כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שאלה של חוסר ידע, במידה ואני קונה מחשב בלי כרטיס מסך האם הוא יוכל לעבוד? המפרט של המחשב יהיה: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX GIGABYTE GA-965P-S3 WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA HEC 400ART - 400W - 20/24 PIN - ATX 1.3 אני קונה אותו בלי כ.מסך כי אני מעוניין לחכות חודש חודשיים ליציאת 8600.. האם הוא יעבוד בלי כ.מסך? האם אני יוכל להריץ משחקים? אשמח לפרטים על כך.
-
- 13 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש ויש כמה דברים מוזרים שקורים עם הגרפיקה באחד המשחקים. כשיש הרבה גרפיקה ה FPS נמוך מאד (זה לא משחק מורכב - MUONLINE), אני חשבתי שכרטיס מובנה יכול להריץ גרפיקה פשוטה בצורה טובה מה שגורם לי לחשוב שיש אולי בעיה בהגדרות. עוד עניין שגורם לי לחשוב כך הוא שינוי של צבעים, למשל, פאנל שצריך להיות אפור מופיע באדום ומשנה צבעים כשלוחצים במקומות מסוימים מאפור לאדום וכו'... אודה למי שמכיר את הבעיה ויכול לעזור. ולא- לקנות כרטיס גרפי חדש זה לא אופציה (בנתיים) תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
תראו, ל9600XT יש את ליבת הR360 עם 128BIT ומהירות של 500 לליבה ו-600 לזכרון, ל9800PRO 128BIT, יש את ליבת הR350 ומהירויות של 325 לליבה ו580 לזכרון, לכרטיס של ספייר. או שזה הR360. בכל מקרה לי נראה שה9600XT טוב יותר, לפי הנתונים שלו. מה אתם אומרים? ואני לא הולך לקנות את אחד מהכרטיסים האלה אז אין מה להזהיר. תודה
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר טלוויזית LCD התלויה על הקיר עם המחשב, כך שהאיכות תיהיה כמו על צג מחשב רגיל? תודה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
האם חשבתי נכון? X1800GT0 6800XT*2 7600GT ???
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום ידידיי, בקיץ האחרון טיילתי לתומי בהונג קונג, הסתובבתי במרכזי מחשבים, חנויות ענק עם תצוגות של נגנים/מסכים/ מערכות/ גאג'טס ושוט... הסתובבתי בתצוגות המסכים והיו את כל המסכים, כל החברות, הייתה לי הפתעה טובה מPHILIPS שהציגה דגמים שאין בארץ, יפים מאוד, היה את SONY, LG, ועוד.. חברה אחת שלא ראיתי בהונג קונג (גם בבנגקוק לא ראיתי אותה שטיילתי שם), זה וייוסוניק, אה, שחכתי שהיה תצוגה מרהיבה גם של סמסונג. אוקי, בסוף הגעתי לחברה שלא אני לא מכיר, שחכתי את השם משהו "TOPCOP" משהו כזה, היה להם מסכים שנראו לא רע בכלל. לקחתי קטלוג שלהם ראיתי שעל הנייר מסכים 17 ו19 מדהימים, ניגודיות 800:1, בהירות 300CD כמובן יש תמיכה בDVI וזמני תגובה זריזים, 8 ו6 MS. עכשיו לשאלה, מיזהו מזהה את החברה? י…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני אישית יודע שאני קונה את leadtek geforce 4 ti4400 (רציתי בהתחלה GAINWARD 4600 אבל זה לא משתלם) אז חשבתי לי איזה כרטיס של איזה חברה (אני מדבר על TI4400) יוכל להריץ משחקי "הדור הבא" זאת אומרת DOOM3 או UNREAL2 חלק חלק בלי שום בעיות ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם זה עוד פעם אני, אור, הבחור שמשגע אותכם עם שאלות לא מהעולם הזה. בכל מקרה, יש לי שאלה, בעתיד הלא רחוק, אני עומד לשחק במישחקי הדירקסט 10, ברוב המשחקים כגון UT3,CRYSIS,CELLFACTOR ועוד כמה, יהיה צורך במנוע זה. עכשיו, לשאלה שלי, אני מתכנן ליקנות כרטיס פיזיקה בתור 1950PRO 512MB 256BIT, השאלה שלי האם יהיה צורך בכרטיס מסך שינוצל ככרטיס פיזיקה בחריצו, שתומך דירקסט 10, כדי להשתמש בו במישחקי דירקסט 10. והנה השאלה במובן יותר פשוט: האם כרטיס ה1950PRO שישומש ככרטיס פיזיקה יפעל במישחקי הדירקסט 10? מקווה שתוכלו לעזור לי על השאלה ה"מסובכת" הזאתי, אור כהן
-
- 14 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לדוגמא אם תלכו לאתר של אחת החנויות ותסתכלו על הזמינות של הכרטיסים תראו שיש המון מסדרת 700 של נוידיה וגם 600 אפשר למצוא למשל באתר של KSP אפשר לראות בדיוק באיזה סניפים יש מלאי ויש עשרות של 760 למשל מפוזרים בסניפים השונים עכשיו אני שואל את עצמי מה הסיכוי שמישהו יכנס לחנות ויקנה 760 כרגע שהוא עולה 1400 שקל ועוד שנייה מגיעים כרטיסים עדיפים בסכום דומה אפשר לשער שהחנויות יכולות להכנס להפסדים של עשרות אלפי שקלים אבל בטח יש להם את הדרכים שלהם להזיז את הסחורה
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
תמיד אני רואה במפרטים של כרטיסי מסך מהירות שעות האם מהירות השעון זה הדבר הכי חשוב והכי קבוע בכרטיסי מסך?מה היא קובעת מהירות השעון?והאם ככל שהיא גבוהה יותר מהירות השעון,ככה כרטיס המסך שלי מהיר יותר ונותן ביצועים טובים יותר במשחקים? אם היא לא הכי חשובה מהירות השעון,מה הפרמטר הכי חשוב בכרטיסי מסך?
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מה בעצם עוזר לי ה-DVI ? אני רואה על 2 מסכים במקביל או על כל מסך חלק ? (כמובן אם חיברתי 2 מסכים) אני יודע שהוא נועד לחבר מסכי LCD...אבל השאלה שלי היא אם מחברים את המתאם אז איך רואים בדיוק ? מפוצל או מקביל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה סוג של מסך פולט יותר קרינה lcd או השני שחכתי תשם שלו :-\
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לפעמים נדמה לי שכל מה שעושים בכרטיסי מסך זה להוסיף עוד סטריים פרוססורס ועוד זכרון ועוד MHZ ואז קוראים לזה בשם חדש.. אני שואל למה לא עושים נגיד כרטיס עם 4 ליבות של דגם ממוצע, 2 GB זכרון ופי 2 סטרים פרוססורס? הרי אם עושים CF או SLI בכרטיסים ממוצעים מקבלים תוצאות טובות שלפעמים עוקפות כרטיסים יקרים.. אז למה לא 4?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כידוע, המשחק דורש כרטיס מסך עם 512MB בכדי לשחק בהגדרה הזאת.. שאלתי היא, האם במחשב המפותח ע"י Alienware, האמור להציג שני כרטיסי GF6800 עם 256MB כ"א, המשחק יעבוד בהגדרות אולטרה..
-
- 13 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אז כפי שכתבתי אני רוצה לפתח דיון שהוא יחסית תאורטי על הכרטיס GTX 1070, זאת למרות שהרבה פרטים נחשפו עליו אבל אין לנו עדיין מידע על הכרטיסים המותאמים אישית מהחברות השונות. אז הסתכלתי על הפרטים של אחיו הגדול, הGTX 1080, וראיתי שברוב החברות הם שמים דרישה שהכרטיס צריך ספק כוח של מינימום 500W ובדיוק היום יצאה ביקורת של LinusTechTips על הGTX 1070 וניתן לראות בקישור הזה (6:07) שבCrysis 3 הצריכה של הGTX 1070 עומדת על 216W! הפרט הזה בהחלט הפתיע אותי מכיוון שבGTX 770 הוותיק שלי יש המלצה לספק של 600W לפחות! כמובן שאני ראלי ומודע לעובדה שמדובר על גרסת הFounders של הכרטיס והמצב יכול להיות שונה בכרטיסים המותאמים אישית של החברות השונות, אז בגלל זה אנחנו מפתחים …
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שמישהו ביקש מפרט לעריכה בAUTOCAD שאלתי, מה עדיף לתוכנות מקצועיות בתכלס, כרטיס quadro או כרטיס geforce רגיל באותו מחיר? ע"פ הנתונים היבשים הג'יפורס נותן הרבה יותר ביצועים בצורה משמעותית האם לקוואדרו יש תכונות נוספות והכרחיות, או שכולל אופטימיזיציה, או שיש עוד משהו מעבר? לדוג' http://skypc.co.il/sg_product~GWGTX460GSPCX1024~8~0.htm http://skypc.co.il/sg_product~VCQ600-PB~8~0.htm
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם תהיה בעיית תאימות לכרטיס המדובר עם לוח אם של אסוס(לא חדש כל כך, ומכאן שאלת התאימות) עם הדגם P5KPL-VM לינק: http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=i5ktecSJbqQKaa0x&content=specifications תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
אז עד 300 שקל פלוס חריגה קטנה איזה כרטיס עדיף למשחק ספיידרמן 3 http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=14116&Count=0704195419 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7412 שהדרישה היא 7300GT
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין החברות השונות (msi,asus,evga,gigabyte), אם זה מבחינת מהירות או קירור ? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יציאת PCI-E X16: 1. GeCube Radeon X1950XT 512MB DDR3 PCIe 999 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=408 2. CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 900 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=925 3. Gecube Radeon HD2900PRO 512MB GDDR3 HDMI HDCP VIVO PCIe 1,000 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 איזה כרטיס יותר מומלץ, ואיזה כרטיס צורך יותר מהמעבד+ומהספק?
-
- 8 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי amd athlon 64 3000+ לוח אם של ג'יגה בייט אחד מההכי טובים שלהם (בלי פי סי אי אקספרס) (אני מתכוון לגרסאת ה- agp של אחד משני הכרטיסים) זיכרון 512 של קינגסטון איך הוא ינוצל? והאם זה לא טוב שאני יקנה אותו ב- agp? אלא צריך כבר בפי סי אי אקספרס? ואם אני לא יקנה בפי סי איי אקפרס אז הביצועים שלי ירדו?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ישר הורדתי התקנתי ולא נגעתי בSETTINGS של התוכנה אז הכל היה על רמת PERFOMENCE שאני לא יודע מה זה אומר... הציון שמשמאל זה הציון שלי אחרי הרצה בתוכנה על כל המבחנים של המעבד ושל הכרטיס מסך והציון שמימין זה ההשוואה לציון הכי טוב שנקלט באתר נראה לי.. איך הגיוני שהכרטיס מסך והמעבד בהפרשים כל כך עצומים? זה הציון הנורמאלי שאני אמור לקבל? או שיש לי טעות במשהו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אז ככה התקציב שלי הוא 1200-1350 גג השאלה עם כדי להחליף עכשיו כרטיס מסך או לחכות לסידרה הבאה ? הכרטיס שיש לי כרגע הוא 7950GT .. עוד שאלה קטנה? (בכמה אפשר לימכור אותו היום ) סתם שאלה.. או שכדי להשאיר אותו בצד למיקרה חרום חחח
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ניסיתי את כל המקומות האפשריים לחפש, כולל המסמכים הטכניים באתרי ATI ו SAPPHIRE (יצרנית הכרטיס שלי). העליתי חרס..
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-