עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אחרי ששיתוף הפעולה עם אינטל לא העניק את התוצאות הראויות, כך נדמה, החברה הטאיוואנית פונה אל שותפה נוספת בתחום העיבוד הגראפילכתבה

2. חברת GPD לא מוכנה לוותר לאסוס ול-ROG Ally על נפח שוק פוטנציאלי ומשיקה מימון המונים ליחידת האצת ביצועים גראפיים ייחודית משלה לכתבה

3. Started by The-Gamer,

שלום, האם לדעתכם יהיה צוואר בקבוק עם RTX 4080 וRyzen 5900x ? תודה

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  4. הכרטיסים הם באותה רמה נכון ? פלוס מינוס אותה דבר רק שה RTX יותר קריר ? שווה לקנות את ה RX 7600 לחסוך קצת כסף ה 4060 יקר יותר

5. Started by iveco,

מה עדיף לקחת RTX 3060 עם 12 גיג'ה או 4060 עם 8 ג'יגה ? המחיר שלהם דיי זהה 1430+-

6. Started by law89,

https://store.epicgames.com/en-US/p/tony-hawks-pro-skater-1-and-2 יש מצב שיצליח להריץ? לא מתחשב לי להוציא 1000-2000 בשביל משחק. אם זכרוני אינו מטעה אותי, המעבד הוא 12500 של אינטל

7. האם שיפורי דרייברים הביאו את כרטיס המסך המוביל של אינטל בדור הראשון למצב חדש? לקחנו את ה-ARC A770 לסדרה של בדיקות ביצועים בשביל לדעת כמה אפשר להמליץ עליו כאפשרות רלוונטית בשלהי 2023לכתבה

8. בעוד NVIDIA מחממת מנועים לקראת דור נוסף של כרטיסי מסך, הדור הנוכחי מקבל עומד לקבל תחנת ביניים עם כמה עדכוני דגמים ועדכוני מחירים - האם אנחנו בדרך לשיפור עלות-תועלת מיוחל?לכתבה

9. עדיפות: NVIDIA. תקציב: בלשב זה לא ככ מוגבל, אבל אין לי צורך ביותר מסביר פלוס לינדור וידאו. תודה רבה לעוזרים!

10. עם מה שנראה כמו מהלך שאותו בדרך כלל מבצעת המתחרה שלה, מחליטה AMD שכרטיס המסך החדשה שלה ישען בעיקר על טכנולוגיה אשר קיימת בכרטיס מסך שהושק בשנה שעברהלכתבה

11. החברה הטאיוואנית סחבה לא מעט שרתים חדשים מתוצרתה אל הדוכן שהקימה בלאס וגאס, לצד כל טוב של ניידים, לוחות אם וכרטיסי מסךלכתבה

12. היום באופן רשמי הופכים כל דגמי GeForce RTX 4070 Ti SUPER לזמינים. בחנו את RTX 4070 Ti SUPER מדגם GAMING OC 16GB של GIGABYTE. הבאנו לכם את כל המספרים החשוביםלכתבה

13. היום באופן רשמי תפתח שוק החומרה למכירה של כרטיסי מסך מדגם GeForce RTX 4080 SUPER - כמה ביצועים אנחנו מקבלים בעבור ירידת מחיר רשמית הדגם הסטנדרטי? אנחנו הופתענו. כל המספרים כאןלכתבה

14. Started by iveco,

בסוף הבנצמרק יש תמיד נקודות מקבלים " ציון " מאיזה ציון זה משמעותי ? למשל בין איי 3 7100 ל איי 5 2500 ה 7100 מקבל 204 נקודות יותר ובין איי 3 7100 ל איי 5 12400F ה 12400 מקבל 1611 נקודות יותר בכמה זה משמעותי במשחקים ?

