עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lipa,

האם יש הבדל בביצועים ,האם יש הבדל באיכות התמונה? בקיצור מה ההבדלים אם יש? תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  2. Started by ely_baki,

האם הג'יפורס הולך בדרכו של הוודו ??? :saint: :saint: :saint: :AR15: :saint: :saint: :saint:[בדרך למטה] !!! מה דעתכם ?

• 60 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. Started by Culandur,

הכל חשוב באנדל חברה קירור הכל. גרסאות ריטייל בלבד אם אפשר גם מחיר וחנות (מהארץ בלבד)

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by Moo^Moo,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אחרי כל הגדלת הרוחב והכנת השרתים להסתערות על 3DMARK השרתים של MAD ONION לא עמדו בעומס וקרסו :lol:

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  5. אני חושב שהכותרת מסבירה. בכלליות אני צריך כרטיס טלוויזיה אם אפשרות ללכידת וידאו, כמה שיותר איכותי למחיר. אם יש גם רדיו אז בכלל מצויין. אבל בעצם כל דבר יהיה יותר טוב מהפליי וידאו הישן שנהרס היום

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

היום כולם נשווה קצת תוצאות!! פה אני כבר מחכה הרבה!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. השאלה בכותרת, ועוד שאלה קטנה, מהי טמפרטורה שהיא כבר גבוהה מידי לכרטיס ? תודה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by סמיסביב,

אני מתלבט בין 2 כרטיסים דומים. שניהם RADEON 9500 PRO ושניהם נמכרים באתר PANDAS. הראשון הוא של ATI ועולה 1193 ש"ח והשני הוא של הרקולס ועולה 1299 ש"ח. לא שאכפת לי מעוד 100 ש"ח, אבל האם יש לכך הצדקה? האם יש הבדל כלשהו בין הכרטיסים??? נ.ב. מאוד חשוב לי שניתן יהיה לחבר 2 מסכים לכרטיס (DUAL SCREEN). עד כמה שאני מבין, 2 הכרטיסים תומכים בכך. אם אני טועה, אשמח אם תגידו לי.... תודה מראש! עריכת המודר: הורדו הלינקים.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  9. Started by DJO,

אני תמיד משתמש באופציית OPENGL, רציתי לדעת מתי עדיף להשתמש ב DIRECT3D, האם זה תלוי במשחק או אולי בכרטיס? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by asilic,

הי יש לי מחשב נייד עם כרטיס מסך S3 16 MEG ועם יציאת S VIDEO עכשיו חיברתי את זה לטלויזיה ואני רואה טוב הבעיה היא ששולחן העבודה שלי יותר מידי גדול לטלויזיה איך ניתן לסדר את זה ששולחן העבודה יתאים לטלויזיה עוד שאלה זה שבעזרת ה S VIDEO עובר רק וידאו וצריך לשמוע את הסאונד מהמחשב הנייד יש דרך שסאונד יתקבל מהטלויזיה?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  11. הנה לדוגמא חברה מוכרת אך לא ממש ידועה בביצועים או איכות גבוהים מוציאה כרטיס שניראה כמו מטיל זהב עם 2 מאווררים, דווקא מאוד נחמד אם תשאלו אותי (הם אפילו נחמדים ויספקו מברשת לנקות את הכרטיס- כאילו שאין מספיק דאגות ועכשיו נצטרך לנקות כרטיסי מסך כל שבוע). הכוונה ל CHINATECH .... אה, וגם יש לו תאורה פנימית (סתם כדי להתלהב לפני החברים)

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by AMD-GUY,

זה נכון מה ששמעתי? Radeon 9500 PRO הוא מה שמנצח את TI4600 ו-Radeon 9700 הוא מה שקוטל אותו ומשאיר פער?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by snipa,

Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB במחיר 550 יש לכם משהו בטווח ה-100 שקל פחות או יותר ,, יותר טוב מהכרטיס הזה?

14. Started by NuKe007,

שלום לכם, יש לי מספר שאלות בקשר לעדכון הBIOS של הכרטיס מסך שלי. 1) איפה ניתן להשיג את העדכון האחרון לכרטיס שלי - GEFORCE 2 MX400? 2) מצאתי מספר עדכונים, אבל אף אחד לא נמצא עם הממיר שלי ליציאת הטלויזיה - CONEXANT, האם יש כאלה או שאולי אפשר לשנות את העדכון שיתמוך ביציאת הטלויזיה הזאתי. 3) האם כדאי לי בכלל לעשות עדכון שכזה??!?! :AR15:

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  15. Started by Phlip_dE-SuSsa,

יש לי רדאון 9700 חיברתי אותו לספק ומימנו שירשרתי להארד דיסק כמו שהם ממליצים האם אני חייב לשרשר או שאני יכול לחבר כל אחד בניפרד מה עדיף לעשות? המחשב עושה לי בעיה שאני מדליק אותו מאז שיש לי את הרדאון יכול ליהיות שזה הספק כי הוא 300W

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by NetSpider,

Reference Driver Download Built by ATi cards

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by lipa,

שניהם עולים 1000 שח מה עדיף? תודה

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. יש לי תקציב של בערך 650 שקל , מה הכי טוב במחיר כזה?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by dorongm,

שלום אני מעוניין לקנות מסך מחשב "17 LCD בסכום של כ - 3,000 - 3,500 ש"ח. בגלל היקף המגוון וההיצע של מסכים אני מתקשה להחליט. הייתי מבקש לקבל המלצות . תודה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  20. Started by AMD-GUY,

הכותרת אומרת הכל ;D תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  21. ואיפה זה נמכר? של הרקולס יצא בפנדה.

22. Started by AMD-GUY,

מה יותר טוב- GeForce4 MX או GeForce3 TI ? תודה מראש

23. Started by DooM Man,

כדאי לי להחליף מ-TI 4200 שקניתי לאחרונה, וביצועיו כנראה לא מספקים כל כך, ל-9700 PRO של GIGABYTE? מדובר בהפרש מחירים של 1,000 ש"ח, אבל כפי שראיתי, פער הביצועים הוא עצום. ??? אה, וקיבלתי 9688 ב-3DMARK 2001 SE.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by xoox,

יש הבדל בין כרטיסי מסך שונים באיכות ה tv out הרזולציה על גבי מסך הטלויזיה ואם אתם ממליצים על כרטיס מסך עם tv out טוב ובמחיד סביר בתודה xoox

25. Started by AMD-GUY,

איזה מכל ה- TI 'ים למיניהם אתם מעדיפים? כי אני רוצה לקנות אחד ;D

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים