עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by domuzy,

פנטיום 3, 800MHZ, כרטיס מסך נוכחי VOODOO 3 3000. מחפש משהו יותר מתקדם אבל הולך לאיבוד עם כל סוגי הג'יפורסים למיניהם. צרכיי הם רק למשחקים -ברמת ספלינטר סל- ופחות מזה (לא עיצוב גרפי וכד'). גלשתי בכל מיני אתרי מכירות ויש מלא סוגי של GF4 MX440 128MB שזה פחות או יותר הכיוון שלי, רק שלהפתעתי יש מספר יצרנים שמוציאים כזה כרטיס. מי טוב, מה מתאים לי, ושלא יעבור את ה-400 ש"ח!!! המון תודה ותזכרו שמדובר באחד שאין לו הרבה מושג אז מומלצים הסברים מפורטים. מודה מראש.

2. Started by Skyline GT-R34,

שלום חברים יש לי מערך CROSSFIRE של ATI שני כרטיסים מדגם Radeon 3870X2 אך לצערי חוץ מסדרת הGEFORCE9XXX או בקרוב סדרת הRadeon 4XXX אף כרטיס כיום בשוק לא תומך בחיבור אורגנלי של HDMI, לכן כיום אני מחובר עם כבל HDMI ועם מתאם DVI-TO-HDMI שהגיע עם הכרטיסים, השאלה שלי היא כזאת האם אכן אני מקבל איכות שידור של HDMI או לא? עם לא האם אני צריך לחבר את יציאת הComponent לטלוויזיה כדי לקבל שידור HD? בתודה מראש לעוזרים נאור

3. לפני כמה חודשים פתחתי שרשור לגבי כרטיס מסך - http://hwzone.co.il/community/threads/562252-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A2%D7%93-500-600-%D7%A9-%D7%97 בסוף זה לא יצא לפועל. עכשיו זה שוב רלוונטי, ויש לי שני מועמדים - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11738 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15781 מה דעתכם? תודה מראש

4. Started by +Eliran+,

לפני איזה 3 חודשים קניתי מסך דק חדש, ופתאום בשבוע-שבועיים האחרונים הוא התחיל להראות מסך שחור לשנייה ואז לחזור למצב רגיל... אני לא יודע אם זה קשור אבל במסך הקודם שהיה לי(לא דק) הוא התחיל להחליף צבעים באמצע השימוש.... בכל מקרה מישו יודע אולי מה הבעיה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. שימו לב, אחד הוא כרטיס עם אוברקלוקינג קטן של BFG.. אולם הוא 8800GTS... עם S!! השני הוא עם אוברקלוקינג גדול ומכובד של SPARKLE CALIBRE.. אבל הוא בלי הS.. רק 8800GT. הנה הכרטיסי מסך: http://tms.co.il/product/5288 http://tms.co.il/product/4889 אשמח אם תתנו את דעתכם בעניין.. ד"א אני יודע שיש 9800GTX CALIBRE שזה הכי מומלץ.. אבל זה מקפיץ את המחיר ל5000 ש"ח וזה סכום שלצערי (הרב!) אין לי.. אני פשוט לא יכול לחכות עוד.. אני חייב להזמין מחשב.. ואני חושב ש8800GT\S יספיק לי מאוד.. לא חושבים כמוני? תומר.[br]פורסם בתאריך: 17.04.2008 בשעה 22:13:41 חשוב לי רק להגיד שזה מאוד מאוד חשוב.. עשיתי הזמנה, הם שאלו אותי והמליצו לי מאוד להחליף את זה לGTS.. מדובר רק ב60 ש"ח יותר..לעומת ז…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by holoyolo,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס ולפי הצרכים הבסיסיים שלי מצאתי שהgtx 970 הוא יעשה בשבילי את העבודה, הבעיה היא שהמחשב מחובר לטלוויזיה 50 אינץ 4k האם הכרטיס מספיק חזק כדי להציג את הרזולוציה הזאת בטלוויזיה כאשר מופעל משחקים סרטים ב4k?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by charm,

שלום חברים, חבר שלי מעונין לקנות כרטיס גיפורס 6600GT ומתלבט של איזו חברה לקנות ראינו ב KSP כרטיס מסך של חברת XFX (מישהו שמה עליהם? האם הם טובים?) ב 1060 ש"ח אבל כנראה שזו שנה אחריות לא? http://ksp.co.il/hmain.php ובזיגזג יש את גיגה בייט ב 1215 ש"ח רק כרטיס OEM עוד בתוספת של 80 ש"ח גרסת RETAIL ומקבלים שנתיים אחריות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2883 בגמא מחשבים ניתן להשיג גם את גיגה בייט ב 1274 ש"ח ונדמה לי ששם הם נותנים 3 שנים אחריות בלוגיק ניתן להשיג את הכרטיס מחברת אלבטרון ב 1269 ש"ח עם שלוש שנים אחריות http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5537 אז מה כדאי איזה חברה הכי מומלצת? חשוב שהחנות תהיה ב…

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by AlterEgo,

יש לי 7600GT כרגע. תיאורתית, אם אני קונה איזה קירור מים או משהו כדומה לכרטיס, עד כמה אני יכול להגיע איתו באוברקלוק?... זאת אומרת, האם אני יכול להגיע לכוח של 7800GT או קרוב?.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  9. אני רוצה רשימת דירוג של כרטיסי המסך של NVIDIA שנמכרים כרגע. מהחזק ביותר לחלש ביותר... משהו יכול לבנות או לקשר אותו לאחת ? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  10. Started by greenvector,

היי אתמול התחילה בעייה עם המחשב, לדעתי אם הכרטיס מסך. מה שקורה זה שפתאום של התמונה הופכת לצבעי אדום וזה נשאר ככה עד שאני עושה ריסט או מחליף חיבור בכרטיס מסך. (פעם הבאה אני אנסה להוציא תמונת מסך). רציתי לדעת אם לאנשים שמבינים יותר ממני זה גם נראה בטוח בעייה בכרטיס מסך. מדובר בכרטיס HD4850 . ושאלה לשלב הבא, הכרטיס עדיין באחריות (סוג של אחריות לפחות, ב- KSP...) ואני מניח שאם תדרש החלפה לא יהיה את הכרטיס הזה, איזה כרטיס מסך שווה ערך יש להחלפה (ככה שלא יתנו לי משהו עם ביצועים פחות טובים). תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by PHOENIX18,

חשבתי אולי לשדרג אותו למשהו יותר מתקדם,התושבת היא PCI-E 1,אני משחק ברזולוציה 1050X1680 כיום עם הכרטיס הנוכחי אני משחק על הגדרות בינוניות אני רוצה לשחק על הגדרות גבוהות ובלי לקרוע את הכיס(חשבתי לקנות כרטיס יד שניה מהחבר'ה שמוכרים פה),אני צריך רק שהוא יחזיק לי פחות משנה(עד שאני ישתחרר מהצבא)ויוכל להריץ משחקים חדשים על הרזולוציה שכתבתי בהגדרות גבוהות תודה לעוזרים ושנה טובה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by lipa,

ראיתי שכמעט כל המסכים באים עם Brightness 250 כמה זה משמעותי ?

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by Green,

שלום יש לי מסך 16:9 רציתי לדעת איך אני אומר למחשב שיעבוד ככה (גם במשחקים וגם בשולחן עבודה) עוד שאלה לא קשורה מה זה הFireGL הזה של ATI מה ההבדל מרדאון?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  14. Started by 1stcowgirl,

ערב טוב לכולם. יש לי GTX680 ככרטיס הדומיננטי שלי ותהיתי אם אוכל להוסיף גם את ה GTX460 וליעד אותו ל PHYSX? יש לי ספק 700 מעבד 2500K ולוח GA Z68P DS3 הערה: הASUS680 תופס 3 סלוטים (אבל נראה שניתן להרכיב עוד כרטיס) והרווח יהיה כ 4ממ בין כרטיס לכרטיס. אבל האם באמת אוכל ליעד את ה 460 ל PHYSX?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by QQQ,

הבנתי שמדובר בכרטיס מסך גדול מאוד. איך אני יכול לדעת אם הוא נכנס לי במארז או לא? והאם הקטע שהוא תופס 2 סלוטים בלוח אם בעייתי? באיזו קונפיגורציה לא יהיה לו מקום בלוח אם/מארז? תודה

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  16. קניתי מחשב עם לוח אם של גיגהבייט 780 וכרטיס מסך של ati hd3200 התקנתי את המחשב והכול הלך יופי. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לפלזמה עם כבל hdmi הוא לא מצליח לקבל תמונה. בכמה מקרים היה תמונה לשנייה וזהו . כשאני מעלה את המחשב בזמן שהפלזמה מחוברת הוא מראה לי את המסך עלייה עד לרגע שווינדוס עולה ואז מת. ניסיתי לשחק עם הרזולציה אבל זה לא עזר אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  17. Started by eXpire,

שלום לכולם יש לי בעיה חמורה מאוד עם התקנת הדרייבר שלי לכרטיס המסך שלי לפני שנתחיל מישהו מכיר בכלל את הכרטיס 4830 HD? אף פעם לא שמתי עליו ולא מצאתי אותו כמעט בשום מקום... ועכשיו לעניין,כבר פעם 6 אני מנסה להתקין את הדרייבר לכרטיס המסך שלי ובכל פעם הוא נותן לי שגיאה במהלך ההתקנה : Application Install : install package failure הבעיה הזאת צצה מבעיה קודמת שהיא שיש לי באגים ויזואליים ונמאס לי מהם אז החלטתי להתקין את הדרייב מהחדש. כרגע התקנתי את catalyst 10.8 hotfix לפני זה היה לי 10.9. כמו 10.9 גם ה 10.8 נותן אותן בעיות: לאחר שכל ההתקנות הסתיימו אני לא מצליח לפתוח את ה control center שאפשר להגיע עליו ע"י האפשריות מקש ימין בעכבר על שולחן העבודה אני לוחץ הוא עושה רושם שהוא טוען …

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by t d,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, AGP בגלל שיש לי לוח אם ישן, הסתכלתי על ה7600GS של אסוס, וראיתי שיש שתי גרסאות, אחת רגילה ואחת SILENT, שהיא בעצם עם גוף קירור ללא מאוורר, רציתי לדעת אם זה מקרר באותה מידה או שצפויות בעיות התחממות אם אני אקנה אותו (אני לא מתכנן overcloak). ... בנוסף הספק כח שיש לי כרגע במחשב הוא 300W של HEC, האם זה יהווה בעיה? תודה

• 13 תגובות
    • 682 צפיות
  19. אסוס הציגה את היורש של ה-GX700 בעל הקירור הנוזלי החיצוני, שיגיע עם חומרה עוצמתית אפילו יותר וגם עם מקלדת מכאנית שוק הגיימינג הוא אחד מהתחומים שצומחים באופן מרשים בנוף עולם המחשבים, ובמגמה שמנוגדת לגמרי להאטה שנראית בהרבה מחלקיו – על כן, אין זה מפתיע לראות עוד ועוד חברות שמתחילות להתייחס אליו ברצינות שהולכת וגדלה, וגם מוצרים שהופכים לקיצוניים וחדשניים יותר במטרה להפוך לחוד החנית ולקרוץ לבעלי האמצעים שמוכנים להשקיע את מיטב כספם. הדוגמה החדשה למרדף המתמיד אחר גיימינג איכותי ומתקדם יותר מגיעה אלינו מאסוס, שחשפה בתערוכת Computex 2016 את המחשב הנייד ROG GX800 – היורש הרשמי ל-GX700, וכזה שמכוון לחטוף מ-MSI וה-Titan שלה את תואר 'נייד הגיימינג המטורף ביותר שאפשר לקנות'. …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מהאתרים: http://www.newegg.com http--www.compusa.com הכרטיס נקנה בארה"ב אני צריך שתמליצו לי כל כרטיס חזק שיחזיק לי גם לשנים הבאות אני רוצה שהוא יריץ לי משחקים כבדים ושהיה בו 1GB זיכרון + DDR3 אני רוצה כרטיס שמשתלם להוציא עליו תסכום הזה והכי חשוב שהכרטיס לא יתחמם יותר מדי מפרט המחשב אליו מיועד הכרטיס : מעבד - intel core to duo e 8500 לוח אם - asus p5n-d הרד דיסק - 2 של 320 GB זיכרון - 6 GB ספק כוח - 500W במידה ויצטרך אני יקנה חדש

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  21. דרוש כרטיס מסך PCI במחיר 500שח אני גמיש ב100 לצפיה בסרטים ואם אפשר אז עם תלת מימד (אני לא משתמש במחשב למשחקים) Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד FRACTAL CORE 3000 + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB תודה מראש לעוזרים נ'ב אם טעיתי אז אני ישנה את זה אבל אני עדין חדש בפורם

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  22. http://wccftech.com/amd-rx-470-rx-460-announced/ כרטיסי החובבנים פולריס 10 פרו, ופולריס 11. הדרגות הנמוכות שיעלו בין 100-150$ (והצצה גם אל RX490) **לתמצית מנהלים גלגלו מטה לסוף הפוסט ל- AMD נמאס מהמשחק הזה מול נוידיאה שנוצר בשנים האחרונות, משחק שלא שיחק לטובתה עד כה והיא מחליטה לשבור את הכלים. נזכירה קצת הסטורית מה היה: AMD שנים בחרה להיות במגרש של ליבות קטנות וכרטיסים זולים, שעשו לנוידיאה צרות צרורות כי הציגו ביצועים לא רחוקים מדי מאלו של נוידיאה, לעיתים כמעט שווים, אלא שעלו הרבה פחות מהם. כל עוד AMD עבדה בטקטיקה הזו הצליח לה לא רע בכלל. מעבר מהיר ל 2011, AMD מנסה להעתיק את שיטת המשחק של נוידיאה ומשיקה את ה-…

23. Started by smoke_man,

מעוניין בכרטיס הנ''ל המפרט שלי הוא מעבד e6750 לוח אם intel dragontail p35 זיכרון 3 ג'יגה ddr2 800mhz ספק סיסוניק 500watt מסך סמסונג 22 p2250 חשבתי ללכת על leadtek או gigabyte ועל איזה נפח ללכת 768mb או 1024mb תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  24. מפרט המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L rev 1.0 מעבד: DualCore Intel Pentium E5400, 2700 MHz זיכרון: 2048 מגה (DDR2-800 DDR2 SDRAM) ספק כוח: Huntkey CP-400HP V2.3 מסך LCD מרובע ברזולוצייה מקסימלית של 1280x1024 לפרטים נוספים על המפרט שלי, לחצו על התגית "מפרט מחשב" בפינה הימנית של ההודעה שלי, או כנסו לפרופיל שלי. השימושים העיקריים שלי במחשב שלי שתלויים ביחידה/כרטיס הגרפית/ים: צפייה בסרטוני יוטיוב (לפעמים ברזולוצייה המקסימלית שהם), משחקים ישנים של דוס (דרך דוסבוקס) אן משחקי חלונות קטנים יחסית (Airxonix, Icytower, Windig, Digger XP ובעיקר משחקי נוסטלגיה), Final Doom וכ"ו (המשחק הבאמת רציני היחיד שאני משחק בו הוא דום דרך המנוע הגרפי Doomsday Engine על הגדרות מקסימליות […

25. Started by desert,

כשאני מנסה לשחק את המשחק הזה על 1024X768 על EXTRA הכל ,כאילו הכי טוב המשחק מקרטע מוות , מה שמעצבן אותי זה שיש לי חבר שמשחק כמו שאמרתי עכשיו ויש לו GF 2 MX 400 ולו עובד חלק. מה יכול להיות? [ זה רק המשחק הזה מקרטע] שכחתי לציין שכשאני מחזיר את ה DETAILS ל HIGH אז זה בסדר

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.