עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Nightbeat,

לפי מה שקראתי באינטרנט, ההבדל בינהם באוברקלוק מקסימלי הוא בערך 5%. ו- שה7950 הוא אוברקלוקר יותר טוב מ7970. 7950 יעלה 1200 (בקבוצתית, אם היא תצא לפועל) - הבעיה שאני לא יודע באיזה קירור מדובר 7970 עולה 1800 (במכירה קבוצתית) האם ההבדלים שציינתי נכונים? אם כן, לא מוגזם קצת 500 שקלים הפרש בינהם? :s05: תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  2. איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב של 1000 שקל למשחקים בעיקר? צריך תשובה מהירה - תודה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  3. Started by Atreidies,

שלום אני חדש ואני צריך את הדעות שלכם בקשר לקניית כרטיס מסך. עכשיו על הכוונת שלי זה ה-8800GTS, והוא מיועד בשביל להריץ משחקים כבדים שהולכים לצאת בקרוב כמו Gears of War, UT3 וכל אלה. השאלה האמיתית היא האם כדאי לי לקנות עכשיו את הכרטיס (GoW יוצא בחודש הבא ואני ממש רוצה לשחק בו) או לחכות לקנות כרטיס אחר? מישהו גם יכול להגיד לי אם יש לכרטיס הזה איזהשהי תחרות (כמובן באותו מחיר בערך)? נ.ב.- בקשה לי אליכם נסו לדבר בשפה יותר פשוטה כי אני לא ממש מבין בזה. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by idanmal,

אני פשוט רוצה להבין משהו היות ולחבר יש את ה560 TI.. על מה ולמה ה560 TI עדיין נשאר במחיר כזה של בסביבות 1100-1200 שקל, כשיש את ה7870 XT שעולה עליו ונותן ביצועים שמשתווים אפילו ל660 TI? ה7870 XT עולה משהוא כמו 1130 שקל..תמחור הכרטיסים של NVIDIA שערוריתי משהו הייתי אומר הנה השוואה בין שני הכרטיסים: http://www.anandtech.com/bench/Product/547?vs=548 לא הצלחתי להבין אם ה7870 בהשוואה הוא גרסת ה-XT המומהרת

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, מחפש תוכנה ל-OC, חוץ מ-ATI tool שראיתי שהוא לא מזהה את הכרטיס שלי. העידכון האחרון שלו היה ב-2006.

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  6. חברים מישהוא יכול לעזור לי עם השוואה בין הכרטיסים הנ"ל? תודה מראש לעוזרים..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת מה אתם חושבים על כרטיס המסך הבא: Gigabyte 6600 256MB, DVI, TV, PCI-E יש כרטיסים יותר טובים בטווח המחירים שלו (600-700 שקל)? הוא יסחוב לי משחקים בצורה טובה? כמה זמן הוא יחזיק לי? תגיבו בכיף... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by phoenixtb,

שלום לכולם, החלטתי סופית ואני כבר בשלבי רכישה על קניית מסך dell2407. לאחר שיצא לי לצפות בו לא הייתי יותר מידי יכול לסרב . עקב חוסר תקציב אחרי קניית המסך ולפי חיפוש וקריאה בפורום הבנתי שכרטיס המסך הטוב ביותר הינו 8800GTS. הייתי מעוניין לדעת האם כרטיס המסך 8600GTS 256 גם מספיק טוב בישביל להחזיק את המסך הנ"ל ולהריץ עליו משחקים וסרטים?? המון תודה

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  9. מעבד:q6600 לוח אם:p35dscr כרטיס מסך:8800gtx של איזו חברה מומלץ לחלופין LEADTEK QUADRO PX 1500 256MB שהוא פחות יקר לזכור מסך דל2407

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  10. שמעתי שהם מגיעים לכמויות אדירות של צינורות מעבדים...

11. אהלן אנשים מי שעוקב אחרי החפירות שלי הצלחתי בסופו של דבר להתקין את הספק בלי שום בעיות ושגיאות והכל עובד יפה עברתי שלב לכרטיס מסך הכנסתי אותו והכל יושב טוב הכנסתי את הכניסה של ה-6 פינים אני בא להפעיל את המחשב וזה עושה לי שגיאה על ההתחלה http://www.fastup.co.il/images/96128910.jpg אני מנסה ללחוץ על כל מיני מקשים וכלום לא נותן לי להכנס לווינדוס חשבתי שזה אולי בגלל שלא התקנתי את הדרייברים אבל זה לא נותן לי בכלל להיכנס לווינדוס אז נראה לי שזה לא זה.. זה מוזר אין לכרטיס שום כבלים זה 9800gt של ASUS.. כולה כניסה ל-6 פינים והיא מחוברת שמתי לב שהיא מחוברת טוב לכיוון הנכון והכל.. תודה

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי שאלה דחופה. יש לי טלוויזיה די ישנה עם כניסה S-VIDEO וגם כניסות RCA (שלושה פינים נפרדים - אודיו R\L ווידאו). האם ניתן לחבר אליה PC עם כרטיס מסך GTX570? לפי החוברת של גיגבייט לכרטיס יש יציאות MINI-HDMI ו-DVI. (http://download.gigabyte.ru/manual/vga_manual_n570oc-13i_e.pdf) החוברת גם אומרת משהוא לא ברור על חיבור לטלוויזיה וANALOG\DIGITAL - לא ממש הבנתי. השאלה היא האם אפשר בעזרת החיבורים\כבלים המתאימים לחבר את השניים, או שחייבים ממיר כלשהוא. לא אכפת לי לשמוע את האודיו דרך הרמקולים של המחשב, העיקר שהוידיאו יעבור. תודה!

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by lavi_aviv,

שלום לכולם. אני מזה מספר ימים מבחין כי המשחקים שלי נתקעים לשניות ארוכות ואז ממשיכים. דבר נוסף, יש לי לעיתים רחוקות אומנם, נקודות אדומות, כחולות ושחורות על גבי המסך ורק כשאני לוחץ "רענן" אז זה נעלם. ומספר פעמים הופיעה לי הודעה על nv4. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שברשותי. אגב יש לי GeForce 5500FX של Nvidia עם זיכרון 256RAM פנימי. אם זה יעזור. מה הבעיה? בכרטיס מסך בתוך הלוח אם? יכול להיות שמשהו "זז" שם? או שהכרטיס עצמו דפוק?

14. Started by noam25,

קניתי כרטיס מסך פשוט zotac geforce GT240 וקיבלתי איתו דרייבר תואם לויינדוס 7. כשהתקנתי אותו בפעם הראשונה הכל עבד מצויין, אבל עכשיו אני אחרי פירמוט של המערכת, עשיתי הכל לפי הסדר . פירמטתי, התקנתי דרייבר ללוח אם, התקנתי דרייבר לכרטיס מסך . התוצאה - המחשב פתאום קורס (כל כמה זמן)... הקריסה - המסך נתקע, לאחר כמה שניות גם העכבר נתקע וזהו רק לכבות ולהדליק .. אני די בטוח שזה בעיה עם הכרטיס מסך!!! מה עושים??

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  15. היי חברים... החלטתי להכין מדריך שיעזור למחזיקים בכרטיסי AMD , כיוון שאני שומע על יותר ויותר אנשים שהכרטיס מתחמם להם והם חווים נפילות ביצועים/FPS בעת מאמץ/משחקים. מניסיון ארוך עם כרטיסי AMD ו-ATI בעבר, גיליתי שהדרייבר פשוט מתעצל לתת לכרטיס את הקירור הדרוש לו, החיישן מעדכן את טמפ' הכרטיס בצורה לא טובה ובמרווחים גדולים מדי, מה שגורם לטמפ' לזנק לפני שהכרטיס מקבל את הקירור הדרוש שאמור לעלות בהדרגתיות. חוץ מזה כאשר מהירות המאוורר לא מוגדרת כמו שצריך, נשמע את מאוורר הכרטיס עובד כמו משוגע ובהבדלים/קפיצות לא הגיוניות פעם חלש ופעם בשיא המהירות וככה משחק לפרקים. אוקי במדריך זה אפרט על שתי תוכנות המותאמות לכרטיסי AMD: התוכנה הראשונה MSI AFTERBURNER שניתן להוריד מכאן: …

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by LIRON5721,

ערב טוב, אני צריך לממש אחריות על כרטיס מסך, בנתיים הבאתי כרטיס מסך אחר עד שיתקנו את הכרטיס התקול ואני צריך עזרה בהרכבה. אז מה יש לנו? לוח אם : GIGABYTE P67A UD3 B3 כרטיס מסך: רשום עליו GV-R925128 של גיגהבייט (תמונה) 1.האם הכרטיס יתאים? 2.לפי מה שאני רואה הוא לא צריך מתח מהספק אלא רק מהלוח 3.אשמח לטיפים מה כן ומה לא לעשות 4תודה

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by Omri Azran,

היי חבר'ה, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי והזיכרון, אשמח להמלצות מתאימות למפרט הקיים. סימנתי את מה צריך לשדרג. מבחינת תקציב לכרטיס מסך עד 1400 אם אפשר פחות מעולה! *אני מציין - אני צריך את זה לעבודה עם פוטושופ ווידאו בקטנה. תודה רבה! המפרט הקיים: Operating System: Windows 10 - x64bit CPU: Intel Core i5-4690 @ 3.5Ghz Motherboard: Gigabyte Z97-HD3 Ram: DDR/SDRAM 2x4 - ישודרג ל- 2x8 ריפג'וס Storage: Western Digital 2TB Video Card: NVIDIA Geforce GTX 760 - 4096 MBytes of GDDR5 - צריך שדרוג!

• 29 תגובות
    • 10.1k צפיות
  18. Started by graylight,

שלום לכולם. שדרגתי לא מזמן את המחשב ל לוח אם:880GM-D2H 2gb זכרון ספק כוח:400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET סיסוניק לא קניתי כרטיס מסך משיקולי תקציב ועכשיו אני חושב לקנות.אני לא גיימר כבד אבל חשבתי אם כבר אני אשקיע אז אני אקנה משהו שיספיק לי לשנה שנתיים.חשבתי על הHD 5770 מקיי אס פי ב660 שקלים(מבדיקה קצרה שביצעתי באינטרנט הוא נראה האופצייה הכי משתלמת לטווח מחירים הזה).השאלה שלי עם הספק שקניתי(שהוא ספק איכותי) מספיק כדי להחזיק את הכרטיס הזה כי הוא נמוך במתן הספק וגם עם הלוח יתאים בגלל שיש לו רק סלוט אחד של פיסיאיי-אי. אני אשמח גם לקבל הצעה לכרטיס אחר שישתלם לי יותר מבחינת יחס עלות\איכות.הכרטיס בעיקר למשחקים כמו mass effect וcall of duty יספיק לי גם להפעיל אות…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך x1950 pro 256 mb אבל אני לא ממש אוהב להסתמך על מה שרשום באתרים אז עם יש לכם את הכרטיס מסך הזה אך ורק עם יש לכם כי אני לא רוצה לשמוע דברים שרשומים באתרים או שתתנו לי לינקים לביקורת בבקשה תגידו לי: איך הביצועים? התאכזבתם? יש בעיות בכרטיס? מה הטמפרטורות שלו? הוא רועש? הקיצר תתנו כמה שיותר מידע ואני מדגיש רק עם יש לכם את הכרטיס מסך הזה ד"א עם יש לכם המלצה אחרת אחרי שקניתם אז תגידו תרשמו

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  20. שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בעל תושבת PCI EXPRESS (לאח שלי), הכרטיס צריך להיות בעל יציאה של TV OUT!!! מטרת הכרטיס: משחקי מחשב. המחשב עצמו: מעבד 2.6 Dual Core לוח של אינטל (לא יודע איזה, אבל הוא בעל תושבת PCI EXPRESS) זיכרון 512MB תנו את ההמלצה הכי טובה עד 350 ש"ח. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 947 צפיות
  21. Started by Shlompy,

שלום לכם! יש לי נייד, עם כרטיס מסך GEFORCE GO 6150. אני לא מצליח לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל S-VIDEO. הורדתי דרייברים מעודכנים והכל, עדיין לא עובד, המחשב לא מזהה חיבור למקור חיצוני. ניסיתי תמיכה של HP עם טכנאי, אבל יש לי תחושבה שדיברתי עם מחשב ולא בן אדם, זה כזה מעפן, אני אצרף את השיחה יש שם פירוט כבר של מה שניסיתי. זה דווקא די מצחיק לקרוא את זה. תחשבו שלקח כל פעם איזה דקה-5 דקות עד שענו לי. מישהו יכול לעזור??? Shlomi Amit: GEFORCE GO 6150 Presley: Thank you for providing me the required Information. Shlomi Amit: you welcome Presley: Could I have 2-3 minutes of your time while I search the information for you? Shlomi Amit: yes, sure. Presley: Thank you…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. לוח אם : G31 זיכרון : DDR 2 2 GB RAM ספק כוח : SS 500 WATT מסך: סמסונג 22 אינטש מעבד : INTEL CORE 2 DUO E7500 התקציב שלי 700 אפשר לחרוג קצת אפשר גם להוריד לא משנה לי הציעו לי GTX460 אבל אמרו שיהיה צוואר בקבוק וזה כבר לא משתלם

• 41 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by Zakash,

http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=593&Itemid=27&limit=1&limitstart=6 לפי זה הGTX לוקח... זה אמין?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by Shasoosh,

נתקלתי בכתבה הבאה http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-760-review-gk104,3542.html למרות שבנתיים בארץ רק הכרטיס של GigaByte זמין לרכישה, מה לפי דעתכם הכרטיס המומלץ מבין ה 4 במידה והמחיר של כולם יהיה זהה? הכתבה הנ"ל אמנם מפרטת על כל כרטיס וכרטיס אבל את ההשוואות שלה היא עושה מול כרטיסים אחרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Dutchy,

שלום הציאו לי כרטיס Powercolor radeon 9800 pro 256bit במחיר של 1200 שקלים עכשיו חשבתי בהתחלה ללכת על הMSI RADEON 9800 PRO שהוא עולה 1380 שקלים, אבל עם שנה אחריות, לעומת זאת הציעו לי את אותו כרטיס עם 3 שנים אחריות במחיר של 1500 שקלים כרגע אין לי את הכסף להשלים ביניהם, אבל בכללי, האם שווה באמת להוסיף 300 שקל בשביל כרטיס מסך עם R360 וקירור טיפה יותר טוב?(בסיקור שכולם התלהבו מהכרטיס הראו שלקירור יש גם פדי יקור לזכרונות, זה לא נכון, לפחות לא בארצנו, נציד פנדה אמר לי שבגירסא שמיובאת לארץ אין את הפדים הללו) אני לא כזה גיימר, פשוט אני מעוניין שהכרטיס יהיה BANG FOR THE BUCK, אני מתכוון הכי שווה למחירו, כי הMSI עולה בארה"ב גרושים ואני מרגיש מנוצל. אני חוזר על שאלתי, האם 300 שקל עדי…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.