עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by vner@,

הלך קפוט מסך 17" הראשי שלי שהיה בן 6-7 שנים.... (TCO95)... משמע אני צריך מסך חדש בדחיפות.... יש המלצות למסך CRT 17" (שטוח אני מניח)..? אשמח לקבל גם חנויות בהן אני יכול לקנות את המסך בימים הקרובים. אבנר

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by oamir1,

אהלן כשאני מעביר את התמונה מהAti שלי לטלויזיה רואים באיכות ירודה, וכשאני מחזיר למסך הוא קובבע הגדרות חדשות של 60הרץ רענון ו16ביט איכוות צבע, לעומת ה100 הרץ על 32 ביט שהיו לפני ההעברה איך מסדרים את זה? יש לי Redaon xpress 200 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  3. Started by assafbes,

שלום החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי של ATI ב-GF4 440 X8 משומש (כי היתי צריך את היציעה לטלביזיה). לאחר שאני מחבר את הכרטיס המחשב עולה (עם XP או לינוקס), לאחר כמה זמן הוא קורס (כאילו נחבה). אם אני מעדקן את הדריברים התופעה חוזרת בקצב מהיר יותר. אני משתמש במחשב P4 ישן 256MB RAM 1500 מגהרץ. אם אני מחזיר את הכרטיס הישן הכל בשדר, מה יחולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  4. מפתחת השבבים עשתה כמיטב יכולתה בכדי לפגום בחגיגה של המתחרה הגדולה כשהודיעה על תאריך השקת דור ה-Radeon RX 7000 שעות ספורות לפני שנחשפו לעולם ה-GeForce RTX 4090 וה-GeForce RTX 4080לכתבה

5. שלום, מחפש כרטיס מסך, לא יקר, שיאפשר עריכת ווידאו בייתית, צפייה בסרטים עד HD ותמיכה בשני מסכים. הבנתי שבתחום זה חייב לקנות NVIDIA וזה בסדר, אבל מה? בברכה ובתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by lipa,

הנה שני לינקים http://www.tech-report.com/etc/2005q1/bestof2004/index.x?pg=1 http://www.viperlair.com/articles/editorials/boty/2004/

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  7. יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך 8800GT או של גיג'הביט או של זוטק על מה אתם ממליצים??? ההתלבטות שלי נובעת משום שקראתי כאן באתר שהמאוורר שבא עם הכרטיס של גיג'ה ביט הוא מרעיש זה נכון??? אמרו לי שוודאי עדיף של גיג'ה ביט רק אני מפחד שהוא מרעיש (זה חשוב לי מאוד השקט) יש משהוא שהתנסה בו?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  8. מחר אני רוצה לרכוש את הכרטיס, האם זה ישנה אם אני יקח 512 או 1024 מגה ? לסרטי Bluray 3D מלאים או לסרטי Full SBS ברזולוציית 3840X1080 ?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. GTX 680 הוא יותר טוב מ 670 נכון? חבר שלי קנה שני מחשבים חדשים ופתאום הוא רוצה למכור אותם כי הוא נתקל בקשיים כלכליים. הוא מוכר את ה GTX680 שלו חדש עם קבלה ב 2000 ש"ח, יש לו 2 כאלה. מה אתם אומרים כדאי לי לקנות? אם מישהו פה רוצה את הכרטיס השני שישלח לי אימייל stamzrat9@gmail.com או 054-74-750-74 תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by amirusus,

עד לפני יום הכל עבד מעולה . היום ניסיתי להפעיל את ati tool וזאת ההודעה שקיבלתי, לא הבנתי איזה הגדרות לשנות? מצ"ב צלום בבקשה אני חייב עזרה, אני באמצע oc לכרטיס מסך ופתאום ati tool לא מזהה אותו. תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  11. שלום, תראו אחרי התענינות די עמוקה בעניין עדיין נישארתי בסימן שאלה בקשר ל-4 הכרטיס הנ"ל: HD5850 , HD5750 , HD 5770, HD5830 בעצם שמסתכלים ב- 4 רואים שיש שינוי במהירות המעבד והזכירון בכל אחד מהם, למשל ב- 5750 המהירות היא 4600GBS לעומת ה- 5850 שהוא רק 4000GBS , מה שבעצם אני מבין ש5850 טוב יותר רק במהירות המעבד 725 לעומת 700 ב-5750 וכנ"ל לגבי השאר. עכשיו איך אני יכול לדעת באמת האם הכרטיס מסך טוב יותר (והאם שווה לשלם פי 2 עבורו בשביל תוספת של 25), ואיך בעצם אני קובע את הרמה\ביצועים של הכרטיס מסך?? (מקווה שהבנתם) תודה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by mano4now,

הי, מהיכן אתם ממליצים לרכוש כרטיס 1060 ? אני מאזור ראשון ? האם לרכוש מחו"ל ? אם כן, האם אני מאבד את האחריות ובכמה זה בכלל מוזיל ?

13. גם מותגי GALAX ו-KFA2 של Palit הסינית מצטרפים אל טרנד שיפור הביצועים הגראפיים במחשבים המצויידים במחבר המתקדם מבית אינטל לכתבה

14. https://wccftech.com/amd-arcturus-7nm-next-gen-gpu-revealed/amp/

15. Started by Gil28,

שאני אוכל לראות טלויזיה במחשב באיכות טובה. ועוד שאלה... יש לי נגן archos 604 wifi כולל ה-dvr station שיש בו כניסות ויציאות רבות (component, composite, s.video, spdif) האם אני יכול להשתמש בו ככרטיס טלויזיה (כבל מה-dvr ל-dvi/rgb?)

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by amisha,

בשעה טוב התחלתי הבוקר (או הלילה ) במסע ה OC של הכרטיס (המעפן??) שלי 5600FX של לידטק (128MB) מהירויות המקור שלו הן ליבה : 325 זיכרון : 550 עליתי והגעתי ל ליבה :360 זיכרון : 570 השיפור היה כ100 נק במבחן ה 3D מארק 03 (לכ 2500 נק' ) המפרט הוא 2.4@2.8 1GB PC3700 כשאר הם רצים במהירות של 466 בתיזמונים של 2.5-3-3-7 והכרטיס הנ"ל עכשיו 2500 נק' זה לא קצת מעט מידי ? מהי הטמפ' המקסימלית שהוא סובל ?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by assaf12,

או משהו שמסוגל לתת ויסטה בצורה הכי יפה שאפשר בAGP הכי זול שאפשר המחשב משמש לצפיה בסרטים ומוזיקה תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by guy_b,

שלום . קניתי מסך פלזמה 46 של PHILIPS אני רוצה לחבר אותו למחשב דרך כניסת הDVI השאלה היא: האם אפשר לחבר את המסך דרך הVGA ואת הפלזמה דרך הDVI ולראות בשנהים אותו דבר. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם שני היציאות הנ"ל. אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  19. יש לי נייד IBM X60S עם יציאת VGA וב-LCD יציאת DVI ניתן לחבר בינהם? מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  20. Started by tintin,

האם RIVATUNER היא התוכנה הכי מומלצת והכי מתקדמת לקינפוג כרטיסי NVIDIA? יש ברשותי 8800GTS 320 האם מישהו מכיר מדריך או יודע להסביר איך צריך להגדיר את התוכנה כדי להשיג ביצועים מקסימלים? מה צריך להגדיר ב DIRECTX וב OPENGL אם אני מפעיל את התוכנה D3D OVERRIDER אז אני צריך לבטל את האפשרות לVSYNC במשחק עצמו ובRIVATUNER? האם אני יכול לראות את טמפרטורות הכרטיס והFPS במשחק עצמו כמו בתוכנה FRAPS? תודה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by cockpit,

מחפש כרטיס מסך PCI עם 2 VGA וTVOUT, אני צריך שלושה כאלה. 054-3331199 gilbauer@walla.com

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. שכאילו רואים על המסך את המחשב בתמונות, כמו פאזל כזה. לא מוצא את זה עכשיו. יש למישהו מושג על מה אני מדבר?

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  23. ..בתמונה כאילו כמה קווים כחולים מרצדים.., אני יודע שזה מוזר, קצת קשה לתאר יש לי ספק כוח 300 של אנטק אטלון 64 3000 שני hd שני כוננים אופטיים איך אפשר לדעת אם הספק מספיק?, או שזה בכלל משהו אחר אני משתמש בגרסה האחרונה שיש באתר של ati תודה, HaimTS

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  24. בכדי להקליט תוכניות מחפש תוכנה שמאפשרת כיווץ ל DIVX תודה הכרטיס הינו ST LAB ןהתוכנה המצורפת אינה מאפשרת כיווץ DIVX גם התוכנה INTERVIDEO WINDVR אינה מאפשרת כיווץ בפורמט זה 2)מה זה PAL-B תודה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by yakir8,

שלום שמתי שהכרטיסים 6600GT של fxf הם רועשים רציתי לדעת אם משהו יצא לו להישתמש בהם ויכול להגיד לי אם הרעש שלהם ניסבל הוא שהוא ממש חזק תודה לכול העונים

• 0 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.