עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום יש לי מחשב ישן שלא נמצא בשימוש כרגע המפרט שלו הוא: intel pentium 4 631 3.0Ghz MB: Gigabyte GA-8I945P-G http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906 1G RAM GPU: Gigabyte GeForce 6600 ספק של HEC 475W אני לא זוכר גם ספציפי הכרטיס הנל לא תומך בהאצת חומרה עבור ניגון סרטים ולכן אני מעוניין לרכוש אחד שכן מהסיבה שכשאר אני מנגן סרט ישנה framdrop בסצנות עמוסות משיטוט באנינרנט ראיתי ש HD5450 עושה את העבודה דיי טוב.. עכשיו לפני שאני הולך לקנות את הכרטיס אני רוצה לאמת עם אנשים שיש להם מפרט דומה עם כרטיס מסך מקביל לזה שמצליחים להריץ 720p בצורה טובה אני בגדש על 720 מפני שה TV היא HDR

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  2. מדובר על מחשב ישן מאד P4 2.4. חשבתי על כרטיס ATI 2400HD שראיתי באיזור ה 300 ש"ח. האם יש קניה טובה יותר? יש צורך ב 256 או 512? אני מתכנן לנגן 720 ואולי לעתים רחוקות 1080 (המסך הוא 720 אבל לפעמים יוצא לנגן גם 1080 כי זה מה שיש). bs player תומך בהגדרות של תמיכה חומרתית של הכרטיס מסך? אשמח להסתבר על תוכנות מתאימות. תודה רבה מראש רום

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by of1978,

יש לי נייד עם כרטיס מסך שנקרא Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD בצפית סרטים כשיש קטע שהמצלמה זזה קצת מהר יש TEARING זה מופיע בכל נגן שניסיתי WMP VLC MPC התקנתי את המקודדים של SHARK פלוס 64 קומפוננט שום דבר לא עוזר זה מופיע בכל סוגי התכנים מסרטי HD ועד תוכניות מוקלטות באתרים כמו MAKO זה קורה גם במסך של הנייד וגם כשאני מחבר מסך חיצוני בכבלים שונים ניסיתי כבל HDMI ו VGA מערכת הפעלה 7 64 BIT זה הנייד שלי בדיוק... www.bestbuy.com/site/Lenovo+-+ThinkPad+Laptop+with+Intel&%23174%3B+Centrino&%23174%3B+Processor+Technology+-+Matte+Black/9711929.p?skuId=9711929&id=1218156147912 יש מצב שהכרטיס מסך דפוק ? זה נייד חדש

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by demotic,

המסך כל שנייה נכבה ונדלק והמחשב עושה לעצמו ריסטים.. נראה לי נכבה לי הכרטיס מסך עכשיו יש לי X1900GT מה אני יכול לקנות שיתאים ללוח אם שלי \ מעבד לעכשיו? לא משהו רציני פחות או יותר באותו הרמה עד שנשדרג.. Motherboard Name Gigabyte GA-M55SLI-S4 CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  5. שלום חברה רציתי לשמוע את דעתכם המקצועית על ההבדלים העיקריים בין שני ה-CHIPSETS של NVIDIA. האם ההבדל זניח ? מבחינת התמיכה בעתיד ב-CUDA ? מבחינת מס' הליבות וכוח העיבוד ? בגדול לקבל אינדיקציה מה שווה יותר לקחת לי.. ההתלבטות נובעת משני מערכות מבוססות ליבות ATOM האחת היא GIADA והשנייה לוח-אם של INNOVATION-INNO3D המיועדות לעבוד מתחנת MEDIA-CENTER(FHD).

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by .:עופר:.,

שלום לכולם. לפני כמה ימים התנתקה התקשורת בין המחשב למסך. כלומר, המסך הופך לשחור, והנורית מתחילה להבהב, ממש כמו במקרה של כיבוי המחשב. רק שהמחשב לא נכבה, הוא ממשיך לפעול. כשאני מפעיל מחדש את המחשב, המסך שוב פועל. עם הזמן המסך נכבה יותר ויותר פעמים, עד לרמה של "ניתוק" המסך מספר פעמים ביום. כדי לשלול בעיה במסך, חיברתי מסך אחר עם כבלים אחרים - גם הוא נכבה באותה צורה. אני צריך עזרה. מה אפשר לעשות בבית כדי לאתר את הבעיה? אם זו בעיית חומרה, הבעיה תהיה רק בכרטיס מסך, או שיכולה להיות בלוח-אם? המחשב: CORE2D 9500GT המחשב בערך בן שנה מקווה שתעזרו, תודה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  7. שלום יש לי 5850 עם פנום 965 אני מנסה לשחק בקרייסיס 1 ובאטלפילד החדש וכאילו העכבר לא נותן לי להגיע לאםפשריות ולכל הוא מגיע למקומות אחרים, בחיים לא נתקלתי בתופעה מוזרה כזו מישהו יודעי למה זה ככה? זה קורה ב 2 המשחקים!! אתם יכולים לנהול מנהלים ץודה אני ארשום בפורום משחקים אולי שם יודעים תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  8. יש לי מחשב יש שהכ.מסך הלך. המפרט הוא AMD ATHLON X2 3800+ לוח אם LIVESATA 2 GLAN 1GB RAM ספק 500W מסך LCD 17 גם בן שנתיים הכרטיס מיועד אינטרנט,אופיס ומשחקים קלים בינוניים. איך הHD5450 או HD4670? קונה KSP כי שם המחשב בתיקון, שם הוא נקנה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  9. אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין השניים כל מה שאני יודע זה שה 5770 תומך בדירקס 11 ועל הנייר הוא קצת יותר טוב מה 4870 בפועל, אני רואה שעדיין ה 4870 יותר יקר, ועדיין ממליצים על ה4870 בתור כרטיס מסך למרות שקיימים דגמים יותר חדשים בשוק. זה לא קשור למפרט מחשב שאני עומד לקנות או משהו, זה פשוט לא מובן לי. אשמח להסבר \ השוואה בין השניים.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  10. שלום. אני עובד עם PHOTSHOP וקצת עם 3DMAX אני קונה מחשב עם כ.מ G220 ומסך DELL UltraSharp 2209wa 22. 1.האם הכרטיס מסך יגביל אותי לבצפיה סרטים,עבודה בפוטושופ וכד'? (אני לא מדבר על רינדורים ב3D) 2. הכרטיס יותר טוב מ1900XT? (ללא קשר לDX10, אלה מבחינת ביצועים) 3. ללא קשר לכרטיס, איך אני יכל לחבר למסך גם TV(עם ממיר כמובן) וגם מחשב? איזה חיבורים צריך במסך? תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  11. המחשב שלי בן כמה שנים כבר ולא מריץ יותר מדי עכשיו אז חשבתי איזה כרטיס מסך יתאים לפה..משו לא יקר אבל שיריץ נחמד MEDIUM וכאלה המפרט שיש לי : (NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB 3GB 800 זכרון CPU DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz לוח Gigabyte GA-8I945P-G-RH (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) לוח אם

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  12. אז ככה יש לי בעיות בכרטיס מסך שלי כבר הרבה זמן, לאחרונה זה התחיל להיות יותר ויותר חמור. זה התחיל בכיבוי המסך במשחקי דורשי גרפיקה גבווה(אני יפרט בהמשך מה זה עושה שזה מכבה תמסך) וכרגע לפעמים יש לי נקודות וורודות על המסך וגם אחרי שעה במחקים מתחיל לי נקודות וקווים (יש תמונה בהמשך) - כיבוי המסך באמצע משחק או בבדיקה ישר איך שאני מתחיל את הבדיקה בתוכנה OCCT - שינוי הגרפיקה במשחק פתאומית - קווים במסך - נקודות וורודות תמונה http://up201.siz.co.il/up1/kndadmr5dmn1.jpg זה לא רק קורה במשחק הזה! - אין לי ביטוח לכרטיס מסך בגלל FOXPC שנסגרו(פשטו רגל). - המחשב נקי ללא אבק. - לפעמים שאני מדליק את המחשב יש לי בשולחן עבודה נקודות וורודות במסך קטנות שאני מבצע ריסטרט למחשב זה נעלם. - המחשב נק…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by rafizil,

אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לעבודה שבה אני צריך לערוך וידאו, קיבלתי הצעות של כמה מחשבים עם כרטיסי מסך של AMD, ושל ATI Mobility Fire. איך הם והאם יש כרטיסים טובים אחרים שמתאימים לעבודה בעריכת וידאו?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by Tony_Almeida,

שלום יש לי מחשב עם לוח של אינטל DG41BI מעבד E7500 ו2 גיגה זכרון רציתי לחבר לו כרטיס מסך חיצוני על מנת לשחק קצת במשחקים. הכרטיסים שברשותי הם: VTX HD 4350 PCI-E DDR2 512MB SAPPHIRE X1650 512MB PCI-E SAPPHIRE HD 3450 512MB PCI-E איזה מהם כדאי לי לחבר על מנת להוציא את מיטב הביצועים למשחקים אני יודע ששלושת הכרטיסים חלשים אבל מה הכי חזק מבניהם.. תודה.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  15. אני כבר מבולל מכל הסוגים, חשבתי בהתחלה ללכת על כרטיס מסך מסוג Quadro FX 580 512MB GDDR3 ואז מישהו אמר לי שה GTX275 יותר מתאים לעריכה, במחיר הזה ראיתי גם דגמים של 5770,ATI HD 5830 עם DDR5 אני חוזר ומדגיש הכרטיס ישמש אותי אך ורק לעריכה גראפית עם תוכנות מהסוג של: finel cut, premier, Avid מישהו יכול להסביר לי מה היתרון של הQuadro על פני האחרים כי ראיתי שהוא הכי נפוץ לכרטיסי עריכת ווידאו אשמח אם מישהו יענה בהקדם זה דחוף תודה מראש

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by NTT,

שלום! חבר שלי שינה את תדירות התצוגה בווינדוס ל100HZ ומסך הLCD שלו עושה עכשיו מסך שחור, איך אני מחזיר את תדירות התצוגה ל60HZ בלי שיש לי מסך CRT? (ניסיתי SAFE MODE - לא עובד). תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  17. מסך המחשב שלי DELL 2408WFP הולך לקנות מחשב חדש עם מער הפעלה WIN7 64 ביט, Core i7 860 . כרטיס אם GigaByte P55A-UD3 דרישות מכרטיס מסך: מחיר עד 600 שקל + חייב להיות שקט מאוד ורצוי פסיבי כי אני רגיש מאוד לרעש. חשוב לי איכות הווידאו במסך שלי במחשב וגם בעדיפות שניה ווידאו יציאה ל- TV. רצוי בלבד תמיכה במשחקים לא כבדים ..אולי בעתיד. רצוי תמיכה ב- 3 מסכים. שאלותי: 1. הגעתי למסקנה שכרטיס מסך ATI's Radeon HD 5450 עונה על הדרישות שלי. אשמח להתייחסות לבחירה או הצעות אחרות. 2. האם יש לו DRIVER 64 ביט? 3. מה החשיבות של גודל זכרון 500 או 1000? 4. היצרנים מציעים יציאות DIPLAY MODE או HDMI-- מה ההבדלים ביניהם ( המסך שלי תומך בשניהם) ואיזה מהם יתן לי איכות ווידאו טובה יותר במסך שלי ואיזה מ…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  18. חג שמח לכולם!! ולילה טוב שמי עומר הורוביץ אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש שטכנאי מרכיב לי אני מתלבט בין 5870 VAPOR-X או 5870 רגיל,אבל יש גם את ה-5770 שהוא נראה סבבה אבל אומרים שהוא נמוך ועדיף לקנות אחד יותר טוב היום שנמצא בשוק אז מה אתם ממליצים לכרטיס מסך תקציב עד 2000 ש"ח תודה רבה לעזורים לילה ושיהיה לכולם חג שמח וכשר!!!! :)

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  19. יש לי 2 מסכים שמחוברים לכרטיס במצב של שיכפול המפרט בצד אחד שהוא גם טלויזה lcd 32 האם כששנייהם מחוברים ביחד ודלוקים הכרטיס מתאמץ יותר? זה פוגע בביצועים? או שזה לא משנה? ועוד שאלה אם אני רואה סרט שהוא בפורמט של 1080p והמסך של המחשב תומך רק בhd ready והטלויזיה תומכת ב1080 יש באמת הבדל? זה משנה איזה מסך אני מגדיר כפריימרי? אשמח להסבר מפורט

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by יניב51,

שלום לכולם. עדכנתי את הדרייברים, ולצערי שכחתי איך בפעם הקודמת הגדרתי שאני אשמע את הקול דרך הטלויזיה. הייתה אפשרות איפשהו ב CCC לבחור את הכרטיס קול של הכרטיס מסך, אבל משום מה הפעם אני לא מוצא. בבדיקות שעשיתי הקול עובר למסך טוב ( לוח הבקרה - קול - שם אני מצליח לעשות בדיקה על הכרטיס קול ושומעים בטלויזיה ). הבעיה שזה מסורבל כל פעם אחרי שמגדרים העברת תמונה לטלויזיה גם לקבוע יציאת קול חדשה, וכמו שאמרתי אני בטוח שלפני שעדכנתי דרייברים שיניתי את זה ככה שכל פעם שאני אבחר בפרופיל שיצרתי, הקול יעבור דרך ה HDMI. אני מנסה כבר שעה לחפור ב CCC אבל לא מוצא כלום :( מה שעשיתי פעם זה יצרתי 2 פרופילים אחד Dual ואחד Singel בסינגל זה היה מוגדר רק על המסך של המחשב ב Dual זה היה מוגדר…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by Itay Zafrir,

שלום, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי כיום (7600GT) למשהו קצת יותר חדיש. עיקר השימוש הוא לצורך משחקים, או בעצם משחק אחד Modern Warfare 2. תקציב: עד 500 ש"ח אשמח לקבל המלצות לכרטיס שיתאים למפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz לוח אם: Intel DQ965GF זכרון: 4GB DDR2

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by eladrevach,

אז ככה היום סופסוף אני הולך להשלים את המחשב שלי בכרטיס מסך שחסר לי וחלק אמרו לי את הגרסא הרגילה וחלק אמרו את הnew edition ובלה בלה ופתאום יש את הגרסאת heatpipe fan שאני בכלל לא רואה עליה מידע באתר של sapphire אז קיצר החלטתי שאני כבר אביב את הכרטיס עם קירור טוב אבל לא מצליח להחליט איזה... עד עכשיו הייתי בטוח שאני מביא את הvapor-x ואז ראיתי את הmsi hd5770 hawk ונידלקתי עליו נראה שיש לו קירור אכזרי ביותר הפאק היחידי שיש לו רק dvi אחד. ואז אמרו לי שבכלל גם הvapor-x מקרר פחות טוב מהקירור הרגיל עשו לי סלטטט בקיצור עצה שלכם לפני קניה 5770 vapor-x 5770 hawk 5770 heatpipe fan מה לקחת? (כולם אותו מחיר.)

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by zoyaniv,

שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע על בעייה להכניס כרטיס מסך 5770 של אסוס מדגם ASUS CuCore Series EAH5770 למארז של אנטק מדגם P182 מבחינת גודל או מרחק מהכלובים או כל דבר אחר הוא ישב על לוח של גיגה בייט מבוסס X58

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by masterx2,

הי מה יותר חזק מבין שניהם ה330 gt 256mb או HD 4670 1GB הגרסאות הניידות? וגם האם ה320gt יותר חזק מה 9600GT שניהם ניידים ו256 MB ? תודה מראש חשוב לי מאוד

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by oreinis,

כאשר אני יוצר משתמש חדש במחשב ואני ניכנס למשתמש לא רואים את האיקונים של התיקיות או התוכנות אלא רק את השמות אני חושב שאולי זה בעיה בהגדרות של הכרטיס מסך. אני לא בתוח אם זה חשוב אבל יש לי BFG GTX 280 OC. אני לא בטוח אם זה שייך לפורום הזה. זה דחוף תודה למי שיעזור לי.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.