עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sirotag,

שלום אני צריך להחליף כרטיס מסך התחברתי לא מזמן ל HOT ויש לי ממיר SAMSUNG ליד המחשב הבנתי שניתן לחבר את הממיר למחשב ע"י יציאת VIVO השאלה לפני שאני קונה את כרטיס המסך:האם יש בממיר של סמסונג יציאת VIVO ואם כן מהי?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  2. Started by i.k,

אני מתכנן לקנות 9800 פרו,רציתי לדעת איך ה9800 פרו של elsa האם מישהו יודע משהו על הכרטיס הספציפי הזה ? שווה קנייה או שעדיף חברות אחרות?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by kobibo,

מחפש כרטיס AGP טוב שיריץ משחקים סבירים הכי זול שיש ושלא אצטרך להחליף את ספק הכח (300 ג'נרי). תודה לעוזרים

4. Started by X_Dror,

חבר שלי קנה לא מזמן Radeon 9800 Pro של Sapphire, ובזמן שהוא משחק במשחקים המחשב נתקע. ניסינו להפעיל את המשחקים שהמארז פתוח והוא לא נתקע. (המאוורר של הכרטיס פועל כשורה) מה אפשר לעשות בכדי שהמחשב יפסיק להתקע? המפרט - AMD Athlon XP 2500 Barton 256 Mb DDR 800 Mhz Agp 8X MotherBoard (לא זוכר של איזו חברה)

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  5. אני צריך כרטיס PVR איכותי (2GB לשעה) עם שני מקודדי MPEG-2 בחומרה שתופס חריץ PCI אחד. אני מעוניין לחבר לכרטיס PVR ממיר של כבלים (Thomson), ומכשיר וידאו במקביל. הייעוד של הכרטיס הוא הקלטה של ערוץ הטלוויזיה בו אני צופה, כולל Pause ו-Resume מהנקודה בה עצרתי, כאשר ההקלטה נמשכת ברקע (Playback על מסך הטלוויזיה). רצוי שלכרטיס PVR יהיה גם TV-Out ומפענח MPEG-2 בחומרה, אבל אפשר אולי להשתמש ב-TV-Out של ה-GeForce 6600GT. במקביל להקלטה של הערוץ בו אני צופה, אני רוצה גם להמיר קלטות וידאו לפורמט דיגיטלי (MPEG-2\DVD) באמצעות חיבור מכשיר וידאו לכרטיס PVR. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by Load,

כמו זה... http://www.pch.co.il/docs/pd1279942380.htm הם יותר יקרים ב1000 שקל רק בגלל הזיכרון , האם הם שווים את הכסף? מישהו יכול לתת לי לינק למבחן השוואה או ביקורת?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by le011,

שלום לכולם.המפרט שלי :ABIT NF7-SL+AMD2600XP BARTON 2100MHZ 2*256 DDR 400 KINGMAX-2-2-2-6 POWERCOLOR READON 9700 NP --270\270+CATALIST4.6 התוצאה שקיבלתי כאשר הדרייברים מכוונים במצב DEFOULT הוא-4260 כאשר הדרייברים מכוונים למצב ביצועים מירביים-4320 האם התוצאות האלו סבירות?לי ניראים קצת נמוך.על פנטיום 3-1000 עם אותו כרטיס קיבלתי 3560 נקודות תודה על עזרתכם ;D

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by alextomin,

ATi Radeon X1800xt ממוהר הצליח להגיע לתוצאה של כ-12300 נקודות ב 3DMARK05 . (!) הוא הגיע לקלוקים של: 856MHZ לליבה ו-1880MHZ לזכרונות(!)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by DannyBoy1904,

אני השתמשתי עד עכשיו ברזולוציה של 1024X768 ובזמן האחרון זה קצת התחיל לעצבן אותי! וגם נהיו לי יותר אייקונים בדסקטופ.. אני רוצה לדעת באיזה רזלוצה אתם משתמשים כדיי לראות מה הכי נפוץ ונוח לכם! אם יש לכם רזולוציה שונה מהאפשרויות בסקר הצביעו בהתאם וגם תרשמו פה את המספר!

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  10. לכל חובבי החומרה הכבדה, הHD6990 כבר זמין בחנויות בארץ http://tms.co.il/product/10004 הכי זול שמצאתי. לא יודע עם כבר פתחו נושא כזה אבל זה דיי חשוב

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  11. היי, צריך את עזרתכם בבקשה אם מישהו יודע איזה מפצל HDMI רציני יכול לתת עבודה טובה. יש לי מסך LG דגם: 4K 65UH651. לפני המסך הזה היה לי מפצל ישן שהזמנתי מ-eBay (עם שנאי חשמל עצמאי) שעבד טוב ויכולתי לצפות במסך טלוויזיה ובמחשב (לצורך הקלטה - לשימושי אישי כמובן! אין לי עסק ואין לי איזה אתר הורדות או משהו - פשוט אני לפעמים מקליט במחשב דברים שלא בהכרח מעניינים אחרים וניתנים להורדה/לצפייה ברשת). מאז שקניתי את ה-LG השתמשתי במפצל הסיני הזה שהוזמן מ-eBay ולצערי אחרי יום וחצי נשרפה לי יציאת ה-HDMI במסך החדש... כמובן באו מהחברה והחליפו כרטיס ראשי וציינו שלא יחליפו שוב (ללא עלות). האם יש מפצל נורמלי, שאני יכול לסמוך עליו מבחינת מתח חשמל שלא …

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by MalGano,

שלום. אני צריך מסך 17 אינטש בתקציב של לא יותר מ-900 ש"ח. המסך הכי טוב שמצאתי בטווח המחירים הזה הוא: 17" MAG 796PF Flat Monitor יש טובים יותר, בהתחשב במגבלת התקציב ? חשוב לי מאוד שיצויינו שמות של חברות שונות ודעכתם על מוצריהן מנסיון על הדגמים המוצגים.מי שמביא דעה שינמק, יפרט , יסכם ויוכיח. פרט נוסף שברצוני שיצוין הוא מה דעתכם על מסך Proview 787. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by ksn1981,

שלום לכולם, GTX560Ti ב- KSP ASUS ב- 1350 ש"ח http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=dmCuxCxRSaUPVbYQ GIGABYTE ב- 1340 ש"ח http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3707#ov ZOTAC ב- 1240 ש"ח http://www.zotac.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=100147〈=en מה הטוב מבין שלושתם? משתלם? אחר? תודה לעוזרים. נ.ב. i5-2500K @ 4.5GHZ עם 8/16GB ושני מסכים, ייתכן ואריץ משחקים, אך הייעוד העיקרי הוא עריכת וידאו בקבצי FHD גדולים.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Myt0s,

ביינתים האפשריות שלי הם שניים: MAG LCD 15.0 - MS576 או BenQ LCD 15" - FP567S - black & silver - Monitor אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  15. חשבתי ששמעתי פעם שהחברה הזו דורשת דרייברים שונים לכרטיס מסך..זה נכון או שאני יכול להשתמש בכל דרייבר מבית אנוידיה?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by jungle-man,

מי מוכר בארץ כרטיסי ICHILL של INNO3D?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  17. שלום, בשעה טובה החלפתי את ה470GTX המזדקן שלי (ששירת אותי נאמנה) ב760GTX דנדש. האם יש לי שימוש כלשהו אפשרי בכרטיס הישן? (חיבור ככרטיס פיזיקה? או קומבינה אחרת?)

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by SkeletonBoy,

מה צריכה להיות הטמפ' של 7600GT בזמן מאמץ ובזמן מנוחה?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by MadCat125,

טוב אז ככה, יש לי עכשיו GEFORCE 5200 FX 125 MG הלוח אם שלי תומך ב-AGP (לא מחליף לוח אם--לאלו מיכם שיציעו לי!!!) אני מחפש כרטיס מסך חזרק..לפחות שיריץ לי משחקים חדשים על רמה בינונית ומעלה... התקציב הוא בין 500-ל 600 ש"ח הציעו לי לקחת RADEON 9600 PRO 256 MG ב- 500 ואם אתם מציעים לי אז תביאו קישור בבקשה!!! תודה על העזרה!!!! ;D

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Cynicoren,

שלום, אני רוצה לרכוש מערכת שתעבוד ב 4K, אבל מחירי הדור החדש של NVIDIA יקרים מאוד, כמו גם ה 1080TI. האם הייתם ממליצים לרכוש כרטיס זול שבינתיים יעבוד על מסך 4K, ואם כן, איזה כרטיס? תודה

21. Started by Chymes,

ראיתי בפנדה את הכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1092&products_id=6940 זה כרטיס מסך רק ל-OC? מה הכוונה ב-8 צינורות פתוחים?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by super4life,

power color ati hd 4890 1g or sapphire ati hd 4890 1g power color ati hd 4890 1g or sapphire ati hd 4890 vapor-x 1g

23. Started by pergola,

לא חשוב לי אם הוא לא מספיק חזק .. הוא משתלם ביחס ביצועים מחיר..?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. נערך הדיון. אני מעוניין לדעת אם מישהו שמע או קרא איפושהו על אנשים שהצליחו לעשות SOFTMOD 9800SE->9800NP/P על לוח אם מבוסס צ'יפסט של VIA? עוד משהו, מישהו יודע מה הסיבה לכל שכל SUFTMOD שנעשה על מערכת מבוססת VIA נכשל? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  25. יש הבדל באיכות התמונה בHDTV בין כרטיס מסך רגיל לבין כרטיס מסך מובנה? המסך Dell 2407WFP. מעבד כפול ליבה סטנדרטי.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.