כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
השאלת זיכרון מערכת לכרטיס מסך- איך אני עושה את זה לכרטיס מסך מובנה- sis650_740 מ32 מגה ל 64?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
נתקלתי בחנות ליד ביתי שמוכרת כרטיסים של החברה הנ"ל , ורציתי לדעת אם מישהו שמע עליה , יודע משהו , האם היא חברת קבר ? היא מייצרת כרטיסים של Ati ,נדמה לי .....
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכם אני שוקל לרכוש מסך דק והמליצו לי על המסך של BENQ FP951 נתוני הקונטראסט שלו מצויינים 1:700 אך מעבר לזה אני לא מבין גדול במסכים דקים וקשה לי להחליט. הנה הקישור למסך http://www.benq.com/display/lcd_fp951.html מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי את הכרטיס מסך X1950XTX של ATI ויש לו את הפונקציה של AVIVO , רציתי לדעת איך אפשר להשתמש בכרטיס הזה כדי להקליט שידורים מהטלוויזיה שלי ובאיזה תוכנה צריך להשתמש ... תודה רבה מראש לכל העוזרים ...
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
בכוונתי לרכוש מחשב חדש בזמן הקרוב מאוד ואני מעוניין לשמוע חוות דעת על כרטיס מסך מומלץ שאתם יכולים להמליץ לי אליו. חשבתי על הGigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3: http://www.tms.co.il/product/12847 מה אתם אומרים הוא ישרת אותי הרבה זמן? יתן לי מקסימום ביצועים במשחקים עתידיים? יש אולי משהוא יותר טוב בתמורה למחיר? תודה לעוזרים =]
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי sapphire radeon hd 6950 2 GB הגרסא הזאת: http://www.tweaknews.net/reviews/sapphire_hd_6950_review/img/sapphire_hd_6950_11.JPG ואני לא מצליח למצוא את הסיריאל לכרטיס הזה בשביל להירשם למועדון הוא לא נמצא בדף הצהוב הזה שרשום join and get rewarded ואין לי מושג איפה הוא תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
דיווח באתר TweakTown טוען כי קשיים בחומרה ובקושחה עשויים לסבך את דרכו של כרטיס המסך האימתני החדש אל החנויותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מהם יותר טוב הם עולים אותו דבר (אני חושב) 796FD זה טרניטרון וFD 2 דיאמדטרון איזה מהם יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי מגיע בבדיקת מאמץ ב furmark רק 19 FPS הכי גבוהה!!! ראיתי סירטונים שאנשים מקבלים גם גםיותר מ50FPS עם הכרטיס הזה..מה הבעיה? הוא מגיע 75 מעלות מקסימום..מעבד e7500 עם אוברקלוק ל 3.30MHZ הספק:enermax naxn 550
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמחובר בHDMI למסך 42אינץ על המחשב מותקן WIN7 ולאחר כל כיבוי רזולוציית המסך משתנה מה ניתן וצריך לעשות על מנת לפתור את הבעיה (כל הדריברים מעודכנים לפי WIN UPDATE תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד שנתקלתי בה אתמול לראשונה. לי יש מחשה עם לוח של msi-865pe neo2 עם כ.מסך msi fx-5200(t128), הבעיה היא שאצלי בתוכנת איידה 32 מופיע בערוץ זיכרון 64 ביט וכמעט והשלמתי עם כך שיש לי כרטיס חלש מאוד אבל אתמול התקנתי את אותו כרטיס על מחשב עם לוח msi pt880 ושם הכרטיס מזוהה בתור 128 ביט. מה יכולה להיות הבעיה אצלי?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אוכל לקנות בלי לקבל צוואר בקבוק מהמעבד? CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267 ) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) ספק כוח EZCOOL JSP דגם PS-1000 SILENT 500' מסך 22 BenQ E2200HD Maximum Resolution 1920 x 1080 אני יודע שהמחשב ישן השאלה אם עוד שווה לשדרג או שאין טעם בדבר.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן... אני מעוניין להתקין את הדרייברים החדשים של NVIDIA..אבל ברצוני גם להתקין DRIVER CLEANER 3 ע"מ למחוק באופן מוחלט את שאריות הדרייברים הקודמים. ניסיתי להתקין DRIVER SWEEPER, שמשום מה מסרב לפעול על WIN VISTA...לכן אני רוצה לנסות DRIVER CLEANER...הבעיה היא שאני לא מוצא קישור \ ו\או הורדה של התוכנה.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
פתאום שמתי לב שאני בפורום הלא נכון, סליחה, הועבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151970.new#new
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי AMD 2600 לוח אם GA-7 512 MB עכשיו יש לי את האקס800 פרו אני יודע שהמערכת שלי לא תנצל את הכרטיס עד הסוף. אני רוצה לדעת באיזה מידה זה יורגש לי במשחקים וזה ואם זה בכלל קריטי.. מה אני יכול לעשות כדיי לנצל אותו יותר??? אוברקלוק למעבד??????
