עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני חייב למצוא את המסך הזה למה אני לא מוצא אותו?? אני רוצה להזמין אותו אבל איפה?! לא רוצה את הסדרה החדשה היא לא שווה כלום הFT יותר טובים בהרבה מי יכול לעזור לי למצוא חנות בירושלים או אתר אינטרנט ישראלי עם המסך הזה?

2. Started by ha_miki,

לפני חצי שנה בערך קניתי את POWER MAGIC 8500LE 64 MB מלמיר ודווקא במחיר טוב 500 שקל רק דבר אחד היה דפוק כל משחק באנריל טורנאמנט היה משום מה קופץ לי בפריימים עד שעליתי על הבעיה הקירור שהיה על הכרטיס היה מאוור קטן עם חתיכת אלומיניום קטנה ניסיתי לעשות לו OC אבל כל מגה הרץ שהוספתי היה דופק את הביצועים ומורח לי את הצבע מה שכמובן היה מחייב ריבוט התעצבנתי ו התחלתי פרוייקט קטן !!! מה עוד שהמהירויות של הליבה לא תואמות לכרטיסי LE 240 לזיכרון ו 249 לליבה !!!! בכל אופן לקחתי מאוור של אמד הסטנדרטי וחיברתי אותו לבוארד על הליבה ניסרתי את הסינק של הסלרון 300 שהיה לי ושמתי כל חלק על הזיכרונות וגם בצד האחורי של הלוח אם שמתי את החלקים של הסינק על הזיכרונות אבל מעל הסינק שמתי א…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dark,

השאלה הכותרת

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by CrazyHacker,

טוב... הגיע זמני להיפרד מה-GeForce 2 MX 400 שלי ולעבור למשהו יותר מתקדם טכנולוגית... אז בחרתי את הכרטיס Sapphire Radeon 9500 PRO 128MB. קישור לחנות רציתי לשמוע את דעתכם על הכרטיס ועל החברה שלו (Sapphire)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אז ככה אני רוצה שיהיה שטוח שגודל הגרעין ינוע בין 0.24 ל 0.20 אני רוצה שיהיה 17 INCH ואני רוצה שיעשה לפחות 85HZ ברזלוציה של 1152*864*32 BIT. התקציב הוא בין 1200-1300 שקלים חדשים אז ככה הנה המועמדים: IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 1403 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40&products_id=2392 VIEWSONIC 17 E70F+ שחור וכסף עכבר ומקלדת תואמים מתנה !!! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 FLATRON 17 776 FT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44&products_id=231 17 CTX PR711F WEGA TRINITRON http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_46&products_id=199 MAG FD786 17 http://www.pan…

• 54 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. זו תוצאה אחת לפני ה16 אלף, יש פה תוצאה של 15667 אני לא מצליח לשחזר את ה16 כי אני צריך להעלות גם את הוואלטז'....חשבתי שאני יוכל לשחזר גם בלי להעלות אותו אבל טעיתי. ואני לא כל כך מבין בוולטים, אז אם מישהו כן מבין, לשים לי פה בבקשה הודעה. עכשיו אני מחזיק בשיא. http://service.futuremark.com/compare?2k1=5850696 נ.ב הנה מווו אני נותן לך קרדיט - MOO?MOO עזר לי מאוד

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by doc-kwl,

קיבלתי 16,101 נקודות ב3DMARK החדש, אחרי אוברקלוקינג בינוני עם המערכת: מעבד Intel Pentium 4 2.53Ghz לוח אם ASUS P4T533-C זיכרון RDRAM 256MB מהירות 1066MHZ כרטיס מסך - R A D E O N 9700 PRO (טוב OC דיי רציני לראדון, אבל ללא תוספת קירור)

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by urich,

טוב שלום אני הולך למכור את המחשב הישן ולקנות אחד חדש חייתי עם כל התוספות אני חושב למכור את המחשב בלי המסך הישן שלי בן חמש השנים (packard bell 15 לא שטוח או כלום אבל לאחרונה הלכתי לכוון אותו והיום התמונה בו חדה וטובה מאוד לא אני לא חושב על מחשב חייתי עם מסך מעפן אלא שהמסך ישמש כמסך שני שמציג תמונה אחרת האם הradeon 9500 תומך בשתי מסכים עם תמונה שונה ומה אפשר לעשות עם זה בכלל האם זה שווה לי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by RASTA^MAN,

מישהו מוכן להסביר מה ההבדלים ? ובמה עדיף לשחק ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by SMSM,

בהנחה שיש את הכסף ( ולי יש ... , אבל לא רוצה לזרוק סתם ! ), מה הייתם קונים - 9500PRO ומשתמשים ב RIVATUNER החדש, או 9700 לא PRO ?!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by dark,

VOODOO 4 4500 AGP 32MB או: RIVA TNT 2 AGP 32MB

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Fire_Trooper,

אני שוקל לקנות כרטיס מסך שלה (gf 4 ti 4200 128 MB ) בעיקר בגלל המחיר שהוא הרבה יותר זול משל המתחרות. הבעיה היא ששמעתי שהיא נחשבת חברת "קבר" ממש. זה באמת נכון? (מבחינתי יותר חשוב האיכות והאמינות מאשר איכות תמונה נגיד) שמעתם על בעיות רציניות עם כרטיסים שלה?

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איזה מהם ???

• 70 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. יש הבדלים בין ה - geforce 4 TI 4280PV 128MB של ALBATRON לבין geforce 4 TI 4200 128MB רגיל? (הבדלים כמו מהירות זכרונות או מהירות הליבה למשל... וכמובן שאני לא מחשיב את ה - AGP :) חיפשתי באתר של ALBATRON אבל לא מצאתי מפרטים טכניים רציניים על הכרטיס הנ"ל.

15. Started by Levyshachar2,

אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת איזה מסך הוא טוב בתקציב של בערך 1000 -1500 שקל תודה מראש!

16. Started by urich,

טוב מאז שהתקנתי את קודק xvid (לא divx אלא xvid ) נדפקו לי כל הנגנים שמנגים divx חוץ מthe playa2 אבל אני רוצה לראות את הסרטים עם נגן של כתוביות כשאני פותח בו סרט כל החלונות מתחילים לזוז באופן לא סדיר הסרט קופצני ומטושטש והוידאו איטי מהאודיו מה לעשות

17. Started by RASTA^MAN,

אז ככה יש לי וינדוס אקס פי פרו והוא עושה לי בעיות עם משחקים אז ... אני שוקל להחליף לוינדוס 98 גרסא שניה שלא היה עושה לי בעיות ... השאלה האם הוינדוס היותר ישן יפחית לי את הביצועים ? ויצא לכם לראות בנצ'ים של אותן מערכות אותם משחקים רק מערכות הפעלה שונות ? מה היו התוצאות ?

18. Started by lipa,

שידרגתי את המחשב מ-P3 733 ל-P4 2400 לוח אם אסוס P4-PE וזכרונות DDR 333 במחשב הקודם (לפני השידרוג) היה לי כרטיס מסך גיפורס 1 של אסוס והמחשב עבד בסדר (בלי תקיעות) עד השידרוג ,אחרי השידרוג המחשב עף בכל מיני פעולות ,בהתחלה חשבתי שהלוח אם דפוק ! הלכתי לטכנאי ואחרי בלבול מח הוא ישב איתי והחליף לי הכל (לוח מעבד וזכרונות)כולל התקנה חדשה של WIN-XP ויש אותם בעיות 1 האם זה הגיוני שזה בגלל כרטיס המסך (הישן)? 2 אם כן , מה הכי טוב עד 1000 שח 3 האם הסכומ הזה מספיק לכרטיס מסך טוב שלא יחנוק את המחשב? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by alienboo,

i have an old abit bh6 bx440 board with 512mb and P933, if i'll put that card on it, will it work ?? or what is the best card to buy for this system ?? thank you

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by dark,

786FD MAG INNOVISION או: MAG INNOVISION 786PF לי יש את ה-FD ולאחי יש את ה-PF האם כדאי להחיף איתו

21. זה טוב 5882 ב 3DMARK החדש עם מחשב פנטיום ארבע 2400 מגה הרץ ו512 דדר והכרטיס אגב הוא של לידטק גיפורס 4 440 מאקס.

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by doc-kwl,

כשקניתי את המחשב שלי תהיתי אם לקנות לוח אם אם AGP X8, אבל בסוף שיכנעו אותי שזה לא שווה.... האם יש שיפורים משמעותיים? איי טי אי מבטיחים שבמהירות של 2 גיג'ה פר סקנד צריך להיות שיפור משמעותי בקצב הפריימים....האם זה באמת ככה? ומה אם הNV30? סליחה...."ג'י פורס FX"...גם הוא תומך בX8.?

23. Started by drporat2000,

האם משהו יודע לפתור את הבעיה שלי? לאחר הפעלת המשחק הוא יוצא חזרה ל desktop :-\

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by Arik.G,

שלום לכולם! יש לי שאלה בקשר לחיבור שני מסכים למחשב. אחד המסכים מחובר ל GeForce 4 mx 440 ויש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם ( Intel D815EEA) מה שאני לא מצליח לעשות זה להפעיל את הכרטיס המובנה בלוח. האם אפשר בכלל לעשות זאת או לא? תודה מראש לכל המייעצים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני אשמח אם תוכלו ליישב התערבות ביני לבין חבר, אם תוכלו להגיד לי באיזה מנוע גרפי עשו שימוש במשחק?... נ.ב מישהו יודע עם החברה מתכוונת להוציא משחק המשך?..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים