עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ophirv,

שימו לב טוב לשני התמונות הבאות ! תסתכלו על החוט בין 2 העמודים - רואים בבירור ש ATI 6XAA יותר טוב או משתווה ל GEFORCE FX 8XAA ! הדבר האחרון שיפיל אותכם לרצפה זה ה FPS בצד ימין למעלה !!! GEFORCE FX http://www.hardocp.com/images/articles/10436208595cUSd31HIx_5_13_l.jpg RADEON 9700 http://www.hardocp.com/images/articles/10436208595cUSd31HIx_5_14_l.jpg נראה מה לכל מעריצי NVIDIA יש מה להגיד !!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי Geforce 2 Mx400 64 ושאני מחבר אותו לטלוויזיה אני רואה ברזולוציה של 640 על 400 אם אפשר לשנות את זה איך?. אשמח אם מישהו יעזור לי.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  3. לא הייתי מרוצה מה9000 פרו שלי במיוחד גם ב TV OUT הסרט לרוב קפץ ברגעים מכריעיים השאלה שלי אם ה 9500 PRO יאיץ לי גם את הסרטים דרך ה-TV OUT (DIVX) או רק יראה שיפור ניכר במשחקים? תודה אני מדבר על הכרטיס 9500 64MB של ספיר -הוא עולה 200 שקל פחות ואני לא מאילו שישלמו עוד 200 כדי לומר שיש לי SONY ולא AIWA

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by Sifo Jen,

שלום, לפי דעתי כל הכתבות לאחרונה אשר מספידות את הכריס הנ"ל לא נכונות, נכון, בבנצ'מרקים הוא נכשל בגדול, אבל הכח האמיתי שלו לא נובע מלהריץ משחקים או גרפיקה של 2001 הכח האמיתי שלו טמון בזה שהוא תומך בשפת תיכנות עילית CG והכי חשוב ניתן לתיכנות לחלוטין... עד כמה? 1000 פקודות לפיקסל שיידר אחד!!!!. כלומר הוא יכול לעשות הרייל טיים (20-40 פריימים לשניה) מה שלוקח לעשות בחוות מחשבים של גרפיקה שעות לפריים. אז נכון... הוא רועש, תופס הרבה מקום וחשמל ויכול להיות שהחברה עשתה טעות שיצרה אותו בליטוגרפיה של 0.13 והייתה צריכה להוציא קצת יותר ולהוריד ל0.09 אבל תחשבו!!! הכרטיס הזה מקדים את זמנו בלפחות שנתיים. ויש משתמשים כבדים שמוכנים לסבול את המגרעות שלו בשבל גרפיקה מציאותית שלא מהעולם הז…

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by david85,

בתקופה האחרונה יש שיגעון דרייברים אדיר משום מה... ??? :..... בכל מקרה יש דרייברים חדשים שיצאו ומכיוון שבאתר לא הודיעו על זה אז אני נותן לכם כאן קישור לגירסה החדשה והמתקדמת של הדרייברים: http://www.guru3d.com/files/ הגירסה היא למערכות מסוימות והיא של 42.51 תהנו תגובות על השיפורים או משהו יתקבלו בברכה. ביי.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  6. איזה אכזבה !!! זה כל מה שיש לי להגיד !!! http://www.tecchannel.de/hardware/1109/

• 75 תגובות
    • 5.4k צפיות
  7. Started by m-o-r,

אני רוצה לחבר שני צגים לכרטיס מסך אחד רציתי לדעת האם יש מפצל ל-VGA או אם יש איזה אפשרות אחרת

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by tordek,

רכשתי כרטיס של ATI בסוף קיבלתי כרטיס של PALIT הגעתי לחברה והם אמרו שיש להם או PALIT או Power magic What manufacturer is better the Power Magic or Palit איזה יצרנית אתם הייתם בוחרים? (מדובר כאן בכרטיס Radeon 8500 le)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Sifo Jen,

איך אני בודק את הפריימים במשחקים של ID? תודה. יאיר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by susuFOX,

הייתכן?! Radeon 9500Pro 128mb DDR של Gigabyte??? (הכותרת המקורית שונתה בשביל ליצור יותר יחס להודעה... סליחה...) אז ככה חבר'ה מצאתי Radeon 9500Pro 128mb DDR ב 850 שקל (ביבוא מיוחד) סבבה לי אבל יש רק בעייה אחת... זה של Gigabyte, החברה עצמה זה לא בעייה אלא העובדה שבאתר הייצרן של Gigabyte לא מדובר בכלל על הדגם הזה!!! (יש רק רדאון 9500 רגיל). החנות היא חנות אמינה ויש לי גם קבלה שאומרת שהרדאון אמור להיות Radeon Pro 9500 128mb של Gigabyte... חתומה על-ידי בעל החנות. האם יכול להיות שרימו אותי שאנ יקבל בעצם רדאון 9500 עם ביוס שעשו לו פלאש???.... האם אפשרי שפשוט באתר של Gigabyte לא כתוב על הדגם הספציפי הזה מכיוון שהם מנסים למכור יותר רדאון 9700???.... רק להבהרה הדגם עצמו קיים, תחת ל…

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by safari,

הכותרת אומרת הכל! מה דעתכם? תודה לעוזרים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by urich,

נו מה יש בחבילה של הretial שעושה אותה יקרה יותרב200 שקל האם החבילה שווה את זה או לא

13. Started by gal,

היי טוב אז אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי והבנתי כבר שרדאון של ATI זה הכרטיס בהי הידיעה. השאלה איזה מהם לקנות אני לא גיימר היסטרי וכבד מאוד אבל אני רוצה שרב המשחקים יעבדו לי חלק כי יש לי בעיות כיום עם חלק מהמשחקים מה אתם אומרים???? התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח אבל אפשר לחרוג קצת פה ושם אבל לא להגזים!!!

14. Started by sausage,

שלום חברים, עשיתי שידרוג למחשב לא מזמן וקניתי את הTi4600. כפי שאתם רואים במפרט, יש לי עכשיו GTS. בלהט (hype?) הרגע, החלטתי למכור אותו לפני חודש כדי אוכל להוציא ממנו מחיר סביר ולקנות את הFX שנראה טוב בזמנו . ועכשיו המחשב שלי סובל! ואני מתבאס! עומדת בפנינו הדילמה הבאה חברים: 1) לחכות ולראות איך הFX יתמודד באפליקציות DX9 (לדוגמא 3Dmark03) או עם דרייברים חדשים (אני אופטימי) 2) לקנות 9700Pro אם מחירו יירד מ2000 ש"ח ולקוות לטוב שהוא יעבוד עם הלוח שלי (648) שימו לב שהרבה משחקים כבדים הולכים לצאת בחודש וחצי הקרובים, ולכן השאלה מתייחסת לחודש וחצי הבאים (מחירים, זמינות) אני די בחור של ווינטל+nVIDIA כי מעולם לא אהבתי הרפתקאות בחומרה שאני קונה (ואני קונה יותר מידי מסתבר) א…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Vortex,

מה אתם אומרים ? כרטיס טוב? איזה דברים להתקין בשבילו ? =]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. http://service.futuremark.com/compare?2k1=5769719 המחשב שלי : P4 1.7GHz socket 478 ECS P4VXASD2 320 SDRAM @ PC100 (אני יודע שזה לא משהו אבל עדיין....) Gigabyte Radeon 9000 Pro מחשבים זהים לשלי מקבלים 6000 ואפילו 7000 הדרייברים: ג'יגהבייט 7.79 (גם עם קאטאליסט 3 תוצאה זהה)

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  17. לפני יומיים עשיתי התקנתי את הכרטיס מסך ועשיתי פורמט כשניסיתי להעלות בנצ'מרק כלשהו דוגמת 3D MARK הוא מתחיל ופתאום נתקע המחשב מישהו יכול לעזור לי????? בבקשה זה דחוף

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by sariti,

8) ברשותי גיפורס 4200 אם יציאת DVI רכשתי לו מזמן מסך LCD דנדש קיבלתי א ותו היום חיברתי אותו ל DV וביציאה האנלוגית חיברתי את הסמסונג הישן כרגע שני המסכים עובדים ביחד אם טכנולוגיית ה nView uzv וזה פצצה. אני יכול לפתוח אתר במסך אחד ומישחק במסך שני או שני אתרים שונים בשני מסכים או כל דבר אחר משהו שווה ביותר אפילו ה TASKBAR מתפרץ על שני המסכים כאילו היה זה מסך אחד יש לי שם 2 דסקטופים הסמן עובר ממסך אחד לשני אפשר לראות סרטים בכל מסך , בשניהם או חצי חצי זה כזה פצצה אני מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה רק שאלה לי אליכם האם אפשר לשחק מישחקים אם 2 מסכים או יותר בגיפורס 4200? כי ניסיתי וזה עובד רק על מסך אחד !!! האם רק הפריליה של מטרוקס תומך ב MONITOR SOUROUND? בבקשה תגובות שלכם אלי 8)

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  19. אז ככה: יש את הכרטיס של LEADTEK - Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP יש מגוון כרטיסים של החברה המכובדת PINNACLE יש לכם עוד הצעות? אולי משהו שמתחבר ל USB ... בקיצר, כמה שיותר השוואות והתנסויות תודה מראש. FLYVIDEO בבקשה על תציעו כי זה מה שיש לי עכשיו וזה ממש כרטיס!!! (לגימה של קפה ארומה של עלית)...לא ממש טוב ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by YO-YO,

חבר שלי נדפק וקנה מחשב עם כרטיס מסך על הלוח, ובלי סלוט AGP, עכשיו הוא קנה כרטיס מסך חדש וגילה את זה ( :'( ). השאלה היא: האם הוא יכול לחבר את כרטיס המסך בכל זאת? נ.ב. אני יודע שאין הרבה סיכוי שיש דבר כזה אבל לא מזיק לשאול נכון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. המפרט שלי הוא זה P3 1000Mhz Gforce 2 MX 400 32MB 256MB SDRam 133mhz WinXP Professional Edition הלוח אם שלי עובד אם Apollo Pro Plus Chipset, ונדמה לי שזה הלוח, אבל אני לא בטוח.. 6VA693AM. אני מקבל ב 3DMARK 1482, וזה עוד עם אוברקלוק קטן לכרטיס מסך. אפשר להבין גם איך משחקים עובדים אצלי עם תוצאה כזו.. :-\ אני חיפשתי במאגר של 3DMark, וראיתי שיש אנשים שמקבלים עם אותו מעבד, ואותו כרטיס מסך, ואפילו רק 128 ראם, מעל 2500, ויש גם כאלה שעוברים את זה. 3000+.. אני חיפשתי בכל מיני מקומות אחרי טוויקים שונים, אבל שום דבר לא עזר לי, אז אני פונה אליכם כתקוותי האחרונה. מה יכולה להיות הבעיה ? מה עוצר את המחשב ? איך אני מעלה את הביצועים ? תודה מראש. :-X

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  22. באתר הזה רשום את כל המאפיינים של השבב החדש של ATI מהירות הליבה בין 400 ל - 425 מה"צ מהירות הזכרונות 800 מה"צ השם של הכרטיס יהיה Radeon 9800 או Radeon 9900 מחיר כנראה ינוע בסביבות ה - 430 דולר וכנראה הR350 ינצח את ה - FX של nVIdia בשמונה מתוך עשרה מבחני ביצועים אבל לא הבנתי עם הוא ישתמש ב-DDR II

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by urich,

האם יש כבל זול מsvideo (המחשב הנייד) לav או composite וכשאני אומר זול אני מתכוון למשהו בפחות מ100 שקל

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  24. הוא 79 שקל....שני הכרטיסים הם של ג'יגהבייט....שווה כבר לקחת את הפרו ?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by maayan,

אני קורא בהודעות פה AA AF X4 X6 ועוד כל מיני ורציתי לדעת מה הם

• 4 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים