עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by The_Byter,

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Jack_g,

איזה שבב גרפי יש לו של כרטיס TI4400 או TI4200 מה זה הכרטיס הזה בעצם TI4400 AGPX8 או TI4200 AGPX8 ואיזה מהכרטיסים יותר טוב 1). LEADTEK GEFORCE 4 TI 4800SE 128MB MY VIVO 2).Leadtek GF 4 Ti 4400 Myvivo 128MB תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by lir@n,

יש לי ג'י פורס 4 טי איי 4200 הרצתי עליו את ה3די מארק וכתוצאה מהתוכנה נדפק לי הכרטיס... שלחתי אותו לתיקון ומסתבר שהבעיה הייתה אצלהם... (בזמנו הכרטיס היה חדש רק 3 ימים מקנייתו!!) השאלה היא האם להריץ את ה3 די מארק? או לא @? אני דיי מפחד שלא יקרה שוב משהו... אשמח לקבל עצות... עכשיו ברור ששיחקתי לפני... אפילו שיחקתי הרבה... שיחקתי בut2003 הכל היה סבבה פשוט הרצתי ת'תוכנה כדי לראות מה הוא שווה... עכשיו הבעיה היא גם מהחנות הם זוחלים חיכיתי כמעט שבוע וחצי עד שהחזירו לי אותו... עכשיו אני לא יודע אם שווה להריץ את התוכנה ואם הביטוח מכסה את זה יש לציין כי הכרטסי חדש...מאוד ו...זהו למי שצריך יותר מידע שיבקש בתודה מראש... נ.ב רציתי לדעת אם יש איזה משהו מדליק שאני יכול לעשות עם הכרטיס מס…

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  4. מה כדאי לקנות??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by game kILLer,

מה כדאי

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  6. Started by BobCaT,

איך אני מחבר שני מסכים למחשב אחד? הכרטיס שלי זה Asus ti 4400 Win XP דריברים 40.72 תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

שלום לכולם, יש משהוא שמאוד מעניין אותי, האים ישש לנו, כבני אדם את היכולת להקרין הולוגרמות אם כן באיזו רמה, האים יש לינק לתמונה, איך זה עובד והאים זה נכון שאפשר בטכנולוגיה מסויימת "להרגיש הולוגרמות" כמו בSTAR TREK. תודה. יאיר.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by x-dude,

אני מחפש מוניטור נחמד שמגיע עד 80-85Hz ב 1280x1024 שהיה 17" ושנע בסביבות ה 1300-1400 שקל,מישהו יכול לעזור לי? רק לא LG אני פשוט שונא אותם. תודה.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  9. אני צריך ליצור לוגו במחשב עם איזה תוכנה אני עושה את זה בצורה הכי מהירה והכי פשוטה????

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by shaulking,

אני רוצה לקנות RADEON 9700 מאיזו חברה הכי כדאי לי לקנות ואני רוצה שיכלול VIDEO IN - VIDEO OUT

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מה האופציות של הכרטיס הזה(אפשר לראות סרטים מהמחשב דרך הטלויזיה?,עריכה)?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by zolder,

ני מחפש כרטיס מסך איכותי בסביבות 1000 ש"ח והאם סרטים שאני מוריד למחשב אז אני אוכל לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות את הסרטים שם ובאיזה איכות זה יהיה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Sifo Jen,

או קי, יכול להיות שזו שאלה קצת דבילית אבל.... הרבה כרטיסי מסך יש להם פס מאוד רחב לזיכרון: 20GB/SEC וכ"ו.... אבל יש להם רק 128MB או 256MB למה הם צריכים כזה רוחב פס? תודה. יאיר.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by NuKe007,

מישהו יכול להסביר לי למה כרטיסי GEFORCE בעלי זיכרון 64 מגה מביאים יותר פריימים לשניה מאשר אותו כרטיס עם 128 מגה על פי הטבלה הבאה: http://www6.tomshardware.com/graphic/20021218/vgacharts-04.html ?

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  15. תמליצו לי איזה כרטיס מסך מבין הבאים לקנות ביחס לביצועים לבד וגם וביחס לביצועים/מחיר : Gigabyte RADEON 8500 Deluxe 64MB DDR DH TV-Out Retail VideoCard 830 ש"ח Gigabyte RADEON 8500LE PRO 64MB DDR DH TV-Out Retail VideoCard 760 ש"ח Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard 575 ש"ח Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard 690 ש"ח Power Magic Ati Radeon 8500LE 64 MB DDR DVI+TV-OUT 575 ש"ח Gainward Geforce 3 TI200 Cardexpert TI/500 128MB DDR Video Card 615 ש"ח כמו כן, למה יש הבדל כה גדול במחירים בין הכרטיסים הזהים Radeon 8500LE של ג'יגהבייט ו-POWER MAGIC ?

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by ccc,

הוא לא מעלה לי משחקים ב opengl יש משהו נגד זה? אם אני מתקין דרייבר שלהם אז זה עוצר לי את הפס שמתמלא של הוווינדוס.. למה.? זה עובד רק עם דרייברים של מיקרוסופט אבל יותר חשובה התוכנה שתאיץ לי אותו opengl וכדומה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by rafi2828,

עברתי על כל הנושאים בפורום הקשורים למסכים ולא הצלחתי לגבש דיעה. האם יש מסך אחר מומלץ ברמת מחירים דומה? מדוע לדעתכם הctx עדיף על ה mag (לשניהם אותה שפורפרת?)? או שמא ה mag עדיף? מישהו בעד ה lg? החשוב מכל, המסך שהכי פחו מעייף את העיניים! בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by ybe,

כשאני מריץ את המשחק מאפיה(הבעיה קיימת גם warcraft 3 ),כל כמה שניות ישנה קפיאה קצרה מאוד של המשחק שמלווה באור אדום המציין שהכונן הקשיח פועל(האור פועל רק במקביל לקפיאה) מאוד מרגיז. אני מפעיל את המשחק מאפיה על רזלוציה 1600X1200 עם פירוט מקסימלי(ללא AA וללא Anisotropic) אני מפיק עד 25-פריימים בשניה(לפחות על פי תוכנת fraps) הורדת הרזלוציה ל1024X768 משפרת את הפריימים לשניה לעד-30 בשניה אבל הבעיה לא נפתרת. מפרט המחשב שלי מצוין תחת מפרט מחשב(500@220 -athlon xp 1700+gf 3 ti 200, ציון:7460 3d mark 2001se), השתמשתי בכל 3 סדרות הדרייברים האחרונים של nvidia (כרגע 41.09) הבעיה לא נפתרה.גם החלפה לdirectx 9 לא הועילה. מה הפתרון לבעיה? תודה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם, רציתי לדעת מתי אמור לצאת ה-Geforce Fx לאוויר העולם {לשיווק באופן סדיר}, והערכה שלכם מתי הוא צריך להגיע לארץ {אני יודע שאתם מתעצבנים ששואלים את זה אבל זו רק הערכה}, וכמה גרסאות יהיו לו? {בגלל שלפי מה שאמרו הגרסה החזקה ביותר תעלה בסביבות ה-3000ש"ח בארץ}. תודה מראש, DINO

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by shibby15,

אני רוצה להחליף מסך של פיגוטסו למסך אחר בגלל בעיית ריצודים בצידי המסך. איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב כמה שיותר נמוך?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by FatherBoard,

יש איזשהי דרך לדלג על הביוס-סקאן של הכרטיס מסך שלי? (ג'4 טי4200) יענו, שכשמפעילים את המחשב זה יתחיל ישר מהביוס-סקאן של הלוח-אם ולא של הכרטיס מסך. זה מעצבן - זה משהה לי את הרצת המחשב באיזה 10 שניות (נשמע טפשי אבל זה רציני).

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  22. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני קונה מסך הדילמה שלי היא בעיקר על הגודל כאשר אני מדיף FLATRON אם למישהו יש אז מה המידות של ה19 אני מתכוון גם לעומק על השולחן

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by jj516,

אני שמעתי ש DIRECTX 9 מותאם רק לכרטיסי מסך כמו RADEON 9700 או GF FX, זאת אומרת שעל מפרט כמו שלי אני לא אוכל להתקין אותו?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  24. התקנתי את הדריברים הכי חדשים לכרטיס,לוח אם, עדכון ביוס , התקנתי גם את INTEL ACCELERATOR ... פשוט שום דבר לא עוזר! נ.ב וגם התקנתי SP1 גם לא עזר ...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ruve,

חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים נהדר סרטים ומשחקים!!! אבל (תמיד יש אבל) עובר על המסך של הטלויזיה ריצוד מעצבן שנראה יותר בתמונה בהיריה ופחות בתמונה כהה. המרחק בין הטלויזיה למחשב 5 מטר וחיברתי כבל vivianco מסוג scart ובצד השני שלו s-video (דרך אגב במחשב הוא מוגדר כקומפוזיט ולא s-video ) השאלה שלי אם להחליף כבל בעל התנגדות גבוהה יותר ואם כן אז איזה???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים