כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את ה CATALYST 5.6 עם ה CENETER ועכשיו אני לא מוצא את האפשרות הזאת ובגלל שהטלוויזיה שלי לא תומכת ב NTSC אני רואה הכל שחור לבן, חייבת להיות אפשרות לשנות את זה מ NTSC ל PAL כי בדרייבר 5.4 הייתה אפשרות ותמיד הייתי משנה כשהייתי מתקין אותו ואז הכל היה בצבע.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
למחשב I3 עם ספק השקט חשוב מאד ביצועים פחות . רצוי שיעבוד בערך כמו 9600 GT אבל בשקט
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קנתי מסך LCD חדש והיום קיבלתי אותו המסך הגיע במצב מאוזן בכאילו שוכב על המעמד שלו, ניסיתי להרים אותו וליישר אותו למצב נורמלי כמו שהוא צריך להיות והוא פשוט לא זז ונתקע, אני מפחד לשבור אותו וגם המסך מתרחק עצמו מן הבסיס למעלה ולמטה (משנה את הגובה מן הבסיס) אבל למצב מאוזן הוא לא מגיע אולי יש איזשהו מנעול או משהו שמונע אותו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כתבה מצוינת ב TOMSHARDWARE: http://www6.tomshardware.com/graphic/20040603/index.html המסקנה למי שאין כח לקרוא הכל - גם ATI וגם NVIDIA מרמות ב ANISOFILTERING (בילשון העם איכות תמונה) בכרטיסים החדשים . ולמי שזוכר בסקירות הראשונות של הכרטיס החדש של NVIDIA ראו שאיכות התמונה של ATI 9800XT היתה יותר טובה. מתברר שהיא יותר טובה גם מאיכות התמונה של ה X800. ובקיצור - למהירות יש מחיר..
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לדעת בדיוק מה ההבדל בין המסכים ואיזה מבינהם יותר עדיף חוץ מהגודל. העניין הוא שאחי הגדול זה ב-1300 ש"ח ב20" ולי יש את ה- 730B השאלה אם שווה לי לשלם 300 תמורת החלפה בין המסכים.. (חשוב לי לדעת אם אפשר המסך 20" תומך בטכנולוגיית VESA תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כל כמה זמן קורה לי שיוצא ל מסך כחול שאומר יש בעיה בקובץ ATI2DVAG וכשזה קורה משום המשחקים שאותם הייתי מריץ חלק כמו COD6 לדוגמא- המשחק נהייה ממש ממש איטי זז איטי תמונה חלקה אבל בקושי זז, הכרטיס הוא HD4870 1GB הטמפרטורה 42 מעלות במנוחה והכל נראה בסדר אבל לא מבין איך לסדר את זה (עדכנתי דריברים) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש מישהו שמשתמש כבל SVIDEO לחיבור לטלויזיה, איך האיכות ? יש לי רדיאון 9500 פרו עם יציאת וידאו מעולה ואני מעוניין לשדרג
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי כמו שאתם רואים יש לי בעיה ב tv out של הכרטיס יש לכרטיס יציאת s video וקניתי מתאם ליציאת rca חיברתי הכל כמו צריך לטלויזיה (hitachi) אבל רואים רק מסך שחור help!!!!!
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכל אלה שמכירים ויש להם נסיון הייתי רוצה לשמוע תגובות של החסרונות דווקא .. היתרונות ברורים ;D איכות התמונה , סאונד .. הchip שבשימוש תודה ולכל התוהים למה אני לא קונה כבר טלויזיה 21" במחיר הזה .. כי יש לי Panasync s110 שהוא מסך CRT 21" למחשב
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש בידי קובץ ווידאו שאני לא מצליח לפתוח. הקובץ...HD.DVDRip.1080p.x264.AC3-5.1-iLL.mkv. עוד לא נתקלתי בסיומת של קובץ כזה. מישהו יכול לעזור???...
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מותקן וויסטה 32 ביט SP1 והוא לא נותן לי לזהות בRIVATUNER או בSPEEDFAN או בATITOOL מהירות מאוורר של כרטיס מסך או טמ' שלו לא מצליח לכוון את המהירות מאוורר שלו (שהיא איטית מאוד והוא מתחמם בטירוף) הכרטיס של טווינטק הלוח של ABIT (IP35) nTune לא נותן לי להתקין כי אומר שאין לי לוח NFORCE
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי יש לי ATI 5650 בנייד, רציתי לבדוק כמה המירות של הליבה +זיכרון עם GPU-Z , זה לא מראה לי כלום , מדוע? הרצתי 3DMATK06 וקיבלתי 7560 נקודות , יש תוכנה לזה ? רוני
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כרטיס המסך כפול הליבה החדש והאימתני ביותר בסביבה הושק רשמית, עם קריצה למפתחים ויוצרי תוכן אשר אוהבים גם גיימינג קרוב לשנה אחרי שהוצג לראשונה וכחודש אחרי שנחשפו שמו ופרטיו העיקריים – כרטיס ה-Radeon Pro Duo החדש של AMD, "כרטיס המסך העוצמתי ביותר בעולם" לדבריה, מתחיל להגיע אל מדפי החנויות, עם תג מחיר מאסיבי של 1,500 דולר. בדומה למחירו המקורי של הכרטיס הכפול הקודם של החברה, ה-Radeon R9 295X2. כידוע, ה-Pro Duo מציע זוג ליבות Fiji עדכניות מלאות, עם 8,192 יחידות עיבוד, 8GB של זכרון HBM חדשני וזריז, תדר עבודה של 1,000MHz וביצועים מירביים שמגיעים ליותר מ-16TeraFLOPS – כל אלו בלוח מודפס אחד עם קירור מים מובנה, ומעטפת תרמית של 350 וואט "בלבד", שגבוהה ב-75 וואט מזו ש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה דלקמן מופיעה במחשב שלי ושל חבר שרכשנו כרטיס מסך PAILT 7300GT SONIC לאחר התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל דרייברים שהיו בכרטיס כמו WDM DRIVER במנהל ההתקנים אני מקבל סימן קריאה צהוב על ההתקן המצויין בכותרת. כשאני מסיר אותו כמו שווינדוס ממליץ לי לעשות מופיעה לי הודעה שיש לי התקן שמחפש תוכנה אני מפנה אותו לדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך ובסוף ההתקנה[הוא מתקין משהו] הוא מודיע לי " לא ניתן להפעיל רכיב זה" "ארעה בעייה במהלך התקנת חומרה[קוד 10]" וזהו בערך אני לא מצליח לפתור את הבעייה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב בעל המפרט המצוין מטה; אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיתאים למשחקים כגון Starcraft 2 ו-Elder Scrolls, כמובן בנוסף לעבודה 'משרדית' (office, גלישה וכו'). התקציב שלי הוא כ-600 ש"ח. מפרט קיים: - לוח אם: Gigabyte Technology Co., Ltd. Z68MA-D2H-B3 (Socket 1155) - מעבד: Intel Core i7 2600 @ 3.40GHz, Quad-Core - זכרון: Single-Channel DDR3 @ 631MHz 4GB - ספק כוח: 450W, IP-S450BQ3-3 T - מסך: Samsung Syncmaster SM2333T (1920x1080@60Hz) - כרטיס מסך on board קיים היום: Intel HD Graphics Family, 1814MB אשמח להצעות, תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן! יש לי שאלה...ידוע שבחלק מהמשחקים יש אפשרות לשחק במסך חלקי (לא מלא) אבל לא כל כרטיסי המסך תומכים באפשרות זו ,האם יש אפשרות בGIGABYTE 7600GT לשחק גם במסך חלקי..? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך voodoo 3 3000 ואני רוצה להפעיל את הטיוי אאוט אבל בהגדרות אין לי את האפשרות ל enable של הטיוי אאוט. רשום לי גם במדריך שימוש שלא בכולם יש את הטיוי אאוט אבל לי יש את היציאה אבל אין לי אפשרות להפעילה! רציתי לדעת אם למישהו יש את הכרטיס מסך הזה ויכול לעזור לי או שיש לכם עצות למה יש לי את היציאה והיא לא פועלת?? סתם שמו אותה? תודה על העזרה..
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להפעיל את Windows Vista Aero לצערי כל פעם נירשם לי שאין לי מספיק זיכרון RAM ולכן הצבע הנ"ל לא יעבד שאני פותח איתו סרט . יש לי 2 GB זיכרון 700+ MB פנויים תמיד אז למה רמת הצבע הזאת שאיכותית ב-HD מסרבת לפעול לי ??? בסרטי HD ???
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי את הכרטיס מסך שלי מ רדאון 8500 LE ל רדאון 9550 256 מגה זיכרון 128 ביט של פוור קולור - אז קודם כל על פניו נראה שה 8500 יותר חזק מה 9550 - ב 3DMARK 2001 SE ה 8500 מקבל תוצאה גבוהה יותר ב 900 נקודות בערך מוזר מאוד (הזכרונות של ה 8500 מהירים יותר) בכל מקרה על ה 8500 היה צ'יפ rage theater אשר מטפל ביכולות הוידאו הנפלאות של הכרטיס - לראות עליו DVD היה תענוג לעומת זאת על ה 9550 אין את ה צ'יפ הזה אבל רואים בסדר - לא כמו ה 8500 - האם ATI הפסיקו לייצר אותו או שהיכולות שלו נכללות עכשיו בליבה?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה חיצוני טוב עם שלט והאפשרות לחבר אליו ממיר דיגיטלי כמו שרשום בכותרת עד 700 ש"ח. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כרטיס הטלוויזיה שלי של חברת Pinnacle מחובר לשקע אנטנה (כבלים) ובכדי לצפות בטלוויזיה אני עושה שימוש בתוכנה PCTV Vision התמונה נראית נהדר אך לצערי אין לי סאונד כרטיס הקול שלי הוא AC97 אליו מחוברים רמקולים של לוג'יטק 2.1 (בשקע הירוק בכרטיס הקול) להלן תמונות של ההגדרות בתוכנה http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/settings1.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/settings2.jpg יש לציין שהסאונד בכל התוכנות / משחקים מה לבחור בכדי לשמוע
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
בסוף הבנצמרק יש תמיד נקודות מקבלים " ציון " מאיזה ציון זה משמעותי ? למשל בין איי 3 7100 ל איי 5 2500 ה 7100 מקבל 204 נקודות יותר ובין איי 3 7100 ל איי 5 12400F ה 12400 מקבל 1611 נקודות יותר בכמה זה משמעותי במשחקים ?
-
- 0 תגובות
- 357 צפיות
- 1 follower
-
-
http://ir.ati.com/phoenix.zhtml?c=105421&p=irol-newsArticle&ID=844437&highlight= עוד לא בדקתי את כל הכתבה רק דיפדפתי כי חזרתי לא מיזמן מהעבודה אבל אמור להיות דמו בגימספוט http://www.gamespot.com/pages/features/onthespot/index.php
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
התקנתי HL2 על המערכת שלי(מפרט בצד) ויש בהגדרות גראפיקה המתקדמות אנטי אנלייסינג,אבל יש שם X6 וממה שהבנתי כרטיס מסך אחד יכול רק עד X4 וגם מזה MSAA? רשום שם X6MSAA עוד משהו אחד:יש שם בהגדרות Color Correction או משהו בסגנון-אפשר לבחור Enabled או Disabled ..נראה לי שיותר טוב אינאייבלד..מישהו יודע מזה?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-