כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי כבל COMPOSITE מ2 צדדיו (יענו צהוב-לבן-אדום מ2 הצדדים). כשאני מחבר צד אחד לטלוויזיה שלי (LCD), אני מחבר תאדום ותלבן במקום האדום והלבן של YES, ואת הצד השני אני מחבר ל"ממיר" כזה שהופך את זה ליציאה כמו של אוזניה/רמקולים, ומחבר למחשב. ככה אני שומע מהLCD את מה שהמחשב... "משדר". אבל הבעיה היא שכשאני מחבר במקום הצהוב של הYES את הצהוב מהכבל שלי, ומהצד השני אני מחבר למחשב (הוא מתחבר לאיזה "ממיר" כזה שהופך אותו ל... כמו חיבור של מקלדת ועכבר, רק בצבע שחור, אני מחבר אותו בשורה של החיבור של הכבל של המסך, בצד הכי מיני (מארז של INTEL). אבל אז לא רואים בTV את מה שהמחשב מראה, וגם כבונוס גם לא שומעים (וכשהחיבור הצהוב של YES מחובר כן שומעים). מה לעשות? בן דוד שלי יש לו כמעט בדיוק א…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
טלוויזיה אני רואה ללא צורך הדלקת המחשב. כיצד אוכל לראות ערוצי טלוויזיה בחלון על גבי המסך תוך כדי עבודת גרפיקה ובכלל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מותגי ה-Red Dragon וה-Red Devil הוותיקים זוכים להמשכיות מעניינת גם בדור החדש מבית AMD, לשמחתנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הזמנתי את הכרטיס המדובר בתחילה של PALIT, ואח"כ האירו את עיניי שלכרטיס של PALIT יש יציאת HDMI ואין יציאה אנלוגית לטלויזיה. המליצו לי להחליף לכרטיס זהה של ג'יגהבייט, שנותן גם 3 שנים אחריות. בכרטיס של GB רשום שיש יציאת TV-OUT. מה זה אומר? האם זו יציאת RCA? SVIDEO? אגב, האם הכרטיס הזה אצל GB בסדר? [בתקציב הזה כמובן, לא נדרש למשחקים רציניים] תודה.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9800 פרו של MSI ליבה של R360. איבדתיח את המפצל הזה של MSI של היציאת SVIDEO זה לא חיבור SVIDEO רגיל זה כנראה כבל מיוחד של MSI.. למישהו יש מושג איזה קבל זה ואמיהפ להשיג תודה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מישהו מכיר אחד?? אני פשוט רוצה למחוק לחלוטין את הדריבר הקיים ולהתקין אחד אחר.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני עם שתי 9600GT SLI . Q6600 ו 4 GB אם זה חשוב . וגם בהגדרת ישום ספציפית, לגביי ביושוק איזה הגדרות כדאי להריץ אותו ? עוד משהו אחרון, בזמן משחק.. יש לי מד כזה בצד שמאל בצבע ירוק מד SLI כזה שמפריע בזמן המשחק, איך לעזאזל מוציאים אותו ? אני לא מוצא שום אפשרות בדרייבר . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
טוב זה מ-FXP פתחתי שמה נושא ויש להם כזה טופס שאהבתי אותו אז אני יעתיק פשוט לפה פרטים על תקציב הקונה : זה התקציב לכרטיס מסך.. אם אפשר להכניס פה שדרוג גם לדוגמה של ספק או משו לא מאמין שהסכום יספיק אבל אם אפשר אז בכיף תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 50 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): מעצב גרפי עיצוב 3D האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: מעדיף KSP או אייבורי זה הכי קרוב אליי.. אם יש משו אחר אז גם סבבה עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset:…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמעט כל הקלפים כעת על השולחן והפרטים מתבהרים: אלו הם כרטיסי המסך של הדור הבא מבית היצרניות, והם לא לגמרי מה שחשבנו, אבל הם כן מה שאנו צריכים כמו שכבר חזינו בחדשה הקודמת בנושא, כרטיסי הדור הבא של NVIDIA ו-AMD מתקרבים, ואיתם מתקרבים עוד יותר הפרטים על כרטיסי הדור הבא. מידע חדש מספר סיפור מעט שונה על מבנה הכרטיסים החדשים – בעוד AMD חושפת את מפת הדרכים שלה ומידע מודלף חושף את סדרת כרטיסי המסך הבאה של NVIDIA במלואה, ושניהם תואמים באופן מלא למידע החדש על מבנה הכרטיסים. רובנו היינו בטוחים עוד מההתחלה שאת כרטיסי הדור הבא, הן של NVIDIA והן של AMD נראה יחד עם שבבי זיכרון המצופים מסוג HBM2, אך לא כצעקתה. על פי מפת הדרכים של AMD, דור ה-Polaris שלה לא יעשה שימוש ב-HBM2 אלא ב…
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ואל תגידו לי שכל הנתונים חשובים. ואם אפשר לדרג את החשיבות בסדר יורד מה התפקיד של הזיכרון בכרטיס? ובאיזה מצב אני ארגיש בהבדל בין 256mb ל- 512mb
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אהלן חברים אז ככה בואו נתחיל: יש לי כרטיס מסך Shappire x800 gto 256mb, וטלויזית Samsung LA32R81 כמובן שהיא בגודל 32 אינץ'. הנה התמונה של גב הטלויזיה: חיברתי כמובן את הHDMI לחיבור מספר 2 וניסיתי גם את חיבור 1, אבל לא נקלט. אני משתמש בWINDOWS 7 ככה שהכרטיס מסך מותקן אוטומתית, למרות שניסיתי לחפש דרייבר ל-WINDOWS 7 לא מצאתי. אני משתמש בכבל שקניתי ב-60 ש"ח מKSP. שוב החיבור במחשב הוא DVI ובLCD מדובר ב-HDMI. במחשב שנכנסתי להגדרות קיים רק מסך אחד, ושלחצתי על "אתר" או "זהה" מופיע: בבקשה ממכם, אני מאוד רוצה להנות ממסך LCD בזמןש א ני רואה סרטים במחשב. HELP?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על כרטיס עריכת ווידאו 10 -RTX, לצורך העתקת סרטי ווידאו אנלוגיים ודיגיטליים למחשב. במידה ויש לך להציע דגם של כרטיס ,ידידותי, ויותר טוב, עד למחיר 4000 ש"ח, אשמח לקבל. (אין צורך בכרטיס למקצוענים) בברכה מוטי.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא המקום, אבל זה המקום שנראה לי הכי מתאים לשאלה שלי. יש לי טלויזיה, שלפני כמה שנים הפעילה משחקי PS1 אמריקאים ואירופאים בלי ריצודים ועם צבעים מלאים. כשאני שם משחקים אמריקאים של גיים קיוב יש המון ריצודים, ואי אפשר לשחק (כמו הרצת 3Dmark אחרי אוברקלוק כבד מידי לכרטיס מסך). היתי בטוח שהטלויזיה היא מולטיסיסטם אבל אחרי זה אני לא ממש בטוח שהיא יכולה להריץ משחקים אמריקאים ??? למישהו יש רעיון איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאת dvi duall שתומכת ברזולוציה מקסימלית 2600*1600 . את הכרטיס אני רוצה לחבר למסך 1440p עם כניסה מסוג DP ? האם זה אמור לעבוד בצורה טובה? ניתקתלתם פעם כבל כזה שהוא מצד dvi dual זכר ובצידו השני dp ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מקור: http://www.anandtech.com/show/10967/amd-announces-freesync-2-improving-ease-lowering-latency-of-hdr-gaming
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לפלזמה טובה, 42" הבעיה היא שלא יודע מה לקחת המחיר בערך 18-15 אלף התחלתי במשך השבוע לקרוא וללמוד קצת בנושא הבנתי שמה שמשחק פה זה יחס הקונטקט ומספר הצבעים הגעתי לסיכום של כמה פלזמות 1.MarantZ PDP42M3 http://www.elmor.co.il/Index.asp?ArticleID=109&CategoryID=70&Page=1 2.Pioneer PDP42MVe1 http://www.gizmo.co.il/show/login_checkv2.asp?id=964338 3.Sony FWD- 42PV1 HD TV http://www.yosihashmal.co.il/main/home/products.details.main.asp?mCatID=1014&mCatPID=0&tpMID=158 4.TOSHIBA 42WP48 http://www.yosihashmal.co.il/main/home/products.details.main.asp?mCatID=1014&mCatPID=0&tpMID=317 אם יש לכם עוד הצעות למשהו טוב (1:10000 או מערכת עיבד טובה ) אשמח לשמוע…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ברצוני להעביר סרטי וידאו אנלוגיים ודיגיטליים למחשב,לשמירה גם על הדיסק הקשיח וגם ע"י צריבתם(כעת על צורב רגיל וכשתהיה ירידת מחירים אקמבן צורב די וי די ) אני מחפש מספר רב של חיבורים,רזולוציות טובות למצב ההקלטה ויכולות עריכה סבירות. יש לי עד 800 ש"ח לעניין ,עדיף פחות כי גם כך זה גבולי מבחינתי. ראיתי כרטיסי טלויזיה שמתיימרים לעשות חלק מפעולות אלה,אבל נראה לי שהאיכות נמוכה . תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אחד הוא הS720G של CTX, עם מאפיינים: Contrast Ratio 500:1 , Typical Average Surface Brightness 260 (cd/m2), Typical Response Time 16ms, Typical ובעל חיבור DVI והשני הוא הMS776 של MAG, עם מאפיינים: Contrast Ratio 450:1 Average Surface Brightness 260 (cd/m2) Response Time 16ms גם הוא בעל חיבור DVI השוני הרציני בין השניים הוא העיצוב שנוטה לכוון המאג לדעתי והעובדה שלCTX יש את הקונטרסט המועדף (500 ע"פ 450). שני המסכים מגיעים במחיר זהה, איזה מהם עדיך לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://graphics.tomshardware.com/graphic/20051202/index.html כמדי שנה, האתר של טום מעלה השוואת ביצועים מעודכנת בין הכרטיסים הקיימים בשוק. ההשוואה הנוכחית עוסקת בכרטיסים לאפיק PCIe. enjoy
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אחד מכרטיסי המסך היחידים (אם לא היחיד ממש) שהצליחו לשרוד כל כך הרבה שנים ועדיין להיות רלוונטי עד היום 2020 ולספק חווית משחק סבירה, ולכן יכול עדיין להיות רלוונטי (ביד שניה) עבור מחשבים בתקציב זול. אגב יש לי שניים כאלו בבית (בשתי מערכות נפרדות), ואני עד אישית לכך שהם עובדים נהדר על כל מה שזורקים עליהם. זה לא רק הסוקר מטה שחושב כך. וזה מה שלקח טימי הכריזמתי לבחינה הפעם, רק כדי להנות (גם הוא) מהתופעה הנדירה הזו בתחום ההאצה הגראפית. אם משווים את הדגם הזה למקביליו מאותה תקופה, הם כבר אינם רלוונטיים, חלשים מדי, חסרים בזכרון VRAM, לא זוכים לעדכון דרייברים כבר כמה שנים רבות וטובות (מאז 2015) ולכן אף אחד לא נוגע בהם עוד בשוק היד השניה, בשעה שהוא.…
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2220&p=1 ביצועים שופרו, בעיקר בDOOM3.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, בעקבות הפוסט הנ"ל: https://hwzone.co.il/community/topic/601074-חיבור-3-מסכים-למחשב-אחד/ מחפש המלצה לכרטיס מסך זול (גם יד שניה אופציה טובה בשבילי אם למישהו יש) שהדבר היחיד שחשוב לי בו ש3 מסכים יוכלו להתחבר אליו בצורה שמודגמת בקישור המצורף. מעדיף לקנות בארץ אבל אם הבדלי המחירים משמעותיים, אזמין מחו"ל. ד"א האם כל כרטיס עם 3 יציאות יעשה את העבודה עבורי או שצריך שהכרטיס יתמוך באופציה המדוברת? תודה רבה!!! עריכה: דגם הלוח אם שיש לי מופיע בפוסט המצורף. שלושת המסכים לא 4ק, אין לי שום כוונה לגיימינג ומכוון לרזולוציה מקסימלית. אם יש עוד משהו שאני צריך לציין תגידו לי. עריכה2: …
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ענקית השבבים סמסונג חושפת את טכנולוגיית GDDR6W אשר צפויה להעניק נפח כפול ומהירות כפולה על פני ה-GDDR6 הסטנדרטי שבכרטיסי המסך העכשווייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
- 1 follower
-
-
אני כבר מבולל מכל הסוגים, חשבתי בהתחלה ללכת על כרטיס מסך מסוג Quadro FX 580 512MB GDDR3 ואז מישהו אמר לי שה GTX275 יותר מתאים לעריכה, במחיר הזה ראיתי גם דגמים של 5770,ATI HD 5830 עם DDR5 אני חוזר ומדגיש הכרטיס ישמש אותי אך ורק לעריכה גראפית עם תוכנות מהסוג של: finel cut, premier, Avid מישהו יכול להסביר לי מה היתרון של הQuadro על פני האחרים כי ראיתי שהוא הכי נפוץ לכרטיסי עריכת ווידאו אשמח אם מישהו יענה בהקדם זה דחוף תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
איזה מבינהם יותר חזק? ולאיזה מהם יש יכולת יותר טובה של OC שיתן ביצועים חזקים יותר??? תודה רבה לעונים!!!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-