עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by adam2008,

שלום..אני משתמש בנייד של טושיבה עם כרטיס geforce go 7300 פרמטתי תמחשב והתקנתי דרייבר (לכרטיס) מהאתר של טושיבה ההתקנה הלכה בסדר..וב"מאפיניים" "תצוגה" המחשב באמת מזהה את הכרטיס למרות זאת אני לא מרגיש הבדל בפיקסליים ודבר מוזר שקורה זה שהשעון בצד ימין למטה משום מה עולה על 2 שורות אחת שעה ואחת תאריך מן הסתם הסמלים שם נראים גדולים ומכוערים ניסיתי לשנות לרזולוציה גבוהה יותר אבל שאני משנה אז המסך נמתח ואני לא רואה את החלק התחתון (רק אחרי שאני גורר לשם את העכבר רואים אותו) ניסיתי גם להחליף דריברים ולר עזר תודה מראש לכול העוזרים!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

קודם כל לפי מה שהבנתי התוצאה הזאת: ל4870 512MB היא נמוכה , וצריך להיות מעל 9K הנא תמונה מGPUZ הכל נראה תקין אך זאת התוצאה שאני מקבל , מה הסיבה?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by repero,

אהלן, אני בארה"ב כרגע והצלחתי לשים את ידי על: 2 x Open Box: ASUS ENGTX560 DCII OC/2DI/1GD5 GeForce GTX 560 (Fermi) 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card $196.86[/l][/l] 2 x Open Box: ASUS EAH6850 DC/2DIS/1GD5/V2 Radeon HD 6850 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card with Eyefinity $177.60 2 x Open Box: ASUS ENGTX560 TI DCII TOP/2DI/1GD5 GeForce GTX 560 Ti (Fermi) 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card $327.40 corsair 950W אני הרכבתי מערכת עם 3 מסכים (ברזולוצייה כוללת של 3150 על 1680) ואני צריך לבחור את אחד הסטים הנל. הייתי רוצה שתעזר…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  4. התקציב שלי הוא עד 500 שקל הנה כרטיס שנראה לי טוב מאוד אבל אני לא יודע אם אני יכול לחבר אליו את ההמיר שלי של YES... בבקשה תעזרו לי עם זה... http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3808

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  5. אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין השניים כל מה שאני יודע זה שה 5770 תומך בדירקס 11 ועל הנייר הוא קצת יותר טוב מה 4870 בפועל, אני רואה שעדיין ה 4870 יותר יקר, ועדיין ממליצים על ה4870 בתור כרטיס מסך למרות שקיימים דגמים יותר חדשים בשוק. זה לא קשור למפרט מחשב שאני עומד לקנות או משהו, זה פשוט לא מובן לי. אשמח להסבר \ השוואה בין השניים.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  6. שלום, ברצוני להרכיב מפרט לעריכת וידאו הכולל לכידת שידורי טלויזיה. 3 שאלות לי: 1. האם אפשר לכלול את שתי האפשרויות בכרטיס אחד? 2. איזה כרטיס מומלץ לצורך יישום שכזה (תקציב: 500-700 ש"ח). 3. אם אי אפשר - יש ברשותי כרטיס טלויזיה ישן של Avermedia - איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות אם אעשה שימוש בשניהם? המחשב החדש יהיה מבוסס אינטל בעל ליבה-כפולה (E6300). תודה,

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  7. היי. נדפק לי הכרטיס מסך הישן (GeForce 550 Ti) ואני מחפש חדש. טווח מחירים 1000-1200. מצאתי בטווח הזה את geforce 960 החביב ומולו את R9 280X של AMD.בכמעט כל המבחנים והביקורות R9 מנצח אבל מצד שני גם קראתי שלא כדאי להשתמש בכרטיסים של AMD לעריכה (CUDA וזה) בעיקר עובד עם תוכנות של אדובי (פרימייר ואפטר אפקט).יש למישהו הערות והשגות בעניין? המלצה ספיציפית לאחד הכרטיסים הנ"ל או לכרטיס אחר במחיר הנקוב יתקבלו בברכה. חשוב כמובן שיוכל להריץ במקביל לפחות 2 מסכים (אופציה לחיבור של שלישי בעתיד תתקבל בברכה) תודה

8. Started by eyaffe,

ה CATALYST שמותקן לי עבור הכרטיס הנ"ל הוא ישן אבל ההגדרות שבו מאפשרות לי להתאים את התצוגה בטלוויזיה מבחינת פריסה מלאה על המסך. ( יש לי טלויזיה רגילה לא LCD) התקנתי וויסטה ובדרייבר החדש אין אפשרות לפרוס את התמונה על כל המסך האם יש פתרון שמתחבא בהגדרות החדשות ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. היי אנשים, אני רוצה להאמין שכל שנה הכטיסים מוכרזים ויוצאים לחנויות בארהב פחות או יותר באותו חודש בשנה, אפשר לדעת מה הסיכוי שהכרטיסים החדשים כבר יגיעו לחנויות בחול לפני היוני-יולי? ואם לא יש תאריכים פחות או יותר ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני לא מצליח לחברת את המסך דרך יציאת DVI , אין סיגנל המדובר בכרטיס מסך ati X550 מסך LG W2242T לוח אם abit il9 pro ניסיתי כמובן כבר את כל הפתרונות כמו להחליף כבל , VGA עובד הבנתי שזה בעיה שכיחה בחיבור DVI קראתי בכל מיני מקומות שאולי צריך לשנות משהו בביוס . אם למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  11. הכרטיס מסך שלי 7600GS ושאני בא לעלות רזולוציה ל 600*800 א הוא כותב לי NO SIGNAL , גם הביטים 32 ביט גם יש בעייה הזאת, הורדתי דרייבר הכי חדש מאנוידיה, וזה עדיין עושה בעייה מה אני אמור לעשות ? נ.ב ב SAFE MODE אני נכנס לשנות ביט, זה מראה שהוא נותן ,אבל כשאני נכנס לווינדוס עצמו הוא כותב NO SIGNAL. מישהו נתקל פעם בבעיה כזאת ?

12. יש לי כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4400 של Leatek בעל יציאת VIVO. חיברתי את הכרטיס למצלמת הוידאו דרך כבל S-Video והתקנתי את הדרייברים האלו: http://www.nvidia.com/object/wdm_geforce2-fx_2.26 הורדתי את WinDVR 3 ומיד בכניסה לתוכנה היא צועקת עלי: Cannot detect device. Please check hardware or re-install driver. ניסיתי לשווא להתקין מחדש את הדרייבר ואף תוכנות צפייה אחרות. הדרייברים של כרטיס המסך עצמו הם החדשים ביותר. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by RVD,

רכשתי בעבר כרטיס מסך מארה"ב וכשחברתי אותו בארץ לטלויזיה ראיתי שחור לבן ולא היה ניתן להפוך את זה לצבעוני (הטלויזיה הינה טלויזיית מולטי סיסטם). עכשיו אני שוקל להזמין שוב כרטיס מסך מהחדשים כיום מארה"ב ואני רוצה לדעת האם זה גם קרה למישהו שהזמין משם כרטיס מסך מהחדשים כיום. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  14. פרטים מעניינים אודות צמד ארכיטקטורות העיבוד הגראפי העתידיות של מפתחת השבבים לכתבה

15. Started by Rush,

המפרט שלי: i7 6700 16 GB DDR4 660 GTX ספק antec ne550m לוח אם h170-d3hp מסך 23" FHD תקציב: עד 1100 חשבתי על זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11265-05-20G תודה (:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yonatan.mendelson,

לצד הדגמים המרכזיים שהושקו רשמית, קיבלנו מ-AMD גם הצצה לדגם Nano חדש ומדליק, אשר ינצל בצורה המירבית את השימוש בזכרונות ה-HBM2 לכתבה

17. מישהו יודע באיזה חודשים הם יהיו על המדפים?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by eldad82,

שלום קניתי מחשב חדש עם 8800gts 640 הכל טוב ויפה עד שאני מנסה לראות סרטים במחשב משום מה אני רואה אותם בשחור לבן התקנתי את klite .3.4 ועדיין רואים שחור לבן יש רעיונות ?[br]פורסם בתאריך: 2.09.2007 בשעה 18:03:14 בעיה הסתדרה הורדתי bsplayer כנראה המדייה פליר דפוק ... מיקרוסופט נו מה ...

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  19. שלום לכולם אני חדש פה כפי שבטח שמתם לב ויש לי בעיה בהתקנת דרייבר לכרטיס מסך שלי :-\ יש לי כרטיס מסך ATI rage 128 pro והיום נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שיש דרייברים אחרים יותר 'חדשים' ממה שמותקנים אצלי אז הסרתי את הקודמים והורדתי את ה'חדשים' http://mirror.ati.com/support/drivers/winxp/winxpr1286133279.html הנה לינק לדרייבר שהורדתי http://ati.com/support/products/pc/rage128pro/winxp/rage128prowinxpdrivers.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=6&submit.y=10 וזה הדף הראשי של הדרייברים והכלים לכרטיס מסך שלי התקנתי ואז יש עוד התקנה כזאת (יעני כמו בזיפ שעושים אקסטראקט ואז מתקינים את מה שחילצתם) ואז בהתקנה השניה אני נכנס וזה עושה לי Error ורושם את זה…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://forums.guru3d.com/showthread.php?s=&threadid=85394&perpage=10&pagenumber=1 תהנו אל אחריותכם בלבד!! תשימו בטיקי ואולי גם בחדשות כי זה טוב למיש שי לו כרטיס כזה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by Kidney_stonE,

שלום כולם, אני מחפש כרטיס\התקן לכידת וידאו באיכות סבירה (שיידע לשמור לפחות 30 פריים לשניה, באיכות וצבע טובים) במחיר שלא יעלה על 300 שקלים. יש כאלה דברים בארץ ? מישהו שמע ? מישהו ראה ?

22. Started by idan_v,

שלום, אני מחפש כרטיס צילום, או שמתחבר דרך חיבור הPCI או דרך הUSB, שיהיה ניתן בעזרתו לצלם (ווידאו) את המחשב. אני יודע שיש כרטיסי צילום, אבל שמצלמים את הטלוויזיה וזה לא טוב בשבילי. אני יודע גם שיש תוכנות שעושות את אותו הדבר, איך יש דבר אחד שמבדיל, כשאני מפעיל תוכנה כמו Fraps כדי לצלם, הFPS יורד משמעותית למצב של תקיעות, ושמשתמשים בכרטיס צילום, כל העיבוד נמצא בכרטיס עצמו לכן אין ירידת FPS. האם יש דבר כזה? אם כן, אפשר לקבל קישור לכרטיס כזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  23. דברים כמו : ADAPTIVE ANTI ALIASING, הם טוענים שזה לא משפיע על הביצועים, ולא ברור גם באיזה מצב הם נכנסים למשחק עצמו-לדוגמא ב NWN2, על 1024X768 אני רואה AA מעולה, אבל על 1280X960 הוא לא קיים..לא יודע אם זה קשור. HIGH QUALITY AF- האם הוא מופעל כאשר התוכנה מפעילה את ה AF? או רק כאשר אני מפעיל אותו שיעבוד תמיד? מה הוא עושה בכלל..? מישהו ראה הבדל? ב MIPMAP - האם במשחקים השליטה על ביצועים-איכות מתקמבנת עם האופציה של ה CENTER , או שצריך לשים בביצועים ואז בנפרד להעלות את ההגדרות הגרפיות של המשחק? או ההיפך בכלל...?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by idb1,

לאחרונה הבחנתי כי הטמפרטורות של הכרטיס לא רציונליות. כאשר המחשב במצב מנוחה נראה שהכרטיס מגיע ל85 מעלות שהמאוורר ב 45% שלא לדבר על העלאת משחקים הכרטיס מגיע ל 100 ויותר מעלות גם שהמאוורר עולה עד ל 75-80 %. בבדיקה שערכתי באתר ATI נראה כי הכרטיס עובד במעלות גבוהות אך לא כמו שציינתי כאן. אני די מיואש מהעניין. ואני לא רוצה לקנות מאוורר נוסף לקירור הכרטיס כי לא זה הפתרון. אשמח לעזרתכם והמלצתכם בעניין. עידן.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  25. צמד דגמים מקוצצים מהדור החדש של NVIDIA עשוי לגשר את פערי הביצועים הגדולים בין כמה מדגמי GeForce GTX שנמצאים בשוק כעתלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.