עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי מסך דל 2410 אבל אין לי חיבור dvi ו hdmi ולכן צריך כרטיס מסך עם חיבורים כאלה. האם משנה אם שם אחד מהחיבורים האלה או 2 סוגי החיבורים אותו דבר. האם geforce 210 טוב מספיק לחיבור? אני צריך את כרטיס המסך בעיקר לאינטרנט קריאת מיסמכים וקצת מדיה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by elad5252,

סליחה טעיתי בפורום

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by emro87,

שלום רב.. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עם חיבור DVI (כרגע יש כרטיס מסך פנימי בלי חיבור זה) בעיקר למטרות צפייה חלקה ויפה בסרטים במחשב (לא לצורך משחקים..), אשמח לשמוע הצעות לכרטיס מסך מתאים וזול. יש לי מחשב Intel Dual-Core E5800 3.2Ghz, ולוח אם G41TM-P31 (בעל סלוט PCI-E ו-4 ג'יגה זכרון DDR2). תודה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by motizkn,

שלום לכולם, לפני מספר ימים קניתי כרטיס מסך חדש HD6780 sephire שיחליף את ה 9600GT המזדקן. לאחר כמה ימים ששיחקתי ב BF2 וב COD 2 אני לא מרגיש בהבדלים גדולים ולכן החלטתי להריץ את ה 3DMark 11. המערכת: CPU: Intel core 2 Extream X9770 @ 3.2GHz GPU: AMD Radeon HD 6870 התוצאות: GT1: 19.22 GT2: 19.87 GT3: 25.40 GT4: 12.09 PT: 6.48 CT: 8.81 Graphics score :4099 Physics score: 2041 Combined Score: 1894 P3233 האם התוצאה הגיונית? והאם זה יהיה מספיק כדי להריץ את ה BF3? ואם לא מה אני יכול לעשות כדי לשפר את זה?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by Achilllles,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=507804.0 אשמח אם תגיבו פה או שם, מחפש עזרה נואשות.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  6. שלום, יש ברשותי 2 כרטיסי מסך HD6870 ב CrossFire. ומסך של סמסונג T220P (משהו כזה) הבעיה שלי היא כשאני רוצה להציג את מה שרואים במחשב בטלויזיה. מפני שהרזולוציה של מסך המחשב היא 1920x1200. והטלויזיה היא ב 1920x1080. אם אני מציג את אותו דבר על שניהם, הרזולוציה של מסך המחשב הופכת ל 1920x1080 ואז הכל נראה מעוות. מעבר לזה, אם אני משחק במשחק מחשב, או מפעיל סרט, אני רוצה לראות את זה גם בטלויזיה. כרגע במצב Extended, תמיד אני חייב לגרור את הסרט (תוכנת VLC) למסך הטלויזיה כדי לראות אותו שם. ומשחקי מחשב אני לא יכול לראות (ככל שידוע לי) במסך הטלויזיה. מה אני צריך לעשות בשביל להתגבר על זה? האם זה בכלל אפשרי?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  7. סורי אני כותב מאייפון וזה נשלח לי פעמיים אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  8. ^כותרת. <--מפרט אם הכותרת לא הייתה מספיק מובנת אז הכוונה שלי היא בעצם היא איזה מכרטיסי המסך החזקים ביותר ורק מהסדרות האחרונות HD6000&GTX500 של Nvidia וAMD הספק שלי מסוגל לעבוד איתם בצורה יציבה ללא קריסות ושלא יהיה גבולי? עד כמה שאני מבין הכרטיסים הכי חזקים מהסדרות האחרונות שהספק שלי יכול לעבוד איתם בצורה יציבה הם הHD6950 והGTX 560 Ti , תקנו אותי אם אני טועה. תודה מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  9. שלום! אני מתעסק באופן קבוע בתוכנות הנ"ל בעיקר, ומחפש כרטיס מסך שיענה על הצרכים שלי. עם זאת, אני לא בטוח שיכול לקנות כרטיס במעל 1000 ש"ח (כמו רוב הכרטיסים בסדרת ה- quadro). השאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות משהו כמו Quadro 600 1GB GDDR3 DX11 DP DVI PCI-E של PNY או משהו של ASUS-NVIDIA כמו: GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E שהם בערך באותו מחיר. חשוב לי מאוד שיראו מאוד טוב צבעים (לגרפיקה) ושהכרטיס יעמוד באופן סביר ואף טוב ברינדורים בתוכנת התלת מימד SOLIDWORKS אם לממישהו יש הצעות אחרות כמובן שמתקבלות על הדעת.... תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by SerenB,

אני מחפש כרטיס ללכידת ווידאו, אין לי צורך בהקלטת שידורי טלוויזיה אלא רק בהעברת תוכן קלטות למחשב (ככל הנראה לכונן חיצוני ולא לדיסקים). לפי הבנתי ממחקר קצר על הנושא, עדיף כרטיס פנימי ולא חיצוני (תקנו אותי אם אני טועה) אשמח גם לדעת אם יש כרטיס מסך המסוגל לבצע העברה מקלטות למחשב בלא צורך בכרטיס נפרד, ואם יש כזה האם Radeon 5850 מסוגל לכך? כמעט שכחתי - אילו שקעים מומלצים בשביל לבצע את הלכידה?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  11. איך המחשב שלי עם G41 כרטיס מסך מובנה יראה בLCD LG 236V המחשב שלי ASROCK G41 GS MOTHERBOARD G41 X INTEL CHIPST GRAPHIC CARD INTEL CORE DUE 2 6300 1.8 המסך הוא 23 אינטץ עכשיו שאני בודק בהגדרות רזולוציה במחשב יש לי עד 1600 1200 הבנתי שיש את http://www.intel.com/support/graphics/sb/CS-030332.htm שזה פתרון לבעיה ומאפשר להריץ רזולוציות גבוהות יש לי עכשיו CRT COPAM FLATSCREEN 17 אינטץ והכל נראה סבבה גם סרטי HD אז זה יראה יותר טוב או פחות טוב?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  12. שלום אני רוצה לקנות 2 HD6870 ולעשות CF בינייהם השאלה שלי אם הכרטיסים יכנסו במארז שלי gigabyte triton (אני הולך לקנות 2 כרטיסים כאלו של gigabyte אני לא יודע אם יש כמה סוגים של החברה הזו אבל יש אבל הכרטיס 3 מאוורים והוא ניראה די גדול לפחות על פי התמונות הכי חשוב זה אם הוא יכנס במארז הזה) המערכת שלי: מארז: gigabyte triton לוח אם:gigabyte z68a-d3-b3 מעבד:intel core i5 2500K ספק כוח:אנרמקס 550W זיכרון ראם:Kingston hyper x 2gbX2 כרגע אני אם מסך של 1680:1050 אבל תוך חודש חודשיים אני קונה מסך חדש שהוא יהיה FHD הכי חשוב לי אם זה יכנס במארז שלי ולא יהיו בעיות תודה רבה ושבוע טוב המחשב שלי יצליח לסחוב אצ הכרטיס HD5970? (אין לי כוונה להחליף ספק הספק הזה הוא פחות מחודש) במקר…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by SnowBoard,

יש לי בעיה עם הדרייבר החדש - http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU122AMDCat1110PreDriverV2.aspx הוא רושם לי: catalyst install manager has stopped working למישהו יש מושג איך לפתור את זה? תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  14. הי, משיקולי תקציב כרגע אני מעדיף לא לקנות QUADRO אלא להסתפק בשני כרטיסים "רגילים" האם 550GTX יהיה מספיק טוב? תודה רבה על העזרה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות מחשב נייד (כמובן כמו כולם עדיף שכמה שיותר זול ) וברוב המחשבים הניידים הכרטיס גרפי הוא מובנה של אינטל. הבנתי שהכרטיס Intel HD Graphic 3000 הוא מהדגמים האחרונים. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר: 1) מה ההבדל המשמעותי בין הכרטיסים החיצונים (לדוגמא: RADEON או NVIDIA) לבין המובנים, שגורם לירידה משמעותית במחיר? 2) לאיזה כרטיס מסך חיצוני אפשר להשוות את Intel HD Graphic 3000 (מבחינת רמה, ביצועים, וכו')? 3) אם לא לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך מובנה, אז איזה כרטיס מסך מומלץ? 4) תכלס אני לא מחפש מחשב נייד של גיימר, אלה שיוכל לספק אותי כסטודנט ויוכלו לעבוד עליו רוב המשחקים (למקרה שיהיה לי משעמם ) ותוכנות גרפיות למניהם (לדוגמה פוטושופ או אוטוקאט).

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Rango,

שלום חברים יש לי sapphire radeon hd 6950 2 GB הגרסא הזאת: http://www.tweaknews.net/reviews/sapphire_hd_6950_review/img/sapphire_hd_6950_11.JPG ואני לא מצליח למצוא את הסיריאל לכרטיס הזה בשביל להירשם למועדון הוא לא נמצא בדף הצהוב הזה שרשום join and get rewarded ואין לי מושג איפה הוא תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  17. שלום-כפי שצויין בכותרות אבקש המלצות לחניות שמוכרות כרטיסי מסך בזול בהונגקונג.וגם עוד חומרה למחשבים תודה!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by Cover,

היי. ההתלבטות היא בין 2 הכרטיסים הבאים (תקציב בסביבות 1200 ש"ח), אשר יעבדו עם מעבד I5 2500 ‎PNY Quadro 600 1GB GDDR3 DX11 DVI DVI PCI-E‎ GiGABYTE GTX560 1024MB GV-N560OC-1GI כאשר הכרטיס מיועד לשימושים בתוכנות כגון: פוטושופ, פרימייר, אפטר אפקטס, 3D Max. האם העדיפות היא לכרטיס חזק של NVIDIA על פני כרטיס בינוני של PNY? איזה כרטיס ייתן ביצועים יותר טובים מבין השניים, או שכדאי בכלל לקנות כרטיס אחר?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by maazg,

