כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
גם דגם ה-Turing הנגיש ביותר מבית NVIDIA אמור לזכות בשדרוג אל הזכרונות הגראפיים של הדור החדש, לתחרות אפקטיבית יותר מול דגמי הביניים החדשים של היריבה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש כרטיס מסך שישרת אותי בצורה טובה כאשר אני עובד עם תוכנות לעיבוד תמונות כגון Lightroom ו-Photoshop 5. כמו כן, אני מבצע סטרימינג מהמחשב לטלוויזיה שלי וארצה שהתמונה תזרום בצורה חלקה מבלי שארגיש בעיוותים קלים כפי שאני שם לב היום, כאשר הטלוויזיה מחוברת דרך יציאת ה-HDMI מהכרטיס מסך Built-in. הנתונים של המחשב שלי: מעבד i5 2320 8 ג'יגה RAM לא זוכר את הדגם של הלוח אם אבל הוא תומך בכל החיבורים הקיימים כיום. אשמח לשמוע המלצות מניסיון על כרטיס מסך שיעשה עבורי את הדברים שציינתי. חשוב לציין כי איני גיימר ולכן איני זקוק לביצועים מטורפים. בתודה מראש לעוזרים, רון.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב כרטיס gforce 6150 on borde ניסתי לחבר אותו לטלויזה דרך ה s video מופיע לי כי אני יכול לחבר רק צג יחיד , בנראה הכוונה לאו טלויזיה או צג החלפתי את האפשרות בכרטיס לטלויזיה ובכל זאת לא רואים כלום במקלט, אשמח לעזרה, שחר.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מישהו כאן אולי יודע איפה אני מוצא את המסך הזה חיפשתי בהמון חנויות ולאף אחד אין אותו יותר. מישהו אולי מכיר איזה חנות שיש לה אותו. אני מחפש מסך נורמלי כבר כמה זמן ועד שמצאתי אחד כזה אין אותו(זה תמיד קורה רק לי). או אולי מישהו יכול להמליץ על מסך 19 איכותי עד 2000 ש"ח אפשר יותר אבל לא יותר מידי. תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני עובד עם שני מסכים שמחוברים בDVI לכ.מ ואני רוצה לחבר גם את הטלוויזיה ביציאה השלישית שיש לכ.מ האם אפשר את שלושתם ביחד ואיך (על ויסטה 64 BIT) תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 9600gt פסיבי. אני מתלבט בין הדגם Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling לבין Gigabyte 9600GT 512MB Silent Pipe. שניהם עולים 900 ש"ח+- כך שהמחיר לא מהווה שיקול. למישהו יש המלצות לכאן או לכאן? מישהו יכול לנסות למצוא לי ביקורת עליהם כי ממש לא מצאתי. אני יודע שה8800gt הפסיבי של sparkle ממש לוהט (מגיע ל-110C), האם זה ככה גם אצל ה-9600gt? האם בעתיד ניתן יהיה להוסיף עליהם מאורר סטנדרטי כלשהו (80/120) לצורך הורדת טמפרטורות ו-OC?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
קניתי 9600GT (כל המפרט בצד) אך הוא מוציא בסביבות ה7000-8000 ב3DMark 06 במקום 10000+. אינ לא יודע למה, יכול להיות שיש צוואר בקבוק בגלל ה E6300? ניסיתי לעשות לו OC (למעבד, בתקווה שזה יפתח את צוואר הבקבוק) אבל לא ממש הצלחתי... אולי בגלל הספק? אני אשמח למעט עזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לקנות מסך LG 17 דגם T710PU במחיר 765 ש"ח. מסך טוב? ואיך המחיר? תודה L.A
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
איזה כבל אני צריך? איזה תוכנה? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן חברה!!! יש ברשותי radeon 9600 xt vivo ואני משתמש באמצעותו ל Capture מהטלוויזיה. לאחרונה אחרי שתי דקות בערך של הקלטה נתקעת ההקלטה והכל הופף להיות מקוטע בצורה שכבר אי אפשר להקליט. חייב עזרה!!! תודה רבה לעונים!!!
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
דרישות: 1. מסך שטוח באמת. 2. התאמה גם לגיימינג מהיר ואיכותי וגם לעבודה עם מסמכים וקטעי קוד (C++, JV וכדומה). 3. כרטיס מסך בשימוש: 1900XT האם במחיר הזה לא עדיף 19' של EZIO או ויוסוניק? משהו כמו VP930 או VX224? אני חשבתי שעדיף CRT כי במסמכים אני עובד ב-1600X1200 ובמשחקים או סרטים אני מוריד ל-1280X1024 ול-LCD יש בד"כ בעיה עם שינוי רזולוציה (המסך נראה לא טוב כשהוא לא ברזולוציה הטבעית). תודה מראש על העצות, TMP
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
MSI ו-Gigabyte עתידות להשיק בקרוב דגמי GeForce RTX קומפקטיים במיוחד, שיתאימו גם עבור מארזי ה-Mini-ITX הצנועים ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש תכנה לעבודה עם capture מהטלוויזיה שיש לה טיימר. זה מאוד מאוד חשוב לי! תודה!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק וכרטיס מסך QUADRO 1500 אחד מהמסכים היה בתיקון והחליפו לו את ספק הכוח, היום הוא חזר , אך ברגע שחיברתי אותו למחשב ועשיתי ריסטרט אני לא מצליח להכנס לוינדוס מעבר לחלון הטעינה איך שהוא מגיע לוינדוס עצמו הוא נותן הודעת NO SIGNAL בשני המסכים ואי אפשר לראות ולעשות כלום ניסיתי להליף בין הכבלים ואת הכבלים עצמם וזה לא עזר כרגע יכול להכנס רק לסייף מוד כאשר בסייף מוד הוא במצב קלון בשני המסכים אך לא מזהה 2 מסכים בהגדרות התצוגה מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
השגתי מחבר שלשום ב300 שקל Radeon 9500 Pro התקנתי אותו, הוא פועל מצויין... אבל, התקנתי דרייברים של קטיליסט... וב HL2 יש לי בעיה שמשחק נורא חשוך... גם בgamma הכי גבוה... מה אני יכול לעשות?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב ישן עם מעבד AMD athlon 64 3000 ולוח אם Gigabyte GAk8NF9 הכרטיס מסך הלך וחשבתי לקנות כבר כרטיס עם יציאת HDMI ולהפוך את המחשב למרכז מדיה שתי שאלות: 1. האם המעבד יוכל להריץ סרטי HD? 2. מצאתי בזאפ את הלוח Sapphire HD 6450 512MB DDR3 , האם יעשה את העבודה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798454 אני לא רוצה להשקיע בכרטיס יותר מ-200, 250 ש"ח מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הורדתי משחק ואני מנסה להפעיל ושמתי קראק והכל וזה רושם לי failed to initialize directx הורדתי את התוכנה הזאת מהתחלה וזה לא עזר הורדתי את 9 גם וגם בדקתי בהפעלה אם הכל זמין היה רשום שכן .. ויש לי משחק [PRO 09 ] שעובד במחשב שלי וזה משחק אם דרישות יותר גבהוות מזה ..אז למה זה לא עובד ?? אם חשוב קוראים למחשב MOTO.GP 08 מה צריך לעשות ? ?? ? דחוף עזרה !!! דרך אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI RADON 9550 אם זה משנה..איך מסדרים את זה ??!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הגיע הזמן לחדש את הכרטיס הישן שלי 8800GT ששירת אותי נעמנה זה 3 שנים. ברשותי מסך של סמסונג FHD 32 אני קצת לא מעודכן עם כל הכרטיסים החדשים שיצאו בתקופה האחרונה ובמיוחד הדרישות של הכרטיסים החדשים מהחומרה. מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתאים למפרט שלי שמופיע בצד עד 1500 ש"ח במידה והסכום לא מספיק אפשר להוסיף עוד כמה מאות שקלים. יעוד הכרטיס- משחקים חדשים וסרטים FHD. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר למחשב כמה מסכים בו זמנית (בין 2 ל 4) איך כרטיס מסך אני צריך בשביל דבר כזה? כרטיס מסך שיש לו 4 יציאות? או האם יש דרך לחבר כמה כרטיסי מסך על אותו מחשב ולגרום להם לעבוד יחדיו? תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום חברים אני מרכיב מפרט מחשב לצרכי אנימציה (בעיקר פלאש, דו מימד) ועריכה (פרמייר) וגם קצת אפטר אפקטס. כמו שכתבתי אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלו, האם ההפרש במחיר (יכול להגיע לכ400-500 שח) שווה את ההשקעה? (אני מניח שאצטרך גם להשקיע בספק כוח חזק יותר אם אלך על הTI). כמו כן לא ככ מובן לי ההפרש במחיר בין אותו כרטיס - לצורך העניין הGTX560 לדוגמא - [table][tr][td]כרטיס גרפי Gainward GeForce GTX 560 1GB DDR5 PCIe[/r][/t][table][tr][td]959 ש"ח[/td][/tr][/table] [table][tr][td]כרטיס גרפי Palit GeForce GTX 560 1GB DDR5 SMART EDITION PCIe[/r][/t][table][tr][td]769 ש"ח [/td][/tr][/table]רק עניין של יצרנים? ההפרש יכול להיות די משמעותי לעיתים.. תודה מראש![/td][/tr][/table][/td][/tr…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בין ה desktop לבין ה TV יש לי כבל HDMI והוא הפסיק לעבוד אחרי יום, למה זה קורה ? החלפתי רק אתמול מחשב בגללל שחשבתי שה HDMI הפסיק לעבוד קניתי מחשב חדש ,זה עבד למשך יום ושוב הפסיק לעבוד,אני בטוח עכשיו שזה עניין של הגדרה,אבל איפה זה??? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17" (CRT) בתקציב של 850-950 ש"ח. המסך ישמש בעיקר לשימושים משרדיים (אינטרנט, מסמכים וכו'), וכמעט ולא למשחקים/סרטים. כמו כן, המסך צריך לתמוך ב 1024x768@85hz לאחר שבדקתי קצת וחיפשתי בפורום, הבחירה מצטמצמת למסכים הבאים: LG F700B Samsung 763MB היתרון של הסמסונג מבחינתי הוא שהוא עולה 100 ש"ח פחות מישהו יכול להמליץ על אחד מהמסכים (או להוסיף אחד ששכחתי) ?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ביתי עם יציאת pci express שאני רוצה לחבר לו כרטיס מסך פשוט ביותר, בשביל לחבר לטלוויזיה על מנת שאני אוכל לראות סרטים (HD) עם קול מהטלוויזיה עצמה. וגם הסבר קצרצר על איך מגדירים את זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
של ניידים Fujitsu Siemens V6535. שאלה נוספת: האם ניתן להריץ את המשחק סים 3 על הכרטיס Intel GL 40? שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-