עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הציעו לי בחנות גרסה של POWERCOLOR וגרסה של GIGABYTE, אותו הכרטיס באותו מחיר. המוכר המליץ על ה POWERCOLOR כי יש לו צלעות קירור שישמרו על הכרטיס יותר. מה אתם אומרים, יש הבדל בכלל?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by O.G.D 2k5,

יש לי בעיה בגרטיס STUDIO PCTV של pinnacle כשאהי מקליט לאחר 10 דק' יש delay מצטבר מה אני עושה: דרך אגב מערכת XP....??? תודות מראש

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  3. Started by arkadur,

שמעתי על כרטיס של ATI מסדרת 387X , בעל 4 יציאות DVI, האם יש חיה כזאת? אשמח לשמוע עוד פרטים אודות הכרטיס הנ"ל, המלצות במידה ויש (האם הוא שווה את הקנייה) והאם כמובן, 4 יציאות DVI, זה אומר 4 מסכים מחוברים בו זמנית?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  4. אם כן אז איך?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI All in Wonder 2006 בתצורת AGP. לכרטיס הזה יש חיבור לכבל מוזר (שלצערי, הכבל נדפק לי) ואני לא מוצא את הכבל הזה באף מקום אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא אותו, או לחילופין להכין אחד אני אודה לו מאוד. בכל אופן, הנה תמונה של הכרטיס עם החיבור. החיבור הוא החיבור שבמרכז הכרטיס, אליו מתחבר כבל שמפצל יציאות DVI, RCA, D-SUB COAX ועוד כמה יציאות. את הכבל הזה אני מחפש. לעזרתכם אודה. הוספתי תמונה של הכבל בנוסף

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  6. אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי לחבר שני מסכים לכרטיס מסך, כי כרגע רואים רק בחיבור אחד של הכרטיס מסך והשני לא. תודה הסתדרתי, אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  7. היי , יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE HD6850 והמאוורר שלו מרעיש כבר תקופה ארוכה , יכול להיות אפילו שנה שנתיים מאז שהוא התחיל להרעיש לא טיפלתי בבעיה אבל בעיקרון הוא עומד על 1050 RPM בערך במצב IDLE אבל טמפרטורות נורמליות , הבעיה שהוא מרעיש רעש כמו של טרקטור סביר להניח שזה לא נורמלי , אבל האם שווה להתעסק עם זה ולנסות אולי להחליף את המאוורר ? או אפילו למסור לתיקון/החלפה של המאוורר או שעדיף כבר לקנות איזה כרטיס מסך תקציבי במחיר סביר ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב,לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלוויזיה. מה צריך לבדוק שקונים כרטיס טלוויזיה? איזה חברות מובילות בתחום הזה? ואפשר גם להמליץ ספציפית על כרטיסים. ושתהיה אפשרות גם להקליט... תקציב:350 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  9. טוב אני משחק במחשק הזה ואני מבין שהוא קולט לבד את ההגדרות הרצויות למחשב אבל מה שמוזר אצלי זה שהוא שם לי על הגדרות בינוניות בלי פילטרים על1024*786 ולפעמים זה משתנה... אני יוצא נכנס שוב למשחק ואני רואה את ההדרות על HIGH ועם פילטרים! מה הולך פה?! טוב בקיצור התחלתי לשחק עם פילטרים וכל על הכי גבוה על התחלת המשחק הוא פשוט עף לי מהמשחק והיה לי סימן קריאה כזה ליד השעון!? מזה היה? טוב בקיצור נכנסתי שוב למשחק עכשיו הוא יהה לי על הגדרות בינוניות בלי פילטרים! בקיצור הוא נתן לי לשחק ודווקא היה לי אחלה FPS מעל 50 קבוע... באמצע המשחק הוא גם יוצא לי מהמשחק וכותב לי הודעה OUT OF MEMORY !! ואין מצב שזה הזיכרון של המחשב כי היה כתוב בPEAK שהוא לא הגיע לג'יגה אחד ואצלי שמתי בכלל עד ג'יג…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by falcon86,

יש לי מחשב P4 1.4 עם ATI RADEON 9600 pro ו640 ראם אני יודע שזה לא בדיוק משהו מתקדם אבל הכרטיס עובד אצלי ממש חלש אפילו יותר מאשר אצל אנשים שיש להם מחשב פחות חזק עם פחות ראם יש מצב שזה בעית ספק כוח (יש לי אחד של 250W )? אם לא מה אפשר לעשות כדי לשפר את הביצועים?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by KMA12,

שלום... אני רוצה לשאול למי שיש את 9800PRO של ג'יגה.... מה הכח ליבה, מה הכח של הזכרון.....ואם הכרטיס טוב..ואם הוא מגיב טוב לאוברקלוק??

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by zik125,

שלום רב אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה איכותי ומבקש המלצות (אין מגבלה למחיר) אשמח גם לקבל פירוט על יכולות של כרטיס מסוג זה ואם יש אי אילו מגבלות בעבודה עם חומרה אחרת תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  13. יש לי מסך דל 2410 אבל אין לי חיבור dvi ו hdmi ולכן צריך כרטיס מסך עם חיבורים כאלה. האם משנה אם שם אחד מהחיבורים האלה או 2 סוגי החיבורים אותו דבר. האם geforce 210 טוב מספיק לחיבור? אני צריך את כרטיס המסך בעיקר לאינטרנט קריאת מיסמכים וקצת מדיה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by Yosafe,

Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Gil80,

אהלן. קניתי כרטיס מסך Sapphire 6950 2GB Dirt3 edition. מסתבר שהכרטיס כבר מגיע עם ביוס של 6970. פשוט הייתי צריך להזיז את הכפתור והעלתי GPU-Z וראיתי את המספר של ה-Shaders תואם ל-6970 (1536). השאלה שלי היא כזאת: העברת הכפתור לביוס של 6970, לא מעלה את התדרים והמתח. השתמשתי ב- Trixx כדי להעלות ל-880 ו-1375 בתדרים ובמתח ל-1150. האם בכל זאת צריך להכנס ל- catalyst control center ולכוון ל-20+ ב-POWER? או שבכלל לא צריך להעלות תדרים ומתחים? תודה.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. בצעד חריג ומפתיע, מי שהייתה מזוהה יותר מכל עם כרטיסי מסך של NVIDIA הודיעה כי תפסיק לייצר את כרטיסי המסך של ענקית השבבים אחרי תקופה ארוכה של שיתוף פעולה אדוק. הסיבה - "שגעון לוח זמנים וחוסר יכולת לייצר רווח"לכתבה

17. יש לי כרטיס מסך של נייד לא משנה כרגע איזה עם UP TO של 1535 RAM עכשיו אם נגיד אני יקח כרטיס זהה עם 512 ram יעודי האם הזכרון שנלכך מהמחשב הוא זהה למהירות ולאיכות של הזיכרון היעודי בכרטיס מסך ועוד שאלה אם יש לי כרטיס מסך שיכול לקחת מהזיכרון של המחשב RAM זה משנה אם יש לי זיכרון במחשב של 800 או של 667?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  18. Started by thelegend,

אם יש לי את המסך של המחשב הנייד ועוד שני מסכים אחרים , השאלה האם זה אפשרי שאני אחבר בעזרת כבל כלשהו את המחשב הנייד אליהם כך שאני אראה במסך אחד ובמסך של המחשב הנייד אותה תמונה ובמסך הנוסף תמונה אחרת, כלומר אני לא רוצה שאותה התמונה תופיעה בשני המסכים הגדולים אלא במסך של המחשב הנייד ועוד מסך ותמונה אחרת במסך נוסף?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  19. מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by orengreen,

שלום לכולם, אני גר בקנדה, ומחפש אתרים עם סקירות של עלות\ביצוע של כרטיסי מסך (בדומה לסקירות שיש פה), אבל לפי מחירי ארה"ב\קנדה. תודה רבה! רק אציין ש- hwzone.co.il הוא אתר החומרה הכי טוב ומושקע שראיתי!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  21. או שעדיין אף אחד לא עלה על זה...

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. ב-2016 צפוי קרב ענק בין AMD ל-NVIDIA בשוק כרטיסי המסך, ועכשיו מפתחת השבבים האדומה מדגימה לראשונה את מה שהיא מכינה לנו עם הארכיטקטורה החדשה שלה על הארכיטקטורה כבר הספקתם לשמוע דרך הדלפות, ועכשיו הכל הופך לרשמי. תערוכת האלקטרוניקה והבידור CES נפתחה היום בלאס וגאס ו-AMD היא הראשונה בתחרות מול NVIDIA להציג ולרמוז על הכח הגרפי והיעילות שתביא הארכיטקטורה המובילה שלה לשנתיים הקרובות לפחות. מדובר בגרעין שליבות גרפיות יהיו מבוססות עליו בכרטיסי המסך למחשבים האישיים, הניידים וכנראה אפילו טאבלטים ומכשירים חכמים נוספים. ארכיטקטורת Polaris באה להחליף את GCN המוכרת לנו כבר מעל לארבע שנים, והיא צפויה להופיע במוצרי Radeon שונים שיושקו בהמשך השנה, ככל הנראה החל מאיזור יוני. …

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by tiger18,

איך הביצועים שלו? האם הוא שווה תכסף? מה שונה בינו לבין שאר כרטיסי 512 MB שהמחיר שלו כולכך יקר? האם הוא מתחמם הרבה? וכמה ספק כוח צריך לקנות לו? הלוח של ASUS P5N-D יעבוד איתו? ומזה ה OCX?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by Do As Infinity,

יש לי לוח אם מבוסס צ'יפסט של ATI (אם זה משנה אז DFI RDX200 CF-DR) ואני רוצה להשתמש ב-Omega Drivers.. הבעיה היא שאני גם צריך גם את הדרייברים של הצ'יפסט שבדרך כלל כלולים עם הקטליסט הרגיל וב-Omega Drivers יש רק עידכון לכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור לי פה? אני אודה לו מאוד. תודה מראש. עריכה: ערכתי את ההודעה, IGP לא קשור בכלל.. יש לי X1800XT. עריכה 2: אם אני מוריד רק את העידכון ל-Southbridge ואת הדרייבר של ה-GART מהאתר של ATI ולא מוריד את ה-Display Driver אז אני יכול להתקין Omega במקום זה?

25. Started by ORrrr,

שלום, ברשותי רדאון 9500 פרו עם אוברקלוק.. בזמן האחרון אני לא יודע אם זה רק נדמה לי אבל אני חושב שאיכות התמונה כאשר פילטרים מופעלים ירדה זאת אומרת אני משתמש ב AAx4 ולמרות השיפור אני חושב שהוא יותר קטן מפעם.. האם האובר יכול לגרום או אולי זה מפני שבהתקנה הנוכחית של הווינדוס שלי החלפתי דריברים כמה פעמים גם בלי למחוק את הקודמים תודה מראש, אור. גרסת הדריברים הנוכחית היא 3.7.. --- אם רוצים דוגמא איך זה נראה עם פילטרים עכשיו אז: 1024x768 http://planet.nana.co.il/blue-f/ab1.jpg 800x600 http://planet.nana.co.il/blue-f/ab2.jpg (במקרה שלא עובד מעתיקים לחלון חדש)

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.