עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה שמתי לב שמוכרים את הכרטיס הנ"ל ב-2595. האם לדעתכם המחיר כדאי? בדרך כלל אני רואה שהכרטיסים הנ"ל מתחילים מ-3000 שקל, השאלה אם שווה להוסיף איזה 600 שקל על פני ה-970. תודה.

• 32 תגובות
    • 6.1k צפיות
  2. Started by itayizra,

יש הבדל בין הכרטיסי ואיזה כרטיס יותר טוב.. וההבדל משמעותי? PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 512MB PCIe ATI HD 4350 512MB

3. Started by ballcall2,

אני בהתלבטות עם לבסס מערכת מחשב חדשה על הכרטיס hd6950 כי יש אותו כרגע במחיר של איזה 1400 ש"ח. נראה לכם הוא מספיק חזק בשביל רזולוציית fhd או כדאי ללכת עבר על איזה 6850 crossfire שאמורים לתת ביצועים יותר טובים, אבל יכול להיות Micro-stuttering?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by yakiri,

איך הכרטיס הזה למשחקים? איך הוא ביחס למחיר? למי הוא משתווה אצל ג'יפורס? המערכת תחזיק אותו? מעבד P4 3.0 לוח M תומך pcieX16 ספק ג'נרי 500W 2G RAM 667MHZ... תודה וסליחה על החפירה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by GBU-24,

האם כרטיס המסך הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 יוכל לרוץ בצורה טובה על 1680X1050?

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by guylederer0,

שלום ברצוני לקנות מסך 37 +- אינץ FHD ורציתי לדעת האם הכרטיס שלי HD4870 1GB יוכל להריץ עליו משחקים בהגדרות גבוהות ... כמו COD , CRYSIS ועוד כמה משחקים שיוצאים בהמשך בקשר לסרטים אני יודע שאין בעיה ;] בתודה גיא

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by n_aviv1,

ראיתי באינטרנט משהו שנקרא phisycs card שהוא כרטיס שניתן לחבר למחשב רגיל (נייח) בפנים (אם אני לא טועה החיבור נקרא PCI) ואין לו חיבורים כמו לכרטיס מסך/ קול. מישהו יכול להסביר לי מה התפקיד של הכרטיס הזה? מקווה שזה הפורום הנכון [br]פורסם בתאריך: 24.05.2009 בשעה 18:06:52 אופס... הפורום הלא נכון... סליחה...

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by ZyBeX,

קניתי את הכרטיס מסך הבא: Sapphire - Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב יחד עם הכרטיס מסך החדש המחשב אינו עולה בכלל, ניסיתי להחזיר חזרה לכרטיס מסך הישן והמחשב כן עולה. יש לי מחשב יחסית ישן, לוח אם: P4VXASD מעבד פנטיום 4 בקיצור הלוח אם תומך בAGP אבל משום מה הכרטיס מסך הזה לא פועל, ניסיתי את הכרטיס מסך הזה (החדש) על מחשב אחר גם לא הכי חדש עם מתאם AGP ושם הוא כן עבד. גלשתי קצת בגוגל והבנתי שיש סוגים של AGP.. החלפת הלוח האם לסוג שמתאים ללא ספק תעזור אך אני רוצה לפעול בדרך אחרת.. תודה ענקית לעוזרים. --------------------------------------------- עריכה --------------------------------------------- באתר החברה של הכרטיס מסך מצאתי במה תומך הלוח אם שלי והמתאם…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  9. שלום לכולם, משחקים מתחילים לקרטע אצל אבא של חברה שלי(כרגע דום החדש ודאוס אקס החדש) הוא לא מבין במחשבים ורק אוהב לשחק :-) ולקנות מחשב חדש עכשיו זה סיפור בשבילו אז יש לי כמה שאלות: 1. רציתי לדעת האם המפרט המצורף מתאים לכרטיס מסך GTX 1070? (בדגש על המעבד הישן יחסית, לוח אם , מארז וזיכרונות) 2. האם הכרטיס ישדרג לו את המחשב משמעותית למרות שהמעבד שלי והלוח אם ישנים יחסית? 3. ראיתי שיש המון דגמים של GTX 1070 איזה מהם הכי מומלץ ולמה? 4. הוא מתכנן גם להתאים את המחשב למציאות מדומה ראיתי שאם הוא יקנה את הכרטיס מסך זה יענה לו על הדרישות - האם הייתם ממליצים לקנות גם סטיק של כרטיס זיכרון נוסף שיהיה לו 16gb? מה היתרון בכך? תודה רבה מראש לכל העונים! …

10. שלום, ברשותי מחשב סלרון מעבד 3000 עם כרטיס מסך NVIDIA 5200 ואני רק צופה בסרטים במחשב, עד לא מזמן ועדין בערך כל סוגי הסרטים עובדים היטב, אך לאחרונה סרטים חזקים וגדולים באיכויות 720 ו 1080 אשר חלקם עובדים החלו לרוץ לאט ויש קפיצות, האם אוברקלוק ישפר לי את הצפייה? איזה אוברקלוק צריך? 3D או 2D ? כי ראיתי שיש שתי סוגים שאפשר לבצע אוברקלוק. תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  11. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: http://www.skypc.co.il/pl_product~28622~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~28628~8~0.htm וגם איזה עוד כרטיסים ממולצים יש של Nvidia יש עד 550 ש"ח

12. לפני כמה זמן הכרטיס מסך שלי נהרס והבאתי את הכרטיס לחנות שממנה קניתי את המחשב (יש לי אחריות על הכרטיס) והוא הביא לי כרטיס אחר, עכשיו אני לא יודע אם מה שהוא הביא לי באותו רמה, יותר טוב או פחות טוב ואני לא כל כך סומך על המוכר אז תוכלו להגיד לי באיזה רמה הכרטיס הזה הוא ביחס לקודם שלי? הכרטיס הקודם: HD 4870 512mb הכרטיס החדש:HD 5770 1gb תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 4870HD או 9800GT

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by serialmaster,

שלום, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך יותר טוב Geforce 8800 Ultra 768MB או ATI HD 4850 512MB תודה ויום טוב.

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by NaFsteR,

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע אם להשתמש בישן או בחדש הישן הוא geforce 6 series turbocache והחדש הוא http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  16. המחשב: E8400 DS3L G.SKILL 4GB 80Mhz CL4 PI BLACK Extreme Power 500W CoolerMaster המסך: Samsung T220P רזוולוציה: 1920*1200 עד 1280*1024 FULL HD שניהם עולים כמעט אותו הדבר, איזה עדיף לי למשחקים? HD4870 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1481 או 260GTX http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 תודה ויום טוב

• 43 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. זה מה שיש לי עכשיו INTEL P-35/RAID/OPTI.1333MHZ INTEL QUAD CORE Q-6600/8M CHCHE FX 8600GT/1024MB/HDTV/DVI KINGSTON 1024MB PC8500 1066MHZ [וX2] ספק כוח: http://i34.tinypic.com/2ilyj2s.jpg מסך: FLATRON W1952TQ 2MS עכשיו המחשב לא מריץ הכל על המקסימום [קריסיס, DMC4 וכאלה] ובדקתי בCANYOURUNIT [אני יודע שהאתר לא מדויק] ולפי זה, הכרטיס מסך חלש יחסית למחשב אז השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך מאוזן למחשב שלי, והבנתי שאני גם יהיה צריך לשדרג את הספק כוח- אז לאיזה ספק אני צריך לשדרג?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by GuyG,

מעבד E8400 לוח אם עוד לא יודע (פרסמתי שאלה בפורום לוחות אם..), בכל מקרה לוח אם סביבות 500-600 שקל. איזה כ. מסך אתם ממליצים? חשבתי על ה Gigabyte nVidia Geforce 9600GT אבל אז מישהו אמר לי שעדיף לי Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 512MB PCIe שעולה פחות והוא אמר שזה יותר טוב.. איזה מהם עדיף? Gigabyte לא יותר טובה מ Palit? ה Palit הוא DDR3? ועוד דבר אחרון, באיזה מקום אחד יש גם 9600 Silent, מה זה אומר, שהקירור יותר טוב? (זה תוספת 50 שקל - משתלם, זה רק ב KSP, באייבורי לא ראיתי את זה, יש את זה גם שם, כי אני הולך לקנות באייבורי למרות מה שאומרים עליה?) תודה

19. Started by S2DON,

שלום אז כמו שחלקחם אולי זוכרים או לא זוכרים לפני כחודש קיבלתי פה המלצה לכרטיס מסך (רציתי להחליף כדי שיריץ את GTA4 כמו אתיופי) אז עוד לא היה ידוע מה הדרישות, היום כבר מפורסם , אז מה דעתכם ? HD4850 512 מגה יפתור לי את הבעיה? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=CGAX-4852DDO&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE נ.ב עכשיו אני מריץ אותו על מעבד 2.6 CORE 2 DUE עם כרטיס מסך 1950PRO 512 מגה על הגרפיקה הכי גבוה וניתקה בקטנה חח אז אתם סתם מזלזלים בחמוד הזה. על מדיום גרפיקה עובד חלק (לא בדקתי עדיין בקטעי גשם ועשן שמעמצים את הכרטיסועל LOW בכלל מגניב ביותר. מחכה לאישורכם כדי לקנות את הכרטיס , אז מה אתה אומר דוקטור?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  20. אני קונה מחשב נייד בניידים יש בין הייתר 9600M GT 512 RAM DDR2 9600M GT 512 RAM DDR3 לא כתוב בשום מקום איך אני אדע איזה DDR זה (יש הבדל בניהם!)

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by DonHuck,

GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe אולי עדיף לקחת משהו זול יותר ללא ירידה רצינית בביצועים!????

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by DonHuck,

GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe אולי עדיף לקחת משהו זול יותר ללא ירידה רצינית בביצועים!?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  23. שלום רב לפני מספר שנים התעקשתי ללכת על כרטיס מסך עם שני חיבורי DVI ובזמנו זה הדגם היחיד שמצאתי, השקעתי הרבה במארז כדי שיהיה שקט אבל את שני המאווררים של הכרטיס מסך שומעים עד חיפה (אני בירושלים). המחשב לא היה בשימוש תקופה וכעת הוא חוזר לעבוד, אבל אני רוצה שקט. הדגם המדויק הוא geforce 9800gt 512MB DDR3 Dual DVI HDMI dual heatpipe fan - xxt oc edition הוא נראה בדיוק ככה: יש מצב להשתמש בו פשוט בלי כל החלק של המאווררים? השימוש שלי הוא בדרך כלל בסיסי, לעיתים רחוקות איזה רינדור כבד בפרמייר או שעתיים של NFS, לא יותר מזה. נ.ב. אני מקוה שזה קשור לפורום הזה, אם קשור יותר לאוברקלוק אני מתנצל מראש.

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  24. איפה אפשר לקנות את Radeon HD 4670 עד 400 ש"ח? ויש לי שאלה אם Radeon HD 4670 יותר טוב מ Geforce 9600GT 512MB ????

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  25. איפה אני אוכל לקנות מתאם כזה? שמתי לב שרואים בTV הרבה יותר יפה שזה מחובר דרך הDVI עצמו ולא דרך הTV OUT, זה היה ידוע אבל שחיברתי אחד אחרי השני בפלאסמה למטה הבנתי עד כמה ההבדלים עצומים, איפה אפשר לרכוש מתאם שכזה בכדי לעשות אותו דבר בTV בחדר שיש לך רק יציאות RCA ולא DVI? עריכה: אם למישהו יש עוד הצעות בעניין של לחבר את הטלויזיה למחשב דרך DVI [ אין לי כניסת DVI בTV ], הן יתקבלו בברכה.

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים