עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by itaic,

האם במסכים מהסוג הנ"ל (24") כדי להציג משחקים בצורה טובה אני חייב גם CF/SLI כדי שיוכלו להתמודד עם גודל המסך או שגם כרטיס יחיד למשל כמו ה 4870 יוכל לעשות את העבודה?

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  2. חברת AMD אמרה ביום חמישי שאף על פי שסדרת כרטיסי ה Radeon HD 2000 של ATI סבלה מדחיות ועיקובים רבים עד להשקה היא עדיין ממקומת כתחרותית בשוק כרטיסי המסך. ATI - החטיבה הגראפית של AMD תתרכז ביצור ותיכנון כרטיסי DirectX 10 בשנה הבאה במקביל לשיפור טכנולוגית מערך מרובה הכרטיסים - CrossFire של החברה. למרבה הצער אין עדיין מידע רב לגבי כרטיסי המסך הבאים של החברה הנושאים את שם הקוד R700, אנו יודעים שהסדרה הבאה תתמוך בישומי DirectX 10 ומעלה, PCI Express 2.0, טכנולוגית ה Avivo HD video, וה UVD כל זאת בנוסף למערך ה CrossFire - שבהחלט יתכן שיעבור שינוי כל שהוא וזאת כדי לשפר את הביצועים טוב יותר. המשפחה החדשה תיוצר בטכנולוגית ה 55 ננו מטר שזמינה כבר בענקית יצרנית השבבים TSMC ואם AMD לא תד…

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. מה חזק ועדיף יותר? EN8600GT http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1896&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0 AH2600PRO http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 ותודה!

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by sLoGy,

אני רוצה לחבר עוד מסך למחשב ולעשות dualview עכשיו, מסך אחד מחובר לכרטיס מסך (Geforce 7600) זה המסך הראשי שתמיד השתמשתי בו והמסך השני לכרטיס מסך המובנה שלי במארז (שניהם עם חיבור VGA) אפשר ככה להפעיל dualview ? איך אני עושה את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  5. שלום, ברשותי הלוח Gigabyte P35-DS3L (שכידוע תומך ב-PCI-E 1.0 X16 אחד) ואני מעוניין לקנות HD4870X2.. אני יודע שעוד קצת מוקדם לשאול כי הכרטיס לא הושק.. אבל בכל זאת לאור כרטיסי PCI-E 2.0 שקיימים כבר היום בשוק, האם הלוח יהווה צוואר בקבוק לכרטיס ותהיה ירידת ביצועים משמעותית על מסך 24 או שאין ממש משמעות לדבר ?

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by 3 ATHLON,

בעזרת כרטיס המסך XFX GeForce 7900GT 256MB ? אם כן איך לעזזל עושים את זה ??? אם לא מה ה"מצרחים" למתכון ?! תודה מראש !!!

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by שלמה הדג,

שלום, היום התפוצץ לי ה-LG Flatron F700B - אין לי מושג איך ולמה - ואני צריך מסך חדש דיי בדחיפות: התקציב שלי דיי דחוק (עד 1000 ש"ח, עדיף פחות); אין לי עדיפות ל-LCD או CRT, אני מעדיף איכות צפייה מאשר חיסכון במקום וכדומה - אז אם CRT בתקציב הנ"ל עדיף, שיהיה CRT; המסך מיועד למשחקים ולגלישה באינטרנט, עם דגש על משחקים. אם אפשר, בנוסף לדגם, ספקו מידע על מקום בת"א שבו ניתן לרכוש ולצפות במסך. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by Holy,

מחפש כרטיס מסך AGP עד 1300 שקל עם Dual DVI 3 הנ"ל הם חובה! לא מעניין אותי אף כרטיס אחר 1. AGP 2. עד 1300 שקל 3. DUAL DVI

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by udi,

שלום אנימתלבט איזה מסך כדי לי לקנות הראשון הוא ViewSonic VA712 17" LCD והשני הוא "AOC LM728 17 ההבדל בינהם הוא 100 ש"ח יותר ל AOC מה יותר כדי המסך עצמו הולך להיות בשביל עבודות משרד ולא משחקים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by ToyMan,

כבר כמה זמן שאני לא בטוח אם AMD וNVIDIA מתכוונות להוציא בקרוב או השנה לפחות GTX7XX או HD8XXX? ראיתי כמה כתבות באתר אבל עדיין לא בטוח בקשר לזה.. במידה ולא יצא.. אוליי יש אלטרנטיבה לזוג כרטיסי 1GB HD6870? (במחיר דומה, אמין וללא בעיות מיותרות?) פשוט הדרייברים המעצבנים, מיקרוסטאטר, והבעיות עם הCROSS FIRE נמאסו עלי.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  11. הצעות בבקשה רצוי לשלוח לי גם לינק לאימיל לאתר בו אפשר לקנות את הכרטיס... kiril2004 AT hotmail.com תודה מראש

12. Started by Friedman,

תקציב 2000 גג 2400 ש"ח. לצערי יש לי בעיות מקום ולכן נאלץ לוותר על CRT חשוב דיוק צבע וחדות, מהירות תגובה חשובה קצת פחות. מודה לכל המומחים.

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by DXM,

השאלה שלי האם יש כרטיסי מסך חזקים יותר כיום לאפיק AGP וכמה הם עולים? X1300 XT ו X1650 PRO

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. Started by ohad46v,

האם יצא עידכונים לכרטיס?? שאסוס שיווקה

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לציין שחומרה זה לא הצד החזק שלי, אז אם הבאתי פרטים מיותרים, או להיפך חסרים, עמכם הסליחה, תגידו לי ואני אשים פה מידע נוסף. המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד DualCore Intel Pentium D 915 2.8GHz לוח אם: Intel Lemont DP965LT כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 7300 LE זכרון: 1 Gb של קינגסטון מסך LCD לא HD אני רוצה לשדרג את המחשב כדי שמשחקים יוכלו לרוץ עליו יותר בקלות (למשל assassin's creed שלא זז בכלל והפרצופים שם ריקים, למשל).. אני יודע שזה פורום כרטיסי מסך, אבל בכל זאת רק אראה לכם איזה כרטיס זכרון חדש אני רוצה לקנות בשביל שתדעו איזה זכרון יהיה לי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6611 אשמח אם תתנו חוות דעת על הזכרון ולהתאים לי כרטיס מסך איכותי ולא מאוד יק…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by etz,

חברה שלי רוצה לנגן סרט על מחשב נייד ישן יחסית ולראות את זה בטלויזיה דרך כבל, הבעיה היא שבגלל שהמחשב די ישן אין לו איזה VIDEO-OUT... אני יודע שפעם ראיתי מתאם מ-VGA לחיבורי RCA סטנרטיים אבל אני לא מצליח למצוא אחד כזה כיום. אם מישהו מכיר מתאם כזה, ל-RCA או S-VIDEO זה יעזור מאוד, אפילו מתאם ל-SCART יהיה טוב (למרות שאני בספק אם זה קיים, חיבור די גדול).

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  17. מחשב שלי יחסית ישן אבל אין לי כסף לשדרג אותו כרגע. מה שכן אני יכול להרשות לעצמי להשקיע משהו באיזור ה700שקל במחשב. מצאתי לנכון לשדרג את הכרטיס מסך שכן יש כבר משחקים שממש מגמגמים לי. אני בשנה האחרונה בצבא, ואני ממש לא מעודכן . לא יודע מה יש , מה כבר אין ומה יצא לאחרונה. המלצות התקבלו בחום! תודה!

