עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חלק מהשאלות למטרות ידע כללי וחלק להחלטה איזה כרטיס אני מעוניין לקנות דבר ראשון הייתי רוצה לדעת מה המחיר של TI4200 איפה אפשר להשיג אותו היום, ועד כמה הוא טוב (מה התמיכה שלו באפקטים יחסית לכרטיסים של היום) דבר שני איך כרטיסי ATI RADEON בגירסאות ה SE איך כרטיסי ה FX5600 , המחיר שלהם לפי מה שראיתי לא גבוה בכלל בסביבות ה 650-700.. בכל מקרה גם ראיתי כמה רדאונים (9600) במחירים כמו 650 שקל, אבל חברות כבדות יותר כמו ספיר מוכרות ב850, למה ההבדל הזה מה ההבדלי ביצועים בין כרטיס R9200 שבא עם 128ביט, ועולה בסביבות ה 450 שקל לבין כרטיס FX5600 שנמכר היום בסביבות ה 650 שקל

• 13 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by xkore,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך hd5850 ויש לי כמה שאלות: 1) זה משנה מאיזה חברה אני קונה ? מה ההבדלים ביניהם ? אם אין הבדלים אז כדאי לקנות את הכי זולה לא ? 2)יש הבדל משמעותי או יותר נכון הבדל שניתן להבחין בין gddr3 ו gddr5 ? או שאין אפשרות לנצל את זה בכלל. 3) זה לא כל כך רלוונטי לפורום הזה אבל איזה חלקים אני צריך לקנות שינצלו את הכוח של הכרטיס למלואו (זיכרונות,לוח אם)? תכננתי לקנות מעבד phenom II x4 945.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  3. שלום רב לכם. אני קניתי את הכרטיס הנ"ל ואני מעוניין לעשות לו OC. 2 שאלות: 1)באיזה תוכנה מומלץ לעשות את האובר קלוקינג? 2)באיזה שיטה להעלות את המהירויות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Adi_79,

רציתי לקנות 2 כרטיסי 4770, אבל אי אפשר למצא אותם בשום מקום במלאי, והיבואן לא יודע מתי יהיה... מה כדאי לקנות עד סכום של 1500 ש"ח? (כולל OC).

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by fx-57,

איך הקירור אצל לידטק? הפסיקו לייצר או שזה שמועה מקרית? איזה ספק כוח צריך (אני יודע שצריך להיות לו PCI-E אבל כמה WATT)? אני מדבר על כרטיס PCI-E של לידטק.... כמה צינורות עיבוד ואיך הוא בהשוואה ל6800GS?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by kisin,

המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד - Athlon 64 3000+ S-754 לוח אם - Epox 8KDA3J זכרון - פעמיים DDR 400: 512MB Kingston (סה"כ 1 גיגה) ספק - Antec ATX 350W כרטיס מסך - Geforce Ti4200 אני גיימר ממוצע וכבר הרבה זמן לא נהניתי ממשחק טוב במשב (בגלל הכרטיס מסך העלוב שיש לי) ואני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש כדי שאני אוכל להנות ממשחקים לפחות בשנה הקרובה. חשבתי ללכת על הכרטיס ?7800GS 256MB שכתוב פה בפורום שהוא החזק ביותר שיש בשביל AGP. 1. המפרט שלי יחזיק את הכרטיס מסך הזה בלי בעיות? 2. האם ניתן לעשות לכרטיס הזה OC? או שבמפרט שלי עדיף שאני לא אתעסק עם זה? 3. (רק הערכה) אתם חושבים שאני אוכל להנות ממשחקים בשנה הקרובה עם הכרטיס מסך הזה או שאני קונה פה סוס מת שלא יחזיק לי יותר מתקופה קצרה מאוד?

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by noambaum,

קניתי עכשיו R9800PRO והורדתי את התוכנה אבל אני לא כל כך מבין את הדברים הבאים: 1.האם התוכנה משנה את המהירויות של הכרטיס או רק מראה למה הוא מסוגל להגיע? 2.איך אני פותח עוד צינורות בכרטיס? נ.ב יש לי את הכרטיס של ספיר R9800PRO 128mb 256 bit +tv נ.ב 2 ...... הייתי מאוד שמח לדבר עם מישהו באייסיקיו כי אני לא רוצה לעשות את התר'ד הזה על 10000 דפים

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by shlomi_x,

היי, קניתי לאחרונה מסך LCD 19 של Nec שתומך ב DVI. השימושים שלי הם בעיקר עבודות פיתוח תוכנה + אולי סרטים. 1. מה היתרון של חיבור DVI לעומת חיבור אנלוגי רגיל? האם איכות התמונה משתפרת? משמעותית? 2. איך ניראת כניסה של חיבור DVI? 3. אני מעוניין לעבוד עם שני מסכים (הישן והחדש) במקביל. מה אני צריך לשם כך? איך העבודה מתבצעת? צריך מפצל מקלדת + עכבר? 4. על איזה כרטיס מסך שתומך בדרישות שלי (למתכנת [לא גיימר], DVI, ריבוי מסכים) אתם יכולים להמליץ? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  9. אהלן, אז החלטתי ללעוס יותר ממה שאני יכול לבלוע ולקנות שלושה מסכי 1920X1200 כאשר ברשותי "רק" כרטיס 5850 1GB. מיותר לציין שכל המשחקים האחרונים (ספציפית סקיירים וBF3) עובדים אך ורק כאשר הגדרות הטקסטורות על מדיום ומטה במקרה של סקיירים, או כל ההגדרות על מדיום במקרה של BF (על AA אין מה לדבר כמובן) עם הידע הקטן שאספתי במרוצת השנים, אני משייך את הסוגיה (מעבר לעובדה שהכרטיס "מיושן") לכמות הזכרון שיש עליו. עכשו, עם כל הדיבורים על 7970 וחבריו, אני תוהה מה כדאי לקנות.. האם 2GB יספיקו? או ש3GB יהיה המינימום בשביל להריץ טקסטורות גבוהות בצורה חלקה? ספציפית, אני שואל אם כדאי לי לקנות 2 6950 (שיפתחו ל6970) 6990 בודד או 7970 בודד כיוון שכולם באותו האזור מבחינת המחירים. שאלה נוספת היא, האם …

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by tront,

השבוע אני הולך לקנות מחשב חדש עם הכרטיס HD4870 בחנות FOXPC ויש לי כמה שאלות: 1) הכרטיס הוא של GeCube ושמעתי פעם שאין להם חיישן טמפרטורה זה נכון? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1222 2) בכרטיס היישן שלי יש קירור בשם Evercool VC-RHC Turbo II http://www.techpowerup.com/printreview.php?id=/Evercool/Turbo2 רציתי לדעת אם אפשר להחליף אותו במקום הקירור של הכרטיס החדש ואם בכלל כדאי להחליף את הקירור או שמספיק להחליף רק את המשחה הטרמית?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by cooper,

בזמן שכולנו רודפים אחרי כרטיסים שתומכים בDX10 נושא הOPENGL נידחק לצד . אז ככה בגלל שאין לי נסיון גדול עם OPEN GL אני מעוניין לדעת מה ההתרונות של OPEN GL לעומת ה DX/9/10 ואם גם הוא הולך לעבור שידרוג. כי ממה שאני מכיר הOPEN GL נותן אפקטים ההרבה יותר טובים במים [ים ,אגמים וכו] אם למישהו יש עוד ידע בנושא אני אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  12. שלום לכולם ! בקרוב אני קונה מחשב חדש, וההתלבטות שלי היא לגבי כרטיס המסך. האם כדאי לרכוש 2 כרטיסי מסך מסוג CONNECT3D Radeon X1600 Pro 512mb PCI-E ולחבר אותם ב-CrossFire ? ככה מגיעים לכמות של 1 גיגה זיכרון + 24 צינורות עיבוד (12 לכל כרטיס). או האם כדאי ללכת על Geforce7800GT 256MB ? מבחינת המחיר : שני הכרטיסים של X1600 זה יוצא 1970 שקל (מהאתר נועה מחשבים). הכרטיס 7800GT עולה בסביבות 2300 ל- 2700 שקל. השאלה שלי היא מה עדיף לעכשיו ומה יהיה יותר טוב לטווח הרחוק ? או אם יש לכם המלצה אחרת ? תודה מראש לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by NIR36,

הי חברים מה צריכת ההספק של הכרטיס במקסימום? מה הרלוזציה הניתמכת המקסימלית? תודה ניר

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by talkfir,

היי, לאחר שקניתי את המחשב מksp ובדקתי לרגע את האפשרויות בתפריט של המסך, נתקלתי לתפריט שכולו ברוסית.. האם ניתן לשנות אתזה? או שאני צריך לדווח להם על כך ושיחליפו לי מסך? דבר שני, איך אפשר לבדוק את נושא הפיקסלים השרופים? המסך ,בעל חיבור דיגיטלי בנוסף, מחובר אנלוגית לכרטיס מסך מובנה..רציתי באמת לדעת מה ההבדל בין חיבור אנלוגי לדיגיטלי והאם זה מתבטא באמת במשהו? אם נגיד דיגיטלי יותר איכותי, אז בכמה? כלומר שמים לב? או שעין אדם לא תחוש בהבדל? תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by nivster,

היי, קניתי היום ב-KSP את הכרטיס הזה, ויש לי כמה שאלות: 1. האם יש טעם להתקין את הדרייברים של אומגה? 2. יש לי רק AGPX4, האם זה משפיע קשות על הביצועים? 3. הציון ב-3DMark2001 בלי OC בכלל (לא מעבד ולא כרטיס) הוא 10030, איך זה בהשוואה לשלכם (אלו שיש להם את הרטיס הזה או כרטיס דומה)? תודה!

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by frogface,

האם כדאי לקנות עוד כרטיס 8800GT ב350 ש'ח כדי לעשות לו SLI כך שיצא 8800GT X2 כמה תוספת לביצועים זה ייתן למשחקים אני מבקש שתגידו ברמות של אחוזים ? האם כדאי לוותר על הרעיון כי אולי זה לא שווה את ההשקעה וכדאי ללכת על כרטיס חדש ? המפרט שלי בצד המעבד עבר המהרה ל 3GH מסך 19 של LG L1952TQ רזולוציה 1280*1024 מתוכנן להחליף מסך בעוד כמה חודשים משחק במשחקי FPS למינהם ולדורותיהם בברכה ארז

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by SilentBob,

שלום רב, אתמול הגיע אליי כרטיס TWINTECH 9600GT XT OC,שאותו צירפתי לTWINTECH 9600GT רגיל שכבר היה לי,על לוח אם ASUS P5N-D,ואני מוכרח להודות שהביצועים עד עכשיו מאכזבים ואף מחשידים... בקרייסיס,למשל,על הגדרות של הכל HIGH-DX9,ברזולוציה 1280 על 1024 וAA של X16,אני מגיע בסך הכל ל22 FPS...(כמעט בלתי שחיק) בקול אוף דוטי 4,למשל,רוב ההגדרות מאפשרות לי להעלות אותם רק על MEDIUM... ב3DMARK 06 הגעתי לתוצאה של 12100 בערך...עם מעבד E8400 על סטוק... בקיצור-האם הביצועים הם בסדר? או שמא יש פה איזושהי בעיה,ועליי לבדוק מה קורה.. תודה מראש על התשובות

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היום קיבלתי את הריידון 9000 פרו (לא ממש קניתי אותו). אין לי מושג של איזו חברה הוא אבל בוינדואס בהגדרות תצוגה רשום לי : XXXXXXXXX......... RADEON 9000 ATLANTIS PRO שזה אומר בדיוק ???? ובדקתי בPOWER STRIP את המהירות של הליבה ושל הזכרונות ורשום לי ENGINE CLOCK: 274.50 MEMORY CLOCK: 274.40 זה המהירות של הזכרונות והליבה של הריידון 9000 פרו ??? או שעבדו עליי (אפילו שלא שילמתי...)

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by roes,

1. א. הקרור של ה 7600 טוב? ב. ^^^ הוא שקט? 2. ה 7600 יריץ את כל המשחקים שיצאו עד היום על המקסימום נכון? (f.e.a.r ...) 3. א. בכמה אחוז בערך ה 7900GT יותר טוב מה 7600GT ? ב. ה 7900GT הרבה יותר טוב בצורה ממש מורגש מה 7600 ? 4. יש לי עוד שאלה שלא קשורה רק לכרטיס הזה: 256MB לכרטיס מסך זה הרבה להיום ועד עכשיו עדיין לא יצא משחק שמנצל את כל ה256MB (ומן הסתם לא יצא משחק שצריך יותר מ 256) כמו שכולם יודעים יצאו כרטיסים של 512 MB שזה ממש המון למשחקים , כמו 1900 ו 1800 של ATI אז עכשיו השאלה שלי אם אתם חושבים שמשחקים עתידיים כמו CRYSIS ו UT 07 יספקו ב 256 או שהם יכולים לנצל יותר מ 256 (אולי לא את כל ה512 אבל בהחלט יותר מ 256 -> משהו ביניהם: 400+, 300+ ) תודה מראש לעונים

• 12 תגובות
    • 778 צפיות
  20. שלום לגבי כרטיסי NVIDIA (לא מכיר ATI ודומיו) שניכנסים אל תוך אפשרוית הדרייור של כרטיס מסך . כלומר עכבר ימיני-מאפיינים - הגדרות - מיתקדם . וניכנסים לתוך דגם כרטיס המסך , אנו מקבלים חלון קטן שניפתח בצד , ועל האפשריות שלו יש לי כמה שאלות.(כולם כאן מכירים את החלון הזה) 1.הגדרות DIRECT 3D , שם יש אפשרות להישתמש בזיכרון למצב PCI , זה נע בין 2 - 127 מגה . (GEFORCE 4) על מה זה משפיע ? ומה ההמלצה שלכם? 2.שאלה דומה לגבי הגדרות OPENGL ,גם שם יש אפשרות להישתמש בזיכרון למצב PCI בין 1 - 16 מגה . על מה זה משפיע ? ומה ההמלצה שלכם? ושאלה אחרונה לגבי הגדרות איכות וביצועים , יש שלושה מצבים : יישום , מאוזן , ואגרסיבי , מה ההבדלים בינהם ? ולמה כל אחד מהם מתאים? אשמח לקבל תשובה מפורטת ואני מ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Jack_g,

שלום, שאלתי היא מה פירוש האותיות WHQL שמופיעות בדרייבר DETONATOR . אני חושב שזה אומר שהדרייבר גירסא סופית ובדוקה זה נכון? בכל מקרה מה פירוש האותיות. השאלה השנייה היא, יצאב עכשיו גירסא חדשה של הדרייבר שהיא 43.45 לפי מה שאני הבנתי היא סופית אבל למה לא מופיעות האותיות WHQL ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  22. קבלתי היום את ה 7600GT ושמתי לב שאין צורך לחבר לו חיבור מתח מהספק (כמו שהיה לי לפני כן ב 9800PRO וב GTO2 שהיו לי) האם יש חיסרון/יתרון לכך שהכרטיס לא צריך ישירות מתח מהספק? דבר נוסף הוא לגבי הטמפ',בדקתי וראיתי שהכרטיס שלי נמצא בטמפ' של 40 מעלות במנוחה האם זאת טמפ' תקינה (שוב ב GTO2 שלי הטמפ' היתה יותר נמוכה במנוחה)

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  23. Started by Jook,

קודם כל רציתי לדעת האם למישהו יש את תאריך היציאה שלו? מה ששמעתי זה אוגוסט (נכון? או לא נכון?) האם יהיה כרטיס עם השבב החדש שיעמוד במחיר של 200$? שווה לחכות לכרטיס? או שכדאי לקנות GeForce 4 Ti 4200? האם תהיה לכרטיסים מבוססי GEFORCE4 ירידה משמעותית המחיר? מבחינת דריוורים ותמיכה איפה יעמוד הכרטיס החדש של ATi?

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by Albetron,

ברשותי HD5850 וQ6600, שניהם על סטוק. לא מפליא שדווקא עכשיו בקיץ המעלות התחילו לעלות בצורה מאוד דראסטית והמעלות של המעבד עלו ל43c בזמן מאמץ ו30 ומשהו במנוחה, ושל הכ.מ 90+ בזמן מאמץ ו40-50 במנוחה..זה תקין? ואם כן עד כמה? ואם לא עד כמה כדאי לקנות קירור?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by L1ron,

מה ההבדל בין DVI ל VGA ל HDMI? ומה היתרון בכבל HDMI שמחברים אותו מהכרטיס מסך למחשב? והכבל הכחול שאני מכניס מהמסך שלי לכרטיס מסך נקרא VGA?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.