כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש כ. מסך למשחקים שיתן ביצועים טובים המערכת שלי היא כזאת: E7200@3.6GHz 8600GT 1GB MSI P35 NEO ספק כוח TT 400W CEON 2GB 800MHz חשוב שלא יעשה הרבה רעש כשהו לא מתאמץ .. רזולוציה - 1024X1280 מסך 17" יש מצב גדול שאני מחליך ל22"... תקציב - 1200-1300 גג תודה!
-
- 43 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
2328. עם המפרט: Athlon 64Bit 3000+ Sapphire Radeon 9800Pro GeiL 512 DDR PC 3200 ABIT KV8 Pro
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך טוב וגדול שילווה אותי להרבה זמן ... האם זה יעשה את העבודה ? http://store.yahoo.com/justdeals/scx9ii19lcdf.html אני יכול להביא אותו לארץ כי חבר נוסע לאמריקה עוד מעט .. אבל הוא שווה ? אני לא מבין ממש בLCD אבל קראתי שהresponse time צריך להיות נמוך .. ורשום שם שזה 10 ו15 נשמע לי נמוך מאוד.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עשיתי בדיקה ב3DMark05 לכרטיס מסך ATI READON X800XL 256 ויצא לי 4453 זה מה שצריך לצאת לי בכרטיס הזה? בלי OC ויש דרייברים החדשים שהורדתי מהאתר תודה 2יי 2יי
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
היי, אני עומד להזמין את הGTX670 מחול,וחשבתי על החנות tigerdirect יש שם מגוון אפשרויות עד 400 דולר, http://www.tigerdirect.com/sectors/campaigns/include/nvidia_gtx670.asp?srkey=gtx670 אני צריך את הגירסא הכי טובה שאפשר לקנות לOC,שתיהיה שקטה גם... עכשיו,יש לי שאלה קטנה,איך הולך כל עניין המכס והמעמ?לא הזמנתי משהוא מחול אף פעם כך שאני לא מתמצא בזה.. tigerdirect שולחים לארץ נכון?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך LCD, האם אתם מכירים חנויות באיזור ת"א שבהן אפשר לראות מספר דגמים של מסכים (וגם לבדוק אותם קצת) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
GIGABYTE 4870 1GB או ZOTAC 260 GTX 896MB תודה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום כולם! לפני זמן מה כתבתי פה הודעה שבה הבעתי את חששותי מהספק הג'נרי 250W וחיבור הכרטיס 7600GT EXTREME. אז החלטתי לחבר וזהו!! חיברתי והכול עובד מעולה!! אני משחק על הגדרות גבוהות ולא קורה כלום! עכשיו יש לי כמה שאלות. איך אני מוחק את הדרייברים של הכרטיס הישן שהיה לי? (X300) בגלל שאין לי מושג בדרייברים של NVIDIA איזה דרייבר מומלץ להתקין? איפה אני רואה את הקלוקים של הליבה והזיכרון? ושאלה קצת לא קשורה. בהגדרות של המשחק COD 2 אין אפשרות לבחור כמו מקודם DX7 זה אומר שהמשחק עכשיו פועל על DX9? תודה לכולם! עריכה: בעמוד השלישי תוצאה של 3DMARK03 http://loading.co.il/uploads/1205483837.JPG
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי לברר מי משני כרטיסי המסך הבאים עדיף: MSI GTX670 2GB GDDR5 HDMI OC GIgabyte GTX670 2GB DDR5 WindForce OC האם יש הבדל מהותי כלשהו ביניהם? לצערי לא מצאתי שום דבר חד משמעי בחיפושים שלי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להעביר את המחשב הישן שלי לסלון כדי לראות סרטי HD אני צריך כרטיס מסך AGP הכי זול שיש לשידורי HD אם אפשר על הדרך גם המלצה להארדיסק של 80/120 ג'יגה תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שנקנה בשנת 2009. בזמנו זה היה "סוס עבודה" אבל היום פחות. יש לי מעבד intel i7 920 דור ישן לוח אם Asus P6t se X58 וכרטיס מסך Asus Redeon HD 5770. מכיוון שאני גם גיימר קל אני מעוניין שלדרג את הכרטיס מסך שלי. חשבתי ל MSI Nvidia GeForce GTX 960 2GD5T OC 2GB GDDR5 השאלה שלי האם כרטיס המסך יתאים בהתחשב בנתונים הקיימים כך שלא יהיה צוואר בקבוק?( אין לי צורך בשדרוג גבוהה מדי אם לא אקבל אפקט מלא מהכרטיס מסך). אם לא , מה כן?! אודה ליעוץ בנושא. בנוסף, האם כדאי להשאיר את הכרטיס המסך הנוכחי שלי וארכיב בנוסף כרטיס מסך חדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני מתלבט קשות איזה כרטיס מסך לקנות אני משחק ומתכנן 3D בערך במידה שווה ואני לא יודע איזה כרטיס לבחור בנוסף אני צריך ספק - אני בכיוון של HEC ZEPHYR 750W הממולץ באתר של nVIDIA ל - 9800GX2 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב עם מעבק I5 2570K, ספק 620W ואני שובר פשוט את הראש לגבי איזה כרטיס מסך לקנות. קודם כל, האם המחירים שלה כרטיסים שציינתי בכותרת מצדיקים בכלל את המחיר? אני רוצה להנות מהביצועים הכי גבוהים שאני יכול במשחקים כמו BF3 ו-SKYRIM. אז, מה כדאי? הבנתי שעם OC ה-7970 אוכל את ה-670, אבל האם כדאי שאני אעשה את ה-OC? או שכדאי לקנות דגם מסויים שכבר בא עם OC? יש אלטרנטיבות אחרות? מה עדיף בסופו של דבר? אני שובר את הראש...
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
-
אני משתמש בתוכנה AIDA32 שנותנת נתונים מפורטים על המחשב. תחת הכותרת memory bus properties (של הכרטיס מסך) מופיעים שני נתונים: REAL CLOCK ו EFFECTIVE CLOCK. מישהו יכול להסביר לי את ההבדל ביניהם? באתר של ATI צוין שמהירות זיכרון של הכרטיס שלי היא 600MHZ, וזה תואם את ה EFFECTIVE אצלי דווקא. למה הכוונה? כמו כן ראיתי שאותו סיפור קיים גם בזכרונות של המחשב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי קנה עכשיו מסך רחב למשרד, וכשבאתי לבקר, ראיתי שאי אפשר לשנות את הרזולוציה לרזולוציה של מסך רחב, והכל נראה מרוח. אמרתי לו שהוא צריך לקנות כרטיס מסך שיתמוך בזה, והוא אמר לי שהוא לא מבין בזה ואני אגיד לו מה להזמין. האמת שגם אני לא מבין הוא לא רואה סרטים או משחק משחקים, אז צריך כרטיס מסך פשוט וזול, שיתמוך ברזולוציות של מסכים רחבים. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
להלן פירוט המחשב שלי: Pentium quad core Q6600 4 GB RAM 667 מה"ץ קינגסטון Nvidia 8800 GTS 640 mb power supply 600w עכשיו השאלה היא כזו: האם כדאי לקנות כרטיס מסך נוסף? אם כן, אז על מה להשקיע סדרה 9 או 8? או אולי לקנות כבר Xbox... אני לא מבין איך זה שהקונסולות יותר טובות היום ממחשב בבקשה תעשו לי סדר בדברים תודה
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני עושה שדרוג למחשב. כבר קניתי לוח אם, מעבד וזכרונות, נשאר לקנות רק כרטיס מסך. אני מאוד אשמח לקבל המלצות לכרטיסי מסך בתקציב של עד 600 ש"ח אם צריך לחרוג מעט מהתקציב אז אני מוכן. הפריטים שקניתי הם: מעבד: AMD Phenom II x4 955 3.2 GHz זכרונות: G.Skill 4GB 1600MHz CL7 לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H תודה על העזרה !
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למה זה ? ועוד על משחקים חלשים .... כמו CSS ו hospital tycoon ו WAR3 לא עובר פשוט ת60 FPS .. רק אם אני מוריד רזולציה מ 1280X1024 ל1152X768 ה FPS עולה ... הכרטיס מאוד חזק.. X1950 דרייברים עדכניים .. מה זה יכול להיות..?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מסך LCD למחשב התקציב זה בערך 1500-1800 בלחץ ראיתי את המסך הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130394 עם זמן תגובה של 8MS ועוד תכונות טובות ואני שואל אם יש המלצה עליו או למסך אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם הוא יותר טוב מ1800gto? אני שואל את זה כי המחיר שלו נמוך משל הGTO באיזה 300 שקלים בנועה מחשבים
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מה מבין בחירת קצבי הפריימים הבאים אשר מופיעים בהגדרות התצוגה של המשחקים החדשים בשוק נותן לי את איכות התמונה הטובה ביותר? 1 30 fps 2 vsyc 3 nvsyc ???
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
GAINWARD BLISS 7300GT PCX 256MB TV-DVI PCI-E קיבלתי אותו מתנה אתמול רציתי דעת אם הוא טוב ? ראיתי שאין עליו מאוורר האם כדי להדביק עליו מאוורר לבד? האם החברה הזאת טובה בכרטיסי מסך? ואם אפשר גם קישור לדריבר עדכני לכרטיס הזה תודה לעונים אבי
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חשבתי על כרטיס חדש בזמן האחרון רציתי לדעת האם כדאי להחליף ועד כמה זה ישפיע המפרט הנוכחי שלי הוא E6300 ABIT IL9Pro SeaSonic 400W Twintech 8800GT 512MB Heatpipe חשבתי על 4770 החדש, הוא יותר טוב מהרכטיס שלי? יסחוט עוד במשחקים? יהיה צוואר בקבוק? חשבתי אולי על OC קטנטן כדי לייצב את העסק כדאיי?
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-