כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
יש מחסור בכתבות ובשום מקום אני לא מוצא אחת plz help! חייב להשיג,מצטער אם הפרעתי לפורם
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי גרסה ניסיונית של Geforce FX!!! אני ועוד 1000 איש קיבלנו גרסת בדיקה של Geforce FX! גדול הכרטיס!!!!!!
-
אוקיי ! יש לי עד יום שלישי להחליט איזה כרטיס מסך אני קונה אני חושב שאבא שלי יסכים לקנות את הATI Radeon 900 פרו. אבל אם הוא לא אז יש לי התלבטות בין ATI Radeon 9000 (לא פרו) לבין GeForce 4 440Mx. תגידו לי מי הכי טוב מי שני ומי שלישי. כמה שיותר מהר בבקשה תודה
-
amiram what's up? u have recently gave me a link for both ide and agp sis drivers they worked damn good, but since then i'v installed windows xp pro, (without hebrew support : ...)a i wanted to ask if those drivers r still good? i'll appriciate it if u help me with a few details: where can i download those files is "sis for agp" is the chipset on my vga card? what exectly is the ide driver thx
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הם מופיעים רק לכרטיסי BBA, מה שאומר שאני לא יכול להוריד, נכון? כי אם אני נכנס לדף של הPBA של הדריברים, אז אני מוריד את ה6200, מה שיש לי עכשיו, ובBBA אני מוריד את ה2.5... ??? מה הקטע, הם תומכים רק בכרטיסים שלהם?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך די בינוני geforce 4 mx 440 אבל אני רוצה ביצועים יותר טובים וגם יותר גרפיקה עשירה במשחקים. השאלה שלי היא האם כדאי להחליף את הכרטיס הישן ולקנות רדאון 9500 פרו? ואם תוכלו לרשום מה יותר טוב הרדאון או ה-gf4 ti 4400 וכמה עולה היום בישראל הרדאון 9500, חח מקווה שלא הגזמתי בשאלות... ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך הזה אבל אני לא יודע איזה חברה מה ההבדל ביניהם? יתרונות וחסרונות של כל אחד?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי (מכיוון שהוא פשוט גרוע) אבל הבעיה שהתקציב שעומד לרשותי הוא רק 500 ש"ח ולפי מה שבדקתי הכרטיס היחידי שעומד בגבולות תקציבי הוא GF4 MX440 ולפי מה שראיתי באתר זהו כרטיס לא ממש טוב... אז תמליצו לי לי בבקשה על איזשהו כרטיס שעומד בגבולות תקציבי בבקשה (ממש חייב כרטיס חדש) ??? ???
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לאחרונה הופיעה חברת סאפהיר, יצרנית כרטיסי הרדאון (אלו שכביכול Made By ATi), וקצרה שבחים רבים, בעיקר על איכות התמונה. שזה הדבר העיקרי שמבדיל חברה טובה, מחברת קבר. מישהו יכול להעיד על איכות בניית הכרטיס? במחירו הגבוה (pro9700 - כpro2300 ש"ח, 9000 - לא זוכר, בסביבות ה700) האם הוא שווה את זה? אולי דברים מאדם שקנה את הנ"ל?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הציון המקסימלי שקיבלתם בהרצת 3DMark2001 SE על לRADEON 9700 PRO? ללא OC האם 12200 זה סביר אני מדגיש ללא OC
-
למישהו יש? nVidia Refresh Rate Fix MKII v2.01 E לא תומך בזה עדיין.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB במחיר של 695 Gigabyte RADEON 9500 64MB DDR Retail במחיר של 1,046 Gigabyte ATI RADEON 8500 Deluxe 128 mb DDR TwinVIEW TVOUT Retail במחיר של 1,187 מה הכי כדאי מהם ולמה? ואם כדי לי להשקיע סכום כזה כדי לשדרג את הכרטיס הזה: ATI XPERT2000 32MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=464
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג ULTRA XP 750 של GAINWARD עם TI4400. חיברתי מוצא מצלמת ווידאו (אנאלוגי) לכניסת ווידאו (COMPOSITE) של כבל הכניסה של הכרטיס. כבל זה מתפצל ל4 מחברים 2 יציאות ו 2 כניסות, כל אחת בפורמט COMPOSIE או S. הפעלתי את תכנת WICODER שמסופקת עם הכרטיס וניסיתי לברור את מבוא הווידאו. הופיעה רק אפשרות אחת של מצלמת האינטרנט (creative web-cam) שאותה ניתן לראות ולהקליט באמצעות התכנה. לא הופיעה אפשרות לבחירת מבוא הווידאו של כרטיס המסך. מה עושים? תודה, נמרוד.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
התוצאה יש לכם את כל הפרטים שם, המעבד רשום כUNKNOWN אבל מן הסתם בגלל הלוח זה AMD. זה אפשרי?! שווה לי להתקין?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הכרטיס ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card אבא שלי טס לחול ואני חושב ששם זה הרבה יותר זול מבארץ { שפה זה עולה 2400 } אני צריך המלצות האם כדי לקנות את הכרטיס ? האם כדי לחכות למשהו אחר שעומד לצאת ? או האם אתם בכלל ממליצים על כרטיס אחר ? תודה רבה על העזרה נ.ב כבר עשיתי חיפוש לשאלה שלי אז אל תתנו לי תשובה כמו עשה חיפוש !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
DM Studios (http://www.digitalmediastudios.net) are looking for employees on webdesigning and/or markating field, for more information please contact us support@digitalmediastudios.net uk.quakenet.org #digitalmedia
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
תסתכלו במפרט שלי ותגידו לי אם זה הגיוני שאקבל 5200 נקודות ב3DMARK . יש לי את הדרייברים החדשים 41.09 . עם הדרייברים הישנים קיבלתי 6300 נקודות כנראה זה מוריד את ביצועי הכרטיס ב25 אחוז.
-
-
חשוב לציין שלא נעשה אובקלוקינג כלשהוא רציתי לדעת אם זה טוב ושהכל עובד כמו שצריך לינק לציון
-
ATI's Radeon 9000 Pro is a great low-end graphics card, but its single-texture-per-pipe design never really had the oomph to best the Radeon 8500's 3D performance. To satisfy market demand, ATI is bringing back the 8500 under the Radeon 9100 name. The RADEON 9100 is a high performance mainstream graphics processor for desktop PCs. Products based on the RADEON 9100 GPU will provide the outstanding 3D gaming performance, image quality and support for the latest game-enhancing features like DirectX 8.1 shaders. Its powerful architecture, including four parallel rendering pipelines and two geometry engines, is designed for optimal performance in the mainstream segment. If t…
-
-
שלום, קיבלתי כרטיס מסך חדש MSI GeForce 4 Ti 4200 128 ddr שיפור אדיר לעומת הוודוו המזדקן שלי ואחת האפשרויות שהייתה בו היא שידור מהטלוויזיה ולטלוויזיה. קיבלתי מין ממיר כזה מכניסת ווידאו כזאת (שנראת כמו כניסת PS2 של מקלדת/עכבר) לכניסות ויציאות של בננות. עכשיו, ניסיתי לשדר לטלווזיה ע"י חיבור הממיר לכרטיס ולטלוויזיה ומיותר לציין שלא הצלחתי. בנוסף, ניסיתי לצפות במחשבי ווידאו ע"י חיבור הווידאו לכרטיס וגם זה, לאחר שציפיתי שבמטה קסם תהפך התמונה למה שהוודיאו משדר, לא עבד. הבנתי שצריך תוכנה/דרייברים מיוחדים והורדתי מלא ג'אנקים למחשב, דבר שאני די שונא. אתם יכולים להסביר לי בבקשה איך ניתן לשדר לטלוויזיה ולראות טלוויזיה על המחשב, איזו תוכנה אני צריך וכו'? תודה רבה, דן כספי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בתוכנה 3dmark זאת אחרי שהשוותי באתר שאמרתם לי(לכל הלחוצים) המערכת היא כרטיס מסך asus ti 200 ge force 3 amd 1900 7vrxp 256 אני אשמח אם מישהו יכול לתת לי טיפים בביוס להעלת הנקוד
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-