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בתוכנה לכרטיס מסך , שתראה לי GPU Usage ואחוז ניצול הזכרון של הכרטיס (משהו אנלוגי ל task manager). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
התוכנה שבאה עם המאיץ - TRIXX - הפסיקה אחרי שעשיתי OC, להראות טמפ' נכונה. הטמפ' בעצם תקועה כל הזמן על 36.8! יכול להיות שהסנסור נשרף/נדפק? חשבתי שהם אמורים לעמוד בטמפ' גבוהות ביותר. אני לא מצליח למצוא תוכנות אחרות שמראות טמפ' של GPU (אוורסט לא נותנת משום מה). מה אני עושה?! ??? אני חושש לבצע OC במצב כזה.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
בעתיד אני יקנה מסך 24 אינץ ה5850 כבר יחסית יקר אבל אני יכל לעמוד בתשלומים שלו ו של האח הגדול שלו השאלה כמה אני מפסיד בגלל המחיר המטורץ שלו...עוד חודש יהיה לי 700 לקניה בחול אחרי שאני יעשה כרטיס בין לאומי מה דעתכם בנושא ?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
אהלן, ברצוני לחבר את המסך מחשב הישן לממיר של הוט או של יס. http://www.maxxtro.co.il/product.asp?productid=452 עכשיו יש לי את המפצל של ה RGB (ירוק כחול אדום ל קומפ) האם זה יעבוד ? למישהו יש מושג ? תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני כבררוצה הרבה זמן לקנות מסך 17 איכותי כבר רציתי לקנות את FD 2 אבל אז MORTAR אמר שזה מסך גרוע שרואים מטושטש וכל זה,ויש כאלה שאומרים שזה מסך הכי טוב... אז מישהו יכול להביא לי אולי כתבות על המסך הזה פלוס ביקורות אבל הכי חשוב!! אני חייב השוואה של MAG FD2 נגד F700P אם למישהו יש אז שיביא לי בבקשהההה זה דחוף.. תודה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
באחוזים (אם זה ניתן בכלל למדידה) ...מה ההבדל ?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הכרטיס מסך 5970 יפעל ויהיה מירווח ביטחון על הספקים: enermax naxn 550 seasonic 520 s12ll
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי אני כרגע אצל חבר בבית,יש לו בעיה במסך,המסך כול הזמן כבה ונדלק אחרי שמפעילי ם תוכנה או שסתם אני מזיז את העכבר... יש פיתרון לזה? הבעיה נפתרה,הכרטיס מסך שלו כבר קשיש ועומד למות אז המלצתי לו לקנות כרטיס אחר
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכרטיס HD4850 עם קירור של Accelero TWIN TURBO. כרגע הטמפ במנוחה של הכרטיס הוא 50 מעלות. הבעיה היא שהקירור עובד על חלש תמיד, וגם במאמץ המאווררים לא מגבירים עצמם. עכשיו הפעלתי תוכנת מאמץ לרטיס, והמעלות קפצו ל 85, ונשארו שם לאורך זמן. גם פה, האיורור לא עלה, והמאוררים נשארים תמיד בלס"ד ממש נמוך, אני יכול לגעת בהם חלש והם יעצרו. ניסתי לשנות את מהירות המאוררים בצורה ידנית, גם דרך עריכת הפרופיל ושינוי המהירות בשיטה של עריכת המסמך, וגם ניסתי דרך riva tuner , אבל כלום לא עובד, ואם אני מעלה את העוצמה, לא קורה כלום, והטמפ נשארת אותו דבר. ניסתי גם דרך Expertool, אך גם היא לא פעלה, ובכל התוכנות כשאני מנסה להעלות ל 100 אחוז כדי להקשיב לקול המאווררים, המאוררים לא עולים,…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-