15. RX 7600 עולה 1403 שקל ו RX 7600 XT עולה 1637 שקל וההפרש בינהם בביצועים זה 3% זה הגיוני או טעות באתר ?

16. אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה על הנייר הוא מצויין יותר חזק מ GTX 4070 לא בהרבה אבל חזק אבל הביקורות ממש גרועות רשום שיש לו בעיות קשות עם דרייברים מסכים כחולים וכו' מישהו נתקל בזה ? https://www.amazon.com/product-reviews/B0CGHQ32S2/ref=acr_dpx_hist_2?ie=UTF8&filterByStar=two_star&reviewerType=all_reviews#reviews-filter-bar

17. הארגון שמאחורי 3DMARK השיק מבחן חדש אשר מבוסס על תוכנת Stable Diffusion ליצירת תמונות על בסיס אלגוריתמים ב-AI. לקחנו כמה מכרטיסי המסך המודרניים הנפוצים בשוק בשביל לבחון את ביצועיהם בקטגוריה הצומחתלכתבה

18. לאחר הרחבה מוצלחת, משחק הדגל של סטודיו Remedy קיבל עוד כמה עדכונים טכניים. בכתבה זאת אנו מתארים את השימוש של טכנולוגיות שונות של NVIDIA והשפעתן על ביצועי המשחק Alan Wake 2לכתבה

19. Started by iveco,

מאווררים של כרטיס מסך מכניסים אויר לכרטיס או מוציאים ממנו אויר חם ? , כי אם הם מוציאים ממנו אויר חם המאוורר שנמצא בצד של המארז גם צריך להוציא אויר ולא להכניס זה חשוב , מישהו יודע?

20. השבוע אנו מכריזים על ההשקה הרשמית של NVIDIA App , לצד דרייברGeForce Game Ready חדש ובאנדל של Indiana Jones and the Great Circle עם כרטיסי המסך מסדרת GeForce RTX 40. כמו כן, נוספו כותרים חדשים לרשימה ההולכת וגדלה של משחקים שתומכים בטכנולוגיות RTXלכתבה

21. נכון לעכשיו, יש התלהבות מהכרטיס, במיוחד בהיבטת של עלות / תועלת.

22. אהלן, מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב את זה (הכי קרוב שמצאתי שקשור לכרטיס לכידת וידאו). אני מחפש כרטיס לכידת וידאו. לדוגמא מצאתי אחד כבר לפני איזה שנה ששמתי עליו עיניים - AverMedia C573 (קישור לאמזון - https://www.amazon.com/AVerMedia-GC573-Live-Gamer-4K/dp/B07DHSZC4K?ref_=ast_sto_dp). השאלה אם הכרטיס מתאים לשימושים שלי: ** להקליט סדרות מהממיר של YES / YES+ (יש לי כבר את המסיר HDCP שמאפשר הקלטה מהממיר). זה לא בקטע של הפצת תכנים ושיתוף - אלא לשימוש אישי בלבד כי לפעמים יש סדרות שלא מעניינות מספיק ומופצות בטורנטים ו/או בטלגרם אז אני רוצה לשמור לי אותן במחשב. ** חשוב לי להקליט תכנים באיכות HD מושלמת ללא ריצודים/עיוותים ובקידוד שייתכן איכות טובה תוך שמירה על גודל קובץ תקין.…

23. Started by iveco,

AFOX GTX 1050 TI 4GB שווה 291 שקל ? הוא רלוונטי עדיין למשחקים או שחבל על הכסף ?

24. מאמר זה מרכז את החלק הטכני שמאחורי כרטיסי המסך של NVIDIA אשר יושקו בקרוב - הכירו את ארכיטקטורת Blackwell אשר עומדת מאחורי כרטיסי המסך החדשיםלכתבה

25. אני מצרף תמונה של דרייבר NVIDIA הגדרות תמונת וידאו 1. מה זה שיפור קצוות ? שאני מפעיל את זה באינטרנט או סרטים לא רואה שום שינוי , למה זה טוב ? 2. ביטול סריקה לסירוגין גם לא רואה שום שינוי או מבין מה זה ? 3. שיפור וידאו RTX כתוב לא פעיל - למה לא פעיל ? איך מפעילים את זה ? למטה הבאתי את התיאור של זה בעברית

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.