עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זה הכרטיס שמוצע ב KSP http://ksp.co.il/?uin=12335 אני מחפש כרטיס מסך בשביל HD אבל צריך שיריץ חלק ללא שום קירטוע . המפרט הוא AMD Phenom II X3 720 2.8 GHz שתי גיגה ( בקרוב אני אשדרג ל 4G ) ספק כח FSP 300 W האם הכרטיס הזה יריץ HD ללא שום בעיה ? והאם מישהו יודע איך לעומת מעבדי הגרפיקה המובנים של אינטל בדורות האחרונים ? תודה .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כך שיהיה לי תמיכה בשני מסכים ואיך עושים זאת ?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. פשוט ראיתי ב iqpc את ה 9600gt sonic במחיר 100 ש"ח פחות מה9800gt עכשיו ההתלבטות שלי היא האם הגרסה הזאת מתקרבת ל 9800gt הרגיל{בגלל המומהרות שלה} וההבדל לא כל כך גדול? כי פשוט יש לי עוד הרבה דברים לקנות ואני צריך לחסוך קצת אז אם ה9600gt sonic חלש במעט אני מוכן להתפשר על הביצועים {אם הם מעטים\פחות מ 10%} השאלה אם זה אכן כן וה9600gt sonic משתלם יותר או שה9800gt שווא את ה100 ש"ח ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3748 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4365

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Rrafi,

איזה מאוורר הכי טוב ולא יקר יתאים לי לכרטיס מסך....?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  5. יש לי מחשב נייד Acer aspire 5740G, וכרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD5650 התקנתי לאחרונה דרייבר 11-9_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl ואני רוצה להתקין את העדכון הזה: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU121AMDCatRagePerfDriver.aspx ברגע שאני מריץ את העדכון של rage performance driver, אין לי שום הודעה של "אי תאימות", ואני יכול להמשיך להתקין. אבל, אני רוצה להיות בטוח כי: 1. הדרייבר קצת שונה מהדרייבר של mobility כי הוא התקין לי גם: HDMI/DP Audio Driver, AVIVO, HydraVision ועוד כמה דברים - מה שדרייבר של mobility לא התקין לי אף פעם. 2. למרות שתוכנת ההתקנה כן נתנה לי להתקין את הדרייברים, אני עדיין חושש לכרטיס המסך כי אני יודע שבעבר כרטיסי מסך של ATI נשרפו על ימין ועל ש…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Yaniv_sosner,

יש לחבר את הX1650 512MB... ה512MB מנוצל עד הסוף עם מסך 19אינץ'..?

7. הגיעה אלי ידיעה שיוצא 8800GT 320MB של gigabyte בשבוע הבא והוא אמור לעלות בסביבות ה 700 שקל 1. זה נכון? 2. יהיו הבדלים בגדולים בביצועים בין ה 512 ל 320 ? 3. האם כדאי לקנות את ה 320 ב 700 במקום את ה 512 ב 1500 שקל?

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

למישהו יש מושג כמה אחריות ג'יגה בייט עצמה נותנת על הRADEON9700??? חרשתי על האתר אתמול והיום ולא הצלחתי למצוא. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אני נמצא בארה"ב וצריך לקנות כ. מסך למעצבת גרפית. אין לי המון ידע בנושא, מלבד זה שהיא רוצה כרטיס של nvidia ושלא מדובר בעריכת וידאו או 3d הבנתי שסידרת quadro של pny מתאימה לגרפיקאים. לא יהיה תקציב מעבר לPNY Quadro 600 (שעולה 166$) ההבדל במחיר מהארץ הוא בערך 220 ש"ח- 1) האם תהיה בארץ אחריות על כרטיס שנקנה בארהב ? 2)באם אין, האם כדאי לקנות את הכרטיס בארץ ? 3) האם יש למישהו הצעה אחרת. אני קצת קצר בזמן, אז ממש ממש אודה לכל תגודה, העיקר שתהיה בהקדם מלא מלא תודה, הפורום הזה נהדר.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  10. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו על עידכון, חיפשתי באתר של אנבידה ואני פשוט לא יודע מה לבחור שם..... למה כל כך מסובך לעדכן תוכנה? מחפש את התוכנה של הכרטיס ועידכון בכלל.. הכרטיס לא עושה בעיות אבל אני משתמש במה שקיבלתי עם הכרטיס בקניה שלו..ונראה לי שעדיף לעדכן... הכרטיס הוא LEADTEK PX7600GT EXTREME GEFORCE 7600GT 256 DDR3 HDTV.. תודה מראש. בראל.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  11. Started by zumara,

יש לי בעיה מוזרה זה קורה רק במשחקים מסוימים שמעו יש לי 6800 gt של giga byte אחלה כרטיס אבל יש משחקים משוימים שאני מפעיל והמחשב מפעיל את עצמו מחדש אין לי שמץ אם זה מהכרטיס כמעט כל המשחקים האחרים עובדים חוץ מאיזה 3 שלא עובדים לי כחו דוגמה doom תודה לעוזרים המיפרט שלי הוא:p4 2800 ht גיגה זיכרונות 120 גיגה hard disk . בבקשה תעזרו.

12. Started by m0sh,

טוב חברה...יש לי מחשב נייד של HP ויש לו אפשרות לחיבור VGA ,כלומר שאני יכול לחבר כל מסך ולהעביר את התצוגה אליו וגם התצוגה יכולה להיות בשני המסכים בו זמנית אני מאד רוצה לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ורציתי לדעת אם זה אפשרי...אם מישהו יודע אם מוכרים בחנויות מתאם כזה... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך בעל יציאה לטלויזיה. המכונה אליה הוא מיועד לא תשמש למשחקים, ולכן אין לי צורך בכרטיס חזק. חשובה לי מאוד היציאה לטלויזיה. מניסיון שלכם, לאילו מערכת השבבים יש את האיכות הגבוהה ביותר? האם יש לכם כרטיסים מסויימים שהייתם ממליצים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by VGFreak,

ככלל, מהו מותג הפרמיום העדיף בכרטיסי מסך? ג'יגהבייט Aorus או אסוס TUF? (בעיקר מבחינת מוניטין איכות רכיבים)

15. שלום לכולם התחדשתי עם ATI 3870 יש משהו מוזר לאחר התקנת הדרייברים. מופיע לי התקן PCI תחת OTHER DEVICES ואני לא מצליח למצוא שום התקן של ATI עבורו. התקן זה לא היה קיים עם הכרטיס הקודם משמע שהוא שייך לכרטיס מסך עצמו. מישהו נתקל בכזאת בעיה ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  16. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8085 )לא לשים לב לתמונה) הנה תמונה איך שבאת ה elsa נראה http://pc.watch.impress.co.jp/docs/2004/1119/agp6600_03.jpg 3 שנים אחריות ומחיר סביר אבל עדין טיפה גבוה (1400שח) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_779&products_id=8067 מחיר הכי זול (1300) שיש עכשיו ובא עם קירור מצויין , אבל גם בא עם החיסרון הכי גדול רק שנת אחריות 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_303&products_id=2580 מגיע עם דום 3 , אבל רק 2 שנות אחריות למורות שזה גם טוב. אבל המחיר עדין גבוה (1500-אבל אפשר להחשיב את זה 1300+200 על דום3), הכרטיס טוב למי שעדין לא רכש כרטיס מסך ואת המשחק דום. (או הוא…

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  17. שלום חברים אני כבר כל כך מבולבל!!!! יש כל כך הרבה סוגים מאותו הכרטיס.. אני כבר לא יודע כלום! אני רוכש את המחשב הזה בעיקר עבור משחקים!... אני רוכש את המחשב הבא: המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1452 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤576 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD4000AAKS ¤501 צורב DVD: ASUS DVD-RW DL Super Multi DRW-2014BLT SATA - BLACK/WHITE ¤208 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤285 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤225 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤394 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER …

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולכם, לאחרונה שדרגתי את המערכת שלי ותוך כדי ביצעתי כמה בדיקות לראות איך שדרוג מעבד משפיע על ביצועים גרפיים. בתאוריה ההשפעה של המעבד על הביצועים הגרפים היא מאוד תלויה ביישום עצמו ואיך הוא ממומש, משחק שנשען על המעבד יראה הבדל ביצועים גדול לעומת משחק שלא מצריך כח עיבוד ונשען על כרטיס המסך שם ההבדל כמעט ולא משמעותי. אני אתחיל במערכות שהשתמשתי בהם: [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TD=align: center]ישן[/TD] [TD=align: center]חדש[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Intel Core 2 Duo E6600 @ 3GHz[/TD] [TD=align: center]Intel Core i7-4760K @ 4.4GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Asus P5W-DH Deluxe[/TD] [TD=align: center]Asus Maximus VII Hero[/TD] [/TR] […

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Ofer Sivan,

היי כולם, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי, כרגע יש לי עגלה רצינית (Radeon HD 4670) שאר המחשב מלפני שנתיים מעבד i5-2500 זיכרון 2X4GB בתדר 1333 לוח אם Gigabyte z68x-ud3h-b3 יש לי ספק קצת חלש - RAIDMAX 400W אני משחק במחשב בעיקר בפיפא, מתכוון גם לשחק בGTA V שיצא בקרוב, על רזולוציית FULL HD ודי חשוב לי שאם אני כבר קונה משהו אז שירוץ חלק על ההגדרות הגבוהות שלחתי חבר לKSP באילת עם תקציב של 950 ש"ח, מאמין שאם נחרוג כאן ל1,000 לא תהיה בעיה. מה ההמלצות שלכם בשביל מה שאני צריך? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב והתלבטתי איזה כ. מסך לקנות. אני נחשב גיימר, המטרה של המחשב היא משחקים ושיריץ לי אותם טוב. אני חשבתי על 6800GS, אבל מישהו יכול להגיד לי מה כדאי? התקציב הוא כ1100 ש"ח בערך

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by qt1h00,

למישהו יצא לעבוד עם הכרטיס מסך הזה? איך הביצועים שלו? למה הוא מקביל אצל NVIDIA ו ATI?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by משיקומי,

מה משתלם יותר לPCI-E?? הכרטיס 7600gt או הכרטיס 6800gs

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  23. והמאוורר על 100%..

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  24. נוווו,אני מת להוריד את זה!!! אבל הכרטיס יפעל יותר טוב, או שיהיו בעיות והביצועים ירדו כי הוא לא תומך ב-DX9 ???

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Protoeus,

תודה מראש. :saint: :AR15:

• 4 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.