עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב. הייתי רוצה להתייעץ עם אנשים בעלי ניסיון בכרטיסי טלויזיה. אני מחפש כרטיס PCI פשוט, עם קלט composite, לצפייה בלבד ללא הקלטה, אין צורך בשלט. העדפה ראשית שלי - מכיוון שהוא מיועד לחבר Playstation 2 לשחק דרך המסך מחשב, אסור שיהיה delay בין תמונה לשלטי משחק. מפרט: : Core 2 6600 @ 2.40 GHz, nVidia GeForce 210, 2GB of DDR 2, Win7Ult 64b. אשמח מאוד להתייעץ עם אנשים שיש להם כרטיס טלויזיה וניסו לחבר את ה PS2 למחשב. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  2. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזית LCD 720P כדי לראות סרטי HD אפשר לחבר אותה גם בDVI ולראות סרטי HD? אני כרגע מחבר דרך HDMI, אבל רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות בין שני החיבורים. יש לי 8500GT

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by O.G.D 2k5,

איזה גרסת FORCEWARE הכי טובה מאלו שאפשר להוריד מגורו 3D????

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  5. הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות: הגרסה החדשה של מנהל ההתקן החדש של NVIDIA גורמת לפי שעה לקריסה של מחשבים מסויימים בעת תהליך ההתקנה שלה שלשום הפיצו החברות AMD ו-NVIDIA כמקובל גרסה חדשה למנהל ההתקן שלהם עבור תמיכה במשחקים החדשים, Tom Clancy’s The Division, Need for Speed, Hitman ו-Ashes of the Singularity. כמו כן הוסיפה NVIDIA שיפור ביצועים נוסף עבור Rise of the Tomb Raider. אבל לפעמים אחת מהחברות עושה טעות אנוש ומפיצה אל המשתמשים עדכון גרסה שבור במיוחד (למעשה, זה קורה לחברות הללו ואחרות לעיתים די דחופות), והפעם תורה של NVIDIA, שבשוגג הביאה עם העדכון החדש שלה קריסה מאסיבית של מערכת ההפעלה בעת ההתקנה שלו – דבר המצריך עליה דרך Safe Mode והסרה של הדרייבר כולו כולל ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם... קניתי לפטופ חדש (יחסית) של IBM ולחבר שלי יש לפטופ של HP.. אצלו בלחיצת כפתור אפשר לשנות את מצב ה BRT (כמה רמות) כדי לחסוך בסוללה איך אני עושה את זה אצלי ? תודה לכולם הסתדרתי....

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by WarNet,

היי, בדקתי ב-cpu-z את ה-PCI של הלוח אם. האם ה-Link Width מציין את השימוש של הכרטיס מסך בלוח אם? והאם אפשר להרים את זה ל-Max Supported? תודה.[br]פורסם בתאריך: 6.01.2011 בשעה 18:40:29 בדקתי ב-gpu-z ואותו דבר...האם יש דרך להעלות זאת? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#ov יש לי את הכרטיס הזה הורדתי את הביוס החדש F31 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#bios התקנתי את התוכנה להתקנת הביוס בהתקנה רושם התוכנה שהביוס לא מתאים http://img.sharepixon.net/images/ses.png

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by TopRecon,

תקציב : 400 ש''ח שימוש עיקרי : גיימינג - Call Of Duty MW3 אין חנות ספציפית (החנות צריכה להיות בתל אביב \ רמת גן) מפרט המחשב : מעבד - Intel Core 2 Quad Q9400 כרטיס מסך נוכחי - Intel G41 Express Chipset מסך : Fujicom 21.5 Inch WINDOWS XP אם זה חשוב

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by mokisho,

יש לי מסך LCD עכשיו יש לו כניסת HDMI ובמחשב כידוע יש יציאת DVI אם אני יקנה כבל DVI\HDMI אני יוכל לחבר את המסך למחשב??? הכרטיס מסך הוא 1900XT המסך הוא טושיבה 32 דגם 48

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by grich,

שלום רכשתי לא ממזמן את 7870xt של ספיר.. רציתי לדעת, מהן הטמפ' המומלצות של הכרטיס? האם צריך להבדיל בין טמפ' הזיכרונות והטמפ' של הליבה? אם כן מהיא הטמפ' המומלצת בכל אחד מהם? ד"א אשמח לדעת מאיפה אתם מביאים את המספרים האלו המון תודה!

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by אופיר,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת של מי שמשתמש או מכיר מסך זה.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  13. שלום. לאחרונה השגתי כרטיס מסך PCI -E - GEFORCE 6200 אותו אני רוצה לחבר למחשב בנוסף לכרטיס GEFORCE 8600 שכבר מחובר. על הלוח אם יש PCI-E SLOT נוסף המתאים ל SLI, אבל כמובן שאין בכוונתי להשתמש באפשרות ה SLI כי הכרטיסים לא זהים. למחשב כבר מחוברים שני מסכי LCD ואני רוצה לחבר טלוויזיה לכרטיס הנוסף... חיברתי את הכרטיס אבל המחשב לא מזהה אותו. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by adam12345,

היי רכשתי לא מזמן את ה760 בגרסת reference והוא ממש רועש בזמן מאמץ(בIDLE הוא לא רועש)., היה לי לפני זה את ה5850ATI ולפני זה 7800NVIDIA והם לא רעשו כל כך בזמן מאמץ . יש למשהו את הכרטיס הנ"ל ? אני רוצה לדעת אם אני לבד בסיפור..

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  15. לאחרונה כרטיס המסך שלי פועל במהירות מאורר גבוה במצב מנוחה ובתקופה הזו התחילו להופיע לי נקודות האדומות על כול מי חלקים של המסך שמופעיות ונעלמות עכשיו בזמן האחרון כמות הנקודות עלתה מה לדעתכם זה קשור לחום של הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by dolev16,

...

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by giladbigel,

בשעה טובה אני קונה את הכרטיס הזה ופתאום אני רואה שבאותה החנות לכרטיס יש מחירים שונים קוראים לחנות "פי סי סנטר" אז אחרי שבדקתי ראיתי שליד הכרטיס הזול יותר רשום ADVANTAGE אז רציתי לשאול מה זאת אומרת ??? האם זה פחות טוב ?? (בקיצור ... מה ההבדלביניהם) היקר: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1205 הזול: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1388 ועוד דבר... האם כל הגרסאות של הRADEONPRO 256 MB הם על 128 BIT או.. שיש חלק על 64BIT תודה מראש

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. אני קונה מחשב חדש השבוע ואני רוצה לקנות איתו כרטיס טלוויזיה כך שאני אוכל להקליט תוכניות דרך הווינדוס מדיה סנטר... אין לי שום שמץ בכרטיסי טלוויזיה אז בבקשה מישו יוכל לעזור לי ולהמליץ על כרטיס טלוויזיה שתומך בוויסטה? תודה רבה..

19. Started by dominic16,

לא מזמן קניתי מחשב I5 3570K ו 7950 אני בנתיים משתמש רק בכרטיס מסך אבל רציתי לדעת אם אני ישתמש ב VIRTU MVP אני יקבל תוספת ביצועים מבלי לפגוע באיכות התמונה?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by Dark_Phantom,

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/xgi-volari.html תופעת הפרליה חוזרת שוב......הרבה הייפ(או שלא) על עוד כרטיס כושל.....

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by go_go,

http://www.pcstats.com/NewsView.cfm?NewsID=44825

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by MemoreXx,

הורדתי סרט דיוידי מלא של 4.3 גי'גה, טוקיו דריפט, עם כתוביות בכמה וכמה שפות (כולל עברית) אבל משום מה כאשר פתחתי אותו מהקבצים (הרי מגיע הרבה בוינראר) כן זה מטורנט, פשוט פורמט הסרט משום מה IMG , מה זאת אומרת? שום דבר לא תומך לי בזה... אבל כשאר אני מחליף לו פורמט נגיד למדיה פלייר או משהו זה מתחיל לנגן אבל יש שם אפשרויות של דיוידי, נגיד כתוביות, נגן, אקסרה וכו'... ואני לא יכול לבחור את זה זאת אומרת העכבר לא ללוחץ על האפשרויות האלו, אז השאלה שלי אם אני צורב את זה כדיסק של דיוידי ופשוט מכניס לנגן בדיוידי, הדיוידי עצמו מכיר תפורמט הזה? שם אני יוכל עם השלט לשחק עם האפשרויותץ של כתוביות, נגן אקסטרה וסצנות וכל זה? (יש לי דיוידי די חדש.. של סאמסונג אחד הדגמים הטובים. תודה רבה פשוט פע…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  23. היי.. אם תוכלו לעזור לי, הרטיס הוא למטרת עבודה בתוכנות כמו 3dmax, poser ו after effects זה הפרטים על המחשב: מעבד pd820 2.8 2m dualcore 2.99 gb of ram לוח אם msi intel 945gzm3. 7.1 לא יודע אם הבאתי את כל הפרטים הנכונים בכל אופן יש לי את המפרט בדף.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by gania23,

זאת תוצאה טובה בהתחשב שהרזולוציה היא 1024ס768 ? http://img165.imageshack.us/my.php?image=3dmark06vu9.jpg הכרטיס הוא x1900xt 256 mb

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  25. FoxConn nVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCIe vs Sparkle 8500GT 512MB Passive Cooling Retail מבחינת ביצועים? אני לא גיימר אני עורך וידיאו מה עדיף? האם אני צריך 512 מב? אשמח לתשובה מהירה אני כנראה מזמין ביום ראשון.

דיונים חדשים בפורומים