עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rockstarr,

בערך? כאשר יגיע לארץ?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה ראיתי שדרישות המינימום לכרטיסים החדשים R9 של AMD דורשים מינימום ספק 750W. השאלה שלי האם מערכת עם I7 4470K עם OC בסיסי יעלה עם ספק 620W של SEASONIC ? האם זה יתאים? תודה.

3. תרגישו חופשי להזיז. http://www.anandtech.com/show/7400/the-radeon-r9-280x-review-feat-asus-xfx גם ה270 מופיע בסקירה

• 72 תגובות
    • 9.1k צפיות
  4. Started by Burkey,

שלום, רציתי לשאול האם כרטיס מסך מבוסס Nvidia GT610 טוב יותר מהליבה הגרפית שעל מעבדי Haswell ? אני עובד על הרכבת מפרט למחשב חדש, ומתבלט האם אני זקוק בכלל לכרטיס מסך. המשחק הכי "כבד" שאני חושב שאשחק הוא פיפ"א. במסגרת עבודה אני עתיד לייצר גרפים באיכות גבוהה, אבל ממש לא נראה לי שלליבה הגרפית של אינטל תהיה בעיה עם זה. בואי נניח לצורך ההשוואה, שהמערכת תכלול זיכרון RAM של לפחות 8GB. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by acker16,

יש לי כרגע 7970 ואחד הרעיונות שלי הוא לקנות X280 ולעשות CF , אני מבין שאני אהיה מוגבל לתדירות של הנמוך מבניהם אבל אני מעדיף את זה על לקנות 7970 במחיר לא מחובר למציאות (2,000 שקל כשX280 שטוב ממנו עולה 500 שקל פחות). אני מודע לאפשרות של לקנות 7970 יד שניה אבל המוכרים כרגע כנראה עדיין המומים מזה שהמחיר הראלי של הכרטיס שלהם צנח אל מתחת לאלף כשיצא ה X280

6. Started by acker16,

אני אהיה בסוף החודש בלונדון לסוף שבוע ואני שוקל לקנות שם כרטיס מסך חדש. איך זה יעבוד עם האחריות? האם יש חברות שיש להם אחריות בינלאומית? מנסיון שלי עם ספקים בארץ אם זה לא הגיע דרכם לא תהיה אחריות. אני זוכר שדובר פה פעם על חברה שכן הייתה לה אחריות בנלאומית, מי זו הייתה? ועוד שאלה לגבי מכס, אני מניח שאני אזדכה על המע"מ בנמל התעופה בלונדון ואם אני מצהיר על המוצר כמשומש אז אין מכס בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avrahams1,

היי, אני עוד חודש+ קונה מחשב לגיימינג וכחלק מהמפרט הביאו לי (פה בפורום) את הכרטיס מסך Sparkle Geforce GTX760 2GB Retail. ב tms המחיר הרגיל שלו הוא 1300 ואם קונים אותו עם מחשב חדש הוא יורד ל 1080. למיטב הבנתי הכרטיס הזה הוא גירסה מקבילה ומשתלמת יותר של ה Nvidia GeForce 670GTX. קראתי פה: http://www.gadgety.co.il/79022/amd-%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-r7-%D7%9C%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%A0%D7%9E%D7%95%D7%9A-%D7%95-r9-%D7%9C%D7%A9%D7%95/ שהכרטיס החדש של amd - ה R9 280X הוא מתחרה של ה gtx 770, אבל המחיר שלו זהה לכרטיס ה sparkle, למרות שה sparkle הוא כביכול המקבילה הזולה של כרטיס הרבה יותר חלש ועוד במ…

• 66 תגובות
    • 10.1k צפיות
  8. Started by CMuf,

שלום ברשותי מחשב עם חלונות 7 32 ביט. כידוע סה"כ הזכרון שניתן לפנות אליו זה 4 גיגהבייט בגלל זה. אני כרגע לא הולך לשדרג ל64 ביט. ברצוני לדעת - האם כמות זכרון שיש על כרטיס מסך מיועד (לא אוןבורד על הלוח אם) משפיעה על החישוב? מהבחינה של למשל אם אני קונה כרטיס מסך שיש עליו 2 גיגה זכרון, המחשב יוכל לגשת רק לשני גיגה מהסטיקים של הראם בשביל התוכניות הרגילות שלו? (כרטיס מסך X זיכרון, מערכת הפעלה תוכל לגשת רק לכמות הראם של הסטיקים פחות הX?) או שבכלל אין שום קשר בין השניים? כלומר, עד 4 גיגה מתוך הסטיקים של הראם, וזיכרון של כרטיס המסך לא קשור בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by debils,

