כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
היי, הכרטיס הנוכחי שלי הוא 6600GT 128MB, אפיק PCI-E. בעבר הייתי משחק המון במחשב אבל עם הגיל זה עבר לי. אתמול קיבלתי טלוייזיית FHD, ואני בספק אם הכרטיס שלי מספיק חזק כדי להריץ סרטי FHD באופן חלק. כרגע המעבד שלי (AMD 3000+) לא מספיק חזק להריץ סרטים כאלו, ואני מחפש להחליף אותו, אבל זה כבר פורום אחר השאלה שלי היא האם יש צורך גם בהחלפה של כרטיס המסך בנוסף להחלפת המעבד? אם כן, אז אציין שוב את הפרטים. עד 300 ש"ח (אם אפשר, ללא חריגות), PCI-E. אני מראשון לציון, ככה שחנויות מהעיר שלי יהיו הדבר היותר יעיל. תודה!
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הגיע הזמן לשדרג קצת את כרטיס הוידאו שלי (riva tnt 32... לא נעים...) כלומר הוא בסך הכל בסדר (אני לא מריץ פה משחקים כבדים), אבל כשאני רוצה קצת לראות סרטים אז הוא לא בדיוק עומד בקצב כמו כן אין לו יציאת TV OUT, ולאחר ששאלתי כרטיס GEFORCE MX 200 הכי פשוט מחבר, וחיברתי את המחשב לטלויזיה ולמגבר שבסלון, אז הבנתי שסרטים צריך לראות בטלויזיה - נקודה! עוד תחביב שלי, זה כל נושא הוידאו (ברשותי מצלמת וידאו דיגיטלית, עם חיבור FIREWIRE - הכל שם עובד מצויין) ולכן אני מעוניין גם באפשרות של VIDEO IN (אין לי צורך בכרטיס טלויזיה, כיוון שאני מחובר ל-YES. כמו כן יש לי מלאי של קלטות וידאו VHS שאני מעוניין להמיר ל-VCD) קראתי ביקורות על תכונות ה-וידאו אין ו-אאוט של כרטיסים מבוססי …
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי Radeon X1800GTO וראיתי אצל חבר שלי את ה HDR , עכשיו אני גם רוצה להפעיל את זה אצלי במחשב אבל אני מחפש בנרות את האפשרות שתפעיל לי את ה HDR בכרטיס , ניסיתי להוריד דברים מהאינטרנט , ניסיתי דרך הדריבר של הכרטיס מסך , מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם זה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים הנ''ל עדיף יותר ? ב-IQPC הכרטיס של BFG עולה 1972 ש''ח, והכרטיס של LEADTEK עולה 2097 ש''ח. האם ה-125 ש''ח משתלמים ? או שכדאי לקנות את הכרטיס של BFG מחנות אחרת ב-200 ש''ח פחות ? אגב המסך שיש לי עכשיו הוא '17, אך אני מתכנן לקנות בעתיד מסך '20 או '22. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
רציתי לבדוק אם יש דרייבר חדש ושמתי לב שבאתר של NVIDIA יש GTX460 ו GTX460 SE יש לי GTX 460 פשוט של GAINWARD ההבדל הוא שלGTX460 SE יש דרייבר 263.09 בעוד שלGTX460 הרגיל יש 260.99 חיפשתי מידע בגוגל ולא מצאתי.. אפשר להוריד את הדרייבר של ה SE?[br]פורסם בתאריך: 11.12.2010 בשעה 14:16:44 נפתר: GTX460 SE הינו עוד גירסא לGTX 460כלומר יש 3 גירסאות GTX460 1GB, GTX460 768MB, GTX460 SE
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך דק 17 אינצ', ולצערי אני לא מבין במסכים דקים. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על מה אני צריך לבדוק במסך שאני רוצה לקנות, חברות מומלצות, חברות לא מומלצות, וכו'. תודה רבה!
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב ממש ישן, יש עליו VOODOO 3000 6, חיברתי VGA ל VGA, זה עובד אבל הLCD מרצד בטירוף. ניסיתי לשנות REFRESH RATE אבל כל הגדרה חוץ מ 60 הוא לא קיבל (הטלביזיה הוציאה "out of range") יש דרך לסדר את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבל שיתאים לצפיה בסרטים בLCD 17" וגלישה באינטרנט וזהו ושיהייה אמין בבקשה תודה. עריכה: המסך הוא מסך של genuis לפני 4 שנים בערך אז מאמין שהוא עם חיבור AGP
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם במסכים מהסוג הנ"ל (24") כדי להציג משחקים בצורה טובה אני חייב גם CF/SLI כדי שיוכלו להתמודד עם גודל המסך או שגם כרטיס יחיד למשל כמו ה 4870 יוכל לעשות את העבודה?
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חברת AMD אמרה ביום חמישי שאף על פי שסדרת כרטיסי ה Radeon HD 2000 של ATI סבלה מדחיות ועיקובים רבים עד להשקה היא עדיין ממקומת כתחרותית בשוק כרטיסי המסך. ATI - החטיבה הגראפית של AMD תתרכז ביצור ותיכנון כרטיסי DirectX 10 בשנה הבאה במקביל לשיפור טכנולוגית מערך מרובה הכרטיסים - CrossFire של החברה. למרבה הצער אין עדיין מידע רב לגבי כרטיסי המסך הבאים של החברה הנושאים את שם הקוד R700, אנו יודעים שהסדרה הבאה תתמוך בישומי DirectX 10 ומעלה, PCI Express 2.0, טכנולוגית ה Avivo HD video, וה UVD כל זאת בנוסף למערך ה CrossFire - שבהחלט יתכן שיעבור שינוי כל שהוא וזאת כדי לשפר את הביצועים טוב יותר. המשפחה החדשה תיוצר בטכנולוגית ה 55 ננו מטר שזמינה כבר בענקית יצרנית השבבים TSMC ואם AMD לא תד…
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה חזק ועדיף יותר? EN8600GT http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1896&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0 AH2600PRO http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 ותודה!
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר עוד מסך למחשב ולעשות dualview עכשיו, מסך אחד מחובר לכרטיס מסך (Geforce 7600) זה המסך הראשי שתמיד השתמשתי בו והמסך השני לכרטיס מסך המובנה שלי במארז (שניהם עם חיבור VGA) אפשר ככה להפעיל dualview ? איך אני עושה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הלוח Gigabyte P35-DS3L (שכידוע תומך ב-PCI-E 1.0 X16 אחד) ואני מעוניין לקנות HD4870X2.. אני יודע שעוד קצת מוקדם לשאול כי הכרטיס לא הושק.. אבל בכל זאת לאור כרטיסי PCI-E 2.0 שקיימים כבר היום בשוק, האם הלוח יהווה צוואר בקבוק לכרטיס ותהיה ירידת ביצועים משמעותית על מסך 24 או שאין ממש משמעות לדבר ?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בעזרת כרטיס המסך XFX GeForce 7900GT 256MB ? אם כן איך לעזזל עושים את זה ??? אם לא מה ה"מצרחים" למתכון ?! תודה מראש !!!
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, היום התפוצץ לי ה-LG Flatron F700B - אין לי מושג איך ולמה - ואני צריך מסך חדש דיי בדחיפות: התקציב שלי דיי דחוק (עד 1000 ש"ח, עדיף פחות); אין לי עדיפות ל-LCD או CRT, אני מעדיף איכות צפייה מאשר חיסכון במקום וכדומה - אז אם CRT בתקציב הנ"ל עדיף, שיהיה CRT; המסך מיועד למשחקים ולגלישה באינטרנט, עם דגש על משחקים. אם אפשר, בנוסף לדגם, ספקו מידע על מקום בת"א שבו ניתן לרכוש ולצפות במסך. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
שלום אנימתלבט איזה מסך כדי לי לקנות הראשון הוא ViewSonic VA712 17" LCD והשני הוא "AOC LM728 17 ההבדל בינהם הוא 100 ש"ח יותר ל AOC מה יותר כדי המסך עצמו הולך להיות בשביל עבודות משרד ולא משחקים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני לא בטוח אם AMD וNVIDIA מתכוונות להוציא בקרוב או השנה לפחות GTX7XX או HD8XXX? ראיתי כמה כתבות באתר אבל עדיין לא בטוח בקשר לזה.. במידה ולא יצא.. אוליי יש אלטרנטיבה לזוג כרטיסי 1GB HD6870? (במחיר דומה, אמין וללא בעיות מיותרות?) פשוט הדרייברים המעצבנים, מיקרוסטאטר, והבעיות עם הCROSS FIRE נמאסו עלי.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הצעות בבקשה רצוי לשלוח לי גם לינק לאימיל לאתר בו אפשר לקנות את הכרטיס... kiril2004 AT hotmail.com תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
תקציב 2000 גג 2400 ש"ח. לצערי יש לי בעיות מקום ולכן נאלץ לוותר על CRT חשוב דיוק צבע וחדות, מהירות תגובה חשובה קצת פחות. מודה לכל המומחים.
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
השאלה שלי האם יש כרטיסי מסך חזקים יותר כיום לאפיק AGP וכמה הם עולים? X1300 XT ו X1650 PRO
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לציין שחומרה זה לא הצד החזק שלי, אז אם הבאתי פרטים מיותרים, או להיפך חסרים, עמכם הסליחה, תגידו לי ואני אשים פה מידע נוסף. המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד DualCore Intel Pentium D 915 2.8GHz לוח אם: Intel Lemont DP965LT כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 7300 LE זכרון: 1 Gb של קינגסטון מסך LCD לא HD אני רוצה לשדרג את המחשב כדי שמשחקים יוכלו לרוץ עליו יותר בקלות (למשל assassin's creed שלא זז בכלל והפרצופים שם ריקים, למשל).. אני יודע שזה פורום כרטיסי מסך, אבל בכל זאת רק אראה לכם איזה כרטיס זכרון חדש אני רוצה לקנות בשביל שתדעו איזה זכרון יהיה לי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6611 אשמח אם תתנו חוות דעת על הזכרון ולהתאים לי כרטיס מסך איכותי ולא מאוד יק…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה שלי רוצה לנגן סרט על מחשב נייד ישן יחסית ולראות את זה בטלויזיה דרך כבל, הבעיה היא שבגלל שהמחשב די ישן אין לו איזה VIDEO-OUT... אני יודע שפעם ראיתי מתאם מ-VGA לחיבורי RCA סטנרטיים אבל אני לא מצליח למצוא אחד כזה כיום. אם מישהו מכיר מתאם כזה, ל-RCA או S-VIDEO זה יעזור מאוד, אפילו מתאם ל-SCART יהיה טוב (למרות שאני בספק אם זה קיים, חיבור די גדול).
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מחשב שלי יחסית ישן אבל אין לי כסף לשדרג אותו כרגע. מה שכן אני יכול להרשות לעצמי להשקיע משהו באיזור ה700שקל במחשב. מצאתי לנכון לשדרג את הכרטיס מסך שכן יש כבר משחקים שממש מגמגמים לי. אני בשנה האחרונה בצבא, ואני ממש לא מעודכן . לא יודע מה יש , מה כבר אין ומה יצא לאחרונה. המלצות התקבלו בחום! תודה!
-
- 9 תגובות
- 603 צפיות
-