עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by jhracham,

יש לי AMD 2700+ 512MB RAM PC2700 333MHZ MSI KT4V מבוסס על KT400 SUME PLATINUM GEFORCE4 TI4200SE 64MB פורטיסימו 3 מותקן לי VIA 4 IN 1 הגירסא האחרונה דריוורים של כרטיס מסך 30.82 גירסא האחרונה של דריוורים של כרטיס קול BIOS הגירסא האחרונה בסופו של דבר קיבלתי 11494 והנה הלינק http://service.futuremark.com/compare?2k1=5307172 התוצאה נראית לי יחסית נמוכה אתם גם חושבים שזה נמוך או שזה בסדר? ואם זה נמוך מה הסיבות לדעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by i.k,

אני הפעלתי את המשחק sof2 וseruios sam 2 כמו שאני מבין הם אמורים ליתמוך בtruform אני רוצה לדעת אם אצלכם למי שיש רדאון 8500 ראיתם את ההבדל בגרפיקה ואם ראיתם במקומות אחרים אז ציינו גם את זה יכול להיות שאני לא מפעיל את הטכנולוגייה הזו אז תסבירו איך להפעיל אותה וזה נוגע גם לגבי טכנולוגיית ה-smartshader מצפה לתשובות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by BONO,

שניהם של סמסונג אחד 17 אינץ והשני 19 אינץ Samsung 757DFX 17 Samsung 19 955DF החלטתי לא להכניס את הדגם Samsung 757NF 17 מכיוון שהנקודה שלו היא יותר גדולה מהדגם שרשמתי ואני לא יודע למה זה יותר יקר (חוץ מהשפופרת כמובן) הצבעים יותר טובים? לא משנה בקיצר אלה 2 מסכים שאני מתלבט ביניהם מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  4. כאילו קצת רועד בצד ימין של המסך,מה זה יכול להיות????????

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Kfir,

אני הולך להשקיע ברטיס מסך חדש, וצריך עוד קצת דעות בנוגע לזה : צריך את הכרטיס קודם כל לעבודת תלת מימד מקצועית (MAYA), ודבר שני שהוא חשוב ממש ק צ ת פחות זה משחקים. אז השאלה עם להשקיע 4000 שקל בכרטיס תלת מימד מקצועי, או לחכות לFX והוא יכול לתת אותן תוצאות? איך יעבוד כרטיס עבודה מקצועי עם משחקים, מישהו ניסה פעם? (מתכוון גם לAntiAliasing). תודה, כפיר - kfir@jesta.co.il

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  6. טוב קיבלתי אותו אתמול והוא radeon 9700 pro by sapphire רק רציתי לשאול אם יהיו הבדלים ממשיים בין הכרטיס לזה של ג'יגהבייט או של הרקולס

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  7. ןלשחק בפלייסטיישן דרך המחשב האפשרי הדבר?השאלה הקריטית היא מה לגבי האיכות? האם תהיה זהה לאיכות בטלויזיה או שמא תרד פלאים?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  8. 3DMARKS: שלי זה ה-SUMA. SUMA GEFORCE 4 TI4200 GFORCE 4 TI4600 GEFORCE 4 TI 4200?(normal)one 9,530 11,023 10,942 1024*768 32bit 7,772 9,613 9,503 1024 *1280 32bit …

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by tft0,

http://europe.hercules.com/showpage.php?p=32&b=1&f=1 למסך יש עיצוב מדליק... והוא בה מחברה איכותית... מה אתם אומרים עליו?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by ino,

או ה9700 הלא פרו..יש למישהו מוש ???ג?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  11. הנה לינק (לא לחנות!!)- http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2440&category_uid=645 הוא בא עם רמקולים ומיקרופון והוא המסך הכי יפה בשוק כיום.... אבל איך הנתונים שלו?? דרך אגב אני כרגע במסך סמסונג 753DF שלי על רולוציה של 1024X728 זאת רזולוציה טובה להיות עליה לא? בחנויות הוא עולה 1300-1350.... תודה לכל העוזרים..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. צריך מסך 19" במחיר של 1800ש"ח גג ,(אפילו לא אגורה יותר). המסך מיועד לסרטים ולמשחקים, ולאינטרנט (לא לעריכה גרפית). צריך שיהיה מעוצב סביר (לא כמו מסכי CTX), ושיהיה איכותי, הכוונה שיוכל בעוד שנתיים עדיין להשאר מסך טוב שיוכל להתחבר למחשב שיהיה לי אז. עם זה חשוב המסך הזה יתחבר לכרטיס RADEON 9500PRO/9700PRO עדיין לא החלטתי.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  13. סתם לידע כללי :)

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  14. SIS 630 זה הסוג איפה אפשר למצוא? אפשר לינק ישיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by shloosh,

כי יש לי 64 של סומה ,ואני רוצה לדעת אם כדאי לחסוך כדי לקנות אחד אחר??

