עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by HFDO5,

יש לי מחשב ישן 486 שכבר לא פעיל ופירקתי ממנו את המסך זה מסך SHARP LM64C142 אני רוצה לנסות לחבר אותו איכשהו למחשב הרגיל שלי אבל לא ממש יודע איך אם למישהו יש הסברים על זה או מדריכים שיענה לי בקשה.. או גם כל מידע על המסך עצמו מחכה לתשובה ליעוז

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  2. מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק ה GEFORCE FX מה התכונות שלו כמה בערך הוא יעלה האם הוא יביס את המתחרים שלו וכל מיני דברים עליו בכלליות.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. למה הם משמשים, והאם חובה לחבר אותם לחשמל?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Grim Reaper,

אז ככה, יש לי כרטיס ATI RADEON 9500PRO 128MB על כרטיס של ATI. לאחרונה התחלתי להיות סקרן עד כמה אני יכול למתוח את מגבלות ה RIDISKA שלי (שמו של הכרטיס שלי, או בקיצור "כרטיסי"- אל תסתכלו עליי ככה, יש אנשים שנותנים שם לגיטרות שלהם, אני נותן שמות לכרטיסי המסך שלי). בקיצור הגעתי ל 8 MHZ מתחת ל RADEON 9700PRO של HERCULES במהירות ליבה ועקפתי את הרקולס ב 7 MHZ במהירות זיכרון. אני מאוד גאה בכרטיסי שלי... הנה תשובה שרבים חיכו לה בפורום: האם הרקולס באמת נותן ביצועים טובים יותר מכרטיסים אחרים? אני מחכה לתגובות!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by AMD-GUY,

יש לי בעיה ואני כבר נואש: יש לי GEFORCE 4 MX 440 SE של INNO3D. השתמשתי בקובץ שנמצא בתיקיה של RIVATUNER שהופך ג'יפורס 4 ל- quadro 4 אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו אבל אני לא מצליח :-[ כבר מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר. חיפשתי ב- FAQ של התוכנה אבל לא מצאתי דרך לבטל את זה תעזרו לי בקשה!!!!!!!!!!!!!!!! (יש לי WINDOWS XP אם זה עוזר במשהו...) תודה מראש על העזרה עריכת המודר: אצלנו לא נוהגים לנסח כותרות עם 'דחוף' וסימני קריאה מוגזמים.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by game kILLer,

יש לי בעיה רצינית אני חייב להחליף את הכרטיס שלי איזה כרטיס יחזיק שנה וחצי בביצועים טובים על 1024*768 ולא עולה הרבה?? יש לי התלבתות בין R9500PRO לR9000PRO ולTI4200 חייב עזרה דחוף!!1

7. Started by the flying sanwich,

לפני שנה בערך קניתי את ה HERCULES 3d PROTHET 3 TI-500... והכל טוב ויפה! לאחר כמה זמן המחשב שלי התחיל להתקע או לעלות ממש לאט במהלך המסך פתיחה של הויינדוז (כתוב WINDOWZ XP ויש טעינה למטה) ולא משנה מה עשיתי, פירמטתי הכל זה לא עבר... ולא חשבתי בכלל שזה קשור לכרטיס מסך. ואז כאשר העברתי את הכרטיס מסך למחשב של אחותי (מחשבי בשיפצור קטן) זה החל לקרוא גם לה! אז זה חייב להיות הכרטיס מסך! האם זו בעיה ידועה? האום אלו הדריוורים? מה לעשות?

8. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה ראיתי שתהכרטיס של HERC והוא נראה פיצוץ - עם היטסינקים על הזכרונות והכל... אבל שמעתי שיש בעיות אחריות בארץ - האם זה הסתדר שאלתי השני היא האם לחכות לזה של GIGA - אין לו היטסינקים על הזכרונות אך יש לו פתרון קירור למעבד טוב יותר לדעתי נ.ב. אני יודע שזו לא תמונה של ה PRO אך לא מצאתי תמונה שלו

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by EG,

יש לי : P4 1500 128 RDR GEFORCE2 64MB MX200 INTEL GARIBALDI 40 GB RPM 7200 אני מתלבט בקניית כרטיס מסך, חבר שלי בעל ידע רב בנושא זה הציע לי R9500 PRO. מה אתם חושבים? ואם יש לכם הצעות נוספות או תגובות אז בבקשה. תודה מראש "SHUTGUN".

10. Started by sambusak,

מישהו יודע האם MAX תומכת בHT של INTEL? ???

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  11. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כדי להעלות משחקים בצורה סבירה {לא צריך יותר} וכרגע יש לי ג'יפורס 2 שלא מעלה שום משחק אפילו בצורה סבירה, אני רוצה לקנות רדאון 9000פרו שאני לא צריך יותר ממנו, אמא שלי יכול להיות תקנה לי את הכרטיס עם תגידו לה שהג'יפורס 2 שלי באמת לא שווה היום כלום והוא לא מסוגל להעלות שום משחק חדש, אז תגידו לה שהיא כבר תקנה לי, היא לא מבינה שג'יפורס2 זה חרא. תודה, DINO.

• 76 תגובות
    • 6.9k צפיות
  12. יש לי כרטיס AIW 9000 PRO ו-TVOUT עובד. הבעיה הגדולה היא שבלשונית 'טלוויזיה' ב'תצוגות' ישנם שני מצבים שניתן לבחור: אחד ברענון גבוה ואז לא ניתן לראות סרטים בטלוויזיה (מסך סגול) ושני ברענון נמוך של 50 Hz שמאפשר לראות את הסרטים אבל אז המסך מתרחב וצריך להזיז את העכבר לצדדים כדי שניתן יהיה לראות את השוליים המוסתרים. מתקבל מסך סרט מקוצץ וזה כמובן פוגם בהנאת הצפייה. ניתן לעשות משהו בעניין? ד"א, ניסיתי את הכרטיס עם טלוויזיה בארה"ב ולא היתה הבעיה הזו. הטלוויזיה שלי היא הבעייתית? חשבתי גם לנסות להוריד את הרזולוציה הגבוהה של המוניטור בזמן החיבור לטלוויזיה, נראה אם זה יעזור במשהו אבל כל רעיון אחר שיש למישהו יתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by W0lverine,

מסך ראשון : AOC 7F רזולוציה מירבית : 1280 1024 גודל נקודה : 0.21mm dp(H) 0.25mm dp(D) גודל : 17 אינץ שטוח לחלוטין שלוש שנות אחריות בבית הלקוח!! מחיר : 682 מסך שני : Samsung 753DFX רזולוציה מירבית : 1280 1024 גודל נקודה 0.20 (H) גודל : 17 אינץ שטוח לחלוטין "נטורל קולור" אחריות ושירות במעבדת היבואן - כנראה רק לשנה מחיר : 855 --------------------------- אם רזולוציה מירבית 1280 1024 אני מבין שזה על 65 הרץ כמה הרץ יהיה על רזולוציה 1024 768 על איזה גודל נקודה מסתכלים (H\D) ומה בעצם ההבדל איזה יותר משתלם ? מה בעצם ההבדלים בתחלס בניהם ? האם באמת האחריות היא עד בית הלקוח ולא משנה איפה הוא גר ?? (אצל AOC)

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by W0lverine,

http://www.aoc-europe.com/monitors_7f.html The 7F offers a minimal-distortion flat face. Its precise resolution and super-fine .21mm dot pitch enhance on-screen detail. It also has multiple OSD functions and comes plug-and-play ready. RECOMMENDED FOR Government, Healthcare, Home Office PRODUCT DETAILS 17 (16 VIS) .21mm dp(H) 0.25mm dp(D) OSD Control Pure flat face 1280 x 1024 Maximum Resolution VESA, SXGA, XGA, SVGA, VGA Compatible Plug & Play ------------------ אוקי אז השאלה שלי היא כזאת, המסך הזה במחיר מצחיק (מאוד) של 680 שקל כתוב שזה מסך שטוח, וכתוב שרזולוציה מירבית של 1280 על 1024 ברזולוציה הזאת (המירבית) מה מהירות הריענון, ומה מהירות הריענון ב 1024 על 7…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by havivt,

לפי מה שקראתי וחיפשתי בפורום , ראיתי כי ניתן להשיג ti4200 ב550 שח? ואף פחות... חיפשתי וחיפשתי והכי זול שמצאתי היה 650 ש"ח... איפה ניתן להשיג כזה כרטיס מסך בפחות מ600 שח? והאם הוא באמת טוב כמו שאומרים עליו - האם יעבוד כמו שצריך על המחשב שלי : P4 1.5GHZ לוח אם 850GB 256RDRAM

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by havivt,

לפי מה שקראתי וחיפשתי בפורום , ראיתי כי ניתן להשיג ti4200 ב550 שח? ואף פחות... חיפשתי וחיפשתי והכי זול שמצאתי היה 650 ש"ח... איפה ניתן להשיג כזה כרטיס מסך בפחות מ600 שח? והאם הוא באמת טוב כמו שאומרים עליו - האם יעבוד כמו שצריך על המחשב שלי : P4 1.5GHZ לוח אם 850GB 256RDRAM

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by Jook,

http://www.theinquirer.net/?article=7658 האם הידיעה הזאת נכונה ? אם כן nVidia בבעיות רציניות.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האם שווה לי לקנות את הכרטיס הזה במחיר הזה? http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp ורציתי לדעת עוד משהו. הכרטיס הזה עובד בטכנולוגיית agp8x ויש לי בלוח אם agp4x, אז מה יהיה ההבדל בביצועים והאם הוא יהיה רציני או שאפשר גם לשחק עם agp4x? תודה רבה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by lipa,

שיעשו הרחבת זיכרון מ-64 ל-128 רגיל ,מה בדיוק הבעייה סליחה על הבורות

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Moo^Moo,

רשום בדרישות מינימום, ש3DMARK דורש תמיכה בDX9, שאין בגי'פורסים למיניהם? זה יעבוד? במלואו? MOOMOO

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by orrm,

כן כן, שמעתם נכון.... רק אנשים אשר הזמינו מראש את הכרטיס יזכו לראות אותו עם המערכת קירור הרעשנית והביצועים הלא יעילים ביחס למחיר שלו. שימו לב לחדשות שם...... רק הכרטיסים מהגרסא הרגילה ימכרו במחיר של 330$...

22. Started by OR007,

בקרוב אני קונה מחשב חדש, השאלה שלי היא האם להחליף את הראדון שלי ב-9500 פרו או ב-9700 פרו או שהרטיס שלי מסוגל להריץ (עם מערכת חזקה) כל משחק ב-1024*768 היום בצורה מכובדת ? משחקים כמו אנריל 2 וכו'... לפי דעתי לא נראה לי שהוא יעמוד בזה אבל בואו נשמע את דעתכם בכל זאת.

23. Started by TzV-EyE-GeR,

אני לא ממש מתמצא במסכים, מה טוב, מה לא. אודה לכם אם תעזרו לי לבחור מסך 17 CRT כמובן בתקציב של עד 1000 שקל. אני יודע שזהו תקציב די דל בשביל מסך, אך זה מה יש. תודה.

24. אני חייב למצוא את המסך הזה למה אני לא מוצא אותו?? אני רוצה להזמין אותו אבל איפה?! לא רוצה את הסדרה החדשה היא לא שווה כלום הFT יותר טובים בהרבה מי יכול לעזור לי למצוא חנות בירושלים או אתר אינטרנט ישראלי עם המסך הזה?

25. Started by ha_miki,

לפני חצי שנה בערך קניתי את POWER MAGIC 8500LE 64 MB מלמיר ודווקא במחיר טוב 500 שקל רק דבר אחד היה דפוק כל משחק באנריל טורנאמנט היה משום מה קופץ לי בפריימים עד שעליתי על הבעיה הקירור שהיה על הכרטיס היה מאוור קטן עם חתיכת אלומיניום קטנה ניסיתי לעשות לו OC אבל כל מגה הרץ שהוספתי היה דופק את הביצועים ומורח לי את הצבע מה שכמובן היה מחייב ריבוט התעצבנתי ו התחלתי פרוייקט קטן !!! מה עוד שהמהירויות של הליבה לא תואמות לכרטיסי LE 240 לזיכרון ו 249 לליבה !!!! בכל אופן לקחתי מאוור של אמד הסטנדרטי וחיברתי אותו לבוארד על הליבה ניסרתי את הסינק של הסלרון 300 שהיה לי ושמתי כל חלק על הזיכרונות וגם בצד האחורי של הלוח אם שמתי את החלקים של הסינק על הזיכרונות אבל מעל הסינק שמתי א…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים