עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BLASTER,

שלום,יש ברשותי את הכרטיס redeon 9800 pro 128mb 128bit של ספיר עכשיו אני רוצה לדעת האם אני ירגיש הבדלים שאני משחק ב128 ביט לבין ה256 ביט?? יש לי אפשרות כספית לקנות כרטיס אחר במחירים כאלה אני רוצה לדעת עם באמת כדי להשקיע בזה או לא...

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  2. אז הרצתי את התוכנה והתוצאה שיצאה לי היא 3134 האם זה טוב או לא .והאם זה מה שיש לצפות מgeforce 6600GT 128mb ?????

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  3. אני אמנם קניתי בסוף כרטיסים של MSI אבל יש לי עדיין PREORDER פתוח במחיר מאוד נמוך באמאזון שביצעתי לפני מספר שבועות ושקלתי לבטל , אמור להגיע בשבועיים הקרובים למלאי שלהם ולהשלח אליי . מישהו מעוניין בEVGA GTX 1080 FTW במחיר שפוי יחסית לארץ ? ( יעלה בערך כמו לקנות אותו בKSP אילת שאני רואה שהביאו לפני כמה ימים וכבר הכל נחטף ) אני יכול בכל מקרה לקנות אותו ולמכור ברגע שיגיע לארץ ( לא מבקש ממישהו לשים כסף מראש )

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. כולם פה מדברים כל הזמן על היציאהשל הDX10 ועל ההשלכות של כך, אבל למישהו יש באמת מושג קלוש מתי הוא יצא? עם הויסטה?? ואם כןמתי הויסטהתיצא הרי כל הזמן דוחים את היציאה של הויסטה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  5. Started by klips,

שלום יש לי 9800GT X2 בSLI היום עשיתי להם עדכון הכי חדש של הדריבר יש לי את המשחק BF2 כשאני מריץ אותו הוא מראה לי תמונה עם צבעים מרוחים כמו שהווינדוס נמצא במצב בטוח יש לי מסך 32 שתומך גם בטלויזיה וגם במחשב כשאני מחבר אותו באמצעות VGA הוא בכלל לא למעלה לי את המשחק ובחיבור HDMI הוא מראה לי את המשחק .זה ספציפית למשחק הזה. אשמח על כל עזרה שתתקבל

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by waisor,

כרגע המחשב שלי עובד על לידטק 7950 256 MB אקסטרים.. האם שווה לי לחזק אותו במערך SLI או לחכות שיהיה לי אקסטרה לירות כדי לקנות כרטיס של הדור הבא?? תגובות יתקבלו בברכה..

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by *BYZ*,

מהו הזיכרון הממוצע לכרטיסי מסך למשחקים הפופולרים עכשיו ושיהיו בתקופת ה DX10???

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by ReDeOn,

אני רוצה לחבר וידאו ולהקליט את מה שאני עושה על המחשב את זה הסבירו לי הכל.. איך אני מעביר לקלטת תוכנות יש לי... השאלה איך אני מחזיר את מה שהקטלתי למחשב עצמו? יענו הכל נמצא בקלטת ואני רוצה לראות את זה במחשב..

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  9. שאלה של חוסר ידע, במידה ואני קונה מחשב בלי כרטיס מסך האם הוא יוכל לעבוד? המפרט של המחשב יהיה: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX GIGABYTE GA-965P-S3 WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA HEC 400ART - 400W - 20/24 PIN - ATX 1.3 אני קונה אותו בלי כ.מסך כי אני מעוניין לחכות חודש חודשיים ליציאת 8600.. האם הוא יעבוד בלי כ.מסך? האם אני יוכל להריץ משחקים? אשמח לפרטים על כך.

• 13 תגובות
    • 739 צפיות
  10. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש ויש כמה דברים מוזרים שקורים עם הגרפיקה באחד המשחקים. כשיש הרבה גרפיקה ה FPS נמוך מאד (זה לא משחק מורכב - MUONLINE), אני חשבתי שכרטיס מובנה יכול להריץ גרפיקה פשוטה בצורה טובה מה שגורם לי לחשוב שיש אולי בעיה בהגדרות. עוד עניין שגורם לי לחשוב כך הוא שינוי של צבעים, למשל, פאנל שצריך להיות אפור מופיע באדום ומשנה צבעים כשלוחצים במקומות מסוימים מאפור לאדום וכו'... אודה למי שמכיר את הבעיה ויכול לעזור. ולא- לקנות כרטיס גרפי חדש זה לא אופציה (בנתיים) תודה!!!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by Idan-h,

תראו, ל9600XT יש את ליבת הR360 עם 128BIT ומהירות של 500 לליבה ו-600 לזכרון, ל9800PRO 128BIT, יש את ליבת הR350 ומהירויות של 325 לליבה ו580 לזכרון, לכרטיס של ספייר. או שזה הR360. בכל מקרה לי נראה שה9600XT טוב יותר, לפי הנתונים שלו. מה אתם אומרים? ואני לא הולך לקנות את אחד מהכרטיסים האלה אז אין מה להזהיר. תודה

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  12. האם זה אפשרי לחבר טלוויזית LCD התלויה על הקיר עם המחשב, כך שהאיכות תיהיה כמו על צג מחשב רגיל? תודה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  13. האם חשבתי נכון? X1800GT0 6800XT*2 7600GT ???

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by nimrodh,

שלום ידידיי, בקיץ האחרון טיילתי לתומי בהונג קונג, הסתובבתי במרכזי מחשבים, חנויות ענק עם תצוגות של נגנים/מסכים/ מערכות/ גאג'טס ושוט... הסתובבתי בתצוגות המסכים והיו את כל המסכים, כל החברות, הייתה לי הפתעה טובה מPHILIPS שהציגה דגמים שאין בארץ, יפים מאוד, היה את SONY, LG, ועוד.. חברה אחת שלא ראיתי בהונג קונג (גם בבנגקוק לא ראיתי אותה שטיילתי שם), זה וייוסוניק, אה, שחכתי שהיה תצוגה מרהיבה גם של סמסונג. אוקי, בסוף הגעתי לחברה שלא אני לא מכיר, שחכתי את השם משהו "TOPCOP" משהו כזה, היה להם מסכים שנראו לא רע בכלל. לקחתי קטלוג שלהם ראיתי שעל הנייר מסכים 17 ו19 מדהימים, ניגודיות 800:1, בהירות 300CD כמובן יש תמיכה בDVI וזמני תגובה זריזים, 8 ו6 MS. עכשיו לשאלה, מיזהו מזהה את החברה? י…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by AirZone,

אני אישית יודע שאני קונה את leadtek geforce 4 ti4400 (רציתי בהתחלה GAINWARD 4600 אבל זה לא משתלם) אז חשבתי לי איזה כרטיס של איזה חברה (אני מדבר על TI4400) יוכל להריץ משחקי "הדור הבא" זאת אומרת DOOM3 או UNREAL2 חלק חלק בלי שום בעיות ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם זה עוד פעם אני, אור, הבחור שמשגע אותכם עם שאלות לא מהעולם הזה. בכל מקרה, יש לי שאלה, בעתיד הלא רחוק, אני עומד לשחק במישחקי הדירקסט 10, ברוב המשחקים כגון UT3,CRYSIS,CELLFACTOR ועוד כמה, יהיה צורך במנוע זה. עכשיו, לשאלה שלי, אני מתכנן ליקנות כרטיס פיזיקה בתור 1950PRO 512MB 256BIT, השאלה שלי האם יהיה צורך בכרטיס מסך שינוצל ככרטיס פיזיקה בחריצו, שתומך דירקסט 10, כדי להשתמש בו במישחקי דירקסט 10. והנה השאלה במובן יותר פשוט: האם כרטיס ה1950PRO שישומש ככרטיס פיזיקה יפעל במישחקי הדירקסט 10? מקווה שתוכלו לעזור לי על השאלה ה"מסובכת" הזאתי, אור כהן

• 14 תגובות
    • 839 צפיות
  17. לדוגמא אם תלכו לאתר של אחת החנויות ותסתכלו על הזמינות של הכרטיסים תראו שיש המון מסדרת 700 של נוידיה וגם 600 אפשר למצוא למשל באתר של KSP אפשר לראות בדיוק באיזה סניפים יש מלאי ויש עשרות של 760 למשל מפוזרים בסניפים השונים עכשיו אני שואל את עצמי מה הסיכוי שמישהו יכנס לחנות ויקנה 760 כרגע שהוא עולה 1400 שקל ועוד שנייה מגיעים כרטיסים עדיפים בסכום דומה אפשר לשער שהחנויות יכולות להכנס להפסדים של עשרות אלפי שקלים אבל בטח יש להם את הדרכים שלהם להזיז את הסחורה

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. תמיד אני רואה במפרטים של כרטיסי מסך מהירות שעות האם מהירות השעון זה הדבר הכי חשוב והכי קבוע בכרטיסי מסך?מה היא קובעת מהירות השעון?והאם ככל שהיא גבוהה יותר מהירות השעון,ככה כרטיס המסך שלי מהיר יותר ונותן ביצועים טובים יותר במשחקים? אם היא לא הכי חשובה מהירות השעון,מה הפרמטר הכי חשוב בכרטיסי מסך?

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by OR007,

מה בעצם עוזר לי ה-DVI ? אני רואה על 2 מסכים במקביל או על כל מסך חלק ? (כמובן אם חיברתי 2 מסכים) אני יודע שהוא נועד לחבר מסכי LCD...אבל השאלה שלי היא אם מחברים את המתאם אז איך רואים בדיוק ? מפוצל או מקביל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. איזה סוג של מסך פולט יותר קרינה lcd או השני שחכתי תשם שלו :-\

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by wrecker,

לפעמים נדמה לי שכל מה שעושים בכרטיסי מסך זה להוסיף עוד סטריים פרוססורס ועוד זכרון ועוד MHZ ואז קוראים לזה בשם חדש.. אני שואל למה לא עושים נגיד כרטיס עם 4 ליבות של דגם ממוצע, 2 GB זכרון ופי 2 סטרים פרוססורס? הרי אם עושים CF או SLI בכרטיסים ממוצעים מקבלים תוצאות טובות שלפעמים עוקפות כרטיסים יקרים.. אז למה לא 4?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  22. כידוע, המשחק דורש כרטיס מסך עם 512MB בכדי לשחק בהגדרה הזאת.. שאלתי היא, האם במחשב המפותח ע"י Alienware, האמור להציג שני כרטיסי GF6800 עם 256MB כ"א, המשחק יעבוד בהגדרות אולטרה..

• 13 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by Guy950,

אז כפי שכתבתי אני רוצה לפתח דיון שהוא יחסית תאורטי על הכרטיס GTX 1070, זאת למרות שהרבה פרטים נחשפו עליו אבל אין לנו עדיין מידע על הכרטיסים המותאמים אישית מהחברות השונות. אז הסתכלתי על הפרטים של אחיו הגדול, הGTX 1080, וראיתי שברוב החברות הם שמים דרישה שהכרטיס צריך ספק כוח של מינימום 500W ובדיוק היום יצאה ביקורת של LinusTechTips על הGTX 1070 וניתן לראות בקישור הזה (6:07) שבCrysis 3 הצריכה של הGTX 1070 עומדת על 216W! הפרט הזה בהחלט הפתיע אותי מכיוון שבGTX 770 הוותיק שלי יש המלצה לספק של 600W לפחות! כמובן שאני ראלי ומודע לעובדה שמדובר על גרסת הFounders של הכרטיס והמצב יכול להיות שונה בכרטיסים המותאמים אישית של החברות השונות, אז בגלל זה אנחנו מפתחים …

24. ראיתי שמישהו ביקש מפרט לעריכה בAUTOCAD שאלתי, מה עדיף לתוכנות מקצועיות בתכלס, כרטיס quadro או כרטיס geforce רגיל באותו מחיר? ע"פ הנתונים היבשים הג'יפורס נותן הרבה יותר ביצועים בצורה משמעותית האם לקוואדרו יש תכונות נוספות והכרחיות, או שכולל אופטימיזיציה, או שיש עוד משהו מעבר? לדוג' http://skypc.co.il/sg_product~GWGTX460GSPCX1024~8~0.htm http://skypc.co.il/sg_product~VCQ600-PB~8~0.htm

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by unknown,

רציתי לדעת אם תהיה בעיית תאימות לכרטיס המדובר עם לוח אם של אסוס(לא חדש כל כך, ומכאן שאלת התאימות) עם הדגם P5KPL-VM לינק: http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=i5ktecSJbqQKaa0x&content=specifications תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.