כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
-
הנה לינק (לא לחנות!!)- http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2440&category_uid=645 הוא בא עם רמקולים ומיקרופון והוא המסך הכי יפה בשוק כיום.... אבל איך הנתונים שלו?? דרך אגב אני כרגע במסך סמסונג 753DF שלי על רולוציה של 1024X728 זאת רזולוציה טובה להיות עליה לא? בחנויות הוא עולה 1300-1350.... תודה לכל העוזרים..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מסך 19" במחיר של 1800ש"ח גג ,(אפילו לא אגורה יותר). המסך מיועד לסרטים ולמשחקים, ולאינטרנט (לא לעריכה גרפית). צריך שיהיה מעוצב סביר (לא כמו מסכי CTX), ושיהיה איכותי, הכוונה שיוכל בעוד שנתיים עדיין להשאר מסך טוב שיוכל להתחבר למחשב שיהיה לי אז. עם זה חשוב המסך הזה יתחבר לכרטיס RADEON 9500PRO/9700PRO עדיין לא החלטתי.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
SIS 630 זה הסוג איפה אפשר למצוא? אפשר לינק ישיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כי יש לי 64 של סומה ,ואני רוצה לדעת אם כדאי לחסוך כדי לקנות אחד אחר??
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
איזה יותר טוב ואם למישהו יש ביקורת שיכתוב פה לינק ,תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס המסך הנ"לת עם גירסת הדריברים 40.72, וכאשר אני מפעיל משחקים הם פועלים ב refresh rate של 60 hz בלבד, בעבר פתרתי את הבעיה בגירסאות דריברים אחרות עם nvidia refresh rate fix(שפעל עד לפני כמה גירסאות דריברים), או עם התוסף של המשקפיים התלת מימדיות. אך כיום השיטה השניה איננה עובד יותר, למישהו ישנו פיתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה, בכדי לראות כבלים דרך המחשב, וגם כדי לשמוע רדיו (אופציונלי אך נחמד). חשבתי גם בעתיד לקנות כרטיס עם TV Out כדי לראות DivX דרך הטלוויזיה. מצאתי שהכרטיסים של האופג טובים, וניתן לקנות אותם בלמיר: WinTV PCI FM = 532NIS (זה עם האריזה האדומה) WinTV Theater = 896NIS (זה עם האריזה הכתומה, היתרון היחיד שלו לדעתי הוא התמיכה ב-Pro Logic ויותר מ-2 ערוצים) עם זאת, ברשותי כרטיס מסך עם שבב GeForce2 GTS ואני רואה כרטיסים חדשים עם Radeon/GeForce 4 MX אשר כוללים VIVO במחירים שהם גם בין 500 ל-1000 שקל, כך אני אשיג גם Video In, גם TV Out וגם כרטיס מסך יותר חדיש. שאלתי: האם יש בנמצא כרטיס גרפי אשר יש לו יכולות וידאו כמו של ההאופג (מבחינת רזולוציה מקסימלית, איכות תמו…
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קיבלתי 460!!!!!! זה פעל אצלי על פריים אחד לשנייה! :asthanos:הדבר הזה נראה יותר אמיתי מהדרקון שיש שם באחד המבחנים..... מישהו קיבל פחות?!
-
-
אני לא הראשון שנתקל בבעיה הזאת שאי אפשר לראות את המעלות בתוכנה למרות שבHELP הוא מראה את החלק הנוסף אי אפשר להציג את החלק הזה מישהו מכיר איך מסדרים את זה?
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ראיתי על כל כרטיסי המסך Radeon כתוב ליד TV. מה זה אומר?! זה כרטיס טלויזיה? או TV-OUT?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
פעם איזה מנהל נתן לי מדריך ממש טוב עם תמונות. שעזר לי מאוד אך לא הצלחתי למצוא אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי אז שיפרסם את הכתובת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי AXP1700 512DDR PC2100 GeForce4 MX440 (עם אוברקלוק לליבה 315 זיכרון 470) תוצאת ה3Dmark 2001SE שלי היא 5751, והמחשב עובד כמו שצריך הכל מתפקד ורץ קשורה. אבל אני עורך שידרוג קטן למחשב שידרוג אחד כבר עשיתי (Audigy2 Platinum) בסאונד... למרות הביצועים הטובים של המחשב שלי אני מעוניין לקבל יותר איכות תמונה ויותר מהירות במשחקים... קראתי על הRadeon9500 Pro ואני חושב שהכרטיס הזה יתן לי את מה שאני צריך...אבל בנוגע לאחוזים ולתוצאות 3Dmark אני מעוניין לדעת כמה נקודות אני יקבל איתו בערך במחשב שלי מאחר ובאתר של Madonion כתוב לי שהR9500Pro בערך ב98 אחוז יותר ביצועים מהכרטיס שלי.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל,איזה תאגיד\חברה מייצרת אותה? האם יש איתה בעיות כלשהן(עיבוי טקסט מעל רזולוציה מסוימת, בעיות בגאומטריה וכו')? איך היא ביחס לשפופרות אחרות כמו הFlatron וה-Trinitron.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
טוב, אז ככה: התקנתי DX9, והורדתי את הדריברים של ATI לכרטיס, אז הנה הרשמים. לא פעל. המחשב עלה, הכל רץ חלק, אבל כל פעם שניסיתי לשנות את ההגדרות בדריברים(AA, AF...), המסך הבהב כל פעם שסגרתי תוכנית כלשהי. עשיתי גוסט בצהריים ואני עכשיו עם DX8. הדריברים שהשתמשתי היו הדריברים של ATI לDX9 והקאטאליסט 2.4, לא ניסיתי את ה2.5 כי הוא לא מופיע בPOWERED באתר של ATI. עכשיו, ב3DMARK לא היה שיפור עם ה2.4, ובDX9DRIVERS התוכנה רצה והפסיקה באמצע בטענה שהיא לא מזהה את הדגם של הכרטיס שלי. זה השאיר אותי עם אפשרות אחת, שנראית לי מאוד לא אפשרית, שהוא מהבהב בגלל שהמסך הוא על DEFAULT MONITOR. אני אנסה מחר עם הדריברים למסך, ישבתי על זה שעה וחצי עכשיו :-\ בקיצור, אני ממליץ לכל מי שחושב להתקין את…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדרייבר הקודם שלהם התוצאה שלי ב-3DMARK הייתה 3800~ אחרי שהורדתי דרייבר מהאתר של החברה (ששוקל איזה 14 מגה) התוצאה קפצה ל-4200~ כך שאני לא יודע אם שווה לי להוריד את הדרייברים החדשים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת אם באמת כדי לחכות ליציאתו של ה-GFFX או שמע כדי לקנות כבר את הרדאון 9700. אז זהו, אני רוצה לקנות את הראדון 9700 אבל איני יודע איזו חברה הכי משתלם לקנות או כדאי לחכות עד ליציאתו של ה-GFFX. המלצות על החלטה בין הכרטיסים יתקבלו בברכה וגם המלצות של איזו חברה הכי משתלם לקנות את הרדאון 9700.
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם עוד מישהו מכיר את הבעייה הזאת שאי אפשר לראות את החלון הנוסף בתוכנה שמראה את הטמפ'? יש לזה פתרון?
-
אני רוצה לקנות מסך 17" של סמסונג ויש שני דגמים אחד DFX והשני NF ואם אני לא טועה במפרט הם אותו דבר אז אם מישהו יכול בבקשה להגיד מה זה ומה ההבדל ביניהם (אם זה שווה עוד 300 שקל) אז זה יעזור מאוד תודה.
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש, ואני יכול להרשות לעצמי להוציא 2000 שקל, והשאלה שלי היא איזה כרטיס כדאי לקנות??? radeon 9700 pro או geforce fx החדש שיצא בקרוב בקרוב???? תרשמו לי בבקשה מה הבדלים בין הכרטיסים כי לפי מה שחברים אמרו לי ההבדלים הם עצומים והג'י פורס לוקח בגדול... והאם משחקים כדום 3 ואנריל 2 שיצאו בשנה בקרובה יעבדו לי על פול גרפיקה בצורה חלקה עם ביצועים טובים עם המחשב שיש לי...? תסתכלו במפרט מחשב שלי.. תודה לכם מראש
-
למי ממכם שיש את הכרטיס הנ"ל כמה רעש הוא באמת מייצר והאם הסקירה של TOM's נכונה לכלל הכרטיסים הנ"ל, זאת אומרת מייצרים 49Db/a (רעש של שואב אבק קטן בתוך המחשב)? כמובן שאני לא מצפה לתשובות בDB/A מדוייקים אבל התרשמות כללית תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
direct x 9 יצא כנראה מחר לא זה לא עוד בטא זו גרסה סופית!
-
אני רואה שיש כאן הרבה אנשים שמדברים על זה, ונדמה לי ששמעתי פעם ( ת'אמת לא זוכר מאיפה ) שקצב רענון נמוך מדיי יכול לפגום בראייה. מישהו מוכן לתת איזה הסבר קצר על הנושא הזה ?.. ואולי גם להמליץ על קצב רענון מומלץ לרזולוציה של 1024x768 ?
-
- 18 תגובות
- 4.4k צפיות
-