כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מנסה להחיות את המכונה הישנה(מחשב בן 4 שנים): פנטיום 4 - 2.6 GHZ לוח אם ABIT - IS7 1GB -RAM כרטיס Geforce FX 5200 עובד על XP. אני מחפש כרטיס AGP (אין סלוט PCIe) שיהיה טוב למשחקים ישנים יותר (doom3, halflife2, battle for middle earth), אבל שגם יתמוך ב-direct X 10 או לפחות direct X 9c (לדוגמא כדי להריץ את Dreamfall כמו שצריך..) יש טעם לנסות להריץ direct X10 על המכונה הזו?(או שה-cpu יהיה צוואר הבקבוק?) מחפש כרטיס שלא "יתבזבז" על CPU ישן יחסית..אבל לא מתכנן מחשב חדש בעתיד הקרוב.. שקלתי כמה אופציות: 1. Sapphire ATI Radeon 2600 XT, 256MB GDDR3, 128Bit, AGP (זכרון מהיר ותומך ב-direct X10 - איך המעבד שלו?) 2. Palit ATI Radeon X850 XT, 256MB, AGP (אומנם רק DDR2 אבל אומרי…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במה הם שונים?... מה המירויות ליבה/זיכון של כל אחד מהכרטיסים?? pixel pipelines??? ומה עם...vertex shader pipelines כמה יש?? איזה מתח יש לכל כרטיס?... והאם אפשר לעשות צריבת ביוס מX800XL לביוס של X800XT?? תודה...
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הי אנשים טובים, המחשב שלי מגמגם בסרטים 1080 אז אני רוצה לשדרג אותו קצת. לוח האם שלי זה M2AVM (כרטיס מסך מובנה) ויש לי DDR2 2*1024. [עריכה] אני לא משחק, המחשב משמש לסרטים (מחובר ל- 42 אינץ). 750 ש"ח זה הגבול העליון של התקציב, אבל אם יש בפחות מ-500 אני ממש אשמח. תודה!
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
כרטיס מסך High End בסגנון GTX-285 על לוח MSI 975X Platinum Motherboard עם מעבד C2D E6600 ו 4GB ראם
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי geforce 4 ti4400 של asus ורציתי לשאול מאיפה עדיף לי להוריד את הדריורים מהאתר של nvidia או של asus כי שם באתר של asus הדרויר מאותה גירסה חדשה שיצאה שהיא 43.45 תופס איזה 40 מגה מקובץ אז חברה תעזרו לי פה מה יותר לי או יותר נכון למחשב שלי????
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ביצעתי בדיקת שגיאות בכ.מסך SAPPHIRE 4850 בעזרת OCCT ונמצאו הרבה ואני לא מבין כלום בגרפים האים מישהו יכול להסביר לי מה הבעיות: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ההורים שלי טסים היום לצ'כיה... כמה אמור לעלות ראדון 9500 פרו בדיוטי פרי? אם יש שם בכלל...
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסגנון RADEON V9600 או GFORCE מקביל בטווח מחירים דומה (מחיר בינוני, לא מהחדשים יותר). אמרו לי בחנות לבדוק את המתח של לוח האם. האם יש בזה אמת ויש קשר לתפקוד הכרטיס? אם כן, איך אני יכול לבדוק את המתח בעצמי. תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בן 8 שנים 17 MAG שטוח דגם 786FD 200 שקל בן שנה וחצי IBM 17 דגם E71 250 שקל איזה עדיף? מסכים של חברים שלי... אני מתלבט איזו מסך מצוין?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך Proview 786N ולצערי הכלבה הנחמדה שלי החליטה לאכול את הראש של הכבל מסך שלו... האם יש דרך להחליף את הכבל בבית? תודה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי שאלה... האם הכרטיס מסך שיש על הM2A-VM (אני חושב שהוא נקרא X1250 ) יותר חזק מהכרטיס 6150 (שנמצא על הM2NPV-VM)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז ככה, הכול מתחיל לפני כארבעה חודשים שנישרף לי הכ.מסך הישן שלי 9800pro (בגלל oc טיפשי שעשיתי לו). חיפשתי כרטיס חדש, מצאתי אחד לא יקר מידי פה באתר בהמלצות Radeon HD 3650. קניתי אותו ופירמטתי את המחשב. התקנתי את כול הדריברים הדרושים. התקנתי כמה משחקים די פשוטים שעבדו לי גם עם ה 9800PRO כגון Call Of Duty 2. עובד ממש על הפנים הדבר הראשון שראיתי יש מלא עיוותים וצבעים מוזרים כאילו הכרטיס בכול רגע קורס. עכשיו זה קורא רק במישחקים ובכול המישחקים, גם על דרישות נמוכות (אומנם פחות) אבל גם בנמוכות. דבר אחרון שרק רציתי לציין, המחשב עצמו כלל לא חדש. מקווה לפיתרון תודה לכול העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, כמו רבים כאן אני מחפש כרטיס מסך שיריץ מושלם (או כמעט מושלם) את GTA V על 1080p. יש לי את הamd fx-8320 בתור מעבד, 16GB RAM, הדבר היחיד שגרוע אצלי זה הכרטיס מסך (Radeon HD 7700). הלוח אם שלי הוא GA-970A-D3, אז הוא תומך רק בPCI-E 2.0. איזה כרטיס מסך יספק אותי? כנראה שהוא יהיה PCI-E 3.0 - האם הגבלת הביצועים של הPCI-E 2.0 סלוט תפגע משמעותית בביצועים? תודה איתי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש איזשהי עדיפות בין כיבוי המסך ע"י לחיצה על הכפתור של ה-power שעליו (כך שהנורית power תכבה) לבין כיבוי ע"י בחירה של סגירה אחרי דקה של חוסר פעולה של המחשב ב-Power Properties- מה שמעביר את המסך למצב שנורת ה-Power מהבהבת? (המחשב בכל מקרה נשאר דלוק) (מבחינת אורך חיים של המסך בעיקר, לא נראה לי שיש שיקולים אחרים חוץ מאולי צריכת הספק זניחה ב-standby)
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
השאלה היא האם כידי לקנות אותו ב 1000 שקל זה דחוף מכיוון שאני צריך להחליט בחצי שעה הקרובה. תודה מראש לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לאחר שהתייאשתי להמתין ל- R600 אני מחפש כרטיס טוב 8800 ,לא התרשמתי מ- 8800 760 MB לכן אני חושב שאני ילך על 8800 GTS הכרטיס צריך להכיל : 1. תוכנת אוברקלוקינג 2. אמין 3. תומך ב-וויסטה 64BIT 4. חיבור קומפוננט HDTV הצ עות מוסברות התקבלו בברכה
-
- 10 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום! אני צריך החלטה מהירה לגבי דבר כזה: יש לי זוג 6950 פתוחים ל 6970 ובנוסף יש לי 460 שמשמש כרטיס פיזיקה. קיבלתי הצעה מחבר לתת לו את ה 460 ובתמורה הוא יתן לי עוד 6950 פתוח ל 6970 וכן אני עשה שילוש. מה אתם אומרים להשאיר את הפיזיקה או לקחת 6950 נוסף?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
איך אני יכול להסיר דריבר של כרטיס מסך לחלוטין ואם כדאי לי להתקין את הדריבר של אומגא(ראיתישהוא יצא די מזמן עוד בשנת 2005) נ.ב. יש לי GF 6600GT
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי תוצאה של בסביבות 3300 עם המחשב שיש לי בחתימה. האם התוצאה בסדר? בעקרון, איזה SETTINGS צריך לקבוע לתוכנה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב ואני מחכה ל 2900XTX , חשבתי לקחת כרטיס מסך זמני עד שייצא ה XTX. אני קונה בארה"ב , איזה כרטיס מסך מומלץ ? שאני יוכל להריץ נורמלי CS:S FIFA GENERALS ZERO HOUR ואגב ל XTX יש תאריך יציאה? או שפשוט אני אקח כרטיס אחר כמו ה 8800GTX או משהו ... תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא קשור לפה פשוט לא ידעתי איפה לשים את זה..
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם רבותיי אז ככה יום ראשון אני כנראה ילך לקנות לי 9600GT אבל.. אני עדיין מתלבט אם לחכות עוד קצת שיצא ה9800GT בישיביל שתיהיה ירידת מחירים וגם כי מסקרן אותי לדעת כמה הוא יעלה כי אם הוא יעלה סתם דוגמא בסביבות 1200 בערך אני יקנה אותו בלי שום ספק אז אני מתלבט מה לעשות : ואם כבר איך הוינדוס ויסטה אחרי SP1 נעלמו כבר רוב הבאגים שהיו לפני יחסית..? (קניתי מקורי) ואני חושב להתקין לכבוד הכרטיס החדש וגם בגלל DX10 המפרט שלי: CORE 2 DUO/INTEL/E6550 GIGABYTE -GA-P35-S3 KINGSTON DDR2 667MHz 3GB WD/SATA2/250GB ספק כוח של ELZOO 420 (משהו כזה שכחתי ת'שם במדויק אני בטוח שאתם יודעים על איזה ספק מדובר)
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
החלפתי ל 6600GT AGP ושהפעלתי את המחשב המחשב נהיה עם רזולוציה נמוכה ו4BIT צבע.. התקנתי דרייברים וזה לא עזר.. אשף הוספת חומרה מזהה VGA קונטרולר משהו כזה אבל לא מצליח להתקין אותו.. זה קרה לי פעם בכרטיסים אחרים אבל שהתקנתי את הדרייברים זה הסתדר ופה לא.. מה אפשר לעשות? <הכרטיס הקודם היה של ATI> מה אני יכול לעשות? תודה מראש עריכה: בדיוויס מנג'ר הוא רושם לי בדריוור סטטוס: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב , רציתי לשאול לגבי סגירת המסך ממצב Standby (מנורה מהבהבת). -האם כדאי ? -האם זה יכול לגרום לנזק חומרתי ? תודה על ההקשבה.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-