כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היום קיבלתי את המסך החדש שלי (samsung 753dfx) ואחרי כמה שעות הופיעו לי קוים גליים בצידי במסך כאילו קירבתי מגנט. הרמקולים (הלא מסוככים) נמצאים בגובה של כ~מטר מהמסך, היה פקס ליד המסך שהעפתי בשביל לראות את ההשפעה והמגבר של המערכת נמצא כחצי מטר לימין, ששם גם מופיעים הקוים באופן יותר ברור. יש מצב שזה המגבר? בבקשה עזרה נ.ב. אותה בעיה הייתה לי עם המסך הקודם ככה שאני מאמין שמשהו גורם לזה בסביבה והבעיה לא במסך
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה כאשר אני מחבר את המחשב שלי לטלויזיה עם חיבור S-VIEDO אז אני מקבל תמונה אך כאילו יש גלים והתמונה דפוקה ?<< מה לעשות במקרה כזה ???
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי מסך Mag 786FD ששירת אותי נאמנה מזה 8 שנים. אתמול התחילו להופיע כתמים אפורים במרכז תצוגת המסך. אני לא יודע ממה הם נגרמו... בעיקרון ממש עכשיו אני מתכוון להחליף אותו למסך 2007WFP אבל התכוונתי להשתמש בו למחשב גיבוי - ועכשיו נראה לי שאני פשוט אזרוק אותו אלא אם כן מישהו פה יודע ממה זה נגרם ואיך מסדרים את זה (אם ניתן בכלל).
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום , מהם ההבדלים בין שתי הסדרות המדוברות!? האם מישהו יכול לחוות דיעה על ה SDM-HS95PB ? המסך דרוש לצרכי גרפיקה (פוטושופ בעיקר), כך שאני מניח שהניגודיות והבהירות הם הפרמטרים החשובים יותר ועל הנייר המסך עומד בדרישות ובגדול. השאלה לא הייתה עולה כן מלכתחילה אבל לצערי לא מצאתי שום מקום (כולל ישפאר) שאפשר לראות בעיניים את המסך שלא נדבר על לראות אותו דולק. אם מישהו יודע על מקום כזה שיזרוק מילה... תודה מראש, אילן
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מחפשת כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל לעבודה עם תוכנות תלת מימד. מה עדיף? Leadtek Quadro FX560 PCX Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI AGPX8 Retail SAX195P512 Sparkle Nvidia Geforce 8600GTS 512MB DDR3 Retail או שעדיף להשקיע ב Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail - 3YW ובכלל , אני אשמח לדעת מה ההבדלים העיקריים ביניהם. ואם עדיף AGP או PCI-E תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אין לי החלקת שינון וכל האובייקטים מופיעים כשמסביבם יש לי זיג זג ומדרגות ואני לי מושג מה לעשות למרות שניסיתי להעלות את החלקת השינון בהגדרות של נבידיה עד ל8xS זה לא עזר ויש עדיין זיגזגים גם בהפעלה של המחשב בביוס סביב הסמל של"energy" ולא רק במערכת הפעלה וזה מרתיח אותי
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום כולם, הגיע הזמן שלי להתחדש במסך חדש, אני פוזל לכיוון LCD אך לא בטוח, מה אתם אומרים על המסך הבא? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1771 ובאופן כללי איזה מסכי LCD מומלצים בתקציב של עד3K והאם בכלל עדיף לקנות איזה CRT מאוד איכותי בתקציב הנ'ל מאשר LCD בינוני+ ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, היום הלכתי בכל פתח-תקווה ובכל חנות מחשבים אמרו לי שאין להם מתאם מ-DVI ל-D-SUB. קיבלתי אחד עם הכרטיס מסך אבל אני צריך עוד אחד כי אני רוצה לחבר שני מסכי CRT למחשב שלי. יש לכם מושג איפה אפשר למצוא את המתאם הזה בפ"ת או בראשון? תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מי היבואן הרשמי בארץ ? כמה זמן אחריות יש על המוצרים בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום המלצה לכרטים מסך 8gb עד 1800 שח, אני רוצה לקנות משקפיי VR אוקולוס 2 ואני צריך כרטיס מתאים ספק כוח שלי הוא 550w אבל המחשב שלי כולל 3 דיסק קשיח ו 3 מאווררים ,השאלה אם הספק יספיק ? תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
1) כשמגיעים לדף של ההורדות באתר של ati (של הדרייברים) יש שם חוץ מהdriver וה control panel יש גם archived drivers מה זה אומר? 2)למה לא מוציאים יותר דרייברים לwin98 או שאני אמור להוריד את הדרייבר של הwinme ? תודה, עמית
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי NVIDIA GeForce 7600 GS עם 512 MB ויסטה נותן לו ציון של 4.1 בגרפיקה וגם בגרפיקת משחק 1. האם ניתן לשפר את הציון וכיצד? מדוע הוא נמוך לכרטיס יחסית טוב עם 512 MB ? 2. האם ניתן לעשות OC והעם ניתן לעלות ע"י כך את הציון של ויסטה?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
איזה jinx! חיכיתי כל כך הרבה זמן למשחק ובסוף הוא לא יעלה על הכרטיס מסך שלי
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כבל RCA לא יקר,אבל שיפיק איכות טובה בחיבור כרטיס המסך לטלוויזיה. 1 מטר מספיק... תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה ואני צליח לראות את התמונה או במסך הטלוויזיה או במסך המחשב אך לא בשניהם.. האם מישהו יכול לאמר לי כיצד להפעיל את התצוגה בשניהם?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הנ"ל מחבר, כאשר הוא לא תקין. הבחנתי בקבל מפוצץ על הלוח, החלפתי אותו והכל היה טוב עד שנגעתי בכרטיס והרגשתי שהוא רותח, כולל הקבל שהחלפתי, הליבה והזכרונות.. ניסיתי לשים לו קירור מסיבי, אך זה לא עזר. כפי הנראה יש לכרטיס בעיית מתחים, שהיא גם גרמה לקבל שהחלפתי להתפוצץ. יש להדגיש שהכרטיס פועל מעולה בכל זאת, אבל אני פוחד לפגוע בו עם כזו רמה של חום. מה שאני רוצה לעשות זה VMOD לכרטיס כדי להנמיך את המתחים בכרטיס. תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הדרייבר החדש שיצא היום, 364.47 יקריס לכם את המערכת במידה ותנסו להתקין אותו עם יותר ממסך אחד בזמן ההתקנה. לאחר שהמערכת תקרוס - היא לא תצליח לעלות בחזרה! אפשר או לחכות עם עדכון הדרייבר או לנתק את כל המסכים לפני התקנת הדרייבר ולאחר מכן לחבר אותם בחזרה. אני מניח שראשים נערפים במחלקת ה QA שם כרגע.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריכת הזיכרון קופצת,יש תקיעות,לאחר alt-tab חוזר לעבוד רגיל, ** עדכון נעשה ניסיון לפריצת חשבון המשתמש ב Uplay, כנראה כרגע שזה Malaware. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בכרטיס טלויזיה שיתאים לVISTA ולעבוד עם Windows Media Center.. תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי חשבתי עם הזיכויי שלי לקחת את הGTX 460 768 של חברת אסוס ועם שאר הזיכויי לקנות את המעבד הנ"ל , רציתי לדעת עם המעבד הזה לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס 460? זה חשוב לי כי אני לא רוצה סתם לבזבז כסף . בתודה רוני
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 500-1000 ש"ח לצורך משחקי מחשב כמו farcry3 או gta5. המחשב נקנה מראש ללא כרטיס מסך בכוונה לקנות בשלב מאוחר יותר. זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: inte i5 3450 3.1ghz 6 mb לוח אם: gigabyte GA-H77-DS3H זכרון: G.skill 8GB 1333Mhz ספק כח: Chieftec A-80 600W מה המלצתכם?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן, גיליתי שהכרטיס מסך שלי לא יכול להריץ אפילו FIFA 15. שזה מוזר כי אני זוכר שבעבר דווקא הצלחתי לשחק בו באותו מחשב (עם אותם רכיבי חומרה). בכל מקרה, ניסיתי להוריד את ה-amd catalyst control center ללא הצלחה. אני לא מצליח לראות שום תוכנה על המחשב או בשורת המשימות שקשורה לכרטיס מסך (בשונה לדוגמא מהכרטיסים של Nvidia שמציגים את האופציה בתפריט קליק ימני של העכבר). הנתונים שלי: כרטיס מסך נוכחי - Sapphire Radeon HD 4850 מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם Asus P5QC Dual DDR2 SDRAM קודם כל, אשמח לדעת האם הגיוני שהכרטיס לא מצליח להריץ את המשחק והאם יש פתרון להתקנה של התוכנה של AMD. שנית, אשמח לקבל המלצה לכרטי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מתכנן קניית מסך LCD בקרוב.(זה יהיה DELL 2007WFP או VP930) האם הכרטיס יתמוך ברזולוציה הטבעית של המסך .האם המשחקים כמו QUEKE 4 או FIFA 2008 יעבדו חלק? תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הזה ? (לא מצאתי סקירות שלו ברשת, רק אתרים שמוכרים אותו) איזה פנל יש לו ? הנתונים היבשים נראים דיי טוב, זוית צפיה 140 160, בהירות 250, ניגודיות 450, זמן תגובה 16, חיבור vga וחיבור dvi, עומק צבע 24 ביט. מחיר 2458 שקל.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-