כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה עם הכרטיס מסך. הכרטיס הוא 9600gt sonic. ברגע שהמחשב נכנס למצב שינה, המאוורר של הכרטיס פועל על 100% ועושה רעש לא נורמלי. כשהמחשב דלוק רגיל, הכל עובד בסדר. אשמח לעזרה! תודה!
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב ישן עם מעבד AMD athlon 64 3000 ולוח אם Gigabyte GAk8NF9 הכרטיס מסך הלך וחשבתי לקנות כבר כרטיס עם יציאת HDMI ולהפוך את המחשב למרכז מדיה שתי שאלות: 1. האם המעבד יוכל להריץ סרטי HD? 2. מצאתי בזאפ את הלוח Sapphire HD 6450 512MB DDR3 , האם יעשה את העבודה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798454 אני לא רוצה להשקיע בכרטיס יותר מ-200, 250 ש"ח מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש ברשותי את לוח אם הבא: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI אני זקוק לכרטיס מסך עם יציאת בHD בתקציב של עד 300 שקל השימוש העיקרי הוא הקרנת סרטים לטלוויזיה ושימושים רגילים במחשב כגון גלישה, משחקים קלים אבל לא הרבה יותר מזה... לפעמיים גם עבודה גראפית אבל לא דברים כבדים שאלה נוספת לידע כללי, הגרסאות של סלוט הPCI-E הן חומרתיות או תוכנתיות?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב ? amd radeon 6370 hd OR nivida geforce 315 512mb
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום השבוע אני קונה מחשב HTPC שיתחבר ישירות לLCD שלי בחדר התקציב לכרטיס מסך הוא 400 שקלים המפרט: K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700Price list updated 15-12-2011אינטל מעבדי Price Units TotalCore i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 945 1 945Gigabyte Price Units Total לוחות אם למעבדי אינטלZ68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI 550 1 550זכרונות DDR3 1333Mhz Price Units Total2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 290 1 290מסך כרטיסי ASUS - NVIDIA Price Units TotalGT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 380 1 380PCI Price Units Total ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטיםTP-Link TL-WN851ND nMax 802.11n Wireless N PCI Ad…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, מחפש כרטיס מסך, לא יקר, שיאפשר עריכת ווידאו בייתית, צפייה בסרטים עד HD ותמיכה בשני מסכים. הבנתי שבתחום זה חייב לקנות NVIDIA וזה בסדר, אבל מה? בברכה ובתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, כאשר משתמשים ב SLI 8x ישנו איבוד ביצועים של אחוזים בודדים מהכרטיסים, לא משהו משמעותי. ניקח לדוגמא SLI של GTX 560 ו - SLI של GTX 580 . בשני המקרים, לפי מה שהבנתי מחיפוש בגוגל, הירידה בביצועים בשימוש ב SLI x8 היא כמה אחוזים בודדים. אבל אם הסיבה לאיבוד אותם אחוזים היא המהירות של העברת נתונים בין הכרטיסים ללוח אם שיורדת, אז איך המערך השני לא מוגבל הרבה יותר מהמערך הראשון? הרי המהירות של האפיק זהה בשני המצבים, והמערך השני אמור להעביר כמות גבוהה יותר של מידע מאשר המערך הראשון. אשמח להבהרה בעניין, אם לא הסברתי טוב אנסח יותר טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי, - הפסיק להגיב באמצע צפיה בתוכנית טלויזיה - מתוך אתר אינטרנט. מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU87+ 700W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. הדרייבר המותקן:11.12. *השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש ניסיון עם הליבה הגרפיות שצויינו לעיל ? האם מצליח לראות סרטי HD וגם ב1080P ? ומה ההבדל בין שני הגרסאות? משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מעניין אותי מהן המטרות לחיבור זה ,ואני משאר שלכל מטרה ישנם גם דרישות שונות מהכרטיס פשוט קונה מחשב חדש ורוצה ללמוד את הנושא
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך מספק לעיבוד תמונת 3D (עם משקפיים דיגיטליות וטלויזיית 3D) שיהיה מחובר ל HTPC. המעבד של ה HTPC הוא E6300 2.8GHZ ויש לו 3GB DDR2 667MHZ. אני מחפש גם כרטיס קול שיודע לעבוד עם כל הפורמטי האודיו המתקדמים שיש כיום (אני יודע שיש דגמים שתומכים ב 3D, אבל לא בחלק מפורמטי האודיו). אני גר בארה"ב ואין לי LIMIT של תקציב (עד לרמה הגיונית). אני חושב גם על לקנות כרטיס שיתאים גם למשחקי מחשב (האחרונים) אבל מפחד שזה לא יהיה ישים כי המעבד שלי יחסית חלש (וגם הזיכרונות) ואז אקבל צוואר בקבוק. אשמח לדעתכם, תודה. ד"א איך כל הקטע של המשחקים בתלת מימד עובד? האם צריך מסכים מיוחדים בשביל זה או שכל מסך (לדוגמה הטלויזיה שיש ברשותי) יתאים לכך?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
במה תומך הכרטיס TV של הכרטיס הזה? האם אני יכול לחבר עליו כבל HDMI IN ממיר של לווין\HOT\YES ולראות ערוצים ב HD? האם הטיונר שלו הוא אנלוגי או דיגיטלי? והאם יש לו אפשרות לחבר ממיר לא HD בחיבור RCA (אדום צהוב ולבן) אשמח למידע בנושא..
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי לכולם ותודה מראש, ברשותי יש מחשב עם כרטיס מסך nvidia gts450 בעל יציאת mini hdmi , ניסיתי לחבר את המחשב לצג הטלוויזיה מסוג lg , אך משום מה כרטיס המסך שלי לא מזהה כלל את מסך הטלוויזיה, ז" אני רואה את המסך הראשי של המחשב אבל לא את המסך הנוסף. בדקתי את ההגדרות במסך טלויזיה עצמה אבל נאדה כלום. אני חייב לציין שעם כרטיס מסך הקודם 9800 GT בעל חיבור רגיל HDMI לא היתה לי בכלל בעיה. מה עושים? למישהו יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם: Intel DH55PJ PCIE2 4GB DDR3 ואני מעוניין להתקין עליו אחד מכרטיסי המסך הבאים: GTX 5XX (צרפתי קובץ טבלת השוואה). המחשב ישמש למשחקים כבדים עם כל הפילטרים , לא יבוצע OC. איזה מהכרטיסים הבאים כדאי להתקין, ללא קשר למחיר אלא רק לביצועים מיטבים. איזה ספק זול (עם 2 חיבורי 6 פינים לטובת המאווררים) מומלץ להתקין? באיזה מחיר אוכל למצוא והיכן? תודה רבה שאול [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום חברה'! יש לי כרטיס מסך GTX 470 עם קירור של GELID. הקירור היה מגיע עם מתאם חשמל למאוורר כך שאפשר לחבר אותו לבקר מאווררים במקום ישירות לכרטיס ולשלוט במהירות. אתמול איכשהו הצלחתי להרוס את הקבל ועכשיו אני סובל מרעש של הקירור הזה שמסתובב כל הזמן ב 100%. יש מצב להשיג מתאם כזה חדש בארץ? (אשמח גם לדעת איך נקרה מתאם כזה אולי לא מצאתי כי לא חיפשתי את מה שצריך)
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהנושא כבר נידון בעבר אך לא הצלחתי להסיק תשובה חד משמעית ואשמח לקבל עכשיו. ברשותי מחשב עם מעבד פנום 2 945 C3. שני כוננים קשיחים, צורב והכל במארז סטנדרטי. ספק הכח שברשותי הוא hec win+ 550w (שהוא לא מהמובחרים שיש אבל עושה את העבודה) ורציתי לשאול האם הספק הזה יוכל "לסחוב" תצורה של 2 HD6950 בCF?? ראיתי דעות חלוקות בנושא ובנוסף בדקתי במחשבון וואטים אינטרנטי ועל פיו 550W אמור להספיק אז למי להאמין???. בנוסף כשאומרים לא יסחוב מה הכוונה?? המחשב לא ידלק? או שנקבל ביצועים פחותים?? תודה לעונים..
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
יש לי את הבעיה הזאת ואני מתחיל להתחרפן ניסיתי כבר הכל! שום דבר לא עובד כבר לכל משחק שאני נכנס הוא ישר יוצא לדקסתופ או מסך שחור הבעיה ידועה שהיא בכרטיסי מסך לי יש שתיי כרטיסים במערך SLI הדגם של הכרטיסים זהה והוא GTX560 SOC של גיגה ביט ניסיתי הכל אז בבקשה לא להגיד לי לעדכן דרייבים או להוציא כרטיס כי זה לא עובד!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
זה כבר כמה שנים שיש לי כרטיס מסך 88GT עכשיו כשאני רוצה לראות סרטים אני מחבר אותו למסך LCD חיבור מהמחשב DVI ל HDMI לטלויזיה אחרי כמה זמן צפייה בטלויזיה פיתאום יש רעש מטורף כזה .כיאלו משו קרה כזה מעין בזז כזה חזק שלא מפסיק עד שלא מכבים את הטלויזיה ומדלקים אותה מחדש.עכשיו השאלה שלי אם זה בגלל הכרטיס מסך או ההמסך טלויזיה,בנוסף המסך משמש כמסך טלויזיה לכול דבר שבזמן צפייה ב YES אין תקלות .
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בקיצור חזרתי ל5850 קצת יותר טוב מהTOXIE שהיה לי לאסוס דיארקט והנה הוצאות http://3dmark.com/3dm11/2446651 לחשוב שיצא לי קרוב ל6000 עם ה580...
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם ניתן להגדיר שהטלויזיה תידלק על AV כברירת מחדל ולא על ה-HD?המחשב שמחובר אליה תמיד בכבל HDMI נימצא במצב שרק המסך כבויי ואולי מכך הוא מזהה את המחשב. שאני מכבה את ה-TV בערוץ רגיל או במקור אחר (נגיד DVD) ובהדלקה, ה-TV תמיד מתעורר עם כניסת המחשב ב-HD.הטלוויזיה היא -Philips 32 PFL 7962 לפני כ-4 שנים כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4830
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי: Core i5 760 Kingston 4gb 1333 MHz DDR3 1 tb western digital 60 GB SSD GSKILL Hec 550Watt היה לי כרטיס 5770 והחלפתי אותו לאחרונה לGTX 570 עם OC של sparkle כאשר אני משחק במשחקים חדשים דוגמת battlefield 3 אני עדיין רואה לאגים פה ושם בתמונה והיא איננה מאה אחוז אני מריץ בפול דיטייל ב1080 קווים ובדיקת FPS שלי הכי נמוכה הייתה 26.. למרות שאת הלאג עצמו אני לא מרגיש בדיוק מתי שנצפה קצב רענון נמוך אודה אם תוכלו לכוונן אותי לבעיה. ניסיתי לשים את ההודעה בפורום בעיות טכניות אך לא היה מענה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
תקציב: 2000ש"ח או 550 דולר מעבד: q9450 2.6gz לוח אם: GA-G41MT-S2P ג'יגבייט כרטיס מסך נוכחי: gtx260 ספק: Thermaltake 600W Thoughpower 140mm 52A/12V יש לי מסך 26 אינץ אני הרזולוציה היא 1900*1080 אני עוד חצי שנה משדרג למחשב חדש אבל אני רוצה להנות ממשחקים אני יודע שהמעבד חלש אבל יש אפשרות לעשות לו OC ולקנות כרטיס חזק עד שאני יחליף את המחשב ואני יעשה מערך יש לי גם אופציה לקנות מחול מה אתם אומרים על הhd 7970 החדש אם OC למעבד יהיה צוואר בקבוק? אהה ודרך אגב יש לי 4G ראם DDR3 ואני משדרג ל 8 תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אהלן, אני משחק סטארקאפט 2 ויש לי מעט בעיות עם המחשב- ברשותי מחשב די ישן: intel core 2 duo E6300 1.86GHz לוח אם: Fatal1ty F-I90HD (ATI RS600-SB-600) זכרון פנימי 2GB DDR2 kingston כרטיס מסך NVidia GeForce 8600GT (בעל 256מגה זכרון) תכלס הוא משרת אותי על הכיפאק ולא עושה בעיות אני משחק בעיקר starcraft 2- הבעיה היא שבהגדרות הכי נמוכות הוא רץ לי על 50FPS כאשר אין ממש יחידות על המסך, אבל בזמן שיש אקשן, הוא יכול להגיע גם ל 10FPS ואם המצב ממש עמוס, גם ל 1-2FPS. מן הסתם זה לא אידאלי לגיימר.. שתי שאלות: א. האם החלפת כרטיס מסך תעזור לי להריץ אותו על סביב ה 40FPS גם כאשר יש יחידות רבות על המסך (בהנתן שאני שומר על הגרפיקה בהגדרות הנמוכות ביותר)? ואם כן, לאיזה כרטיס כדאי להחליף? (ת…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום . קניתי מחשב חדש עם וינדוס 7 64 . Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray -מעבד. Gigabyte GA-P61-USB3-B3 -לוח אם. Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retai -ספק. Kingston 4GB DDR3 1333 -ספק כח. Samsung 500GB SATA II 16MB SpinPoint F3-הארד דיסק. SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDM-כרטיס מסך . זה המחשב . המחשב נתקע לפעמים בזמן שאני גולש באינטרנט ואז המסך נכבה ונדלק ומופיעה לי הודעה . בגלל שהוינדוס ברוסית זה לא יעזור שאני יעלה לפה תמונה אז אני פשוט יתרגם את מה שרשום . "וידיאו דרייבר AMD DRIVER הפסיק להגיב והופעל מחדש בהצלחה" זה קורה בגלישה באינטרנט וגם המחשב נתקע לי כמה פעמים במשחקים ואחרי כמה זמן שוב המסך נכבה ונדלק אבל הפעם בלי הודעה . הורדתי מהאתר של AM…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-