כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מדובר בכרטיס של NVIDIA עם הדרייברים הכי חדשים.. חיברתי S-VIDEO עכשיו יש שתי אפשרות אחת CLONE שבה אני רואה אותו הדבר על שני המסכים אבל אז הרזולוציה שלי על המסך מחשב מאוד מאוד נמוכה ובאפשרות השניה DUALVIEW הראזולציה שלי במסך מחשב נשמרת אבל על הטלויזיה אני רואה רק תמונה של רקע הדסקטופ בלי שום תזוזה או שום דבר.. הרצון שלי הוא רק לראות סרטים על מסך הטלויזיה ולא יותר מזה.. מה עושים? תודה..
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
דגמי מחשבים ניידים חדשים של היצרנית הטאיוואנית עתידים לכלול רכיבי חומרה שטרם נחשפו בצורה פומבית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל ATI 5850, התחלתי לשחק וראיתי שהכרטיס לא מתפקד כמו שצריך, בדקתי FPS וראיתי שהוא נמוך מאוד גם ברוזולציות נמוכות וגם בהגדרות נמוכות של המשחק. החלטתי לבדוק תוצאה ב 3DMark2006 וקיבלתי ציון של 12000~ המערכת שלי: Q6600 מעבד 4GB ddr2 5300 זיכרון Gigabyte P35-DS3 לוח Corsair HX520W ספק אני אציין אילו פעולות כבר נקטתי החלפה להרדיסק חדש והתקנת מערכת הפעלה מחדש. בדיקה של מספר דרייברים שונים 11.5, 11.6... עדכון ביוס. לא יודע עם זה קשור אבל כאשר התקנתי את את 3Dmark11 ובעתי להפעיל אותו קיבלתי הודעה שחסר איזה DLL (התקנה מחדש לא עזרה) מותקן אצלי Directx11. בנוסף הרצתי PCmark07 וקיבלתי תוצאה של 2000~ תודה מראש לכל העוזרים. גיל.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יודע אם קיים כרטיס מסך PCI התומך בחיבור שני מסכים כך שניתן יהיה למתוח את התצוגה על שניהם? תודה וחג שמח,
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
טוב הכרטיס טלווזיה עובד אני רואה תוכניות טלווזיה דרך הממיר של yes הכל עובד יפה איכות טובה מאוד והכי חשוב שאני יכול להקליט עכשיו אני רוצה אותו שהוא ישמש להקלטה מהמחשב שלי.. זאת אומרת שנגיד אני נכנס למחשב שלי שיראו את השולחן עבודה ואת העכבר זז עם מישהו מכיר מדריכים קצרים כאלה שמסברים מה לעשות כדי לעשות את..... לסדר את.... (יש מדריכים לפוטושופ שמסברים איך עושים מלא דברים למה להיכנס וכאלה) זה מה שאני רוצה איך אני עושה את זה? הרבה מאוד עשו את זה ואני לא יודע עם אפשר עזרה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
המתחרה של החברה לטכנולוגיית ה-DLSS תקבל את השם המעודכן Radeon Super Resolution - ותאפשר הפעלה עקיפה גם אם המפתחים ביצעו הטמעה ייעודית שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את הכרטיס חדש מהקופסא והבנתי שיש לו משהו שנקרא ארטיפקטים. זה כרטיס מחו״ל והשאלה אם אין מה לעשות חוץ מאשר להחזיר? לא תמיד הקווים/פסים מופיעים אבל זה מופיע ישר שמפעילים את המחשב.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לחבר שלי את הכרטיס. הורדתי דרייברים אחרונים מהאתר של SAPPHIRE מכיון שבאתר של ATI הם לא מתאימים לAGP , ורואים ממש טוב על LCD 32" אבל הכרטיס קורס, באמצע משחק הוא מפסיק לפעול, המחשב עדיין רץ אבל אין תצוגה. הבנתי שזאת בעייה ידועה בAGP. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? אומגה אולי יפתור את זה ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
השימושים שלי יהיו בעיקר לצפייה בשידורי דרך האנטנה וזהו בעיקרון.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך LCD 19 של Xerox דגם XM319W מה את אומרים עליו?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אודה לעזרתכם לגבי בדיקת הדרייבר של כרטיס המסך . הסרתי את ה Catalyst 6.4 CCC ובמקומו התקנתי את הגירסה האחרונה של 6.5 אבל רק הדרייבר עצמו ללא ה CCC ( מותקן לי ה ATI TRAY TOOLS ). כאשר היה לי את ה CCC יכולתי לבדוק בוודאות איזה גירסת דרייבר מותקנת לי ,עכשיו שאין לי את ה CCC אלא רק את הדרייבר כיצד אוכל לבדוק האם גירסה 6.5 מותקנת אצלי? בדקתי בדרייבר עצמו ורשום לי File Version 6.14.10.0313 איך אוכל לדעת שזה אכן ה 6.5 ?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הנושא כאן- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=197205.0 מצטער שאני עושה ככה, אבל אני חייב תשובה מהירה :\
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
באיזה קידוד אפשר להקליט מVIVO? אך האיכות בכללי?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מה לא ניסיתי ולא הצלחתי חחחח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
*עריכה* לא שמתי לב שכבר פתחו אשכול על זה, נא למחוק. http://www.tweaktown.com/articles/1234/nvidia_geforce_8800gts_512mb_g92_tested/index.html נראה מרשים מאד ברוב המשחקים ושיפור משמעותי גם ב3DMARK2006.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הי, משיקולי תקציב כרגע אני מעדיף לא לקנות QUADRO אלא להסתפק בשני כרטיסים "רגילים" האם 550GTX יהיה מספיק טוב? תודה רבה על העזרה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
סדרת Vector החדשה של החברה הטאיוואנית מגיעה בכדי להחליף את סדרת Leopard מהדור הקודם - וסדרת Crosshair מתרחבת עם עיצוב ייחודי בהשראת Rainbow Six Extractionלכתבה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני לא יודע מה איתכם אבל התחיל להיות לי די כואב לראות את ה-600 + ש"ח שנוספים לי למחיר של פה בארץ לעומת המחירים בחו"ל. האם מישהו פה יודע על אתר מחו"ל שמספק משלוחים לארץ ואם צריך לשלם על זה מכס וכאלה?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל את http://zap.co.il/model.asp?model_id=374816 איך איכות השמע של APEX? האם זמן הסוללה ארוך? 5 שעות +? אין לי אפשרות לקחת נגנים אחרים :-\ אז בבקשה להתמקד בנגן הזה . תודה עריכה: סליחה טעיתי בפורום,אנא לעביר.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש ליבעיה עם המסך שלי. התמונה (כל תמונת המסך) כל הזמן קופצת ימינה ושמאלה, מדובר בקפיצות ממש קטנות (כאילו אני משחק בהגדרות של המסך ומזיז את התצוגה ימינה ושמאלה) של כמה מילימטרים אבל זה ממש מציק. בנוסף אני יכול לעשות כל דקה בערך Deguass ויהיה הרבה חשמל לפרוק. אני מנחש שזה נובע מכך שהמסך ישן או התקלקל. מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה היא ולמה ואם אפשר איכשהו לשפר את המצב? ד"א, יש לי מסך MAD XJ700T. מקווה שתוכלו לעזור לי... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר את הממיר הדיגטלי שלי (HOT) למחשב, כך שאני אוכל לראות גם במחשב את הכבלים. איך אני מחבר את הממיר כך שאוכל לראות גם בטלוויזיה וגם במסך מחשב יחד את הכבלים? איזה כבל צריך? יש לי כרטיס מסך ATI X1650Pro וכרטיס טלוויזיה MSI TV@aniwhere Master. את שאר המפרט אתם יכולים לראותף בצד ימין... תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אפשר בבקשה באנצ'ים\תמונות ? אני פשוט כבר לא מאמין לכל האתרים שכל אחד מציג משהו אחר...
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קיצור היו לי בעיות במסך שהכל היה ממש כהה עד שיום אחד איכשהו בדרך ממש לא ברורה הופיע לי 0|1 במקום הכוכבית האייקון האחרון. קיצור אחרי שלא הבנתי מה זה נכנסתי לשם ושם היו מלא הגדרות של צבעים והכל היה על 255 מסיבה לא ברורה. סידרתי את זה אבל זה נדפק שוב. למישהו יש מושג מה צריך ללחוץ כדי שזה יופיע?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? שתי 9600GSO SONIC 768MB ב-SLI או 8800GTS 512MB??? כל מי שמשתמש \ השתמש בSLI אם יש באמת הרבה בעיות?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעיה בכרטיס מסך. המחשב שלי עמד בערך 3 חודשים ללא שימוש. לאחר שאתמול הדלקתי אותו הוא לא הצליח להכניס לשימוש את הכרטיס מסך שלי, 8800GT, הוא מפעיל את זה של לוח אם. במנהל התקנים רשום שהרכיב דיווח על תקלה ולכן לא ניתן להפעיל אותו. הכרטיס לא עבר אוברקלוק. ניסיתי להתקין את הדרייברים הכי חדשים. לאחר ההתקנה ניסיתי להפעיל את אותם אבל היה רשום שאין כרטיס מסך מתאים שמחובר למחשב. בדקתי גם עם AIDA ושם יש את הכרטיס. המתחים תקינים, ניסיתי 2 ספקים שונים. נגמרו לי הרעיונות. תודה רבה מראש !!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-