איידה 32 מופיע בערוץ זיכרון 64 ביט וכמעט והשלמתי עם כך שיש לי כרטיס חלש מאוד אבל אתמול התקנתי את אותו כרטיס על מחשב עם לוח msi pt880 ושם הכרטיס מזוהה בתור 128 ביט. מה יכולה להיות הבעיה אצלי?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אוכל לקנות בלי לקבל צוואר בקבוק מהמעבד? CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267 ) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) ספק כוח EZCOOL JSP דגם PS-1000 SILENT 500' מסך 22 BenQ E2200HD Maximum Resolution 1920 x 1080 אני יודע שהמחשב ישן השאלה אם עוד שווה לשדרג או שאין טעם בדבר.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אהלן... אני מעוניין להתקין את הדרייברים החדשים של NVIDIA..אבל ברצוני גם להתקין DRIVER CLEANER 3 ע"מ למחוק באופן מוחלט את שאריות הדרייברים הקודמים. ניסיתי להתקין DRIVER SWEEPER, שמשום מה מסרב לפעול על WIN VISTA...לכן אני רוצה לנסות DRIVER CLEANER...הבעיה היא שאני לא מוצא קישור \ ו\או הורדה של התוכנה.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
פתאום שמתי לב שאני בפורום הלא נכון, סליחה, הועבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151970.new#new
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי AMD 2600 לוח אם GA-7 512 MB עכשיו יש לי את האקס800 פרו אני יודע שהמערכת שלי לא תנצל את הכרטיס עד הסוף. אני רוצה לדעת באיזה מידה זה יורגש לי במשחקים וזה ואם זה בכלל קריטי.. מה אני יכול לעשות כדיי לנצל אותו יותר??? אוברקלוק למעבד??????
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בתוכנה לכרטיס מסך , שתראה לי GPU Usage ואחוז ניצול הזכרון של הכרטיס (משהו אנלוגי ל task manager). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
התוכנה שבאה עם המאיץ - TRIXX - הפסיקה אחרי שעשיתי OC, להראות טמפ' נכונה. הטמפ' בעצם תקועה כל הזמן על 36.8! יכול להיות שהסנסור נשרף/נדפק? חשבתי שהם אמורים לעמוד בטמפ' גבוהות ביותר. אני לא מצליח למצוא תוכנות אחרות שמראות טמפ' של GPU (אוורסט לא נותנת משום מה). מה אני עושה?! ??? אני חושש לבצע OC במצב כזה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בעתיד אני יקנה מסך 24 אינץ ה5850 כבר יחסית יקר אבל אני יכל לעמוד בתשלומים שלו ו של האח הגדול שלו השאלה כמה אני מפסיד בגלל המחיר המטורץ שלו...עוד חודש יהיה לי 700 לקניה בחול אחרי שאני יעשה כרטיס בין לאומי מה דעתכם בנושא ?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-