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by shloosh,

איזה יותר טוב ואם למישהו יש ביקורת שיכתוב פה לינק ,תודה!!!

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by shimon23,

שלום יש לי את הכרטיס המסך הנ"לת עם גירסת הדריברים 40.72, וכאשר אני מפעיל משחקים הם פועלים ב refresh rate של 60 hz בלבד, בעבר פתרתי את הבעיה בגירסאות דריברים אחרות עם nvidia refresh rate fix(שפעל עד לפני כמה גירסאות דריברים), או עם התוסף של המשקפיים התלת מימדיות. אך כיום השיטה השניה איננה עובד יותר, למישהו ישנו פיתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  18. ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה, בכדי לראות כבלים דרך המחשב, וגם כדי לשמוע רדיו (אופציונלי אך נחמד). חשבתי גם בעתיד לקנות כרטיס עם TV Out כדי לראות DivX דרך הטלוויזיה. מצאתי שהכרטיסים של האופג טובים, וניתן לקנות אותם בלמיר: WinTV PCI FM = 532NIS (זה עם האריזה האדומה) WinTV Theater = 896NIS (זה עם האריזה הכתומה, היתרון היחיד שלו לדעתי הוא התמיכה ב-Pro Logic ויותר מ-2 ערוצים) עם זאת, ברשותי כרטיס מסך עם שבב GeForce2 GTS ואני רואה כרטיסים חדשים עם Radeon/GeForce 4 MX אשר כוללים VIVO במחירים שהם גם בין 500 ל-1000 שקל, כך אני אשיג גם Video In, גם TV Out וגם כרטיס מסך יותר חדיש. שאלתי: האם יש בנמצא כרטיס גרפי אשר יש לו יכולות וידאו כמו של ההאופג (מבחינת רזולוציה מקסימלית, איכות תמו…

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by Selinko,

קיבלתי 460!!!!!! זה פעל אצלי על פריים אחד לשנייה! :asthanos:הדבר הזה נראה יותר אמיתי מהדרקון שיש שם באחד המבחנים..... מישהו קיבל פחות?!

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  20. Started by who_Cares,

המסך ישמש בעיקר לעבודות משרדיות ולסרטים אבל גם למשחקים נא לנמק כל בחירה ולהתייחס למחיר!!! אם יש עוד הצעות נא להגיד לי ואני אוסיף תודה רבה

• 83 תגובות
    • 7.7k צפיות
  21. Started by Or ei,

אני לא הראשון שנתקל בבעיה הזאת שאי אפשר לראות את המעלות בתוכנה למרות שבHELP הוא מראה את החלק הנוסף אי אפשר להציג את החלק הזה מישהו מכיר איך מסדרים את זה?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by DarkX,

ראיתי על כל כרטיסי המסך Radeon כתוב ליד TV. מה זה אומר?! זה כרטיס טלויזיה? או TV-OUT?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  23. פעם איזה מנהל נתן לי מדריך ממש טוב עם תמונות. שעזר לי מאוד אך לא הצלחתי למצוא אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי אז שיפרסם את הכתובת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by Killer Storm,

יש לי AXP1700 512DDR PC2100 GeForce4 MX440 (עם אוברקלוק לליבה 315 זיכרון 470) תוצאת ה3Dmark 2001SE שלי היא 5751, והמחשב עובד כמו שצריך הכל מתפקד ורץ קשורה. אבל אני עורך שידרוג קטן למחשב שידרוג אחד כבר עשיתי (Audigy2 Platinum) בסאונד... למרות הביצועים הטובים של המחשב שלי אני מעוניין לקבל יותר איכות תמונה ויותר מהירות במשחקים... קראתי על הRadeon9500 Pro ואני חושב שהכרטיס הזה יתן לי את מה שאני צריך...אבל בנוגע לאחוזים ולתוצאות 3Dmark אני מעוניין לדעת כמה נקודות אני יקבל איתו בערך במחשב שלי מאחר ובאתר של Madonion כתוב לי שהR9500Pro בערך ב98 אחוז יותר ביצועים מהכרטיס שלי.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. קודם כל,איזה תאגיד\חברה מייצרת אותה? האם יש איתה בעיות כלשהן(עיבוי טקסט מעל רזולוציה מסוימת, בעיות בגאומטריה וכו')? איך היא ביחס לשפופרות אחרות כמו הFlatron וה-Trinitron.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.