עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by def,

יש לי כרטיס מסך מסוג asus mx 440 וכשהייתי משתמש ב98 הכל היה טוב וסבבה עכשיו פתאום כשעברתי לxp הכל השתנה ואני לא מוצא מאיפה לשנות?!?! אז בבקשה מה עושים בשביל שיהיה tv out??? :AR15:

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  2. כי משחקים ברגע של עומס טיפה(אבל טיפה) מקרטעים , משהו שלא מכיר את המשחק לא יבחין בזה משהו שחורש על המשחק יבחין בזה אבל לא בודאות... אז אם אני יסים מאוורר במקום ההיסטניק ה זה (איך שקוראים לו) יהיה הבדל?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Venom_IL,

הבנתי שיש קונצנזוס כולל באינטרנט שזהו צג ה-19" הכי טוב בשוק ישנה רק בעיה אחת - כל הביקורות המהללות אותו, מהללות למעשה את הדגם הישן כיום ניתן לקנות רק את הדגם החדש של הצג הזה, ובשמו - HM903DT במידה והוא טוב כקודמו או אף יותר ממנו, אין ספק שאקנה אותו אך איך אדע ש IIYAMA לא עשו את מה שעשו VIEWSONIC, כאשר החליפו את ה P95 המעולה ב P95+ המאכזב? יש כאן מישהו שיכול לדבר מנסיון על הדגם החדש ? זה הדגם החדש: וזה הישן: תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. במחשב הקודם שלי היה לי P-3 733 וכרטיס מסך GF-1 של אסוס AGPX4! שיניתי בביוס את ההגדרות של ה-AGP מ-4 ל-2 ול-1 והרצתי כל פעם את 3D MARK 2000 ו-2001 , והתוצאות היו אותו דבר!!! (הבדלים זניחים , כמו שמריצים אותו בדיקה בלי שינויים ויוצא הבדלים של אחוז אחד) ועכשיו אני קורא על אותם הבדלים (חוסר הבדלים) בין AGP-4 ל-AGP-8 האם AGP זה שטויות ??? (השאלה מטרידה אותי הרבה זמן ולא היה לי אומץ לשאול) תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by sonik,

משהו יודע איפה אפשר לקנות מסכים קטנים בגודל 12" שטוחים שניתן לחבר כמה כאלה למחשב PC אחד

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by SMSM,

לא יודע אם זה קשור לפה אבל בכל זאת ... חרשתי את כל מנועי החיפוש ולא מצאתי איפה אפשר להוריד את ה DEMO - לא AVI או MPEG, אלא ממש את ה DEMO ! תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://accelenation.com/?ac.id.165.6

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by hard_comp,

אני רוצה לקנות מסך 17' זול מקסימים 800 ש"ח ועדיף שזה יהיה בכיוון ה700. המסך מיועד לאדם שמשתמש הרבה בWord ויושב הרבה מול המחשב כך שהשמירה על העיניים היא חשובה מאוד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  9. החברה שלי קונה מחשב, ואני המייעץ, שצריך יעוץ. היא הולכת לחרוש שעות על אופיס ותכנותים, אבל לפעמים גם משחקים. בתור מסך סטנדרטי חשבנו על LG F700B, השטוח לגמרי, אבל הקצב רענון שלו גרוע. בתור אופצייה נוספת חשבנו על CTX PR705F עם הרענון המשופר, אבל Trinitron שהוא גלילי. עם מדובר בין שניהם מה עדיף מבחינת האיכות? ומה יותר טוב לחוסר כאב עיניים לאחר שעות רבות, המסך השטוח לגמרי או הקצב רענון הגבוהה יותר? אולי משהו אחר באותו סדר גודל של מחיר? אפשרות אחרת היא ללכת על Proview DX997 שהוא 19" בערך באותו המחיר. איתו נוח יותר לעבוד עם הרבה חלונות. הוא גם די שטוח(בחנות נראה קצת גלילי) וקצב הרענון שלו גם לא רע בכלל, אפילו גבוהה יותר מה-CTX. מה בכלל רע במסכי ה-Proview האלה? ואם כבר בנושא אז …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Sol@rWind,

אני רוצה לקנות 9700 פרו אבל היום פורסם פה שה 350 קרוב קרוב, מה אתם אומרים ???

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by yirmi_opp,

שלום. יש לי כרטיס msi gvorce3 ti 200 128mb, והתקנתי DX9, משום מה המחשב עושה בעיות מעכשיו... unreal2 לא עובד... simcity4 - יוצא באמצע כל פעם... מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה? האם זה בטוח הDX9 שעושה בעיות? אגב, אני עובד עם WINXP עם כל העדכונים האפשריים.... אני אשמח מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by Selinko,

שלום! רציתי לדעת איך יפעל ה-R9500PRO על המחשב שלי (תסתכלו במפרט שלי בצד) הלוח אם שלי תומך ב-AGPX2 רציתי לקחת R9000PRO או 9100 אבל העדפתי לקחת משהו חזק שישמש אותי במחשב הבא שלי. הרעיון הוא לקנות ביחד איתו הארד דיסק 80GIG של ווסטרן ושאני אקנה מחשב חדש (אולי עוד חצי שנה ) אני יעביר אותם אז מה אתם אומרים? שווה לא? כמה אתם חושבים שהמערכת שלי תצליח לנצל אותו?? ובכלל שווה לקנות אותו ?הביקורות טובות אבל אנשים פה בפורום מתלוננים עליו ואומרים שהוא עושה בעיות. בקיצור שווה קניין או לא? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by FatherBoard,

יש לחבר שלי בעיה בחיבור כבל טלוויזיה לרדאון 8500 אל אי (קיברי... xpertVision ... אל תעירו לי על זה!) כשיש את ההרצת ביוס אז יש תצוגה בטלוויזיה, אבל כשזה נכנס לווינדוס - אין כלום. חשוב לציין! בפעם הראשונה הכל פעל בסדר, ורק אח"כ - אחרי שלחצנו על משהו כמו "extend to desktop" אז התצוגה הטלוויזיונית נעלמה! איך מחזירים אותה?!

14. Started by Modan2,

מה יותר כדאי לקנות ראדון 9000 או GFmx440? והאם כדאי להשקיע ה9500 PRO או אם כבר להשקיע אז GF TI4600 ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by shy26,

שלום חברים!! ברצוני לדעת איזו חברות מייצרות את ה9100 ?מה המחיר ?איזה מהם הוא 8500le ואיזה 8500 רגיל?ואיזה חברות נחשבות "קבר"ולמה?? תודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  16. Started by mrraz,

מסתבר שלמרות ששמתי באנריל 2 את כל האופציות על המקסימום ואמרתי שאין הבדל גדול בינו ובין הכרטיס המוחלף NVIDIA 440 קיים הבדל גדול! מסתבר שאפשר לשנות במאפייני הכרטיס את הפילטרים שנקראים החלקת משוננים (?) ל- x6 ואת הפילטר האנאיזוטרופי ל- X16 קיבלתי תמונת מסך מדהימה באיכות ובצבע אבל כנראה שעברתי גבול מסויים עם הפנטיום 3 733 שלי ולמרות שהמשחק התקדם חלק הורגשה ירידה במסכים לשניה שהוא מצליח לייצר. לא נורא לפילטרים האלה יש הרבה ערכי ביניים ואני מניח שנצליח למצוא משהו איכותי וגם מהיר.

17. Started by Bah_gots_pIII_450,

זמן המשחק שלי התקצר פלאים בזמן האחרון, אני לא משחק במחשחקים כבדים ממש, אבל בערך פעמיים בשנה אני קונה משחקים כבדים בגרפיקה. יש לי athlon T-bird 1.4 ו 256MB crucial DDR CAS2.5 אם זה חשוב בכלל. בעקבות העובדה ש3dmark03 ומשחקים מאוד חדשים לא יעבדו על הhercules prophet 4500 kyro2 שלי, אולי כדאי לי לשדרג לאיזה Geforce 4 mx פשוט הא? לא יודע, אבל אין לי יותר מדי כסף, ואני שונא לבזבז על כרטיסי מסך שנשארים טובים רק שנה :-X

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by alienboo,

two weeks ago i posted a thread about having R9500/9700 on a bx440 board and the question was if this thing will work on such board well, since im a certified lunatic and frankly insane i had to test this theor, i dont know why and for what but i have to share my expiriance with u ppl. i got 3 boards, Ti4400, R9500pro and R9700 and run to my old abit BH6 with joy oh joy of seeing this cards operate on it after spending a month on reading every possible info about AGP 1.0, 2.0, 3.0 and alot of other tech, i got confident that this thing should work right out of the box i stuck the card in the agp slot, check everything is right and turned on the power ........... , the sc…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני יודע שיש צורך בעידקון ביוס לצורך כך, או שיש להשתמש בRIVATUNER חדש ולאפשר אופציה זו. מי שעשה שיומר את דעתו. מה בנוגע לקירור ? - הבנתי שקשה לשים לו HSF משום שיש לו SHIM שמגן על הGPU - דבר נוסף חיבור המתח מפריע לשים HS לזיכרון. אם מישהו עשה OC שיומר איך קירר ולאיזה תוצעה הגיע

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by .AloN,

רק רציתי לדעת אם לוח מבוסס nforce מסתדר עם כרטיס מבית ati ? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי RADEON 9000 PRO ו-XP מותקן CATALIST 3.1 ו-CONTROL PANEL ויש לי בעיה בהגדרה של ה-AGP הוא עלX1 במקום X2 הלוח אם שלי תומך ב-X2 ומופעל ב-BIOS X2 בכרטיס הקודם שהיה לי VOODOO 3-3000 לא הייתה בעיה כזו למישהו יש מושג? תודה

22. Started by Sunny Jim,

יש לו 16 מגה של "EMBEDDED DRAM". מה זה??? אגב, לפי מה שכתוב שם, הנתונים באו מאותו מקור שנתן את הנתונים על הNV30 ו90% מהנתונים אז היו נכונים אז כנראה אלה נתונים נכונים.

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by rangerman,

אני צריך מסך 19 בתקציב של עד 1200 ש"ח (רצוי פחות, אבלשבשום מקרה לא יותר). 2 המסכים בכותרת נראים לי המתחרים העקריים. CTX חברה יותר טובה, אבל ה-Proview שטוח. בקיצור, מי מהם עדיף?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by shlomi_x,

היי, חיברתי את המחשב למסך הטלויזיה אך התמונה פרוסה על כשלושת רבעי המסך בלבד. האם הבעיה בהגדרות המחשב או בטלויזיה? כבלים, לשם השוואה, אני רואה על כל המסך. מעניין אותי איך אתם רואים את התמונה - כמוני או על כל המסך? תודה, שלומי

25. Started by galigola,

האם האיכות מורגשת? ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים