עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BalRog,

כמה עולה היום ה Gigabyte RADEON 9500 PRO מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לקנות אותו חבר שלי אמר לי שהוא עולה 1200 שקל ואני לא יודע אם זה נכון.... תודה... :

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. איזה כרטיס תמליצו לעבודה עם תוכנת AUTOCAD ? אני חשבתי על ATI9000PRO-II 128MB של GIGABYTE מה דעתכם? :-\ תודה

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  3. איך ניתן לבדוק האם יש לי סלוט AGP או PCI וכמה כאלה יש לי במחשב וכמה פנויים בלי לפתוח את המחשב? בבקשה צריך תשובה דחוף!!!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט איזה מסך לקנות. SAMSUNG SyncMaster 753 dfx או IIyama Vision Master Pro 413c Flat Screen שניהם מסכי 17 אינץ'. אם תוכלו לתת לי עצות לגביהם ואיזה עדיף לקנות אני מאוד אודה לכם.

5. Started by NetSpider,

Enter Here בעקבות השחרור של DirectX 9 הסופי, ATI שיחררו את הCATALYST האחרונים וגם דמואים מיוחדים לשימוש עם ה RADEON9700/9500 האתר דיי עמוס עכשיו , אז .... Try Later

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Spiritus,

לפניי כשלושה שבועות פחתי כאן תרד המדבר על המלצה למסך 19, ולבסוף הישתכנעתי שלתקציב שלי המסך הכי משתלם הוא LG- F900B. אחריי שקניתי אותו אכן היתרשמתי מהביצועים שלו ודיי שמחתי מהקנייה המישתלמת, אבל לא!!! בפעם השישית או השביעית שהדלקתי אותו המסך הישתתק לחלוטין. ברגע שהדלקתי אותו, הנורה הכתומה לא מפסיקה להבהב ובכל דרך אפשרית המסך סירב להידלק. לאחר שדיברתי עם המקום שבו קניתי את המסך, הם סידרו לי מן פיתרון מיידי עם היבאון שנימצא בכפר סבא, והובטח לי שכאשר אני יגיע לשם עם המסך הפגום , אני יקבל מסך חדש מיידית (אותו דגם ). אכן כך היה - לאחר שעה ורבע של נסיעה עם אבי לכפר סבא מאיזור הקריות קיבלתי את אותו דגם ארוז, חדש דנדש +פיצוי קטן של עכבר אלחוטי פשוט. לאחר שאני מגיע בשעה מאוחרת …

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני רוצה לקנות כרטיס מסך של LeadTek רק השאלה איזה ... ?! Ti4200 X 8 או Ti 4400 X 4 ... המחיר הוא בערך שווה ... 1100 \ 1200 שקל .. איזה מהם יתן לי ביצועים גבוהים יותר ? - לוח אם תואם X8 ...

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי אני ממש חושב לקנות את הרדאון פרו 9500 אבל הוא תומך בAGP X8 ולי יש רק 4.מישהו אמר לי אתמול שחבל לקנות אותו כי זה לא אותו דבר כמו בסלוט X8. השאלה אם באמת כדאי לי לקנות אותו או מה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Thunder Child,

אני מרים את הכפפה שזרקתם באתר... התקנתי DX 9.0 ו Catalyst 3.0 על המחשב: P4-2.4B 512 Pc2700 Samsung 40GB Maxtor 7200 Radeon 9700pro-Gigabyte F900B LG Creative Live! 5.1 GA-8PE667 הזהרו לנפשותיכם! קודם כול התחילו בעיות עם JK2, המשחק קופא כול כמה דקות ומשתחרר, לא בדקתי את MOHAA. מה שעשיתי (לפי THREAD שראיתי ב RAGE3D) זה לבטל Animated Icons ב SYSTRAY וזה פתר את הבעיה. הרצתי 3DMARK...התוצאה שלי צנחה! מ 13660 ל 7200. אין לי מושג למה! בדקתי הכול AA סגור AF סגור כול האפליקציות מכובות, בדקתי מספר פעמים...הורדתי את catalyst 3.0 והתקנתי 2.5 חזרה, התוצאה היא שוב 13662. אין לי מושג למה! DX9.0 מותקן עדיין. בפורום של RAGE3D לא ראיתי שלמישהו זה קרה, אנשים איבדו 100-200 נקודות אבל לא 6000…

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by audigy,

http://www.sigmadesigns.com/support/download_xcard_win2000_xp.htm

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by shlomi_x,

היי, האם יש מתאם טלויזיה שאתם יכולים להמליץ עליו? מחיר? תודה, שלומי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קניתי מפרט זה: p4-2.4 asus 533 מארז זכרון DDR 256 רדאון 9000 PRO סה"כ 3000 ש"ח ..... מחיר גבוהה אני יודע ... השאלה שיל האם להשאיר את ה רדאון או להחליפו ב GFORCE 3 - TI - 200 תשובות כמה שיותר מהר אם אפשר זה חשוב לי תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Wizard,

יש לי Leadtek GE-FORCE 4 TI 4400 +VIVO וניסיתי לחבר את הtv out אבל לא הצלחתי חיברתי את הכבלים , אבל בהגדרות של ה Nview מסומן לי רק מצב "רגיל" ולידו בסוגרים nview מושבת מישהו מוכן להסביר לי איך להפעיל את ה tv out תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  14. אז ככה. תבדקו את הלינק עכשיו, זה משחק שמשתמש בDX9, אבל רק לATI יש כאלו כרטיסים. nVidia משחררת משחקים לבעליי כרטיסים של ATI כדי שהם יהנו מגרפיקה משופרת בכרטיס?COOOOOOOOOOL MAN! ;D

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by david85,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי מה שיש לי עכשיו הוא לא מי יודע מה טוב בשביל המשחקים החדשים והאחרונים שיצאו, ובטח לא בשביל המשחקים החדשים שעומדים לצאת בחודשיים-שלוש הקרובים.. אז רציתי לדעת אולי אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס ממש טוב שיריץ את המשחקים עם המערכת שיש לי כרגע {עיינו במפרט המחשב שלי...} התקציב הוא עד 1300 שקל בערך יאללה תתחילו להפציץ

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  16. 1.יש לי בעיה במחשב הנ"ל. כשאני מנסה להפעיל איתו נוצר מצב שכאילו המסך והמחשב עצמו לא מצליחים לתקשר - לא מופיע לי כלום על המסך חוץ מהודעה בצבעים שונים אשר אומרת לי לבדוק את חיבורי המסך וכדומה. אני נאלץ ללחוץ מספר פעמים על כפתור הרסטרט ולפעמים אף לכבות את המחשב לחלוטין עד שאני מצליח להעלות את המחשב וכשאני מצליח לעשות זאת הכל עובד תקין וחלק. בדקתי חיבורי כבלים וכדומה ומצאתי הכל תקין . כמו כן אין שום בעיה עם כרטיס המסך(Geforce 2 400 mx) לפי דעתי גם מכיוון שהוא עובד אצלי חלק לאחר שאני מצליח להעלות את המחשב. במה הבעיה לעזאזל? אין לי מושג. אולי זה הלוח האם. אני לא יודע. דרך אגב המחשב הוא פנטיום 3 550 MHZ אם מישהו רוצה לדעת. 2. לאחר מונופול Nvidia שקיים אצלי בראש זמן רב החלטתי לשנ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אחרי שפטרתי סוף סוף את הבעיה בכרטסי שלי והבנתי שהיא בעצם שיפכה של המשחה התרמית.... עכשיו השאלה היא מה אני עושה הכרטיס חדש דנש אין לו שבוע.... אני לא בטוח שאני יכול להחזיר אותו כי הרצתי את תוכנת ה 3D MARK ואני פוחד שהיא לא עשתה לי אוברקלוקינג... בקיצר מה אתם הייתם עושים במקרה שלי !? (מדובר בכרטיס G-force 4 ti4200) ד"א אולי מישהו יודע מה שווה האחריות במקרה כזה...?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by rosesr,

יש למישהו המלצות למסך אחר טוב יותר באותו טווח מחירים?

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by MadCat,

מהו כרטיס המסך הטוב ביותר בסכום של עד 500 ש"ח. שימוש עיקרי בגרפיקה הוא למשחקים מעבד AMD 1800+ לוח GA-7VAX זיכרון 256MB LC2 333Mhz

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by joko7,

אז ככה, יש לי כרטיס מסך ישן ג'י פורס 2 MAX100 64 mb שמחובר לטלוויזיה 34 אינצ' וככה אני רואה, אין לי מסך רגיל של מחשב. הבעיה היא שאני רואה את התמונה לא כל כך טוב וכמה שניסיתי לתקן את התמונה לא הצלחתי,משחקים לא מעניינים אותי ואני מחפש כרטיס מסך שיתן לי תמונה טובה ואיכותית,אינני מתכוון גם להוציא 2000 ש"ח על כרטיס, לוח האם שלי זה BIOSTAR 845 והמעבד 1.6 פנטיום 4 הזכרון 256 ,,תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. היי יש לי Giga-Byte Radeon 8500 Deluxe (עם התושבת קירור הגדולה) וכתוצאה של הרבה נפילות מתח המאוורר השתגע ועכשיו הוא מוציא רעשים מחרידים פניתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס (pchardware) והם אמרו לי שהאחריות לא כוללת מאווררים ושאין ברשותם מאווררים מקוריים. השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להשיג מאוורר מקורי שיתאים לתושבת קירור והאם אני יכול לשים במקום מאוורר אחר תודה.

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  22. הצגתי כמה פעמים בעיות שהיו לי עם משחקים והייתי רוצה שמישהו שמבין טוב ידבר איתי אישית באיסיקיו מי שרוצה בבקשה שיפנה לאיסיקיו 162821168

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by SOLIDUS SNAKE,

שאלתי אולי בסיסית אך בעצם נוגעת ללוחת ישנים יותר וטיב העבודה שלהם מול כרטיס חדש יותר

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  24. נוווו,אני מת להוריד את זה!!! אבל הכרטיס יפעל יותר טוב, או שיהיו בעיות והביצועים ירדו כי הוא לא תומך ב-DX9 ???

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by dino,

נכנסתי ל-PC-HARDWARE וגם אצלהם רשום שיש להם 9500פרו ואצלהם זה ב-1320ש"ח.

• 6 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים