עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by imac,

יש לי מסך RELISYS אבל אני לא יודע את הדגם ולכן אני לא יכול לעשות RR גבוהה כי הווינדוס מזהה אותו כDEAFULT MONITOR אין איזה תוכנה שאומרת לך את הדגם של המסך?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  2. באתר של TOMS מראים פרוייקט של מקרן ממסך LCD מפורק ששמים אותו על מטול שקפים: תוכלו לעיין לפני הקריאה : לחץ כאן **ראיתי לנכון לכתוב זאת כאן ולא במודינג,כי זה קשור יותר לתצוגה** בקצרה איך זה עובד והרעיון : מטול שקפים- מה שיש לכל בי"ס,ששמים עליו שקף,ישנה מנורה חזקה מתחת+פלסטיק שממקד את האור. למעלה יש עדשה שמפזרת את האור ומראה כדי לשבור את הזווית ל 90 מעלות. בגדול, כל שקף שתשימו תראו אותו מייד על הקיר בגדול, כלומר שאם שמים נגטיב/שיקופית, אז רואים אתה בגדול (כמו מקרן שיקופיות). כלומר, אם אני שם שיקופית שהיא בעצם תמונה סטטית, למה לא לשים מסך LCD (מפורק כמובן), שהוא בעצם בדיוק כמו שיקופית אך דינמית? לקחתי את זה ברצינות... להלן פרוייקט קטן + קישור לתמונות. לא הצלחתי להעל…

• 14 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. Started by Eviljelly,

שלום אני מצליח לשחק בערך שתי דקות במשחק לפני שהוא קורס לי, אחרי שדרוג לדרייברים 285.62 המצב לא השתנה רק שהפעם הוא קורס ואומר שאין לי מספיק זכרון בכרטיס מסך (חייב מעל 512). המפרט של הלפטופ שלי: i5 geforce 540M 1GB 4G DDR3 אני לא רוצה להריץ על אולטרה או משהו פשוט לשחק בכמה דקות שהמשחק רץ הוא עובד מעולה ורואים אחלה, השאלה היא בגלל שזה לפטופ יש מצב שיש פה איזה זיכרון משותף ואז אין לי באמת גיגה זכרון אמיתי ובגלל זה הבאלאגן (ואז האם יש דרך לסדר את זה) או שיש בעיה אחרת ? האלטרנטיבה זה להריץ אותו על המחשב השני שלי שהוא E8400 Nvidia 9600 4GB DDR2 אבל שם אזל המקום להתקנה עקב פטירתו לאחרונה של אחד הדיסקים שלי

4. Started by hamtsani,

שלום לכולם, יש לי שתי שאלות לגבי כרטיסי מסך - אודה על עזרתכם. אני בונה מחשב חדש למשחקים (תקציב כ- 8000 ש"ח): שאלה 1: האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך מסדרה 8XXX במקום ה- 7950; ואם כן האם חשוב לקנות דווקא את ה- GTS 640MB או שאפשר להסתפק ב- GTS 320MB (אגב המסך שלי הוא MAG 17 - הבנתי שזה אינפורמציה חשובה) שאלה 2: כמה חשוב שם החברה שמייצרת את הכרטיס - האם כרטיס של eVGA עדיף על כרטיס של Leadtek כך ששווה להוסיף עוד כ- 400 ש"ח או שחבל על הכסף? תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  5. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אחרי שהבאתי את ה9550 שלי ל440 לליבה[מרוצה] ו250 לזיכרון[לא מרוצה] אני שואף ליותר. מישהו יכול למצוא לי מדריך לוולט מוד של הכרטיס הנ"ל? כתמורה אני אפרסם כאן את כל השלבים של העבודה

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  6. שלום לכולם ! אני צריך כרטיס מסך למשחקים בתקציב של 1200 שקל.. אני מתלבט בין Nvidia וATI... אני יותר נוטה לכיוון של ATI והכרטיס שחשבתי עליו הוא Radeon X800 מה אתם אומרים ??? תודה רבה B-man

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by avi2014,

השאלה בכותרת :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 48 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. GAINWARD Nvidia 7600GT Silent 256MB, GDDR3, 2xDVI, VO, PCI-E האם החברה של הכרטיס מוכרת. אם יש למשהו את אותו דגם אני אשמח לקבל עליו חוות דעת . תודה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. חברת הטכנולוגיה מציגה ב-Computex אב-טיפוס וחזון שיוכלו להפוך את סידור הכבלים במארז לפשוט יותר - כשכל מה שכרטיס המסך יהיה זקוק לו יסופק מחריץ משודרג בלוח האםלכתבה

10. Started by J0HNiE,

אני מצטער מראש אם זאת שאלה קצת מטופשת אבל הנה העיניין, קניתי את ה shappire 5770 vapor-x, והכל עובד מצויין. הקטע שבדקתי כב כמה פעמים בתוכנות כמו אוורסט, ודרך הדרייבר של ATI, ודרך הdxdiag (של הדיירקטX) וכל פעם אני רק רואה שרשום Graphics Chipset ATI Radeon HD 5700 Series יש לו את ההגדרות של 5770, הנה קבלו, לא יודע אבל זה נראה לי קצת מוזר ששום תוכנה לא עולה על זה שזה 5770 או שסתם יצאתי טמבל?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  11. שלום חברים, לאחר התלבטות "הלכתי על בטוח" ורכשתי מסך Mitsubishi Diamond Pro 930SB. המסך נותן תצוגה טובה מאוד בכל מה שקשור בקונטרס וצבעים. דבר אחד לא מסתדר לי - אני לא מצליח לקבל קו אופקי ישר. הקו האופקי הוא בצורה של קו קעור, במיוחד בחלק העליון והחלק התחתון. שחקתי עם ההגדרות של המסך במשך שעות, ואף מהפרמטרים לא משפיע על עניין זה. האם מישהו מכיר את העניין? האם מדובר בתקלה, או שלמרות כל השם שניתן למסך זה, זו עדיין מגבלה בלתי פתורה. סה"כ אם מסך בסדר גודל שכזה לא נותן קו אופקי ישר, אז איזה CTR כן נותן. אשמח לתגובה מהירה, שכן אני עדיין יכול להחזיר את המסך למוכר.

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  12. החלפתי את הכרטיס הישן שלי (9600XT) במחשב העוד יותר ישן שלי ( 2.4 וגיגה זכרון) ומאז המחשב קורס במשחקים מסויימים. RED ALERT 3 מפעיל את הGPU ריקוברי איך שאני מתחיל משחק חדש (עם הכרטיס הישן זה פעל, אבל נורא לאט) ויש משחקים שהוא עושה למחשב ריסט ויש כאלה שפועלים ללא בעיות. יש למישהו רעיון? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by mta123,

איזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon HD 6790 Radeon HD 6850 מה יותר טוב בשביל גיימינג

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. בשקט יחסי וללא התראות מוקדמות הכריזה NVIDIA על כרטיס המסך החדש והזול ביותר עד כה בסדרה - האם שווה יהיה לחסוך 50 דולר בשביל לוותר על כל כך הרבה לעומת RTX 5060?לכתבה

15. שלום. רציתי לדעת, יש לי את הכרטיס 9800GT. והתקנתי לו את הדרייבר שבא עם המחשב, לפי מה שהבנתי הדרייבר הזה הוא ישן. רציתי לשאול אם דרייבר מעודכן יותר (הגירסה החדשה ביותר) ישפיע על הביצועים של הכרטיס? תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by yoc1983,

האם כדאי לקנות כזה כרטיס לכזה מעבד או שיכול להיווצר בכזה מצב צוואר בקבוק?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  17. קיבלתי את ה- 9700 המדובר שהיה אמור ליהיות פרו ובסוף יסתבר שזו טעות קודם כל זה עולם אחר אחרי שנתיים שאני מישתמש ב - mx200 קיבלתי 9915 ב-3dmark והיציאת טלויזיה לא מרצדת יותר ! השאלה בעצם של איזה חברה הכרטיס? כי הוא ניראה לגמרי של ati הוא אדום והמאורר של ati אבל באתר של ati אין מידע על 9700 לא פרו ועל הדיסק של הדרייורים שקיבלתי עם הכרטיס רשום sapphire : יש למישהו מוסג?

18. טוב ככה אני רוצה לקנות מסך למחשב אבל אני לא מבין בזה בכלל וכלל לא ... על מה אתם ממליצים אין לי ממש תקציב גדול ואני רוצה מסך שטוח ודק ... תודה רבה לכול העוזרים ..

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by Sifo Jen,

היי!, אני רוצה לקנות 7800GT ולא מוצא בשום חנות מתחת ל1800, מאחר וזה נראה לי מוגזם 1800 ש"ח בגלל שאפשר לקנות ב2000 7900GT אני מניח שחייב להיות איפהשהוא 7800Gא בסביבות ה1500, אבל אני לא מוצא בשום חנות והאמת שאין ממש אינדקסג של אתרים בה אני יכול לחפש. אז אם משהוא מכיר חנות אני אשמח אם יתן קישור... תודה!

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  20. זה Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe או זה ASUS ATI Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe אם אתם מעוניינים לדעת אני לא הולך לעשות oc בעתיד פשוט אלה הכרטיסים שהכי נראו לי רק להגיד לי זה או זה בלי זיוני שכל בבקשה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקחת את כרטיס המסך שלי הנוכחי geforce 6 series turbo chache ולחבר אותו לחדש כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe האם אפשר לעשות ביניהם crossfire\sli אני לא ממש מבין בזה אבל אם יש דרך אז יש לי מישו שיחבר. מפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 667Mhz CL5 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק HEC 6A21B 400W

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by Chaos,

שלום לכולם. קיבלתי הצעה לקנות את המסך 710N של חברת Samsung במחיר של 1770 ש"ח. ברשותי כרגע מסך מסך CRT פשוט לפני כ 5 שנים בערך (לא שטוח). האם המסך הנ"ל שווה קנייה? האם יש הצעות טובות יותר בטווח המחירים הזה? תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך דק 17" - שיה…

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. חג שמח לכולם!! ולילה טוב שמי עומר הורוביץ אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש שטכנאי מרכיב לי אני מתלבט בין 5870 VAPOR-X או 5870 רגיל,אבל יש גם את ה-5770 שהוא נראה סבבה אבל אומרים שהוא נמוך ועדיף לקנות אחד יותר טוב היום שנמצא בשוק אז מה אתם ממליצים לכרטיס מסך תקציב עד 2000 ש"ח תודה רבה לעזורים לילה ושיהיה לכולם חג שמח וכשר!!!! :)

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  25. 1024/768 יעוות לי את התמונה אם יש לי מסך רחב מה להשים

• 1 תגובה
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.