כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך LCD עכשיו יש לו כניסת HDMI ובמחשב כידוע יש יציאת DVI אם אני יקנה כבל DVI\HDMI אני יוכל לחבר את המסך למחשב??? הכרטיס מסך הוא 1900XT המסך הוא טושיבה 32 דגם 48
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום רכשתי לא ממזמן את 7870xt של ספיר.. רציתי לדעת, מהן הטמפ' המומלצות של הכרטיס? האם צריך להבדיל בין טמפ' הזיכרונות והטמפ' של הליבה? אם כן מהיא הטמפ' המומלצת בכל אחד מהם? ד"א אשמח לדעת מאיפה אתם מביאים את המספרים האלו המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל חוות דעת של מי שמשתמש או מכיר מסך זה.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה השגתי כרטיס מסך PCI -E - GEFORCE 6200 אותו אני רוצה לחבר למחשב בנוסף לכרטיס GEFORCE 8600 שכבר מחובר. על הלוח אם יש PCI-E SLOT נוסף המתאים ל SLI, אבל כמובן שאין בכוונתי להשתמש באפשרות ה SLI כי הכרטיסים לא זהים. למחשב כבר מחוברים שני מסכי LCD ואני רוצה לחבר טלוויזיה לכרטיס הנוסף... חיברתי את הכרטיס אבל המחשב לא מזהה אותו. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי רכשתי לא מזמן את ה760 בגרסת reference והוא ממש רועש בזמן מאמץ(בIDLE הוא לא רועש)., היה לי לפני זה את ה5850ATI ולפני זה 7800NVIDIA והם לא רעשו כל כך בזמן מאמץ . יש למשהו את הכרטיס הנ"ל ? אני רוצה לדעת אם אני לבד בסיפור..
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לאחרונה כרטיס המסך שלי פועל במהירות מאורר גבוה במצב מנוחה ובתקופה הזו התחילו להופיע לי נקודות האדומות על כול מי חלקים של המסך שמופעיות ונעלמות עכשיו בזמן האחרון כמות הנקודות עלתה מה לדעתכם זה קשור לחום של הכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
בשעה טובה אני קונה את הכרטיס הזה ופתאום אני רואה שבאותה החנות לכרטיס יש מחירים שונים קוראים לחנות "פי סי סנטר" אז אחרי שבדקתי ראיתי שליד הכרטיס הזול יותר רשום ADVANTAGE אז רציתי לשאול מה זאת אומרת ??? האם זה פחות טוב ?? (בקיצור ... מה ההבדלביניהם) היקר: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1205 הזול: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1388 ועוד דבר... האם כל הגרסאות של הRADEONPRO 256 MB הם על 128 BIT או.. שיש חלק על 64BIT תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש השבוע ואני רוצה לקנות איתו כרטיס טלוויזיה כך שאני אוכל להקליט תוכניות דרך הווינדוס מדיה סנטר... אין לי שום שמץ בכרטיסי טלוויזיה אז בבקשה מישו יוכל לעזור לי ולהמליץ על כרטיס טלוויזיה שתומך בוויסטה? תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב I5 3570K ו 7950 אני בנתיים משתמש רק בכרטיס מסך אבל רציתי לדעת אם אני ישתמש ב VIRTU MVP אני יקבל תוספת ביצועים מבלי לפגוע באיכות התמונה?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/xgi-volari.html תופעת הפרליה חוזרת שוב......הרבה הייפ(או שלא) על עוד כרטיס כושל.....
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
הורדתי סרט דיוידי מלא של 4.3 גי'גה, טוקיו דריפט, עם כתוביות בכמה וכמה שפות (כולל עברית) אבל משום מה כאשר פתחתי אותו מהקבצים (הרי מגיע הרבה בוינראר) כן זה מטורנט, פשוט פורמט הסרט משום מה IMG , מה זאת אומרת? שום דבר לא תומך לי בזה... אבל כשאר אני מחליף לו פורמט נגיד למדיה פלייר או משהו זה מתחיל לנגן אבל יש שם אפשרויות של דיוידי, נגיד כתוביות, נגן, אקסרה וכו'... ואני לא יכול לבחור את זה זאת אומרת העכבר לא ללוחץ על האפשרויות האלו, אז השאלה שלי אם אני צורב את זה כדיסק של דיוידי ופשוט מכניס לנגן בדיוידי, הדיוידי עצמו מכיר תפורמט הזה? שם אני יוכל עם השלט לשחק עם האפשרויותץ של כתוביות, נגן אקסטרה וסצנות וכל זה? (יש לי דיוידי די חדש.. של סאמסונג אחד הדגמים הטובים. תודה רבה פשוט פע…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי.. אם תוכלו לעזור לי, הרטיס הוא למטרת עבודה בתוכנות כמו 3dmax, poser ו after effects זה הפרטים על המחשב: מעבד pd820 2.8 2m dualcore 2.99 gb of ram לוח אם msi intel 945gzm3. 7.1 לא יודע אם הבאתי את כל הפרטים הנכונים בכל אופן יש לי את המפרט בדף.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
זאת תוצאה טובה בהתחשב שהרזולוציה היא 1024ס768 ? http://img165.imageshack.us/my.php?image=3dmark06vu9.jpg הכרטיס הוא x1900xt 256 mb
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
FoxConn nVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCIe vs Sparkle 8500GT 512MB Passive Cooling Retail מבחינת ביצועים? אני לא גיימר אני עורך וידיאו מה עדיף? האם אני צריך 512 מב? אשמח לתשובה מהירה אני כנראה מזמין ביום ראשון.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מחפש כרגע מסך 15" דק. נתקלתי במותג CMV שבמסגרת נסיונות חדירה לשוק נותן מסך עם נתונים טובים בהרבה מאחרים ברמת המחיר (1700-1800), ואפילו ממסכים יקרים יותר, וגם אחריות ל-3 שנים. למישהו יצא להתעסק איתם ויכול להמליץ עליהם / להזהיר מפניהם? ואם כבר פתחתי אשכול (לא רוצה סתם להכביד על הפורום) - אני משתמש במחשב לאופיס, אינטרנט, פוטושופ, ואולי אפילו איזה "שולה המוקשים" כשבא לי באמת להתפרע. יש סיבה שה-9200SE לא יענה על דרישותי?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני צריך מפצל שיאפשר פיצול של אות מכרטיס מסך למסך ולמקרן.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
בזמן שפרוטוקול HDMI מקבל תהילה, בארגון VESA עסוקים בין היתר בקידום של DisplayPort 2.0 שיוביל למהירויות שוברות שיא עבור אמצעי תצוגה, ונראה שכרטיסי המסך שיכילו אותו מגיעים ממש בקרוב מהצד של AMDלכתבה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס של ATI אני צריך תוכנה או משהו? או פשוט לחבר את הכבלים וזהו?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות את זה ומהי הדרך הפשוטה והזולה לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אהלן חברים. אני קצת בדיכאון, כי קניתי לאחרונה 2 מסכים 22'', בנוסף ל-42' אינץ' שיש לי. יש לי כרטיס מסך TwinTech GeForce 9800GT עם 2 יציאות DVI ויציאה אחת HDMI. עכשיו אני יודע שאי אפשר להציג 3 תצוגות בו זמנית עם הכרטיס, ולכן שיערתי שיהיה אפשר לברור באילו יציאות לבחור. אבל לא זה המקרה. כאשר כל האמצעים מחוברים, אני מקבל תמונה איכותית ברזולוציה מלאה באחד מהמסכים ה-22 שמחובר ב-DVI, בעוד שבטלוויזיה ובמסך השני אני מקבל את אותה התמונה, ברזולוציה נמוכה (כאילו ה-DVI השני וה-HDMI הם אותה יציאה). עכשיו הפכתי את הקונטרול פאנל, הורדתי דרייברים, עשיתי הכל! ועדיין לא מצאתי את האופציה לברור מאילו יציאות להוציא את התמונות. בבקשה, אם מישהו מכיר את זה ויכול לעזור לי - אני מודה לכם מראש!
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
כותרת... יש לי לוח G965 והוא כולל כ.מסך X3000 אני רוצה להפעיל משחקים עם T&L ואי אפשר... קראתי איפשהו שיש דריבר שתומך. אני רץ על ויסטה אולטימט 64... מאיפה מורידים את הדריבר הזה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קו מחשבי ה-Magnus של היצרנית הפופולרית מתרחב פעם נוספת עם גירסה עוצמתית במיוחד בזמן שאנחנו (וחלק לא קטן מכם, אם לשפוט לפי התגובות) ממשיכים לפנטז על לוח אם קומפקטי יחסית שכולל ליבת GeForce GTX 1070 מובנית בו, Zotac מתיימרת לספק לנו את הדבר הטוב הבא שגם ניתן ליישום ממשי כבר עכשיו – מחשב ה-Magnus EN980, שמשלב את כרטיס ה-Mobile GeForce GTX 980 באריזה הנייחת הכי קומפקטית שניתן להעלות על הדעת. המיני-מחשב החדש יהווה ממשיך דרך עבור ה-Magnus EN970 שזכה לשלל ביקורות חיוביות מוקדם יותר השנה, ויציע שבב Core i5-6400 מרובע ליבות שולחני בתדר של עד 3.3GHz, עד 16GB של זכרון DDR3L בהתבסס על זוג חריצי SODIMM, מחבר M.2 אחד עבור כונני SSD ומחבר SATA נוסף עבור כונן SSD או כונן קשיח ב…
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-