עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avishvai,

יש לי כרטיס VOODOO3 3000 אני צריך להוריד עדכון כי כלום לא עובד... מאיפה אני מוריד ואיזה דרייבר בדיוק?? יש כמה סוגים:OPENGL GLIDE , ועוד כל מיני פרמטרים שאני לא מבין בהם מי שיודע איזה בדיוק אני צריך נא לחזור אליי בבקשה

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה אבל עושה לי בעיות לראות סרטים העל מחובר טוב אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל כש אני מפעיל סרט עם media player, bsplayer ,microdvd...... הסרט לא רץ. אני יכול לראות אותו רק על מסך המחשב שלי אני משתמש ב winxp והכרטיס הוא asus v7100 mx400 בבקשה תעזרו לי .

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by shlomi_x,

היי, האם אני זקוק ליותר מאשר כרטיס עם TvOut ו - 8 M לשם צפיה בסרטים בטלויזיה באמצעות המחשב? במילים אחרות: האם הביצועים של כרטיס המסך שלי יכולים להשפיע באופן משמעותי על הצגת סרט (להבדיל ממשחקים)? תודה, שלומי

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by the J,

אם אפילו שקלתם לקנות את המסך הזה, שמחשבה זו לא תעבור אצלכם שוב!!!!! אני התפתיתי לנתונים המעולים שנכתבו באתר של החברה וקניתי את המסך אך הבן-דוד שלי הראה לי את הבעיה הרצינית במסך.... שני קווים מאונכים שמפריעים מאוד (אם לא תראו אותם על ההתחלה הם יפריעו אחרי עבודה ממושכת) הבעיה נוצרה מצורת היצור של המסך, הוא מורכב משלוש חתיכות שהחיבורים ביניהם גורמים לשני קווים על המסך, אז אני ממליץ בחום שלא לקנות את המסך.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shloosh,

יש לי GEFORCE 4 TI

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  6. Started by SpiritKnight,

האם המבחנים אחרי סצנת הNATURE נחשבים בתוצאות? כי אני רואה הרבה אנשים שלא עושים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מתוך סקרנות והשאיפה להרחבת אופקים, ואחרי שלא ממש הבנתי מביקורות ברשת, מהם ההבדלים בין השלושה ? מספיקים נתוני מהירויות שעון (זכרונות וליבה) כלומר מי חזק יותר ממי, ואולי גם קצת פיצ'רים (דיואל מוניטור וכו'). אנא עיזרו לחבר קהילה סקרן. תודה רבה HF

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

מה דעתכם על הרעיון? נראה למי יש הכי גבוה. שלי זה 14022 לינק אם זה נוגד את חוקי הפורום\WHATEVER, המודר מוזמן למחוק\לנעול כראות עיניו.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Radeon 9000 64MB DDR תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by NOVA,

אם תוכלו להתייחס לכרטיסים ספציפים כמו GF4 MX למיניהן,Ti GF3, Ti 4200,רדאון 9000, רדאון 9500.. התייחסות לכל אחד מהכרטיסים האלה בנוסף לתשובה על השאלה המקורית יעזרו לי. תודה.

• 47 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by Vortex,

תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by The P.U,

יש לי שתי שאלות הקשורות ל AGPX8: 1. מה זה בעצם AGPX8 ומה המשמעות של זה? 2. אם אני מתכוון לקנות RADEON 9700 אני צריך גם לוח אם שתומך ב AGPX8?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מתוך סקרנות - היום יש מבחר גדול של כרטיסי מסך טובים וחזקים. לי יש מערכת מבוססת AXP 1800 . השאלה היא איזה כרטיס מסך ינוצל במלואו ע"י המחשב שלי (אפשר להציץ בשאר הפרטים ב"מפרט המחשב" שלי). ג'י פורס 2 מהווה כיום צוואר בקבוק. רדאון 9700 ירגיש כמו שילדה של פרארי על מנוע של סובארו ג'אסטי... המטרה שלי היא להגיע לאיזון מקסימלי בין שני הרכיבים, כשכמובן קיימת אפשרות האוברקלוקינג גם למעבד (באוברקלוק ל + AXP 2000 הוא יציב כסלע) וגם לכרטיס מסך, אם אחד מהם טיפה חזק מהשני. (נ.ב: אין צורך בכלל להתייחס לשידרוגים עתידיים וכו') מקווה שהשאלה שלי ברורה בתודה HF

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by ruve,

היה לי mx 400 ולפי דעתי אין הבדל שנראה לעין האם כדאי לי להחליף לרדיאון 9000 pro128. קניתי אותו בעיקר בשביל tv-out חיברתי אותו לטלויזיה עם קבל של vivanco 5 מטר אם s video התמונה מרצדת בטירוף ובנוסף היסתבכתי אם הדרייברים help me )-:

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by gal,

היי לכם יש לי שאלה מה ההבדל בין כרטיס אסוס V8170 GF4 64M DDR לבין הSE שלו?? יש לי את הכרטיס הרגיל ועכשיו אני רואה שיש אותו דבר רק SECOND EDITION?SINCE DEC 2002!!! האם יש הבדל בינהם ושווה להחליף או שזה אותו דבר???!!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  16. החלטתי שלקנות את כרטיס המסך הנ"ל עם chipset של invidia. אך אני לא יודע איז יצרן לבחור בחנויות המקוונות אני רואה יצרנים שמיצרים את אותו דגם במחירים שיכולים לנוע מ-350 ש"ח עד 700 ש"ח. אני כבר נפלתי על יצרן שפשת את החברה שלו אחרי חודש ולא נענה וכשהיה לי בעיה לא היה אפשר להשיג תמיכה התחום שאני מוכן להשקיע בו הוא בין 500-600 ש"ח. האם תוכלו להמליץ על יצרן? בתודה מראש, shab.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Joe Blow,

שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך (בבקשה לא להציע לי כרטיסים יד שניה) שמיועד למחשב שיעבדו עליו בעיקר לעיבודים גראפיים עם תוכנות כמו Photoshop (לא תחנה גראפית מקצועית). מערכת ההפעלה תהיה XP והמחשב לא ישמש למשחקים ולכן יש חשיבות לכרטיס בעל איכות טובה ב 2D. כרגע אני חושב לקחת gforce 440mx של MSI או gainward וזה גם פחות או יותר התקציב (400-500 ש"ח) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם !! אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר לסלון בשביל לראות סרטים. המרחק הוא בערך 8 - 9 מטר, נעגל ל 10 מטר. שאלתי האם אות הווידאו יחזיק מעמד לאורך כבל פשוט RCA של 10 מטר ? בכבל של מטר זה עובד לי דיי טוב. אשמח גם לשמוע תשובות בקטע של חיבור האודיו (למרות שזה לא קשור לפורום - אפרסם גם שם שאלה בנושא האודיו). שאלה נוספת :2) האם חיבור הווידאו לרסיבר (YAMAHA RXV496) יספק לו "הגברה" כל שהיא? האם יש לזה יתרון כלשהוא על לחבר ישירות לטלווזיה? 3) האם כבל SVHS (למרות שיש לי בעייה מאוד רצינית לחבר כך) יחזיק את ה 10 מטר במקרה והRCA לא? (ומה המחיר ל 10 מטר) 4) אני מתכוון לקנות כבל כמה שיותר זול מהום סנטר, מי שיכול לתת לי מחירים לאורכים שהזכרתי וחברות כבלים זולות מומלצות והיכן אפשר למ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני מתכנן בקרוב לקנות את ה-Iiyama 454 PRO, אבל עוד לא ראיתי עליו שום ביקורת או תמונות שלו בקלוס-אפ, אני צריך סקירות את תמונות. תודה מראש, DINO.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  20. בתודה היהודים-מחפשים תשובה :AR15:

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by Levyshachar2,

שלום לכולם ! יש לי מחשב INTEL PENTIUM 3 733 וכרטיס מסך geforce 3 ti200 128 mb של חברת INNO3D יש לי 384 RAM כשאני עושה benchmark עם 3dmark הוא נותך לי כ3660 בערך נקודות זה אמור להיות ככה? (בגלל המחשב) או שיש בעייה כלשהי??? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by sariti,

עניין המכסים הדקים LCD הולכים ומתקדמים ברצוני לרכוש מסך דק שמעתי שה 15" אינטש הם כמו 17 רגיל האם זה נכון? מה מומלץ לרכוש? ???

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by buky,

רציתי לשאול מה עושה הדטונטור של nvidia . יש לי מחשב נייד של dell עם Ge Force2 Go באתר של dell יש דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך הזה שמכילים בערך 7mb הדרייבר הזה נותן את כל האפשרויות של עבודה עם שני צגים וכו', ואילו כשהורדתי והתקנתי את הדטונטור של היצרן עצמו nvidia שמכיל 16mb לא הופיעו כל התוספות בחלון של מתאם התצוגה. מה קורא פה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. בצער רב וביגון אני פותח ת'רד זה,מסך ה-Eizo L685 שלי נפל קרבן לשקע סורר,כל התהליך נמשך שניות עד למיתתו הסופית והמוחלטת. מכיוון שאין לי עוד 11000 ש"ח להשקיע במסך,החלטתי לחזור ל-CRT,התלבטותי העיקרית היא בין הנציג מבית Mitsubishi,Diamond Plus 93SB,לבין הנציג מבית Iiyama,ה-IIYAMA PRO 454 . בין שני המסכים יש הבדל די גדול במחיר ואני די בטוח שהשפופרת שלהם זהה,עזרו לי בבקשה לי להגיע להחלטה. *המלצות על מסכים אחרים יתקבלו בברכה. ד"א- ירדתי מ-ViewSonic כי המסך שיש לאחי קיבל דיסקולרציה מגעילה בפינות ואני לא מוכן לקחת סיכון שכזה דבר יקרה שוב.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by dino,

אני מתלבט בין שתי מסכים ה-IIYAMA 452PRO לבין ה-LG F900B, אני לא ממש יודע מי יותר טוב כי המפרטים שלהם דומים. אני צריך את עזרתכם בבחירה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים