כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אשמח לשמוע מה חושבים אנשים שעבדו עם המסך הזה לשימוש אינטרנט ואופיס בלבד
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס של- RX 1300 PRO- ATI דגם . רציתי לשדרג מ XP ל windows 7 אבל הבנתי שיש בעיה לגבי הדרייבר של הכרטיס הזה וחלונות 7. עקב המעבר ל DIRECT X 10 של חלונות 7, הכרטיסים שאינם תומכים ב direct x 10 אלה ב Direct x 9, החברה החליטה פשוט לא לייצר דרייברים בשבילהם(לחלונות 7 ). האם צריך להתקין דרייבר של VISTA בימקום? האם זה יעבוד כמו שצריך? או שמא, כבר עדיף להחליף כרטיס מסך (תקין וטוב) לכרטיס חדיש יותר? איזו נטישה חסרת אחריות מצד החברה הזאת ATI, נכון? ת
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את ה6800 של msi התקנתי דריברים מהדיסק... או מהאתר זה לא משנה.. אחרי זה עשיתי הפעלה מחדש והכול סבבה וכמובן מה עושים אחרי ההתקנה של הדריברים?? פותחים צינוורת חח אז פתחתי צינורות עשית ישוב פעם הפעלה מחדש הכול עובד מצויין שיחקתי לי משחקים וכו וכו עד אתמול ואתמול החלטתי שהמחשב שלי נהייה כבד יותר מדיי בגלל כול הוירוסים שקיבל בעבר אז החלטתי לפרמט אותו כמו שצריך שיהיה כמו חדש אז פירמטתי התקנתי את כול הדריברים וכו כוו ואחרי שאני מתקין את הדריבר של הכרטיס מסך אני עושה ריסט ושהמחשב בא להיכנס לוינדוס עצמו הכרטיס נותן פתאום רזולוצייה מטורפת שהמסך שלי לא עומד בה ואז מופיע איזה שגיאה משהו ואחרי משהו כמו 20 שניות פתאום המחשב עושה ריסט שוב פעם וכך שוב ושוב ורק שאני ניכנס למצ…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מעבר להרבה מזומנים וספק כח חדש - כנראה שהכרטיסים הבכירים העתידיים של NVIDIA יחייבו אתכם לשקול רכש של מארז גדול יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזיה 32 אינץ' כרטיס מסך 8800 חיברתי DVI-HDMI לטלוויזיה, הגדרתי בכרטיס מסך במערכת הפעלה רואים הכל טוב אבל ברגע שאני מכבה את הטלוויזיה ההגדרות מתאפסות ושוב אני צריכה להגדיר מחדש. אשמח לקבל כל מידע בנושא בשביל למנוע את הבעיה... (דרייבר עדכני לכרטיס מסך מותקן). תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מנסה להזמין את המסך הזה וכבר 3 פעמים קיבלתי את הדגם הישן. פתחתי את התרד הזה כדי שכל מי שמעוניין להזמין אותו ידע רוב הסיכויים שהוא יקבל את הדגם הישן ולא החדש, ואם בכל זאת מעוניין להזמין שידע שקיימים שני דגמים (ה VP171-1 שהוא הישן, וה VP171-2 שהוא החדש) ויוודא שהוא מקבל את החדש. כדי לא להאריך אני רק אציין שלמרות שמצויין בכל האתרים שאנחנו בונים בהם את המפרטים שהמסך הוא 8MS אני ממליץ לכל מי שמעוניין להזמין את המסך להתעקש ולוודא שהם מקבלים באמת אותו ולא את הישן עם ה16MS. כל המקומות שמהם אנחנו מזמינים, לא מיביאם את המסך אלא קונים מיבואן. היבואן הכי גדול בארץ למסכי ViewSonic זה אומניטק ולהם לא היה מושג בכלל שקיימים שני דגמים של המסך כשאני התקשרתי להודיע להם …
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך מדגם Nvidia 8400 Gs עם יציאת Hdmi אמיתי(לא Dvi). ויש אפשרות לחבר כניסת שמע לכרטיס כדי שיצא שמע דרך כבל ה-hd. קיבלתי איתו כבל קטן שצריך לחבר לכרטיס וגם ללוח אם. לאן אני מחבר ללוח? לאחר ברור קצר ראית שצריך לחבר ליציאה שנקראת Spdif האם זה נכון? אם כן יש שמה כמה פינים עם מיספרים לידם, כשקראתי בספר הלוח לכל מיספר יש לו יעוד והם כך. פין 1 נקרא Power. פין 2 נקרא No Pin. פין 3 נקרא Spdif. פין 4 נקרא Spdifi. פין 5 נקרא Gnd. פין 6 נקרא Gnd. לכבל הקטן שקיבלתי יש בסך הכל אפשרות לחבר לשתי פינים בלבד ללוח האם, ועל אחד מהם כתוב Gnd ועל השני לא כתוב כלום. לאן לחבר אותם?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
עשיתי בדיקת Aquamark ורציתי לדעת אם התוצאה היא אכן תקינה והמפרט משקף את התוצאה המפרט המלא בצד תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, לאחורה בסרטים שאני רואה בטלויזיה, TVOUT של XFX 6600GT אני מבחין ב SCAN LINES כאלו, זה כמו נגיד שמסך מתרנדר ? דבר דומה רק שעובר כמו פס בהיר יותר כז שעובר באיטיות על המסך, התמונה לא מרצדת או משהו אבל פשוט יש פס בהירות כזה שעובר על המסך, וזה עשוי להרגיז... תהיתי האם זה בלאי של הכרטיס מסך כתוצאה מחום ? כי כפי שזכור לי לפני כן זה לא היה... חשבתי אילו אתקין דריבר חדש זה יסדר את הבעיה, אך כנראה שטעיתי, האם מישהו מוכר עם הבעיה ? או יודע כיצד לסדר אותה ? אשמח לתגובות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קניתי מחשב חזק, להלן: Intel core 2 duo e8400 scythe ninija 2 6heat pipes cpu cooler dfi lan party dk x48-t2rs G.SKILL DDR2 2048MB 1066MHZ DUAL CHANNEL 2GBPI SAPPHIRE REDEON HD4850 512MB FFR3PCI-E + SAPPHIRE REDEON HD4850 512MB FFR3PCI-E SILVERSTONE "TEMJIN " PCPOWER&COOLING S61EPS SILENCER 610W ורציתי לשאול כמה שאלות : מה זה OVERCLOCKING ואיך אני משתמש בו? איך אני מגדיר בוינדוס שיש לי שני כרטיסי מסך באמצעות CROSSFIREX איך אני יודע על איזה טמפרטורות המחשב והכרטיסים מגיעים לי ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את הכרטיס X800 למחשב שהוא לא מצליח לזהות אותו המחשב הוא מחשב DELL מסדרה של OPTIPLEX GX620 אשמח לקבל תשובה בהדם האפשרי!! תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
בעקבות שביתת כרטיס מסך, מחפש כרטיס מסך בהוצאה מינימלית לצרכים הבאים: א. עבודה ב GOOGLE SKETCHUP ו AUTOCAD ב. תמיכה בקבצי ווידאו HD מעודכנים אשמח לכל פירור מידע - תקציב לכל היותר עד 300 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי 4200 של לידטק ובקיצור אבד לי הקבל זה שיש שם וידאו אין ואאוט אז איך אחשיו אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה האם קבל של כרטיס מסך אחר כמו רדאון יתאים?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
http://www.projectorcentral.com/Sony-VPL-CX6.htm אודה לכם מאוד אם תגידו מה דעכם על המקרן הזה ואיפה הוא עומד ביחס לאיכות שלו, תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אוקי, אז אני מחפש לי מסך חדש במקום ה CRT הישן והמגושם. הוא ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך מדי פעם גם למשחקים... אבל לא משהו רציני, גג ניד פור ספיד... אני ממש לא משחק הרבה אז שזה לא יהיה מה שיטריד אותכם. הבנתי שחיבור DVI הוא מאוד משמעותי במסכי LCD והוא משפר את האיכות פלאים. אז אם זה באמת ככה, כניסת DVI חובה.(למרות שבכרטיס מסך שלי אין, נחליף בהזדמנות). המסך צריך להיות חד, ושתהיה לו תמונה צבעונית, יפה וחיה. שיהיה נעים לעין לשעות מרובות, ויראה יפה גם פונטים קטנים. עדיף מאוד שיהיה 17", אבל אם זה הבדל ממש ממש גדול במחירים אני אסתפק ב 15". התקציב הוא באיזור ה 2500 ש"ח, די גמיש. אם אתם יכולים תצרפו לינקים לביקורות או השוואות של מסכים שאתם ממליצים עליהם... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי את גירסאת הפרו ובכל זאת הוא לא נותן לי לשנות את הSM מ2.0 ל3.0... יש למשהו מושג מה עושים?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
תוכלו לקרוא בת'רד הזה, לא ראיתי שזה נוגד איזה חוק בפורום שלנו אז חשבתי שיהיה נחמד לפרסם את זה, אותי זה עניין מאד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.האם מישהו יכול לתת לי לינק לאיזשהו אתר שיש בו דיאגרמה\תרשים של כרטיס מסך ? משהו בסגנון http://www.techreport.com/reviews/2004q2/geforce-6800ultra/nv40-pixel-diagram2.gif משהו כזה,רק על כרטיס מסך שלם...תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
למרות שמועות שונות על חוסר יכולת למצוא שותפות שיווק, בעיות חומרתיות יסודיות ואפילו שיקולים לגניזת ההשקה כולה - כרטיסי המסך הייעודיים של אינטל ממשיכים בהתפתחות ההדרגתית שלהם, הפעם עם מיני מחשב מסקרן על טהרת החומרה של אינטל שזמין לרכישה מוקדמתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 366 צפיות
- 1 follower
-
-
מלחמת מחירים אמיתית ברמות מחיר של פחות מ-500 דולר? זה מה שעשוי להיות צפוי לנו בתוך כחודשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני רוצה להעביר קלטת וידאו למחשב נתקלתי בכמה סוגי כרטיסים חלק סביב 400 שח וחלק מעל 1000 שח האם מישהו יכול להמליץ על כרטיס שנותן איכות סבירה במחיר הנמוך?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום ברגע שאני מנסה להתקין את הדריוויר (Catalyst 3.6) אני מקבל הודעת שגיעה ATI software Error extracting support files: the directory or file cannot be created ??? ניסתי להוריד מהאינטרנט את הדריוורים גם את הגירסה הקודמת אבל זה לא עזר אני ממשיך לקבלת את אותה שגיעה עם התוכנה הזאת מה אני יכול לעשות בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
בהמלצת החברים אני הולך לכיוון של הכרטיס הזה לטובת משחק ה Flight Sim X מאחר וכבר הבנתי שהמשחק צורך זיכרון אז מה דעתכם על הכרטיס שלהם עם 2 גיגה ולא 1. האם שווה את התוספת כסף?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
התקציב הוא 1300 שקל 19 אינץ' מה אתם מציעים ואם אפשר תסבירו לי על הפרמנטים של המסך ומה הם אומרים
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-