חיכיתי לראות מה AMD יוציאו נגד כרטיסי NVIDIA, בזמנו המליצו לי על כרטיס מסוג 760GTX מומהר למחשב חדש עם מסך 24" (שיוכל לשחק בין היתר משחקים כמו BF4 וכו'). רציתי לדעת האם יש סיבה לפזול ל AMD או שכדאי להישאר עם הבחירה ההיא ? גם שמתי לב שב TMS הפסיקו לשווק את ה 760GTX המומהר של GIGABYTE, יש להם תחליף מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by rockstarr,

ניסיתי למצוא תשובה ולא בדיוק מצאתי ברשת. ניקח לדוגמא 7970 * 2 עם 3 גיגה זיכרון. האם המחשב יעבוד עם שתי הכרטיסים, כאשר ה3 גיגה זיכרון יתחלקו בין שניהם (לא יהיה 6) ואם זאת כל שאר המערכות יוכפלו פי 2? לדוגמא במקום 1500 STREAM PROCCESORS יהיה 3000 ובמקום 312 ביט יהיה 624 ביט? או שזה מכפיל רק משהו מסויים ולא במאה אחוז?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by asdefuser,

שלום רב ברשותי הכרטיס מסך HD7870 Saphire אני מחפש אתר שיש בהם דרייברים אמינים וטובים לכרטיסי ראדיון.. אני זוכר בזמנו של כרטיסמסך שהיה לי- Radeon 9600XT- היה אתר מיוחד לדרייברים יותר אפקטייבים.. או שהיום זה כבר לא משנה מאיפה להשיג דרייבר? דבר שני חשבתי לרכוש תכרטיס הזה : Radeon R9 280X שווה לבזבז עליו כסף? הוא יתן לי תמורה? או שאין ממש צורך ואפשר להשאר עם הכרטיס הנוכחי שלי לעוד איזה שנה וחצי? המעבד שלי: I5 -3550 3.3GHZ 8GBRAM אני יקבל צוואר בקבוק אם אני יחבר למחשב שלי תR9 280x? תודה מראש

12. Started by denis,

השמח שמישהו פעם ואחת לתמיד יסביר לי אם יש לי כרטיס מסך טוב או ההפך , קניתי מחשב all in one (טאצ' + מוניטור ) והייתי בטוח שזה כרטיס מסך טוב והוא לא לוקח טוב משחקים , תנו חוות דעת בונה ורצינית ותוציאו אותי מהבעיה הזו , תודה. (אם הכרטיס מסך חלש אולי יש אפשרות לחזק אותו או בגלל המערכת הכבדה זה ככה + הטאצ' ) AMD Radeon HD 8670A - כרטיס מסך. inteal I3 - 3227U 1.9hgz - מעבד. RAM 4GB - זיכרון ראם. windows 8 - מערכת הפעלה.

13. Started by Spacecowboy,

אהלן, הגיע הזמן לשדרג את הHD5850 הזקן שלי ויש לי הזדמנות להביא כרטיס עם מישהו שמגיע מחו"ל (ארה"ב) בשבועיים הקרובים. התקציב הוא איזור 1500 שקל שכמובן אני מעדיף פחות. המפרט שלי כרגע הוא (אין OC על אף אחד מהמרכיבים וגם לא מתוכנן) - Gigabyte GA-P55-US3L Intel Core i7-860 Kingston HyperX Blu 8gb (2x4) Sapphire HD5850 Antec P182 Black Corsair VX 550 PSU אני די נעול על ה280x החדשים אבל פתוח לדעות אחרות. כרגע אני מסתכל על - http://www.techpowerup.com/gpudb/b2441/asus-r9-280x-directcu-ii-top.html http://www.techpowerup.com/gpudb/b2461/sapphire-toxic-r9-280x-oc.html חשוב לציין שאין כוונה לשדרג את הספק/מארז כרגע וכל כרטיס צריך להתאים לחומרה הקיימת. אשמח גם לקבל לינקים לחנויות בחו"…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Guy950,

עקרונית עד עכשיו היו לי רק כרטיסים של AMD ובדרייבר הייתי מגדיר רזולוציה נפרדת לכל מסך. עכשיו אני עם ה-GTX 770 ויש לי בעיה שעכשיו הרזולוציות די השתגעו. יש לי 3 מסכים שמחוברים, 2xFHD ואחד עם 1440x900. אני לא עושה משהו אחיד, אני אוהב להשתמש במסך הראשי לגיימינג והשניים האחרים אני פורס נתונים כאשר אני עובד בתכנות או בכללי עבודות לאונ' אז מה שקורה זה ששני המסכי HD זה הגדיר על 1920x1080 בלי שום בעיה, אבל המסך האחרון עם ה1440x900 משתגע וחצי מהמסך נחתך למרות שהגדרתי 1440x900 בדרייבר. עצות כלשהן? הדרייבר הוא הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של NV.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by omriko_cohen,

אהלן קניתי אתמול את כרטיס המסך Gigabyte GeForce Gtx 650ti והכנסתי אותו לחריץ המתאים בלוח אם (PCIE 16) הקטע שעכשיו הוא לא עובד בכלל.. הבנתי שצריך לחבר לו גם חשמל אבל אין לי כבל כזה בכלל שיוצא מהספק (500w) עם שש פינים מתאימים לכרטיס הנ״ל. מה אני עושה ??

16. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש ברשותי כרטיס מסך מבוסס 6950. משום מה ה- MSI AFTERBURNER לא עובד יציב ונאלצתי להסיר את התוכנה. ברצוני להמשיך לבצע OC באמצעות ה- OVERDRIVE שמובנה בקאטאליסט אך יש שם הגבלה לתדר ליבה עד 840 מ"ה. התדר המקורי הוא 800 מ"ה לכן הכלי מאפשר תוספת של 40 מ"ה בלבד. כיצד ניתן להסיר מגבלה זו ?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. היי, שאלה כללית על מנת לדעת את מגבלות לוח האם. יש לי את הלוח אם הזה http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3305#ov יש לי כרגע מערך CF של 7870 GHZ השאלה היא - אם אפשר להוסיף כרטיס מסך נוסף, לא קשור למערך, עצמאי לחלוטין וזה יעבוד רגיל? (עבור תצוגה בלבד) תודה.

18. Started by BarakCoder,

משום מה הגרסא Retial של Gtx 760 נעלמה מהאתר של Tms.co.il.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  19. שמעתי שיש לו פוטנציאל OC גבוה מאוד, האם הוא שווה קנייה? לגיימינג כבד מאוד

• 110 תגובות
    • 13.4k צפיות
  20. אהלן, מסקרנת אותי דעתם של הגיימרים שגולשים כאן: ידוע שהפילטרים שאפשר להוסיף להגדרות הוידאו של משחקים הם האויבים הכי גדולים של ה-FPS, ואחת הסיבות לכך שגיימרים מוציאים אלפי ש"ח על כרטיסי מסך - כמעט כולם רוצים לשחק על אולטרה+פילטרים בכל משחק חדש שיוצא... התחושה שלי היא שהפילטרים האלה הם די overrated, במיוחד במשחקי FPS, בהם יש תנועה מהירה. בכל פעם שבדקתי (ולא משנה באיזה משחק), ראיתי הבדל ניכר לעין רק כאשר לא זזתי והסתכלתי על תמונה קבועה. אז באמת אפשר לראות הבדלים בין קווים מזוגזגים לקווים אלכסוניים חלקים וכו'. אבל כאשר משחקים, רצים, זזים ויורים במשחק FPS, היה לי כבר קשה להבחין בהבדלים האלה. המסקנה האישית שלי הייתה שמי שמשחק משחקי FPS יכול לוותר על פילטרים ברמה הכי גבוהה שיש …

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by rockstarr,

ברשותי: לוח: P8 H77-V LE מעבד: I7 - 3770 3.4GHZ זיכרון: 8 * 2 Corsair ספק: 650W SEASONIC חדש יחסית לשאלה: 1. על מנת להריץ משחקים וכד' על כרטיס R9 290X האם המערכת תספיק או שזה ייצור איזו בעיה (אי התאמה וניצול מקסימלי? או האטה מצד חלקים אחרים)? 2. האם המעבד יאט את המערכת בביצועים גבוהים ועבודה מול מודלים תלת מימדיים גדולים?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  22. הקישור למדריך המלא משתמשים רבים, בעיקר מתחילים, מוצאים את עצמם בתוך ערפל סבוך של מספרים ואותיות כשזה נוגע לדגמי כרטיסי מסך בשוק - אנחנו כאן כדי לעשות לכם סדר! שתי יצרניות כרטיסי המסך הגדולות נכון להיום - AMD ו-NVIDIA מתחרות צמוד אחת לשניה ולפעמים נראה כי הן נותנות שמות קצת מבלבלים ולא מובנים לדגמי כרטיסי המסך שלהם, במדריך זה תלמדו איך ניתן להבדיל בין כרטיסי מסך אחרים על פי שם הדגם שלהם ואיך ניתן להבחין בין חזקים יותר לחזקים פחות. המדריך יהיה מחולק ל-2. החלק הראשון יעסוק בכרטיסי מסך לשוק השולחני (מחשבים אישיים) והחלק השני יעסוק במיתוג וסוגי כרטיסי מסך לשוק המחשבים הניידים (חלק גדול מהם הינם מובנים). מדריך זה אינו קצר אך הוא ממצא ומגיע למעמקי סיבות וסוגי המיתוג. בתום קריאתו…

• 11 תגובות
    • 18.2k צפיות
  23. אז עם העובדה שכל התחום מתקדם, אני בודק את האפשרות של להתקדם גם ולשדרג מעט את הכרטיס מסך, כי הבסיס לדעתי עדיין טוב מאוד. המפרט המלא: i5-750 + קירור Scthe Ninja Rev/ B Gigabyte GA-P55M-UD2 G. Skill DDR3 4096MB ( 2048X2 ) 1333MHz 9-9-9-24 ATI RADEON HD4890 TWIN TURBO PRO 1024MB ספק Seasonic S12II 500W מארז Lian Li A17 השאלה היחידה היא - באיזה טווח מחירים של כרטיסים חדשים הכרטיס של נמצא? כי אם נגיד הכרטיס הזה היום עומד מול כרטיסים ב 500-600 ש"ח, אני תאכלס לא חושב שאני אקנה חדש בנתיים, זה בערך הטווח שאני מציב לי לשיפור הכרטיס מסך ( מניח שאצתרך גם זכרון נוסף ) מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by כרטיסמסך,

final_radeon_r9_290_specifications_now_leaked_as_well http://www.guru3d.com/index.php?ct=news&action=file&id=4279 כרגיל AMD מחסירה נתונים ,ומבלבלת את הלקוחות מה מוכרת ? כמה ROP ? אייזה HDMI http://www.guru3d.com/news_story/amd_radeon_r9_and_r7_graphics_cards.html כאן מספרים שבדרייבר עתידי יאפשר לעבוד עם UltraHD (3840x2160 ? לא ברור אם זה HDMI 2.0 או משהו אחר http://www.techpowerup.com/gpudb/2460/radeon-r9-290x.html כאן מספרים שבעצם יוצא כרטיס ב-11.10 רק 290X אין מילה על 290 יש מידע על ROP ו- TMU , אלוהים לא יודע מה נכון עם AMD

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by vipersh,

שלום, יש לי לפטופ Dell Studio 14z עם כרטיס מסך Geforce 9400M. יש לי בעיה של התחממות כ. המסך בלפטופ בזמן עבודה לרמות של 85-90 מעלות. הציעו לי בפורום של המחשבים הניידים להחליף משחה טרמית, אבל תהיתי האם יש אפשרות לעשות לכ. המסך undervolting כמו שניתן לעשות במעבד, ואם כן אשמח אם תפנו אותי למדריך או תוכנה שבעזרתם אוכל לנסות. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים