עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tavlins,

שלום רציתי לדעת איך אפשר לחבר מכשיר דיוידי למסך המחשב שלי.. הכרטיס מסך שלי הוא תומך ב vivo אבל שתומך בשיטה האמריקאית ככה שלא יודע עד כמה זה עוזר לעניין (אני לא יכול לראות דרכו טלויזיה לדוגמא). במסך שלי יש רק יצאיה רגילה של מסך.. יש דרך לתאם אותה עם איזה קבל שתתחבר לדיוידי? או שולי בכל זאת אפשר להשתמש ביציאות vivo של הכרטיס שלי? תודה מראש. נ.ב הכרטיס הוא all-in-wonder radeon 9700 128 mb (ושוב הוא תומך בשיטה של אמריקה ככה שהפונקציה של האול אין וונדר לא תקפה בשילי אבל אולי אפשר לעשות משהו עם החיבורים שלו.) תודה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  2. שלום לכולם אתמול קניתי כבל צהוב שמעביר וידאו באורך 15 מטר ומשהו פשוט לא מסתדר לי מהכרטיס מסך שלי ראידון X1600 יש מתאם קטן מ S-Video ל Rca(הצהוב בלי הפין). קיצרר בעקבות כך קניתי כבל RCA צהוב באורך 15 מטר שיתחבר לי מהמתאם הזה לטלויזיה שנמצאת בסלון מרחק של 10 מטר בערך. אך כאשר חיברתי את הכבל ראיתי תמונה לא ברורה כל כך של שולחן העבודה ועוד בשחור לבן. אך כאשר חיברתי את אותו אורך כבל(15 מטר) לטלויזיה אצלי בחדר היא נמצאת במרחק של 5 מטר גג, כאשר חיברתי תכבל התפלאתי לגלות שאני רואה תמונה צבעונית ויחסית באיכות טובה. איך זה הגיוני? מה הולך פה? הכבל RCA באורך 15 מטר התחבר בשני המקרים למה בסלון שחור לבן התמונה ואצלי בחדר התמונה בסדר גמור. ? העובי של הכבל יחסית עבה מהרגיל לא צריכה להי…

• 8 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by Avi.D,

** בבקשה לא למחוק - לאחר חיפוש לא מצאתי את מה שחיפשתי ** כרטיס מסך Gainward 9400GT 1024MB מעבד גרפי: NVIDIA GeForce 9400GT מהירות מעבד גרפי: 550 MHz זכרון: 1024 DDR2 מהירות זכרון: 350 MHz Bandwidth: 12.6 GB/sec Ramdac: 400Mhz חיבור ללוח אם: PCI-Express קירור: Passive (SilentFX) Video-Features: HDMI-Output כניסות ויציאות: HDMI + DVI + VGA הוא עולה 299 ש"ח - זה התקציב שלי, השאלה שלי היא כזאת: איזה משחקים כן יעבדו? האם משחקים חזקים יעבדו על מינימום? אני לא מחפש מקסימום. בבקשה זה ממש דחוף, קיבלתי מחשב חדש ולא שמתי לב שהכניסה היא PCI-E. יש לי 2 כרטיסים: 1. ATI x1650 2. GeForce 6800 אבל הבעיה היא ששניהם AGP, לכן אני חייב PCI-E - דעתכם? תודה רבה לעזורים

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  4. יש לי 1950X PRO עד עכשיו לא נגעתי באמצעי שליטה של ATI ה- Catalyst הזה... עכשיו שמתי לב שאפשר לשנות שם את הגדרות של הגרפיקה.. כל ה Anti-Aliasing וכל זה... העלתי את הכל להכי איכותי... וכשאני נכנס למשחק (BF2) למשל.. ששם גם הכל על הכי גבוה, אז הגרפיקה פחות טובה בהרבה, מאשר לא להשתמש במנהל הזה של ATI בכלל.... אני יודע שאפשר פשוט לא להשתמש בו, ולהנות יותר, אבל אולי הבעיה היא שטותית וכן אפשר להנות הרבה יותר ולהפיק מהכלי הזה תועלת.. אז מישהו יודע למה זה קורה? וכשאני אומר שהגרפיקה פחות טובה בהרבה, אני מתכוון בעיקר ל Aliasing שהוא ממש ממש נראה גרוע. כאילו הכל על VERY LOW....

5. radeon 9700 pro של גיגהבייט and radeon 9700 pro של הרקולס בתודה מראש אחלה פורום פעם ראשונה שלי פה

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  6. כי אני עומד לקנות ואין לי מוסג מה זה אומר? בבקשה תעזרו. תורה מראש.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  7. שני הכרטיסים מבית גיגהבייט תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  8. לפני כשנה וחודשיים קניתי כרטיס מסך מסוג X1900GT. לצערי לאט לאט הוא התחיל לעשות בעיות ורק עכשיו כשהשתחחררתי קלטתי שהוא פשוט נדפק נגמרי ויש לו ארטיפקטס. התקשרתי לחנות (KSP) ואמרו לי "כתוב בחשבונית" הסברתי לבחור הנחמד שאני מחזיק את הכרטיס מסך ולא כתוב שום דבר בקשר לתקופת אחריות של הכרטיס. אז הוא ענה "אז זה שנה" ניסיתי לשאול אותו ממי ניתן להשיג תשובה ברורה. והוא ענה שהוא התשובה הברורה. אז איך אני באמת מברר?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  9. שני הכרטיסים מבית Gigabyte

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  10. משקפי ה3D של MSI פועלים גם על כרטיסי מסך של חברות אחרות???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by d0s,

שלום לכולם, אני מתעניין עכשיו בקניית כרטיס מסך חדש למחשב הישן שלי, עכשיו יש לו לוח אם עם חיבור PCE-Express1 עכשיו, זה אומר שאין אפשרות לנצל את הכרטיס? ומה לדעתכם יהיה הכרטיס הכי טוב למכיר של כ 400 ש"ח? מה עמדתכם בקשר ליד שניה? מפרט עכשוי: הלוח אם זה Gigabyte GA8L915P - Duo PRO מעבד celron 3ghz זכרונות שני גיגה DDR2 כרטיס מסך 6200

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום לכולם! אני בונה כרגע מפרט מחשב שיהיה חזק וטוב למשחקים וגם לתוכנות גראפיות. אני מעוניין בכרטיס מסך ATI HD4850 או משהו מתקדם יותר בהפרש מחיר לא גדול עם DDR3 512MB וחיבור DVI. השאלה שלי היא כאת: ישנם כמה יצרנים שהומלץ לי עליהם: Sapphire, Sapphir VAPORX, PowerColor, ASUS, Gigabyte, Gainward. כך שכבר די התבלבלתי. מה ההבדל בין יצרן ליצרן? האם מלבד המחיר של הכרטיס והקירור שמוצמד אליו יש הבדל כלשהו (ביצועים? דרישות מתח? דרישות מערכת?)? איזה יצרן עדיף לדעתכם בכרטיס המסך שציינתי ולמה? המערכת היא כזאת: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG P55WG זכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ דיסק קשיח:WD Gre…

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by סופגי,

יש ברשותי כ. מסך 8800GTX 768mb (שתופס 2 סלוטים) ולוח P35 D3SL של ג'יגהבביט. השאלה שלי היא אם אני רוצה להקים מערך SLI איזה כרטיס יהיה האופטימלי ותואם? (ואיזה הספק הספק כוח צריך להיות)

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  14. לוח אם GA-P35-DS3L של גיגהביט רשום שהוא תומך ב... Supports DDR2 1066*/800/667memory Dual Channel architecture supports up to 8GB by 4 DIMM slots האם סתם קניתי DDR3 בכרטיס מסך והלוח אם שלי בכלל לא מסוגל לנצל זאת? והאם יכולתי להסתפק ב 512mb DDR2

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  15. שלום לכולם! אני קונה ביום ראשון כרטיס מסך חדש הכרטיס מיועד: - בעיקר לצפייה בטלויזיה (דרך כרטיס טלויזיה) - לסרטי 1080p (ברזולוציה 1920X1200) - למשחקים (לא הכי חדשים..) המפרט שלי: מעבד- AMD 5000 לוח אם- Gigabyte ma69gm-s2h זכרון- 2Gb OCZ מערכת הפעלה- ויסטה מסך- 22' 1920X1200 ספק- HEC 300W התקציב- עד 250 ש"ח הכרטיסים שעד עכשיו ראיתי (בזאפ): Geforce 8400gs 512mb ATI hd3450 512mb Geforce 9400gt 512mb ATI hd3450 1Gb ATI hd4350 512mb האם יש למישהו המלצה על כרטיס לצרכים אלו בתקציב זה.. תודה!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי האם תהיה בעיה מסויימת בשילוב שהזכרתי למעלה? אני קראתי על CF אבל לא הצלחתי להבין, אם אני לוקח את השילוב הנ"ל, האם אני צריך להתקין גם דרייברים של ATI וגם את אלה של Nvidia? לא תהיינה התנגשויות בין הדרייברים?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  17. יש לי לוח אם של GIGABYRE X48T עם שני PCI-E. על אחד אני רוצה ויש כרטיס ATI 4780X2 ועל השני אני רוצה לשים Nvidia 6600 ? האם זה אפשרי ? האם הם יעבדו על אותו לוח אם ?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by TheShadow,

עדיף לקחת גיין וורד ULTRA 2200 במחיר של ליקטק GT? במקום הלידטק? אני יעשה בזה OC כבד יותר משל לידטק GT? הכוונה נגיד אני יגיע עם הלידטק לOC מסויים ועם הULTRA ל אותו OC אז עדין לידטק יקח במידת החום הנמוכה שלו? עם איזה כרטיס אני יוכל להכגיע לOC גבוהה יותר בלי תוספת קירור?

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by menahem2009,

יש לי לוח ‎P8P67 Deluxe B3 s1155 של asus ספק ‎High Current Pro 850W Active PFC 13.5cm PSU HCP-850 אני יכול לעשות SLI עם 2 GTX 580 ASUS תודה :-\

20. Started by Le0n,

אני בטוח שאין הבדלים בין ביצועים שלו או חברות אחרות.. אהל מה עם OC??

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  21. שלום, האם HTPC ללא כרטיס מסך, אלא עם כרטיס המסך OnBoard יכול לתפקד ללא רבב עם קבצי 1080P. אם לא, אז אילו בעיות יכולות להיות ? אם כן, אשמח לקבל המלצה ללוח אם כזה המתאים למארז: http://www.techpowerup.com/reviews/Thermaltake/DH_101 יש עליו ביקורות טובות, מקווה שהוא שווה את זה. תודה.

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  22. שלום לכל חברי הפורום אני בדילמה מאוד קשה ליפני קניה של מחשב חדש ,מאוד חשוב לי ביצועים הכרטיסים אמורים ליפעול על מסך "22 של סמסונג מודל t220p השאלה שלי אליכם היא האם זוג של כרטיסי מסך 4850 1g עדיפים על 4870 1g כאשר ההפרש במחיר בינהם הוא בסביבות 400 עד 500 שקל יותר למערך ה4850 צירפתי לינקים לכרטיסים המדוברים לינק לכרטיס 4850 : http://www.skypc.co.il/pl_product~44025~8~0.htm לינק לכרטיס 4870 : http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-48724DD~8~0.htm תודה רבה מראש לכולם ושבת שלום

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by adirnasri,

יש לי כרטיס מסך 7600GT והמוכר אמר לי שאני צריך מסך עם יציאת DTI בגלל שזה כרטיס מסך חזק זה נכון? צריך תשובה בהקדם

• 12 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by nivrob123,

יש לי אח גר באמריקה אם הוא קונה לי כרטיס מסך לדוגמא לR9 280X שיצא ושולח לי אותו רק את הכרטיס בחבילה אני משלם מכס?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. http://www.rostec.co.il/tep_catalog/product_info.php?products_id=474 יש שם כרטיס ATI X800XT , אבל אין מחיר ... מישהו יכול לפתור את התעלומה ? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.