עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SEangel,

אני מחפש כרטיס שישמש ללכידה מממיר (לכן לא צריך טיונר) וממצלמת וידאו רגילה במחיר של עד 500 שקלים כמו כן אני לא צריך שהכרטיס יקודד

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Lumber_Jack Jim,

למישהו יש מושג ממתי החברה סגורה? יש לחבר שלי כרטיס Nr9 Revolution IV AGP עם מחבר 1600SW,אבל משום מה הוא פשוט לא מוכן לעבוד עם מסך-Siemens TFT (דגם MCF3501T),אבל המסך לא מוכן לעבוד עם הכרטיס,כאילו הוא לא מזוהה ע"י הכרטיס,והדרייברים באתר לא עוזרים לו במיוחד. נתקלתי בפורומים באתר של #9 באדם עם בעיה דומה(עם אותו מסך אפילו) אך הוא לא קיבל אף תשובה לבעיה שלו. ויש לי שאלה,כרטיסים למה אלו בדיוק? לא יצא לי לראות אותו והחבר שלי לא פירט על שאר המערכת שלו...

3. זה לא שוק פה, או לוח מודעות. אם אתה רוצה להמליץ בצורה אינפורמטיבית אנא עשה זאת בתראד שכבר נפתח על נושא היבוא ע"י חנויות, כדוגמת זה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=26;action=display;threadid=25604

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  4. אני צריך המלצה על כרטיס מסך חדש למשחקים לגיימר כבד עד תקציב של 1500 שקל פלוס מינוס ועל כרטיס לכידת+עריכת וידאו חצי מקצועי או טיפה יותר טוב באותו תקציב בערך

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  5. Started by smtm,

התקציב הוא 1000 ש"ח פלוס-מינוס. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים (ורצוי מניסיון) למטרות של הרבה דו מימד ומעט תלת מימד ? חשבתי על הלידטק 4200 או ה-4400. מה אתם אומרים ? ואני אודה, אם תשלבו גם נימוק בבחירה שלכם. תודה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by SOLIDUS SNAKE,

שלחתי מייל לאקסלנט הם החזירו לי תשובה שיכולים להשיג לי במחיר 250$ . האם כדאי ?

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  7. אני כרגע יושב על פנטיום 4 1700 384 RDRAM בקיצור מחשב טוב אך הבעייה שיש לי זה ה- G-FORCE 2 64MX אני רוצה לשדרגו איזה כרטיס מומלץ לי ביותר אם אפשר גם הסבר בתקציב של עד 700 בערך אבל מה שחשוב שיהיה 128 MB ושיהיה איכותי

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  8. שלום לכולם, אני רוצה להוריד דרייברים חדשים למסך שלי, כי חבר שלי הוריד וזה נתן לו עוד אופציות ב-refresh rate ולי יש מסך יותר טוב משלו של L.G אז אולי תוכלו לתת לי אתר או משהו להוריד דרייברים מסך. מי שייתן תודה רבה ומי שלא תודה רבה גם. ביי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by bilbo,

יש לי כרטיס בן שנתיים gforce2Pro64 ... אני לא מצליח ליראות תמונה באיכות טובה ... שחור לבן, או צבעונית מרוטשת. האם הוא מסוגל בכלל להוציא תמונה באיכות טובה לטלביזיה ? (שיחקתי בכל סוגי השידור ...) האם צריך להגדיר משהוא נוסף ... או שהיציאה הזאת היא פיקציה ... :AR15:

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  10. טובאים את המסך הזה עקב חוסר ביקוש, וראיתי שפה בפורום דווקא די הרבה חברי בו, חשבתי שנחתום כל חברי הפורום המעוניינים על מסמך שמבטיח שאנו נרכוש את המסך הנ"ל ואפילו נשלח להם לינקים של אשכולות שדנים על המסך הזה בכל מיני פורומים... אני ממש ממש רוצה לרכוש אותו אז כל מי שחושב כמוני שיצור איתי קשר פה או בפרטי או באיציק 101346980. תודה לכל התומכים....

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אני לי מה להוסיך חוץ משפעם שמעתי שיש לזה פיתרון...בכל אופן ניסיתי כבר לשנות את השפה של הווינדוס לאנגלית, לא עובד.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by lir@n,

לא מכבר רכשתי כרטיס מסך G-force ti4200 לכרטיס מסך זה יש יציאה של סופר כבל... עכשיו הם נתנו לי מתאם אבל אני רואה בטלווזיה בשחור לבן... אין אפשרות לעשות שום דבר בסטינגס של הכרטיס מסך (בדקתי שלוש פעמים) האם יש תוכנה או משהו שאפשר לעשות ?! בתודה lir@n !

13. אהלן, יש לי מחשב איטי יחסית - P3 800 Mhz, 256 mb עם לוח אם ASUS CUV-4X האם יש למישהו מושג אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך GeForce 4 mx-440 או לחכות חודש שייצא הכרטיס מסך החדש Geforce FX ואז המחירים יפלו ? ? עזרו לי בדילמה....

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  14. מה נותן ביצועים טובים יותר ????

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. טוב סוף סוף זה הגיעה והיום הולדת שלי עוד מעת כבר (יום שבת ;D) והגיעה השעה של מתנתי. אז אני הולך לקנות את הTriplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR TV-Out Retail Video Card. עכשיו יש לי כמה שאלות ואתם יותר ממוזמנים להוסיף הערות וכל מה שתרצו. 1) למה הוא עולה רק 991 שקל? כתוב שזה עם 128MB זיכרון וכול כך זול, השערתי זה בגלל שאין לו VIVO. 2)כמה NS הכרטיס הזה? 3)יש בעיות או משהו שזה לא יפעל כמו שצריך על מחשבי? 4)אך הכרטיס בOC? כי כמובן שאני הולך להוציע את כול המית ממנו באובר. וכמו שאמרתי אתם מוזמנים להביא לי עוד הצאות לכרטיסי מסך (אבל זכרו שיש לי תקציב דל).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי PENTIUM III 500 256sdram והכרטיס הגרפי שלי בינתיים הוא riva tnt 2 32mb השאלה היא שאם אני יקנה gigabyte radeon 9000 128mb ddr זה ישפר את הביצועים של הגרוטאה ויגרום למשחקים חדשים לפעול מהר? חבר שלי קנה את אותו המאיץ ויש לו pentium iii 800 192SDRAM והיה לו VOODOO3 8MB (LOL) והביצועים שלו השתרפו מאוד ואפילו DOOM3 ALPHA פועל דיי חלק ומהר השאלה שלי האם עם המערכת שלי יהיו גם שיפורים ומשחקים כבדים כמו DOOM3 יפעלו באופן סביר?

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by NIR-T,

דיברתי עם מנהל של חנות אחת (אסור לפרסם...) והוא אמר לי שהוא דיבר עם היבואן ושלא ייבאו את המסך הזה עקב חוסר ביקוש... איזה ביאוס כבר תכננתי עליו!!!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by jhracham,

יש לי AMD 2700+ 512MB RAM PC2700 333MHZ MSI KT4V מבוסס על KT400 SUME PLATINUM GEFORCE4 TI4200SE 64MB פורטיסימו 3 מותקן לי VIA 4 IN 1 הגירסא האחרונה דריוורים של כרטיס מסך 30.82 גירסא האחרונה של דריוורים של כרטיס קול BIOS הגירסא האחרונה בסופו של דבר קיבלתי 11494 והנה הלינק http://service.futuremark.com/compare?2k1=5307172 התוצאה נראית לי יחסית נמוכה אתם גם חושבים שזה נמוך או שזה בסדר? ואם זה נמוך מה הסיבות לדעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by i.k,

אני הפעלתי את המשחק sof2 וseruios sam 2 כמו שאני מבין הם אמורים ליתמוך בtruform אני רוצה לדעת אם אצלכם למי שיש רדאון 8500 ראיתם את ההבדל בגרפיקה ואם ראיתם במקומות אחרים אז ציינו גם את זה יכול להיות שאני לא מפעיל את הטכנולוגייה הזו אז תסבירו איך להפעיל אותה וזה נוגע גם לגבי טכנולוגיית ה-smartshader מצפה לתשובות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by BONO,

שניהם של סמסונג אחד 17 אינץ והשני 19 אינץ Samsung 757DFX 17 Samsung 19 955DF החלטתי לא להכניס את הדגם Samsung 757NF 17 מכיוון שהנקודה שלו היא יותר גדולה מהדגם שרשמתי ואני לא יודע למה זה יותר יקר (חוץ מהשפופרת כמובן) הצבעים יותר טובים? לא משנה בקיצר אלה 2 מסכים שאני מתלבט ביניהם מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  21. כאילו קצת רועד בצד ימין של המסך,מה זה יכול להיות????????

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Kfir,

אני הולך להשקיע ברטיס מסך חדש, וצריך עוד קצת דעות בנוגע לזה : צריך את הכרטיס קודם כל לעבודת תלת מימד מקצועית (MAYA), ודבר שני שהוא חשוב ממש ק צ ת פחות זה משחקים. אז השאלה עם להשקיע 4000 שקל בכרטיס תלת מימד מקצועי, או לחכות לFX והוא יכול לתת אותן תוצאות? איך יעבוד כרטיס עבודה מקצועי עם משחקים, מישהו ניסה פעם? (מתכוון גם לAntiAliasing). תודה, כפיר - kfir@jesta.co.il

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. טוב קיבלתי אותו אתמול והוא radeon 9700 pro by sapphire רק רציתי לשאול אם יהיו הבדלים ממשיים בין הכרטיס לזה של ג'יגהבייט או של הרקולס

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  24. ןלשחק בפלייסטיישן דרך המחשב האפשרי הדבר?השאלה הקריטית היא מה לגבי האיכות? האם תהיה זהה לאיכות בטלויזיה או שמא תרד פלאים?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  25. 3DMARKS: שלי זה ה-SUMA. SUMA GEFORCE 4 TI4200 GFORCE 4 TI4600 GEFORCE 4 TI 4200?(normal)one 9,530 11,023 10,942 1024*768 32bit 7,772 9,613 9,503 1024 *1280 32bit …

• 6 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים