עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Silver Dragon,

ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card או Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit Video Card יש לי: 256DDRAM & 256DDRAM

2. חיברתי לאחרונה מסך נוסף של טלוויזיה לכרטיס מסך ועכשיו יש 2 מסכים מחוברים.הכרטיס מסך הוא READON 7970 HDמאז שחיברתי שמתי לב שאם יש תמונה זזה מהר כמו במשחק מחשב או אם אני גורר בתוכנת הגרפיקה שלי תמונה ממש מהר אז יש פס שחוצה את המסך כמו בתמונהhttp://srv1.jpg.co.il/9/5418665c4d2dc.pngמה עושים?

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  3. Started by Chymes,

קראתי בארכיון חדשות שלפני שנה ATI ו-ASUS הכריזו (כל אחת לחוד) על פיתוח כרטיס מסך חיצוני למחשב נייד. זה יצא לפועל/נמצא בפיתוח או שכל הפרוייקט בוטל?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by shibby15,

שלום לכולם, מפעת חוסר מקום בשולחן העבודה החדש שלי החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הCRT המתיישן ולשדרג לLCD. עכשיו אני יודע שעייפתם מהמלצות ואני כן עשיתי חיפוש ואני כן עובר על ההודעות האחרונות בפורום, אבל לא מצאתי מידע שרלוונטי לגבי. אני לא משחק הרבה משחקים (רק מידי פעם, גם ככה הכרטיס מסך שלי מיושן ולעולם לא יהיה לי כרטיס היי אנד רציני, לא ממש גיימר). מידי פעם סרטים, גם לא רציני. רוב השימוש הוא ללימודים (קריאה של מסמכים) ואינטרנט. הבנתי שיש קצת בעיה עם גלילה מהירה בLCD אז אם אפשר להכניס בתקציב הזה משהו כמה שיותר מהיר, הדברים הקטנים האלה משגעים אותי בינתיים מה שחשבתי עליו זה בעיקר הבנקיו 767-12 קראתי ביקורות לא רעות עליו. חוץ ממנו ישנו הNU הזול. או במקרה ה"גרוע" הLG 1730 כי ה…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by stingeR-,

תגידו אתם ממליצים על MAG 796FD ?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by ronbubl,

להלן: http://www1.sapphiretech.com/th/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 בבעלותי כרטיס זה. הטמפרטורה שלו במנוחה סביב ה- 60 מעלות (נורמלי)? ניקיתי את המאוורר (מאוד קל לפרק) אך רציתי אולי אף להחליף את המשחה התרמית. הבעייה היא שאיני רואה כיצד אפשר לפרק את הכיסוי שיושב על הכרטיס. למישהו יש ניסיון עם זה? כמו כן במידה ואצליח להוריד את הטמפ' עם איזו תוכנה עדיף לעשות OC? ATI TOOL /RIVATUNER /CCC תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by Triple-z,

במחשב חדש של חבר יש את הכרטיס המדובר, כאשר אני מתקין את הדרייברים האחרונים מהאתר של אנוידיה (91.31_winxp2kmce_english_whql) ומפעיל מחדש את המחשב, אחרי הלוגו של XP המסך (סאמסונג LCD 17 740B שמחובר ב- DVI) נהיה שחור ולא מראה כלום, שום דבר לא מגיב אז רק במצב בטוח ניתן להסיר ולהתקין מחדש אחכ את הדרייברים מהדיסק, הבעיה שעם הדרייברים מהדיסק ה- TV OUT מציג שחור לבן וניסיתי כבר את כל האפשרויות PAL ו- NTSC ושיטות השידור, וגם לא נראה לי שזה הכבל כי במחשב הקודם הוא עבד פיקס ואפילו כבל אחר עדיין מראה שחור לבן יש למישהו איזה פתרון? אין לי בעיה להשתמש בדרייברים מהדיסק אם זה יראה כמו שצריך TVOUT אבל בלי כל קשר אני לא מבין למה הדרייברים האחרונים המעודכנים לא עובדים תודה (וכן עשיתי חיפוש …

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by liordavid,

אני לא מצליח להפעיל 2 מסכים ב- Dual View במצב Multiple GPU. למרות שב- 8800GTS/X1900XT הצלחתי ... יש למישהו פיתרון גם Multiple GPU וגם Dual View ?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by mos86,

שלום, אני יודע שזה לא מומלץ, אבל המחשב ישן ואני לא רוצה להשקיע בספק. השאלה היא עד כמה זה מסוכן למערכת ? (אם זה ממש מסוכן אני פשוט אתפשר על GT520) על הספק כתוב: Voltage: 3.3V+ 25A 12V+ 16A 12V- 1A Current: 5V+ 40A 5Vsb+ 3A תודה רבה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by redead,

מדובר בכרטיס של NVIDIA עם הדרייברים הכי חדשים.. חיברתי S-VIDEO עכשיו יש שתי אפשרות אחת CLONE שבה אני רואה אותו הדבר על שני המסכים אבל אז הרזולוציה שלי על המסך מחשב מאוד מאוד נמוכה ובאפשרות השניה DUALVIEW הראזולציה שלי במסך מחשב נשמרת אבל על הטלויזיה אני רואה רק תמונה של רקע הדסקטופ בלי שום תזוזה או שום דבר.. הרצון שלי הוא רק לראות סרטים על מסך הטלויזיה ולא יותר מזה.. מה עושים? תודה..

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  11. דגמי מחשבים ניידים חדשים של היצרנית הטאיוואנית עתידים לכלול רכיבי חומרה שטרם נחשפו בצורה פומבית לכתבה

12. שלום רב, שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל ATI 5850, התחלתי לשחק וראיתי שהכרטיס לא מתפקד כמו שצריך, בדקתי FPS וראיתי שהוא נמוך מאוד גם ברוזולציות נמוכות וגם בהגדרות נמוכות של המשחק. החלטתי לבדוק תוצאה ב 3DMark2006 וקיבלתי ציון של 12000~ המערכת שלי: Q6600 מעבד 4GB ddr2 5300 זיכרון Gigabyte P35-DS3 לוח Corsair HX520W ספק אני אציין אילו פעולות כבר נקטתי החלפה להרדיסק חדש והתקנת מערכת הפעלה מחדש. בדיקה של מספר דרייברים שונים 11.5, 11.6... עדכון ביוס. לא יודע עם זה קשור אבל כאשר התקנתי את את 3Dmark11 ובעתי להפעיל אותו קיבלתי הודעה שחסר איזה DLL (התקנה מחדש לא עזרה) מותקן אצלי Directx11. בנוסף הרצתי PCmark07 וקיבלתי תוצאה של 2000~ תודה מראש לכל העוזרים. גיל.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  13. שלום לכולם, האם מישהו יודע אם קיים כרטיס מסך PCI התומך בחיבור שני מסכים כך שניתן יהיה למתוח את התצוגה על שניהם? תודה וחג שמח,

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  14. טוב הכרטיס טלווזיה עובד אני רואה תוכניות טלווזיה דרך הממיר של yes הכל עובד יפה איכות טובה מאוד והכי חשוב שאני יכול להקליט עכשיו אני רוצה אותו שהוא ישמש להקלטה מהמחשב שלי.. זאת אומרת שנגיד אני נכנס למחשב שלי שיראו את השולחן עבודה ואת העכבר זז עם מישהו מכיר מדריכים קצרים כאלה שמסברים מה לעשות כדי לעשות את..... לסדר את.... (יש מדריכים לפוטושופ שמסברים איך עושים מלא דברים למה להיכנס וכאלה) זה מה שאני רוצה איך אני עושה את זה? הרבה מאוד עשו את זה ואני לא יודע עם אפשר עזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. המתחרה של החברה לטכנולוגיית ה-DLSS תקבל את השם המעודכן Radeon Super Resolution - ותאפשר הפעלה עקיפה גם אם המפתחים ביצעו הטמעה ייעודית שלהלכתבה

16. Started by chenvaiss,

התקנתי את הכרטיס חדש מהקופסא והבנתי שיש לו משהו שנקרא ארטיפקטים. זה כרטיס מחו״ל והשאלה אם אין מה לעשות חוץ מאשר להחזיר? לא תמיד הקווים/פסים מופיעים אבל זה מופיע ישר שמפעילים את המחשב.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by mskladman,

יש לחבר שלי את הכרטיס. הורדתי דרייברים אחרונים מהאתר של SAPPHIRE מכיון שבאתר של ATI הם לא מתאימים לAGP , ורואים ממש טוב על LCD 32" אבל הכרטיס קורס, באמצע משחק הוא מפסיק לפעול, המחשב עדיין רץ אבל אין תצוגה. הבנתי שזאת בעייה ידועה בAGP. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? אומגה אולי יפתור את זה ?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. השימושים שלי יהיו בעיקר לצפייה בשידורי דרך האנטנה וזהו בעיקרון.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  19. Started by Yuron,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך LCD 19 של Xerox דגם XM319W מה את אומרים עליו?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  20. אודה לעזרתכם לגבי בדיקת הדרייבר של כרטיס המסך . הסרתי את ה Catalyst 6.4 CCC ובמקומו התקנתי את הגירסה האחרונה של 6.5 אבל רק הדרייבר עצמו ללא ה CCC ( מותקן לי ה ATI TRAY TOOLS ). כאשר היה לי את ה CCC יכולתי לבדוק בוודאות איזה גירסת דרייבר מותקנת לי ,עכשיו שאין לי את ה CCC אלא רק את הדרייבר כיצד אוכל לבדוק האם גירסה 6.5 מותקנת אצלי? בדקתי בדרייבר עצמו ורשום לי File Version 6.14.10.0313 איך אוכל לדעת שזה אכן ה 6.5 ?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by Pika007,

הנושא כאן- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=197205.0 מצטער שאני עושה ככה, אבל אני חייב תשובה מהירה :\

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by faceman_007,

באיזה קידוד אפשר להקליט מVIVO? אך האיכות בכללי?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. מה לא ניסיתי ולא הצלחתי חחחח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by The Coolest,

*עריכה* לא שמתי לב שכבר פתחו אשכול על זה, נא למחוק. http://www.tweaktown.com/articles/1234/nvidia_geforce_8800gts_512mb_g92_tested/index.html נראה מרשים מאד ברוב המשחקים ושיפור משמעותי גם ב3DMARK2006.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  25. הי, משיקולי תקציב כרגע אני מעדיף לא לקנות QUADRO אלא להסתפק בשני כרטיסים "רגילים" האם 550GTX יהיה מספיק טוב? תודה רבה על העזרה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים