עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לכל חובבי החומרה הכבדה, הHD6990 כבר זמין בחנויות בארץ http://tms.co.il/product/10004 הכי זול שמצאתי. לא יודע עם כבר פתחו נושא כזה אבל זה דיי חשוב

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  2. שלום קניתי לאחרונה את הנייד הזה ובתור משתמש לינוקס דרסתי את הוינדוס שבא מותקן מראש ולצערי בשביל לסדר את הדרייבר בלינוקס אני צריך עזרה ממי שהשאיר את הוינדוס שלו. מישהו יכול לתת לי את הקובץ הedid? בשביל לקבל אותו ראו כאן: http://www.entechtaiwan.com/lib/softmccs.shtm עריכה: תוכנה פשוטה יותר לחילוץ הEDID: http://www.tucows.com/preview/329441 תודה רבה נדב

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  3. Started by טלוש,

שלום, אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיניע 3 מסכים. הבעיה שלי היא ששני מסכים הם 1680*1050 ומסך נוסף הוא 1920*1080 (כל המסכים באותו הגודל - 22") איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות? איך ניתן להתגבר על השוני ברזולוציה? תודה

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by rm23,

טוב אז ככה... יש לי לוח אם מסוג MSI MS-6728 865PE Neo2-S P4 http://www.usereasy.com/product_6082.html החלטתי לשדרג קצת את הכרטיס מסך הישן שלי לכרטיס מסך קצת יותר נורמלי ומהיר, אני אמנם לא משחק במשחקים חדשים או משהו אבל עדיין שיצא לי להיתקל במשחקים שדורשים קצת יותר "פרטים" על המסך העסק נהיה קצת איטי. לפי מה שהבנתי, החיבור של הלוח אם הזה, בשל היותו מיושן, הוא AGP לאחר כמה חיפושים ראיתי שיש AGP, AGPX4 ו AGPX8 אין לי מושג מה יותר טוב מה יעבוד ומה לא יעבוד אצלי חיפשתי ומצאתי את הכרטיס מסך הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4152 אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך הכרטיס מסך הזה והאם הוא יעבוד לי? או אם יש למישהו המלצה על כרטיס מסך אחר כלשהו בטווח המחירים …

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by ofekd23,

"8.3 האם יש סיכון בהתקנת הדרייברים הללו? הדרייברים הללו מפותחים כבר הרבה זמן והם אמינים. אבל חשוב מאוד לזכור כי הדרייברים האלה אינם נתמכים ומאושרים לא ע"י מייקרוסופט ולא ע"י חברות כרטיסי המסך. כאשר מתקינים את הדרייבר ומשהו כן יקרה, לא תוכלו לממש את האחריות להם אתם זכאים." איך הם יכולים לגלות את זה ? ואם מדובר בבעיית חומרה אם לא אמורים ליכנס למחשב שלי הכי הרבה מכליפים כרטיס ובמיקרה אם זה בעייה במרכת אני יוכל לפושט לימחק את הדריבירים נכון?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by lior8219,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Geforce 6600GT, הורדתי את הדרייבר העדכני והבעיה היא שאני לא מצליח לשדר לטלויזיה בצבע, רואים רק שחור לבן. אני משתמש ביציאה S-VID OUT ומערכת ההפעלה היא WIN7. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by orlupo,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI 4670, מעבד Q9550 ומסך ברזולוציית 1680*1050 למרות זאת, כאשר אני צופה בסרטו הבא ביוטיוב ברזולוציית 1080P במסך מלא הוא נראה טיפה לא חלק: http://www.youtube.com/watch?v=MOgiXHTJRuE רציתי למדוד FPS, אך FRAPS לא מציגה לי נתונים. איך אפשר למדוד בדרך אחרת את ה-FPS? והאם המפרט שלי לא מספיק חזק לעבד תמונה כזו למרות שהמחשב כולו לא במאמץ באותו רגע? יש לציין שכאשר מדובר במסך קטן, התנועה חלקה לחלוטין. תודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by jepe,

בתמונה. יש אופציה להפעיל אבל זה אף לא נותן לי. זה רושם תמונה לא נטענת ...משהו כזה. מה זה עושה בכלל ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  9. לא ידעתי באיזה פורום לחפש, מדובר על דונגל פשוט USB לDVB-T הרכיב בפנים הוא ce9500 של אינטל לא מוצא דרייבר...

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. מחפשת כרטיס מסך לחברה שבונה מחשב מבוסס I5 המחשב מיועד לצורכי גרפיקה (פוטושופ ולייטרום) כרגע עובדת על מסך 19 אבל מתוכנן שידרוג ל24 מעוניינת גם בחיבור לTV לצפייה בסרטים (כרגע יש לה טלויזיה רגילה ...CRT אבל מעוניינת גם אופציה לחיבור HD ) חברות מעודפות גיגהביט או אסוס ושאלה נוספת במפרט שבנתה הספק כח הוא 500W של אנטק , האם זה מספיק ? תודה !

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  11. החלפתי תכרטיס הקודם שלי לכרטיס RADEON 9600 (מחשב ישן אבל הביצועים מספיקים לי) ומאז שאני מכבה את המחשב המסך נשאר דלוק ומציג NO SIGNAL. איך אני גורם למסך להיכבות אוטומטית ביחד עם המחשב ומבלי שאני יצטרך לכבות אותו בנפרד?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  12. Started by amitsh,

היי, יש לי את המחשב עפ המפרט הבא: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 זכרון: 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GS (256 MB) מסך: LG W2262TQ (2ms, 1920 X 1080) או (2ms, 1680 X 1050 LG W2252TQ המחשב משמש בעיקר עבור משחקים כבדים ברשת. תקציב כללי 1800 ש"ח, עבור קנייה של מסך ושדרוג כרטיס מסך. 2 שאלות: 1. יש לי היום מסך CRT שאני רוצה לשדרג אותו, האם יש הבדל משמעותי בין רזולוציה של 1680X1050 או 1920X1080 ? האם המסך עם הרזולוציה הגבוהה יותר הוא נמוך ורחב יותר ? 2. לאיזה כרטיס מסך כדאי לי לשדרג ? מה דעתכם ? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by eitan10000,

מתי אמור לצאת הכרטיס של ATI 5350 ? היה צריך לצאת לפני 12 יום ועדיין לא יצא,משהו יודע מה איתו?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  14. שלום, אני זקוקה לכרטיס מסך שיוכל להתחבר ל-4 מסכים לצורך עבודה בבורסה, כאשר מינימום 20 חלונות פתוחים בוזמנית עם גרפים שמתעדכנים בנתונים ובתוצאות חישובים. בנוסף אצטרך להפעיל עריכת וידיאו ביתי וארצה גם לשמור את האופציה למשחקים בעתיד. המפרט שנבנה עד עכשיו כולל: מעבד: INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 660 : "SLBLV" - BOX ₪988 או לחילופין מעבד ללא ליבה גרפית במידה ואני זקוקה ממילא לכרטיס מסך טוב. לוח אם: GIGABYTE GA-H57M-USB3 ₪729 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪271 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪110 מארז: ANTEC P183 w/o PSU ₪715 רמקולים ואוזניות: ALTEC-LANSING 2.1 BXR1221 ₪202 מערכות הפעלה: XP יש רשיון ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 425W ₪432 וידאו וטלוויזיה: HAU…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by RX7,

שלום אני צריך עזרה מכם, רגע לפני שאני רוכש כרטיס מסך למחשב שלי מעבד - Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray לוח אם - ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרון - DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value היעד שלי הוא בעיקר צפיה בסרטי HD ומעט מאוד משחקים (אולי FIFA 2010) יעבוד על סמסונג T220P 22 ועל LG LCD 32 מתלבט בין שלושת הדגמים הללו: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=7724 http://www.skypc.co.il/sg_product~GVN210D3~8~0.htm http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2805_3321&products_id=26180 חוץ מזה אני לא מעוניין בדגמים אחרים, אשמח אם תעזרו לי לבחור אחד מאלה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. שלום, כיום יש לי כרטיס מסך Nvidia 8800GT שאליו מחוברים מסך מחשב וטלויזיה. הטלויזיה היא המשך המסך מימין וכשאני רוצה לראות סרט אני גורר את חלון ה-VLC לטלויזיה ופותח מסך מלא. אני מעוניין לעבור למערך של שני מסכים שיהיו המשכים אחד של השני אבל עדיין לשמור על האפשרות של צפיה בסרטים בטלויזיה. התכנון שלי היה לחבר את שני המסכים ל-8800GT שיהיו המשכים אחד של השני ולרכוש כרטיס מסך נוסף שיהיה למטרת הטלויזיה, ששוב המטרה היחידה שלה היא לראות סרטים מהמחשב. ראיתי את רשימת המסכים המומלצים בהודעה הדביקה ורציתי לשאול מה בעצם יתאים לתצורה שלי. 1. האם הכרטיסים שמיועדים לקולנוע ביתי דוגמת HD4550 או G210 יכולים להריץ סרטי 1080p? 2. האם מומלץ לי לרכוש את ה-Nvidia בגלל שכבר יש לי אחד או שאין בעיית …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. א. איזה ספק רצוי שיהיה על מנת שהמחשב יריץ אותו במלוא הדרו. ב. לא ברור לי למה הכרטיס הקודם שלי BFG 8800GTS היה לו ביצועים טובים יותר, הייתכן?! (אגב מוכר אותו ב300 שקל למעוניינים) ג. במשחקים הוא מציג לי תוצאות פושרות, תאמתו לי את העיניין אם זו הבעיה של הספק שלי.. Enermax Liberty 400W אחד אמר לי שהוא קצת חלש בשביל הכרטיס ובגלל זה אני לא ממצא אותו כמו שצריך..צודק? :s05:

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. לפי מה שרשום משתמשים רבים סובלים מבעיות של מסכים חומים/אפורים מעניין לדעת אם יש פה חברה שסובלים מהתופעה הזאת =ם http://www.tomshardware.co.uk/ATI-Radeon-Grey-Screen-Crash,news-32659.html

19. Started by H A Q,

מחפש כרטיס מסך לצפיה בסרטי HD, עם יציאה לטלויזיה (svideo).. הבעיה אצלי שכניסת החשמל על ההלוח אם מהספק צמודה מלמעלה בסלוט ה PCIEX לכן אני מחפש כרטיס עם גוף קירור קטן ועדיף שיהיה פסיבי עד 250 שקל, יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by nivrob123,

יש ATI CLUB3D 4870 OVERCLOCK ובמשחקים יש לי בעיה בDX9 שאני רק נכנס למשחק יש לי כזה כל מיני דברים כאלה שאני לא יכול לראות כלום בXP שלי זה לא היה אבל בwindowns 7 זה התחיל בחלק במשחקים של DX9

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by reyrey_200,

קודם כול הסרתי את הדרייברים הישנים של הכרטיס,כי אמרו לי להחליף דרייבר, אז הסרתי את הדרייבר של ATI ואח"כ השתמשתי ב DRIVER SWEEPER ומחקתי את הדרייבר בכלל....התקנתי עכשיו הכל הלך חלק,ואז הור דרש ריבוט,הויסטה נתקע על המסך של "SUTTING DOWN" אז ראיתי שלא זז כבר 10 דקות,אז עשיתי ריסט ידני...המחשב עלה ואז נתן לי את ההודעה הזו: Imageshack - 30620129.jpg לאחר מכן ניסיתי שוב להתקין את הדרייבר, הוא נתן לי באמצע ההתקנה את השגיאה הזו: Imageshack - 96538277.jpg מה לעשות???? זה דחוף ניסיתי סתם להפעיל סרט HD פתאום המחשב קרס....עזרה ! :s05: בסוף ההתקנה הוא גם נתן לי דו"ח,הנה: Catalyst™ Install Manager Installation Report 02/05/10 16:15:32 Hardware information NameATI Radeon Graphics Proc…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by Amit_Gaming,

ישלי את המעבד : AMD Athlon XP 2400 + 1.99\2.00 GHz ויש לי ספק כוח בעוצמה 500W אני לא זוכר את החברה שלו כרגע . ואני רוצה להחליף לכרטיס המסך : Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP ורציתי לשאול אם יהיה לי צוואר בקבוק ?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by penny1,

שלום לכולם יש לי שאלה לגבי הכרטי מסך והרצת ססרטי HD יש לי את כרטיס המסך הנ"ל (ATI HD4560) במחשב הנייד שלי. יש לי שאלה לגבי הרצת סרטי HD 1080p/720pׁׁ התקנתי את חבילת המקודדים החדשה של K-LITE עכשיו כאשר אני מנסה להריץ סרט HD באחד מהתוכנות : window media player, vlc, bsplayer אני שם לב שהמעבד עובד על כמעט 100% רק כאשר אני מריץ את הסרט על windows classic media player אשר התוקנה לי עם ה K-LITE אז המעבד עובד על 20% כך שאני מניח שרק בתוכנה זו הסרט משתמש במעבד הגרפי. שאלתי היא, האם אפשר לגרום לשאר התוכנות להשתמש במעבד של הכרטיס הגרפי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by roey12,

פירמטתי את המחשב לWINDOWS 7 , ואני מנסה לשחק במשחק שעבד לי לפני הפירמוט, ואז המשחק מראה הודעה שעלי להתקין דיירקטס חדש יותר ולעדכן את הכרטיס מסך שלי. עכשיו שאני נכנס למנהל התקנים לא מופיע לי הכרטיס מסך, אלא מופיע לי VGA. האם WINDOWS 7 לא תומך בכרטיס מסך זה?...

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by x-boy_24,

שלום. קניתי לפני כשבוע את הכרטיס HD4770 . בהתחלה שמתי את המהירות של המאוורר שלו ל60% והטמפרטורה במנוחה הייתה בערך 35-40 . עכשיו שמתי את זה לאוטומתי והטמרטורה במנוחה היא 46 . http://img695.imageshack.us/img695/4484/74292785.jpg הטמפרטורה בסדר ? לא עשיתי OC . מה עדיף לשים על 60% או להשאיר את זה אוטומתי ? תודה .

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.