כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה יש לי במחשב עם לוח של M2NPV-VM asus וכרטיס מסך משולב בלוח של NVIDIA GEFORCE 6150 ואני לא מצליח להגדיר שני תצוגות וגם לאחר שהורדתי את NVIDIA DualTV MCE Full Install וNVTV Driver Windows XP Media Center Edition 2005 הוא כל הזמן אומר לי לעשות ריסט כי הוא לא מאתר את NVTV Driver Windows XP Media Center Edition 2005 מה לעשות ? אני יכול לראןת בטלויזיה רק בתנאי שאני מגדיר בצג יחיד טלויזיה. תשובות לבעיה אפשר לשלוח למייל dror_nir1@walla.com
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי אינטל Processor x86 Family 15 Model 4 Stepping 1 GenuineIntel ~3056 Mhz ה3 גיגה זיכרון במהירות 533 יש לי כמה הצעות מפתות כגון 9600GT 1024MB ddr3- 650 ש"ח 9800GT 1024MB DDR3 256bit 790 ש"ח מחברת INNOVISION והשאלה האם אני יכול לקנות את הכרטיסים לאור המעבד ובכלל הכרטיסים הללו שווים משהו למשחקים כגון קרסיס, SOF2
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הותקן במחשב כרטיס שאמור להיות חדש, עליו מדבקה המציינת INNO3D וגם: GF 8400 GS G4E3DH. מה שמוזר: יש רק גוף קירור גדול ורחב מאד, לא התקן קירור עם מאוורר. בדו"ח של EVEREST מצויין : (GPU Clock (Geometric Domain) 459 MHz (original: 100 MHz, overclock: 359% (קובץ טקסט מצורף - הדו"ח) אז השאלה שלי, ותסלחו על הבורות: 1. מה זה ה OC הזה בכרטיס מסך, בשביל מה? 2. ממתי יכול להיות ועל ידי מי ? 3. יכול להיות זו הסיבה לחום של 50 מעלות בפעולת הכרטיס? זה חום סביר? 4. איך מבטלים את זה והאם צריך בכלל? 5. נראה לכם כרטיס מקורי של INNO3D או זיוף בדרך של הדבקת מדבקה שמדפיסים במדפסת הפרטית? 6. אם יכול להיות מקורי, למה באתר של החברה הזו אין כלל כרטיס כזה, ללא קירור אקטיבי אלא רק עם מפ…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום יש לי קלטות וידאו שאני רוצה להעביר למחשב ואז לצרוב לדיוידי, מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה ואיזה כבלים אני צריך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
טוב הגעתי למסקנה שהכרטיס מסך שלי נדפק GF4 mx 440, שום משחק לא עובד אצלי כמו שצריך. אבקש שתמליצו לי על כרטיס מסך טוב בתחום ה 1000 ש"ח או פחות (עדיף פחות) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם שיפורי דרייברים הביאו את כרטיס המסך המוביל של אינטל בדור הראשון למצב חדש? לקחנו את ה-ARC A770 לסדרה של בדיקות ביצועים בשביל לדעת כמה אפשר להמליץ עליו כאפשרות רלוונטית בשלהי 2023לכתבה
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום. אני עובד עם PHOTSHOP וקצת עם 3DMAX אני קונה מחשב עם כ.מ G220 ומסך DELL UltraSharp 2209wa 22. 1.האם הכרטיס מסך יגביל אותי לבצפיה סרטים,עבודה בפוטושופ וכד'? (אני לא מדבר על רינדורים ב3D) 2. הכרטיס יותר טוב מ1900XT? (ללא קשר לDX10, אלה מבחינת ביצועים) 3. ללא קשר לכרטיס, איך אני יכל לחבר למסך גם TV(עם ממיר כמובן) וגם מחשב? איזה חיבורים צריך במסך? תודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי כבר אשכול כזה מזמן אבל יש לי שאלות. אני מתחנן לקנות את ה4850hd 512 shappire יש לי כמה שאלות.. לכמה זמן נראה לכם שהוא יריץ טוב משחקים? איזה ספק צריך מינימום בשביל הכרטיס? האם הוא שווה את המחיר או שעדיף להשקיע בכרטיס יותר טוב. אני משחק עם מסך דק 19 של lg. אני רוצה לשחק גם ברזלוציות גבוהות הפילטרים כגון aa לא חשובים לי כל כך כי לא ראיתי שהוא הוסיף לי הרבה חוץ מfps נמוך ברוב המשחקים על זה אני מוכן להתפשר אם זה יריץ את שאר הדברים על ההכי גבוהה . מה אתם אומרים? ואם שחכתי תקציב אז זה 900 מקס בלי משלוחה. עוד שאלה שיש לי אליכם מה זה הPhysix הזה או איך שלא קוראים לזה של nvidia מה זה עושה והאם זה עדיף לקנות כרטיס עם טכנולוגיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
לגבי הכרטיס הנ"ל -האם יעבוד טוב תוך גיבוי של זכרון ראשי 512MB 400MHZ DDR? השאלה נשאלת מאחר ואין לי כסף ל -Gigabyte 6600GT PCIE 128mb או 6600 הרי הוא מסוגל לגבות עליו מתוך הזכרון הראשי עד 128 כאשר עליו יש פחות אם אינני טועה 32M לא? האם עדיף כך,הרי שבאותו רגע Tעבוד רק משחק המחשב נאמר HL2 ד"א -כל זאת אמור לגבי WIN98,אחרת לא יהיה אפשרי להעביר מסPיק זכרון אם היה XP לא ?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הדריוור החדש לא עושה בעיות? ובמה הוא יותר טוב מהקודם?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
במעברים בין המחשב הנייד לחיבור לעמדת ה-DOCK STATION לא עובר כמו שצריך.. בעבר (לפני עדכון דרייבר) המעבר היה חלק ונעים ועכשיו צריך לעשות על פעם RESTART למחשב כדי שהמחשב יעבוד בלי התחנה או עם התחנה .. לפני זה.. הייתה תקלה עם כ.מסך במחשב נייד HP לצורך תיקון הבעיה עשיתי עדכון דרייבר לכרטיס מסך מתוצרת ATI-REDEON HD 2600 לאחר מכן הבעיה הסתדרה אבל מאחר ואני צריך לחבר את המחשב לעמדת -DOCK STATION אז אני בבעיה קטנה יש למישהו רעיון לכיוון לפתרון ? ?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
זה ה1730S http://www20.graphics.tomshardware.com/display/20041123/17_lcd-09.html בטבלה הקטנה כתוב White spot - 185 Black spot - 0.77 Contrast - 1:240 לעומתו ה710T של סמסונג http://www20.graphics.tomshardware.com/display/20041123/17_lcd-19.html White spot - 233 Black spot - 0.42 Contrast - 1:550 כמה שאלות אני רוצה לקנות את ה1730B, ולא נראה לי שיש הבדל בניהם בקונטרסט, אפילו קראתי בהשוואה הם מתכוונים של1730B יש קונטרסט נמוך יותר? בכל מקרה, ה1:240 שמדדו לLG צריך לשנות לי את הבחירה לא? כי תראו את ה710T של סמסונג..ואפילו ה1720B של LG קיבל 1:393 שם. מה זה הwhite והblack Spot? התשובות חשובות לי מאוד שכן אחרי פסח אני סוף סוף קונה מסך. כל תשובה תתקבל בשמחה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
התקנתי את הוינדוס לאחרונה לפני קצת יותר מחודש. עד לפני שבוע הכל עבד בסדר גמור אבל לפני שבוע שמתי לב שהוא לא מריץ לי איזה משחק אחד בגלל שאני עובד משום מה על 16BIT של צבעים. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ועכשיו אני יכול לעבוד עד 32BIT אבל הבעיה היא שהרזולוציה המקסימלית שלי היא נמוכה בהרבה ממה שהיה לפני כחודש לדוגמה. יש לי כרטיס ממש חזק ומערכת הפעלה שאמורה להיות ממש טובה (X850XT PE & 2003 SERVER) יש למישהו מושג מה הבעיה ? אגב, זה לא אמור להיות על 64BIT של צבעים ??
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
http://yfrog.com/5jimg0065ffj http://img202.imageshack.us/img202/6376/img0062od.jpg http://img716.imageshack.us/img716/6293/img0057ik.jpg http://img802.imageshack.us/img802/41/img0059f.jpg http://img199.imageshack.us/img199/3520/img0065ff.jpg כפי שניתן לראות שקעי ה DVI צמודים לחלק העליון ולא ניתן להכניס תקעים למארז שנקנה בשוק שחור כרגע הנחתי את הכרטיס ללא בורג עם נטיה על הצד כדי שאוכל להתחבר לDVI הכרטיס פשוט מגניב אבל למשחק הרשת שאני משחק הוא לא מועיל במיוחד משום שהכל תלוי בחיבור אינטרנט עד עכשיו שיחקתי עם האונבורד וקיבלתי 30 FPS וכשהיריות התגברו זה ירד ל 13 עכשיו זה נע בין 40 ל80 אבל זה לא עוזר במיוחד כי הכל תלוי בפינג ובעוד כמה דברים שקשורים בתקשורת ונשגבים ממני אני מקו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין להבין מה ההבדלים בינהם ומה עדיף? (סה"כ 70 ש"ח הבדל)
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
רציתי להתקין את הניד פור ספיד החדש ובאתחילת התקנת ה-directx המחשב כותב לי שאין חתימת לוגו של ווינדוס לתוכנה הזאת. ניסתי להתקין אותו מכל מיני התקנות כולל זו שנמצאת בלשונית ההורדות שבאתר ולא הצלחתי- בבקשה תעזרו לי דחוף!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי שאלות: 1. האם יש הבדל ביציאת TV-OUT של כרטיס טלוויזיה נגיד Flyvideo 3000 לבין RADEON 9200 SE. 2. מה ההבדל בין Flyvideo 2000 לבין Flyvideo 3000. בתודה מראש על כל תשובה טומי
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שניהם מחוברים, האם ניתן להחליף בניהם דרך המסך עצמו לא מצאתי דרך מצאתי, אפשר לנעול...
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לא בדיוק יודע אם זה מתאים לפה או לקולנוע הביתי, אבל נשאל פה יש לי מערכת קולנוע ביתי בבית, ואתמול קנינו DVD חדש, מסתבר שהיציאת S-VIDEO של הDVD מקולקלת והיציאת וידאו לא בכל מקרה את הDVD אנחנו כנראה נחליף אבל גם באופן כללי, באיזה יציאה יותר כדאי להשתמש וידאו או S-VIDEO
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך Radeon 4770 וברצוני לרכוש כרטיס מסך חדש. קניתי טלוויזיה חדשה (46 אינץ, Full HD) ושאני מחבר אותה בכבל HDMI למחשב, סרטים, סרטוני יוטיוב וכדומה רצים בפריימים ונתקעים, שחיברתי את המחשב הנייד שלי (שיש בו כרטיס GT740) הכל היה חלק. רציתי לקנות כרטיס מסך זול שיפתור לי את הבעיה - עד 300 ש"ח. פרטי במחשב: מעבד- Intel i5 זיכרון - 4GB ספק- 600W לוח אם - Gigabyte GA-P55M-UD2 תודה רבה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי התלבטות ממש קשה.אני יודע שיצא הכרטיס 8800gt,ואני יודע שהוא ממש חזק בביצועים...שהוא יכול להגיע לgtx [לא לאולטרה] אבל חשבתי שאם כבר שווה לקנות את האולטרה למרות שהוא יקר.אבל הכרטיס הזה הכי חזק שקיים היום,וחשבתי על זה שאם נגיד עוד איזה שנתיים ככה... יצאו משחקים ממש חזקים,אז עדיין האולטרה יתמוך בהם חזק.ונגיד עוד שנתיים לדוגמא הוא לא יתמוך במשחקים גדולים יותר משל היום.אז אני יכול להוסיף עוד אולטרה אחד וזה יעלה כבר ממש זול,וגם משתלם.ותחשבו על זה,שתי 8800 gt 512 ביחד יגיעו לאולטרה[אני חושב]אז לא שווה לקנות אחד כזה?.. אז אני עשיתי את החושבים שלי.ואני שואל אתכם....האם כדאי לי לעשות את זה?אם לא...אז תציעו לי מה לעשות.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי דיון אבל סרקתי בכל הפורום כאן שיחות שקשורות למה שאני מחפש אבל בטוח פה מישהו יודע את התשובה : כל מה שאני רוצה זה להקליט את עצמי משחק בלי להוריד fps או לקנות איזה pinnacle שיעלה 200 שקל יש לי vivo בכרטיס אז חשבתי אותי יש דרך וכן יש אני פשוט לא יודע איך. חשבתי אותי אני יכול להקליט את עצמי בזמן שאני משחק בוידיאו אבל אני צריך לדעת מה לחבר למה בבקשה ממכם עזרה אני חורש באינטרנט איזה 3 ימים כבר ולא מוצא.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה במחשב הנייד אבל אני לא מרוצה מהיציאת ווידאו יש אפשרות לשפר את התוצאה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני יודע שכל אחד יחשוב אחרת אבל מה לדעתכם האישית עדיף, לקנות חלקי מחשב בארץ במחירים גבוהים או לקנות בארהב בזול אבל בלי אפשרות של אחריות ? ממה שבדקתי לארחונה ברוב המקרים החלקים יותר יקרים ב 200-400 שח כמו זכרון מעבדים ולוחות אם והרבה יותר יקר, כמעט פי 2 אלו הם הכרטיסי מסך. בסיטואציה שלי יש לי אנשים שבאים מידי פעם לארץ אז המשלוח לארץ זה לא פקטור בשבילי אז לא להתייחס לזה בשיקול.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-