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by Tall-Guy,

שלום, אני משתדל בזמני החופשי לשחק קצת. את רוב זמן המשחק שלי, אני מבלה מול קונסולה, ולא מול המחשב. שאני כן משחק במחשב, אני משחק רק World Of Warcraft. אם כך, אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס מסך, שברובו הגדול פשוט יריץ World Of Warcraft (אני מניח שאני שואף להריץ אותו על ההגדרות הכי גבוהות שלו). המחיר לא צריך להיות יקר מדי (מאחר וזה רק Warcraft) - אבל גם לא נמוך מדי. תודה :-) המערכת שלי היא - Cpu - 2.8 AMD 64bit Memeory -768MB והכניסה המהירה ביותר שלי היא Agpx8

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by d1v,

אני עומד לקנות מחשב חדש,ולפי הדרישות של Bioshock ועוד כמה משחקים הדרישה היא ל-512 mb . אז אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת,ה 8800gts 360mb יעשה את העבודה? למרות שזה מתחת ל 512 mb? יש לי 15 אינצ' lcd חלק.. ואם המפרט גם חשוב אז זה מה שהולך להיות : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1496 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤706 כרטיס מסך : GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1760 אני לא יודע איזה כרטיס לקחת..כי לפי הדרישות אין פה מספיק mb וחשבתי לקחת את ה HD2900xt אבל הרבה אמרו שלא כדאי,אז מה לעשות ? דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤379 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK …

• 83 תגובות
    • 8.5k צפיות
  20. Started by silverlight,

Palit GTS 250 512MB GDDR3 http://www.skypc.co.il/pl_product~28686~8~0.htm Gainward HD4850 512MB GDDR5 http://www.skypc.co.il/pl_product~471846200-9566~8~0.htm אם אני לוקח את הGTS 250 אני יכול להכניס מעבד E6300 בתקציב. אם אני לוקח את הHD4850 אני הולך על E5300. ספק כוח: Seasonic SS-400ET. איזה לדעתכם עדיף יותר?

21. איזה כרטיס מסך מהדור הנוכחי ינוצל הכי טוב לרזולוציה הנל במשחקים חדשים?

22. שלום רכשתי כרטיס מסך 7950 וקבילתי קופון עם קוד לחבילת משחקים של AMD. אני מנסה להפעיל באתר של AMD ואני מקבל הודעת שגיאה "There was an error processing your submission, please check all values and post again" אני ממלא את הפרטים הנכונים בשדות.... מישהו מכיר ?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by *BYZ*,

ב-5 השנים האחרונות היה את הכרטיס MX ומאחר שאין לי גם הרבה מקום שדיסק קשיח המשחקים היחידים ששיחקתי בהם היו פיפא GTA NFS ועוד משחקים שנתמחים בMX וזיכרון של 512MB (לא של הכרטיס מסך, של המחשב) אין לי בעיה שב-5 השנים הבאות אני יוכל לשחק במשחקים מהסוג של פיפא, ולא בכל המשחקים שצריכים זיכרון וגרפיקה גבוהים השאלה שלי היא האם לקנות עכשיו 8800 320MB או לחכות חצי שנה למניאק החדש שיצא?? (דרך אגב יש לי מסך 17' CRT ולא נראה לי שאני יקנה חדש)???

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by yoni007,

שלום לכולם, קניתי לפני פחות משבוע HD 6950 מבית Sapphire. משום מה, יש לי FPS מאוד מאוד נמוך. זה בעיקר בא לידי ביטוי ב-Min FPS נמוך בהמון משחקים, תופעה שנתקלתי בה עוד לפני הרכישה שחשבתי שתיפתר אך לא נפתרה. בדרך כלל יש לי נפילות FPS כשאני מגיע למקומות חדשים במשחק, וכיביכול המחשב צריך "לטעון" אותם. זה ממשיך בזה שכשהתמונה עמוסה ויש הרבה פרטים כמו פיצוצים ויריות וכן הלאה.. ניסיתי VSync ולא עזר.. רציתי לדעת אם תוכלו להגיד לי איזה רכיב במחשב גורם לנפילות ה-FPS - מפרט בפרופיל. לצורך העניין, אלה התוצאות שקיבלתי ב-Benchmark שעשיתי ל- Crysis 1.2.1 ("Assault Harbor: Min: 12.27, Max: 40.64, Avg: 21.20 - כל זה על רזולוציה 1680x1050, בעוד שאני רואה ציונים שונים לגמרי ברזולוציות גבוהות מש…

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by Avishay115,

איזה כרטיס מסך עדיף יותר MSI Geforce NX7300GT 256MB או Inno3d Geforce 7300GT 256MB

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.