היום ראיתי כתבה ש- AMD מוציאים לשוק את הגרסה החדשה של המעבדים של 28 ננו (ואני לא יודע אם זה CPU או GPU) השאלה האם ישנו שיפור משמעותי בביצועים במעבדים? והאם יהיה הבדל במחיר? והשאלה היותר חשובה הם הודיעו שהמוצר יצא ב 6.12 , אז מתי "באמת" יגיע לחנויות ומתי אחרי זה בישראל? אני שואל את השאלות האלה כי אני מת לקנות מחשב למשחקים אבל האם כדאי לחכות עוד חודש וחצי - או שזה בעצם חצי שנה או יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  20. Started by oded900,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14221 אפשר לפתוח את הכרטיס הזה ל6970? כמו כן זה ידרוש קירור מיוחד?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by shlosi,

שלום לכולם, בימים אלה אני בונה מחשב ובפורום מפרטים לא ממש הצלחתי להסתדר אז נראה אם מפה תצמח הישועה. בגדול רוב העבודה תהיה על תוכנות עריכה- Avid, Premiere, After Effects, ואני מתחיל לחשוב שאולי גם בעתיד אני אתחיל גם לערוך בתל מימד, למרות שאני יודע שכנראה זה יעלה מאוד את המחיר של כרטיס המסך. אני לא מבין כלום בחומרה, וכשנכנסתי לאתרים של חברות שמוכרות מארזים מוכנים לעריכה לא היו שם כרטיסי מסך בכלל- גם במארזים היותר יקרים. התקציב שלי לכל המחשב (לא כולל ציוד היקפי) הוא בסביבות ה8000 ש"ח, כך שאני מעריך שאני יכול להשקיע בסביבות ה2000 שקל בכרטיס מסך. אשמח לכל הצעה ורעיון. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. לשום לכולם, ברצוני לברר האם מעבד מסוג G620 מסדרת PENTIUM של INTEL יהווה צוואר בקבוק לכרטיסי מסך מסדרת 4850/4870/4890. כרטיסים אלו זולים כיום ומוצאים בשפע למכירה בלוחות יד 2. עלה לי רעיון לשדרג את מפרט הנוחכי שלי אך חשש מיצירת צוואר בקבוק מונע ממני לעשות כך. המפרט הקיים: Intel Pentium G620 Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 Corsair Value 4GB DDR3-1333 Int. Intel HD Graphics 2000 Seasonic 430W S12 II 30A@12V אוברקלוק למעבד אי אפשר לעשות בגלל המכפלה הסגורה. הספק הוא סביר (איכות - לפי ביקורות נחשב טוב) אך ההספק הוא 430W. השאלה האם הספק יחזיק כרטיס 4870/4890 והאם יש טעם בכלל לשדרג למשהו כזה אם יווצר צוואר בקבוק שלא ינצל את הכרטיס. תודה מראש לכול המגיב ושבת שלום.

23. Started by shlosi,

שלום לכולם, בימים אלה אני בונה מחשב שישמש אותי בעיקר לעריכת וידאו (Avid, Premiere, After Effects) אבל מכיוון שבעתיד הלא רחוק אני מתכנן להתחיל להתעסק בתלת מימד (כנראה maya וblender) הבנתי שאני צריך כרטיס מסך הרבה יותר רציני. התקציב שלי הוא בסביבות ה3000 לכרטיס המסך שכרגע הכרטיס שהמליצו לי עליו הוא PNY VCQ2000-PB אשמח לשמוע מה דעתכם הנושא ואם יש כרטיס אחר שהייתם אומרים שיותר יתאים לצרכים שלי, במסגרת התקציב כמובן. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by botner1,

היי אני לא ממש גיימר וזה המשחק היחיד שבא לי לשחק בו מאז שקניתי את המחשב לפני שלוש שנים הדרישות המינימליות שלו הם כרטיס מסך עם 512mb זיכרון ותמיכה בsheder 3 ובpixel3 או משהו כזה (ממולץ כרטיס של 1G) יש לי מעבד אינטל q660 ו4G זיכרון פנימי רציתי לדעת מה הכרטיס המומלץ שיאפשר לי לשחק את המשחק הזה בנוחות ומבלי להשתולל בתקציב (אין צורך לתמוך במשחקים עתידים) .

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  25. שלום חברים, אני צריך עזרתכם בעזרה ברכישת כרטיס עריכה/לכידה וידאו. הכרטיס הוא לצורך הקלטה מקלטות וידאו ומהממיר. אני צריך כרטיס שיקליט באיכות תמונה טובה ושיקליט על סטריאו. המפרט שלי: intel core 2 CPU 6300 1.86GHz, 6GB RAM אשמח מכם לכיוון והכוונה בנושא.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.