כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי הוא כזה : celron 700@945 90*10.5 asus cuv4x-c bios 1007 genric 128mb ram msi geforce 4ti 4600@330@700 28.32 sb live audigy motorola sm56 genius net card 10/100 tosiba sdm1612 לא ניתן לפריצה כיום maxtor 80gb 7200 D740x הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להריץ משחקים כמו שצריך הם רצים מקוטע וזה משגע אותי וב3DMARK 2001 זה רץ חלק לאלאה רק במשחקים הוא עושה לי אתזה(?WARCRAFT 3,Neverwinter Nights אני משתגע לא מצליח לשחק כלום. מה הבעיה לפי דעתכם?ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה??
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב החדש נסגרתי על שתי מסכים אבל אנלא בטוח איזה כדאי לקחת הראשון זה SAMSUNG ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? והשני זה ?CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI? מה אתם אומרים? אני בעיקרון מחפש משו זול אבל שלא יהיה זבל...
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי HD3200 מובנה על הלוח. חיברתי אליו עכשיו Samsung 2253BW, כשאני מדליק את המסך הוא אומר לי שכדאי לי לכוון את הרזולוציה ל1680*1050 ומשום מה אני לא יכול להגיע לרזולוציה הזאת בכלל דרך הקטליסט. הרזולוציה המקסימלית שהוא מאפשר זה 1600*1200. כמובן שהדרייברים הכי מעודכנים. דרך אגב, המסך מחובר דרך החיבור VGA ולא דרך הDVI. זה לא קשור לזה נכון..? למישהו יש מושג מה לעשות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
שלום רב בניתי לי מפרט שכנראה אקנה, אני מעוניין לצרץ לו כרטיס מסך הכי טוב שיש בתקציב של עד 500 ש"ח, אני לא פריק של משחקים ,אני משחק לפעמים משחקי רשת כגון: Counter Strike / Americas Army / MuOnline / Sims 2 צירפתי את המפרט לכל מקרה, ודרך אגב אני לא עושה OC אם זה קשור איך שהוא, תודה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן מחיר: ¤638 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤473 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤384 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤181 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHAN…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה, יש לי את הsapphire 4830 512mb עם 2 יציאות DVI והוא עושה לי קטע - כשאני מחבר כבל HDMI מסוים דרך מתאם הוא עובד פיקס, אבל אם אני מחבר כבל אחר (חדש חדש ועובד!) הוא לא מזהה את המסך, אבל, אם אני מחבר את הראשון ואז מנתק ומחבר את השני (עושה לכרטיס קטע) אז זה פתאום עובד, כמובן שאחרי הפעלה מחדש או קצת פשפוש בהגדרות זה שוב נעלם. הכבל שעובד קצר יותר באיזה מטר מהחדש שקניתי אבל אני לא חושב שזה קריטי.. מדובר בכבל 3מטר בלבד. שני הכבלים תקינים ועובדים בלי בעיה עם היס לדוגמא... יש רעיונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב למטרה של סרטים ואני רוצה כרטיס טלויזיה איכותי במחיר סביר ,בסביבות ה300-400 ש"ח. איזה כרטיס כדי לקנות והאם חשוב כרטיס מסך סביר כגון: ATI 1659PRO ? ואם בשביל להקליט מהטלויזיה ולראות בו זמנית גם בטלויזיה וגם במחשב אני צריך יציאות מיוחדות כגון VIVO ו DUAL DVI ? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
החיבור הוא לא SVHS רגיל עם 4 פינים - אלא עם 8 ??? איך בדיוק אני אמור לחבר את העסק? יש כבל מיוחד?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לפני חודשיים בערך כששיחקתי THE WITCHER המסך הפסיק לעבוד... ברגע שאיתחלתי את המחשב הכל היה בסדר וכשהווינדוס עלה הבנתי שהדרייברים לא תקינים... התקנתי אותם מחדש...ונראה שהכל הסתדר... אבל כשהפעלתי משחק פתאום נהיו לי קווים מוזרים כאלא על המסך (ארטיפאקטים?) ואז שוב המסך מפסיק לעבוד... אבל הדרייברים נשארים בסדר הפעם... לפני שכל זה קרה הייתי יכול לשחק בUNREAL והמקסימום של הכרטיס היה 85 C עכשיו משום מה הוא מגיע ל120 C (!) הכרטיס שלי הוא X800XT של ATI מבית 3D CLUB הייתי שמח מאוד לקבל המלצה לדרייברים הנחוצים הנכונים ולתוכנה כמו CCC שיכולה לטפל במשתמשים שלא רוצים להתעסק עם זה יותר מידי... אולי להגדיר את זה מתוך המשחק מידי פעם.... אם הנושא מתאים לתמיכה תכנית יותר אז אני לא יתנגד להעב…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ספקית ניידי גיימינג סקנדינבית מציגה דגם ראשון עם כרטיס המסך הנייד העוצמתי ביותר מהדור החדש של NVIDIA, ומספקת לנו אישור לכמה מהדיווחים אודות מאפיינים ותאריך ההשקה המיועד שלו בתערוכת Computex 2016 קיבלנו מגוון חצאי פרטים והכרזות עמומות אודות מה שעתידות להציע לנו הגירסאות הניידות הראשונות של ארכיטקטורת ה-Pascal העוצמתית והיעילה עד מאוד מבית NVIDIA – וכעת עוד חלק בפאזל המסקרן הזה מגיע תודות למשווקת ניידי גיימינג שבדית בשם IVY. אותה IVY המדוברת הוסיפה לאתר הרשמי שלה דגם חדש, אשר זמין לרכישה מוקדמת כבר עכשיו עם משלוחים ראשונים שאמורים לצאת לדרך ב-29 ביולי 2016 – והוא מתבסס על כרטיס ה-GeForce GTX 1080M, עם 8GB של זכרון GDDR5 גראפי. הנייד עצמו הוא כנראה לא יו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מעלה את המשחק אני מקבל לפעמים מסך אפור חלק וקטעים בודדים של גרפיקה מטושטשת, התמונה הכללית חלקה כלומר זה לא אוסף של קוביות. התופעה הזאת מתרחשת רק ב- far-cry ונפתרת כאשר אני מעלה מחדש את המחשב. חשבתי אולי זה קשור לדרייברים אבל אחרי שידרוג אין שינוי. האם הבעיה בכרטיס או שאולי זה קשור לזכרון או OS?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי. לחבר יש מחשב ALIENWARE M15X עם כרטיס מסך GTX260M עם מסך LG W2363D ומשקפי NVIDIA. בזמן המשחק על 3D יש בעיה שרואים צלליות שלא אמורות להיות על עצמים רחוקים כמו גופי תאורה או מאווררים. חשבנו שזה בעיה בדרייברים של כרטיס המסך אבל הם מעודכנים לגרסה האחרונה, בנוסף ניסינו להתקין אותם מחדש מס' פעמים וזה לא עזר. אני לא חושב שזה קשור בעדכון BIOS. וכמובן שלא חושב שזה קשור ספציפית במשחק הזה עקב זה שניסינו לשחק על משחקים נוספים תומכי 3D ועדיין מופיע גוסטינג כבד.(משחקים כגון MW2,BATTLEFIEL, BC2, AOE). קודם כל אני מקווה מאוד שזה החדר בפורום לשאול כי לא מצאתי תת-קטוגריה אחת ואני מצטער אם זה לא. מקווה שתוכלו לעזור לי כי זה די מתסכל לראות את הצלצליות הכבדות האלה.(אין גם איך להראו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיניע 3 מסכים. הבעיה שלי היא ששני מסכים הם 1680*1050 ומסך נוסף הוא 1920*1080 (כל המסכים באותו הגודל - 22") איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות? איך ניתן להתגבר על השוני ברזולוציה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם כן איךך אני בודק ... טמפ' של הכרטיס מסך...??... אני רוצה לדעת טמפ' לפני שאני שם מאורר 80 מעל הצלעות ויש לי בתקייה של ההתקנה VTuner.exe .. מה זה?........ ראייתי שם מהירות שעון ועוד אחד
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ורוצה להשקיע במסך איכותי על מנת שיתפקד גם בתור טלוויזיה אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס TV איכותי אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת בבקשה מה הטמפרטורות בHD4870X2: א) במאמץ ב) במנוחה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כרטיס winFast px9400 gt 1024mb nVidia במשחק 2009 PES אז לפעמים התצוגה קופצת ולא חלקה. עיוותים נניח בקו החצי של המגרש רואים פתאום (שהמסך נע) שהקו הישר מתעקם יש משחקים שהצבע נהיה צהוב בהיר במשחק ואז המשחק נתקע (בשישה משחקים שונים, "כבדים" באופן גרפי) האם קושר ל - nVidia PhysX שזה מאופשר? מחשב בן חודש האם פיזי משהו דפוק? מצ"ב פרטים ומבחן furMark תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים שאלתי בפורום מה דעתכם על מסך LCD "19 FP951של BENQ אבל לא היו תגובות. אנסה לחדד את השאלות אולי יהיה לי מזל ומישהו יענה. למסך זה יש זמן תגובה של 25MS וממה שראיתי כל המסכים בגודל זה לא יורדים ממהירות זו. האם 25MS זה מספיק לוידאו? משחקים אני לא ממש משחק אז זה לא משנה. אשמח אם מישהו יחווה דעתו באופן כללי על המפרט .
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לדעת מה ההבדל בין זיכרון גרפי זמין לעומת ייעודי יש לי כרטיס 7950GT ובפרטי מערכת (ווינדוס 7) רשום לי זכרון גרפי זמין MB1535
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז השאלה מופנית לכל בעלי הרדאון ולמי שמבין הנהלת האתר במיוחד אם תוכלו לעזור לי ....אז ככה אתמול חבר שלח לי לינק לאתר של קטעי וידאו מצחיקים אני נכנס לוחץ על הסרטון ופתאום הוא נפתח לי באיזה 5 צבעים חשבתי שזה ככה אני אומר לחבר שלי לא מבינים כלום אומר לי מה אתה מדבר עכשיו יש לו כרטיס מסך שלnvidia 6600 ולי של רדאון ati x850xt יש לי את הדרייבר הכי עדכני כולל ccc מה שלא ניסיתי לא עבד לי צבעוני עד שהסרתי את הדרייבר הכי עדכני והתקנתי את הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך שהוא 5.1 לעומת מה שיש לי 5.13 הפלא ופלא עבד בצבעוני עם הדרייבר הישן, תעזרו לי בבקשה לפתור את התעלומה אתם מוזמנים לנסות קחו קישור http://www.killsometime.com/ אני מודה לכל מישיעזור במיוחד לצוות האתר אם יוכלו לעזור לי …
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מעוניין לקנות 4090 ולא לחכות שבוע שבועיים יש פה מישהו שמכיר חנויות שיש להם סטוקים? בעיקרון רוצה ללכת על הכרטיס עם קירור מים תודה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. קניתי את הכרטיס מסך 9600GT, חיברתי אותו כמו שצריך גם לספק גם ללוח, התקנתי את הדרייברים החדשים \הישנים כמה פעמים, פירמטתי את המחשב ועדיין לא עוזר. הבעיה היא במשחקים כל משחק שאני נכנס יש מן תקיעה כזאת \ פסים כאלה והמשחק קורס. יש משחקים בודדים שעובדים אבל השאר לא. הלוח תומך PCIEX16(אין לי דגם מדויק אני אביא בהמשך) זכרונות 2G 667 מעבד E6750 ספק כוח FSB bluestorm II אם צריך עוד משהו תגידו לי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
איך הכרטיס טלוויזיה הזה? אל תסתכלו על המחיר..! http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3023197 http://www.nanashops.co.il/Files/BigImage/54945.jpg הוא טוב? תודה! אם זה לא הפורום הנכון תעבירו (:[br]פורסם בתאריך: 17.04.2007 בשעה 21:58:11 נו מישהו יכול לעזור לי?תודה[br]פורסם בתאריך: 18.04.2007 בשעה 20:15:14 מישהו יכול לעזור לי בבקשה?תודה :)
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס מסך בסביבות ה- 700 ₪. שימושים: AutoCAD, Revit, Sketchup. לא משחק במשחקים. חומרת המחשב: Asus Z97 - k i7-4790k 16gb Seasonic 550W Antec p100
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-