עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Oded.Dwek,

שלום, זה המפרט הנוכחי של המחשב שלי - מעבד i7 860 לוח אם - Gigabyte GA-P55-UD3 כרטיס מסך - Radeon HD5770 הייתי רוצה לדעת: א. אם בכלל אפשר לעשות Crossfire במפרט הנוכחי (הבנתי שיש לזה בעיה עם תושבת 1156 או משהו?). ב. האם אפשר נגיד לעשות Crossfire עם כרטיס מסך אחר (מגירסא 5xxxx) או שחייבים שגם הכרטיס השני יהיה 5770? ושאלה שכנראה לא תיהיה לה תשובה: ג. האם אפשר לעשות Crossfire עם סדרות radeon עתידיות (במפרט הנוכחי) (אני לא מעוניין בלעשות את זה כרגע, רק רוצה לדעת אם זה אפשרי, לעתיד)

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  2. היי, אז במזל טוב קניתי את הכרטיס והתקנתי. כעת צצו כמה שאלות: 1. איך אני יודע אם הכרטיס מחובר לספק כוח (חיברתי אבל אני לא בטוח אם עשיתי נכון)? האם כשאין חיבור, המחשב לא עולה? 2. לוח האם שלי הוא של ASUS P4S800D, כשהמחשב עולה יש טפט שהוא ברירת מחדל של הבורד, כעת הטפט נראה הרוס כאילו ברמת 16BIT של צבע. איך אני מתקן את זה? 3. כרטיס המסך הקודם שלי היה גם הוא של ספיר 9600XT והיה לו בדרייבר OC מובנה וניטור טמפרטורה. כעת בדרייבר שהתקנתי אין לא את זה ולא את זה (התקנתי את המקורי שהיה על הדיסק שקיבלתי). האם אין תמיכה לפונקציות האלו בכרטיס הזה? אנא עזרתכם, תודה רבה, אופיר

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  3. Started by Ramsses_II,

לפי ביקורות שהתפרסמו ברחבי הרשת, נראה שמערך CF של שני כרטיסי HD4870X2 לא תורם משמעותית לשיפור החוויה הגראפית של המשחקים השונים. בכל הביקורות שראיתי הבחנתי כי כמות המשחקים בהם ל-CF עליונות ברורה בהשוואה לשאר הכרטיסים היא נמוכה מאוד, ולפעמים כרטיס אחד בודד (2 ליבות) גובר על 2 (4 ליבות). כמובן שבכל ביקורת מערכת הבדיקה הייתה שונה, אך בכולם נראה כי הפוטנציאל המפחיד שקיים ב-4 GPU's אינו מתממש. השאלה שלי למה? צוואר בקבוק? נאמר ב-GURU3D כי ישנו צוואר בקבוק שנוצר (השתמשו ב-E8400). באתרים אחרים השתמשו ב-Q9770, ועדיין לא הורגשה עליונות מטורפת. דרייברים? האם הדרייברים הם אלה שמכשילים את ארבעת הליבות לפרוץ במלאכת חישוב מטורפת? תמיכת המשחקים? אולי המפתחים צריכים לתכנת את המשחק שיידע לה…

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  4. אני מחפש כרטיס מסך שכל שימושיו יהיו הצגת חומר H.D מהמחשב שלי הן למסך המחשב של י (dell 2709 ) באמצעות חיבור DVI וכן לפלסמה הניצבת לא רחוק ממנו באמצעות חיבור HDMI . לאור ההמלצות ש" בסטיקי " החלטתי ללכת על כרטיס מסך מבוסס על צ'יפסט ATI Radeon HD 4350 וקניתי את ה-asus כפי שמפורט בכותרת שלעיל. בסטיקי רשום כי כרטיסי ה-ATI Radeon HD 4350 מכילים טכנולוגיית "Built-in HDMI with 7.1 surround sound support" אולם באתר של ASUS אני לא רואה שזה מצויין - וגם לא על עטיפת הכרטיס - מצב לינק לכרטיס באתר אתר של אסוס : http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=7hOkCtcoGbkj7z2h&content=specifications א- האם יש טעות באתר של אסוס או שאותו כרטיס ספיציפי שברשותי אינו מכיל את התכונה הזו? ב-העניין חשו…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  5. 1. יש לי כרטיס Albatron GeForce FX 5600 128mb כבר שנתיים אצלי, לא מרוצה ממנו בכלל. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב בסביבות ה700-800 שקל ? המחשב שלי: AMD Athlon XP 2500 (with OC) Abit Nf7 512mb DDR 400mhz. כל השאר סטנדרטי אני חושב. 2. GeForce 5 FX5200 128M + Tv Out +AGPX8 או ATI9250 128M + Tv Out +AGPX8? תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  6. )איזה רדאונים קיימים בארץ? 2)איזה כדאיים מבחינת ביצועים? 3)איזה כדאיים מבחינת מחיר? 4)אם עדיף את הדגמים החלשים יותר כמו 9500, 9600 ומה ההבדל ביניהם? אני מעוניין לקנות מחשב ויש לי כמה שאלות תודה רבה!! עריכה: כרטיסי זיכרון: 1.)יש הרבה הבדל בביצועים בין הכרטיסים של חברות כמו גייל לחברות כמו קינגסטון? 2.)כמה יש הבדל באורך חיים

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  7. Started by avivm,

שלום, שאלתי היא- אני יכול לשים hd 4890 וhd5770 במערךCrossFire? ואם כן, אני יוכל להנות מdirectx 11??? האם זה משתלם? אני יקבל תוספת ביצועים? תודה!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך: G-Force 3 Titanium 200 128M DDR. יש לי שתי שאלות קטנות שדיי מציקות לי לאחרונה: 1. איך אני יודע שאני מפיק את המקסימום מהכרטיס? 2. במשחק מסויים (לצורך העניין: Flight Simulator 2004), ה-"פריימים לשנייה" לא עוברים את ה-25. מה בעצם קובע את זה? כרטיס המסך או המחשב? - כלומר, האם אני צריך לשפר את ביצועי המחשב (זיכרון, מעבד...) או לקנות כרטיס מסך חדש וחזק יותר? מצטער על הבורות, אבל אני לא כל כך מבין בנושא.

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  9. קודם כל אני מצטער מראש אם זאתי הפעם ה-500 שמישהוא שואל על הנושא הזה בפורום ואני מקווה שתוכלו לעזור לי... אז ככה, יש לי בחדר ממיר כסוף מהחדשים הקטנים יותר של יס ואני מתלבט בין לקנות טלויזיה יחסית זולה (500-600 שקל) ובין ולמצוא דרך לחבר את הממיר למסך של המחשב שלי. אני מקווה שתוכלו לענות לי על השאלות הבאות: 1. האם צריך כרטיס מיוחד בשביל לחבר את הממיר למחשב או שמספיק כרטיס גרפיקה ממוצע (לא כזה שמקבלים עם המחשב)? 2. אם כן, כמה כרטיס סטנדרטי כזה יעלה בערך? 3. האם התקנת הכרטיס מסובכת?(בשביל מישהו שהמקסימום ידע שלו זה לחבר כרטיס זיכרון או כונן סי די) 4. אם אחרי שחיברתי את הממיר למחשב המערכת כולה תיהיה נוחה ובאמת תוכל להחליף טלויזיה אמיתית?(לא יהיו יותר מידי תקלות והתמונה תיהיה חל…

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  10. הי לכולם אני בונה HTPC והמליצו לי על הכרטיסים HD2400/ HD2600 שניהם PRO ושניהם עם קירור פאסיבי. בגלל הדרישדות הומלץ לי ללכת על הכרטיסים של Gigabyte אלו שאלותי בנושא 1. האם הכרטיסים תומכים בתצורת "מסך בתוך מסך" - נניח לעבוד ובקטן לראות טלויזיה (או להפך) או למשל לראות סרט ( בין מ- HDD או מה- DVD) ובפינה לראות בטלויזה חדשות... אגב ברור לי שאני צריכה לשם כך גם מסך התומך בדבר ואני בטוחה שקיימים כמהטובים כאלה כך שאוכל למצא.. 3.הבנתי שיש לכרטיס יציאת HDTV. השאלה אם יש לו גם יציאה למסך CRT/ 2.האם הכרטיס תומך בחיבור של כמה מסכים בין אם המשכיים אחד לשני ובין אם זהים הכוונה פה שלפחות אחד מהם יהיה של מסך LCD?תומך HD+ טלויזיה בין אם רגילה או LCD (אולי גם HD) רצוי גם שתהה אפשרות חיבו…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by kingpin,

יש לי כרטיס 5900 ויש לי פנטיום 3 1000 אם לוח אם של asus כמו שהבנתי יש לי agp 2x בעזרת תוכנה אז יש לי כמה שאלות 1.איך אני בודק בדיוק איזה agp יש לי בלי התוכנה 2.אם זה באמת 2x זה אמור להשפיע לי על הביצועים של הכרטיס בסך הכול הכרטיס עובד מצוין בלי בעיות ומעלה הכול בגרפיקה גבוהה אבל רק לצורך שקט נפשי אני רוצה לדעת

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by shimon23,

רציתי לדעת מה ההבדל בין גירסאת ה pro לבין גירסאת ה Pro lite? והאם מישהו שמע על הכרטיס FIC A96P ATI Radeon 9600 Pro , זהו כרטיס מאוד זול (900) ש"ח, אך החברה לא מוכרת לי, מישהו מכיר אותה? מה עוד שבדף המוצר רשום core speed : 300/400 , מעט תמוהה השורה הזאת לא?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by hackermeir,

זה רק אני או שהכרטיס הזה מתחיל לגמגם במשחקים? לפי התוצאות האלה: http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=725&model2=724&chart=296 ונגיד שאני אקנה בעתיד ויהיו לי איתו בעיות של פילטרים או משהו בסגנון שיש להרבה אנשים עם אותו כרטיס , אז בחנות יסכימו להחליף לי אותו לאחד חדש או לאחד ששווה אליו בביצועים או בתקציב? או שאני ידפק איתו עד שאני אקנה חדש. והאם כדאי לי לקנות את הכרטיס עכשיו או לחכות עוד חצי שנה ולראות מה קורה אז? (אולי יהיו כרטיסים חזקים יותר באותו מחיר או משהו כזה.) עריכה: הכרטיס שלי כרגע 7300GT לא סוניק

• 14 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by MDK,

דבר ראשון - מתי לדעתכם הוא צפוי בערך להגיע לחנויות בארץ ? ? ? דבר שני - אתם יודעים כמה גרסאות ייצאו ל-R300 ? ? ? אם כן, אז האם יהיה דגם מהיר (ועדיין טוב יותר מ-ti4600) וגם במחיר סביר - בין 200 $ ל-300 $ ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by liav25,

1. בCCC יש הגדרות של ה3D, איך זה משפיע במשחקים או סרטים אם אני נוגע בזה והאם בשימוש בסיסי כמו גלישה או תוכנות שונות זה משפיע ? הכרטיס שלי זה 4870 512MB 2. מה זה הLCD אוברדרייב ? איך זה משפיע על המסך ? 3. נניח ואני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה תומכת HD, האם אני צריך לגעת במשהו ב HDTV SUPPORT ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by Farar,

http://www.tms.co.il/product/12163 האם יש כ. מסך בטווח המחירים הזה שיתן לי תמורה גדולה יותר? ושאלה נוספת חשובה לא פחות - האם הספק יחזיק את המערכת? הכ. מסך הזה צורך המון חשמל.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by YinnoN,

שלום. רציתי לדעת אם יש אפיהו למצוא תא הכרטיס הנ"ל אם כן האם הוא שווה קניה ? האם הוא טוב מ9600xt ? אפשר להפוך אות ל9700pro ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by fish123,

יש לי בעיות מוזרות עם החיבורים הבאים: 1. S-Video: כשאני מחבר אותו לחיבור S-VIDEO לטלוויזיה, הכול בסדר אבל כשאני מחבר אותו לחיבור SCART אז הוא יוצא בשחור לבן (גם בVIDEO IN וגם בVIDEO OUT) ובעקבות זה אני התקנתי מחדש עדכונים של הדרייברים, ולמעשה זה דפק לי את הדרייברים לגמרי... עכשיו כל פעם שאני מנסה לקלוט שידור מהטלוויזיה מופיע לי פס מוזר על הקטע העליון של המסך 2. Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר בעיה אחרת- אני חשבתי לקנות וידאו חדש... יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש איכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? או שיכול להיות…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by DDgeva,

אני קונה בשבוע הקרוב את הRadeon X800 GTO.. בלי קשר אליו אני גם מוסיף: WESTERN DIGITAL 250GB 16MB Cache buffer מאוורר חדש Logitech G5 Laser mouse 1. *חשוב* אם אני צריך להחליף ספק כח בשביל הכרטיס, כל איז חברה \ ספק מסוים אתם ממליצים? (עדיף במחיר נמוך, מן הסתם). 2. אני צריך לקנות מאוורר.. לא יודע אם מאוורר לכרטיס מסך, למעבד או למארז.. אני רק יודע שהמחשב שלי מתחמם יותר מדי (לפי הרעש)וזה לא טוב.. כדאי לי לקנות בכלל מאוורר חדש? כי אם הבעיה היא בכרטיס מסך (אתם תגידו לי..) אז אני גם ככה מחליף אותו ויהיה קירור חדש.. אם כן, איזה מאוורר לקנות? אמרו לי רק לקנות מאוורר שמפזר קור לא רק ישירות אלא גם לצדדים.. 3. הG5 כבד? אני יודע שהוא בא עם משקולות אבל המשקל המקורי שלו כבד יחסית? כי אני…

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  20. Started by sky1sky10,

מדובר בכרטיס מסך geforce GT425M למחשב נייד עם מעבד I3 וזיכרון 4GB 1. האם כרטיס המסך יכול להריץ משחקים למשל GTA 4 ברזולוציה בינונית? 2. האם יהיה אפשרי להריץ ללא בעיות תוכנות רינדור כגון פינקל סטודיו? תודה

21. Started by Adielion,

תגידו החנות הזאת אמינה... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=21 מישהו מכיר את החנות הזאת, קנה ממנה? ואם זה המחיר אז כדאי?

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  22. Started by Sheirf,

אהלן חברה .. רציתי לדעת קצת פרטים על הכרטיס 7300GT הוא יצא בגירסאת AGP גם? מתי הוא מגיע לארץ? מה יהיה בערך המחיר שלו בארץ? ואם יהיה אפשר להגיע איתו בערך לרמה של 7600GS?(באוברקלוק/פתיחת צינורות) תודה רבה מראש לעונים יום טוב :]

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  23. 1.יש לי כרגע כרטיס מסך מסוג geforce fx5200 אני רוצה לשחק בדום 3,swat 4 ובמשחקים עם גרפיקה ברמה הזו איזה כרטיס מהרשימה החדשה שיש בפורום אני צריך לקנות כדי שהמשחקים האלה יעבדו חלק וטוב?, התקציב שלי הוא 400-800 ש"ח 2.האם יש אפשרות לשחק בפלייסטיישן 2 על המסך מחשב? תודה לעונים ולעוזרים !

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by daniel89,

שלום, אשמח אם תתנו לי פרטים על כרטיס טלוויזיה למחשב.. ראיתי שיש מאוד זולים.. בסביבות ה-200 שקל.. אבל לא חיצוניים... אז איך מחברים אותם בידיוק? איך עושים שמסך מחשב יקרין טלוויזיה?צריך ממיר? אפשר לחבר לזה אקסבוקס? החיצוניים מתחברים דרך USB? או איך? הפנימיים לאן מחברים אותם? ללוח אם? אשמח אם תסביר לי בקיצור הכל עליהם... תודה, דניאל.

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by bykeking,

שלום, אני מעוניין לחבר ממיר של יס למחשב. אני צריך בשביל זה כרטיס טלויזיה? אם כן, הבחנתי בכך שיש כרטיסים במחיר של 400 ש"ח וכרטיים ב- 1200 ש"ח אבל לא הצלחתי לראות הבדל ביניהם. תודה מראש. ד"א, הכרטיס מסך שלי הוא NX6600GT-TD128E וכתוב שהוא תומך ב-HD, אני עדיין צריך כרטיס טלויזיה נכון?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים