עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by psychuil,

ברשותי לוח אם מסוג A8N-SLI של אסוס, וכרטיס Radeon X800 של אסוס. האם יש אפשרות להתארגן על X800 נוסף ולהריץ אותם בCF, או שאני צריך לוח אם שתומך בCF?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  2. Started by LazyCat,

יש ברשותי כרטיס HD4870 512MB, אני מעוניין לקנות את ה- HD4890, האם יש אפשרות לחבר את שניהם במערך CF ? האם יהיה עדיף מטעמי תאימות לקחת HD4870 זהה לזה הקיים ? (מפרט מימין). תודה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by tom57,

הלוח אם הוא GA-MA78GM-US2H ויש לי HD4870 אפשרי? יהיה שווה משהו בכלל? או שיש CF אוטומטית?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by danvis,

אהלן כולם! היום קיבלתי את ה-CF של 4850 שלי ויש לי כמה שאלות. א. יש סה"כ 4 יציאות DVI כמו שאתם בטח יודעים, חיברתי את המחבר של D-sub ל -DVI והכנסתי לאחד היציאות (בחרתי באופן אקראי) - צריך להיות איזשהי יציאה ספיציפית שאליה אני צריך לחבר? או שזה בסדר אם אני מחבר לכל אחד מה-4? ב. בכל מקרה, המסך לא מכיר את החיבור כ-DVI ורושם שאני עדיין מחובר עם Dsub. מדובר במסך מסוג BENQ. ג. בנוגע ל-CF עצמו. איך אני יכול לדעת שהוא באמת עובד? כי ב-CCC ה-BOX של ה-CF מסומנת בוי. אבל ב-3Dmark06 הוא רושם לי False בקטע של Linked Display Adapters. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  5. אהלן כולם! אז כמו שאתם רואים מהכותרת, איך אני יכול להיות בטוח שהוא רץ במערך של 16X? השאלה התעוררה אצלי בראש מכיוון שכשהרצתי 3Dmarkadvantage קיבלתי תוצאות דומות שהתקבלו בבדיקה שנעשתה באתר, אבל במערך של 8X לא של 16X. האם זה בכלל אפשרי שבלוח של X48 הוא לא ירוץ על 16X? האם יש סלוטים של 8EXPRESS בלוח הזה? הרבה תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  6. Started by NTT,

שלום, אם אני אעשה CF של 4850 ואחד 4870,הכרטיס החלש 4850 יכול להוות צוואר בקבוק ל4870 ואני אקבל תוצאות גרועות יותר משל CF של שתי 4850? ובכלל,לעשות CF כזה - מומלץ? ואיך המשחה הטרמית MX-2 של ARCTIC COOLING כמשחה לכרטיסים האלה,מומלצת?(בכללי).

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by aka_katz,

אני אחרי שדרוג של המחשב והדבר היחידי שלא שידרגתי זה הכרטיס מסך... יש לי כרגע 4850 ויכול להשיג מקרוב משפחה עוד אחד, השאלה האם זה ישפר משהו או ש CF עדיין לא נימצא בשלב תוכנה מספיק טוב ?

8. Started by Timewalker,

אני מתחבט בשאלה הזו כבר כמה זמן. יש לי X1900. אני צריך לקנות לוח חדש + ספק (בעצם מחשב שלם). מצד אחד שני X1900 זה ממש מגניב, אבל אני לא מתכוון לקנות אתהשני עכשיו וכשלבסוף אקנה אותו, בשוק יהיו כרטיסים חזקים כמו שני הכרטיסים ביחד. עם זאת הכרטיס השני יהיה משמעותית יותר זול ממה שהוא עולה כיום. יש גם את השיקול של הספק - שצריך להיות יותר חזק - כדי שיחזיק 2X X1900. איזה צד של המשוואה "שוקל" יותר? מכירת X1900(בעוד שנה) - כרטיס מדור מתקדם יותר(בעוד שנה) =?= X1900(כיום) + X1900(בעוד שנה) + ספק חזק יותר (כיום) מה דעתכם?

• 14 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by The Un4givN,

אז ככה: יש לי כרגע CF של 4870 שבקרוב מאוד יוחלף לCF של 5870 אני יודע שהלוח אם שלי מאפשר לי לשים 2 כרטיסי מסך על PCIE x16 ועוד כרטיס פיזיקה ייעודי בPCIE x4 השאלה שלי היא כזאת אם הכרטיס פיזיקה עובד על X4 הוא לא מגביל את הכרטיסי מסך? ואיזה כרטיס פיזיקה ייעודי יכול להתאים ל2 כרטיסים של 5870? ועוד משהו... מן הסתם הכרטיס פיזיקה לא מתחבר לגשר של CF אז פשוט מכניסים אותו לחריץ וזהו הוא עושה את העבודה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by shdrthki1,

עכשיו גיליתי שזכיתי בלוח אם חדש Z68-GD80 אשר תומך בCF. עכשיו יש ברשותי כבר כרטיס 5850אקסטרים וספק FSP550W 80GHN 80+ חשבתי להוסיף לו עוד כרטיס זהה אבל אני לא בטוח האם הספק יחזיק והאם באמת כדאי לי להוסיף עוד כרטיס. והתמיכה בCF של 5850נחשבת לטובה וכמות הבעיות ירדה?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  11. Started by shahar0592,

אני רוצה לחבר 4870 עם 4670. ה-4670 של חברת Sapphire בעל DDR3 ו512 זיכרון ה-4870 של חברת Sapphire (לא ידועים פרטים מובילים אבל די בטוח שהוא DDR5)

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by MotherShip,

http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=778&Itemid=72 ראיתי את הביקורת הזו ודי נגנבתי מהתוצאות, השאלה היא מה אחוז הביצועים שאני אאבד בX4 ? I5 2500K Z68A-D3-B3 רזולוציה 1680X1050

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by tornado,

למי יש ניסיון עים הכרטיס זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by eSLC,

Chaintech Gforce 4 Ti 4600 שווה 1172 שקל??? האם הוא עדיף על ה-ATI Radeon 9500 PRO? יש לו קירור טוב? איך הוא ב-OC? אם פתחו ת'רד כזה בעבר תנו לי לינק...

• 41 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by אנונימי,

Rage3d קיימה צאט עם מפתחי Catalyst בעניין הדריוורים העלובים למדי יש לומר ש ATI מציעה למערכות לינוקס שלא לדבר על אי קיומם של דרייוורים למערכות לינוקס שמבוססות על 64 ביט(כמו Gentoo), בניגוד לNVIDIA. יש LOG של הצאט בלינק הבא: http://www.rage3d.com/index.php?node=getarticle&u=content%2Finterviews%2FATIChats%2F&p=4.

16. Started by RunningWithScissors,

היי רציתי לשאול שאלה האם זה בסדר שאני רואה ב-OVERDRIVE ב-CCC שה-CURRENT CLOCK של ה-GPU הוא 500MHZ ? למיטב ידיעתי זה אמור להיות 750 לא ? תודה

17. Started by Adirz0,

אחרי המון ניסיונות ושאלות פה לסדר את הבעיה עם ה TV-OUT כדי לראות במסך של המחשב + TV חשבתי שאולי ב- X1800XT שלי אין אפשרות של Clone Mode אולי? ניסיתי דרייברים של 7-8 וגם 7-9 Catalyst, אבל שום דבר לא מוסיף לי אפשרות כזאת.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by ThaPhoeniX,

מישהו יודע איך מגידירים CLONE VIEW ב CONTROL CENTER של CATALYST??? הוא לא נותן לי להפעיל גם את הטלויזיה וגם את הצג מחשב ביחד (חיברתי בSVIDEO) עם 1800GTO2 לפי העזרה צריך לגרור את הצג טלויזיה ל PRIMARY DISPLAY ואז הוא אמור להראות CLONE VIEW, אבל הוא מראה לי רק SWAP DISPLAY ואם אני מנסה להפעיל את ה SECONDARY DISPLAY אז הוא לא נותן

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by eli20,

אני מחפש כרטיס מסך חדש והחלטתי לקנות 9600xt (אין תקציב ליותר... 8) ) הכרטיס שמצא חן בעיני היה 9600xt של החברה club 3d, כי הוא אטרקטיבי במחיר האם זו חברה טובה ואמינה?, אם מישהו ניסה ויש לו חוות דעת שיכתוב, וגם אם מישהו מכיר את החברה בכללי הוא מוזמן לכתוב בתודה מראש, אלי

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by OutRaGe,

היי החליפו לי את ה-4850 שקניתי והיה תקול ב-5750 של Club 3D (עוד לא קיבלתי..כנראה יום ראשון) רציתי לשאול על החברה הזאת- חברה שנחשבת טובה ? אני יודע שבד"כ אומרים שאין הבדלים פרט לקירור אבל סתם מפריע לי שלא מצאתי ביקורת אחת על הכרטיס שלהם..וגם ה-4850 היה של Club 3D ועשה בעיות עוד שאלה זה האם יש קשר ביניהם לבין Powercolor ? שמתי לב שהקירורים שלהם ממש דומים..אני לא מדבר על קירורים שדומים לשל כולם אלא לפחות סטנדרטיים כמו הקירור הפסיבי של ה-5750 ולעוד קירור מסוים של ה-4850 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by NOVA,

שלום, מפרט המחשב הממשמש: Core 2 Due 4400+ לוח אם של גיגה בייט P35 (GIGABYTE GA-P35-DS3) זכרון 667mhz 1GBX2 (כנראה של Patriot/NCP). דרישות הכרטיס לפי סדר החשיבות: קידוד/עריכה ממושכים של תמונות. הצגת תמונות (צלם מתקדם - Canon 5D). הצגת סרטים. עריכת וידאו. מעט משחקים. עוד דבר שחשוב לי הוא שהכרטיס יהיה פונקציונלי גם בעוד שנה וחצי (ז"א, מוכן אם צריך לטכנולוגיות עתידיות [DX10]). ברמה של עד 700 ש"ח מה יהיה הכרטיס הראוי ביותר לשימושיי? המליצו לי על הכרטיס שנמצא בכותרת אבל למרות שהוא חדש יותר הבנתי שהוא פחות טוב מכרטיסי ה 7600GT. שאלה מהצד: איך חברת Club3D כיצרנית כרטיסי מסך? אמינה? תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by beekiller,

רכשתי היום את הכרטיס 4870 של קלאב 3D עושה רושם של כרטיס טוב אולם 2 דברים מטרידים אותי : 1. הכרטיס באופן מפתיע העלה את החום של הלוח מ 44-45 לחום של 53 +- ( לוח של גיגהבייט DQ6 ציפסט 965) חשבתי שזה אולי ישפיע על חום המעבד ,אבל ממש לא חשבתי שזה ישפיע בצורה כזו קיצונית על הלוח חום המעבד כמעט ולא השתנה אולי במעלה אחת ( הקירור שלי על המעבד הוא ביג טייפון VX) 2. הכרטיס במצב עבודה רגיל בווינדוס \ אינטרנט נמצא באיזור 82 מעלות מהירות מאוורר +- 28% זה נורמלי ? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by jacobra,

איך הכרטיס הזה של החברה הזאת? הציעו לי אותו ב-1500 ש"ח...אני צריך להחזיר תשובה די דחוף כדאי? http://www.club3d.nl/index.php/products/graphics/item/251

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by Outwit,

איך הכרטיס מסך הזה: Club 3D RADEON HD4670 1024MB אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים, חלקם כבדים (כמו GTA \ Call Of Duty...) וחלקם משחקים יחסית קלים (PES\FIFA) הוא יתאים למשחקים הכבדים? בתודה רבה, אסף.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by penny1,

מצטער אולי על השאלה החובבנית, אך קיבלתי הצעה על הכרטיס הזה...ואני לא ממש מכיר אותו בעיקרון קיבלתי המלצה על 1800GTO0 מה ההבדל בינהם ? האם הכרטיס הזה X1800RX עדיף על 7600GT ? (בעיקרון אני מעדיף את ATI אך אני מחפש את הכרטיס שיהיה תואם ל7600GT ביכולות ובערך במחיר) אשמח גם לקבל פרטים על הכרטיס הנ"ל : Club 3D X800RXmax 256MB אשמח להתייחסות מהירה!!! אמור להזמין מחשב ביומיים הקרובים שיהיה לכולם שבוע מוצלח

• 6 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.