עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by law89,

היי נניח שיש מעבד ללא כרטיס מסך מובנה ובלוח אם יש יציאות מסוימות למסכים. האם הכרטיס מסך שקונים צריך להכיל את כל היציאות של הלוח אם כדי שכל היציאות יעבדו?

2. Started by MINIME,

איפה הכי זול לקנות RADEON 8500LE 128 MB DDR שיהיה פחות מ 1000 תודה מראש. MINIME

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  3. Started by orchechik,

MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5 - ש"ח 1330 ומה ההבדל בינו ל MSI Radeon R9 280X Gaming TwinFrozr שעולה 60 שקלים יותר . המעבד שאני קונה הוא - . Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray אם זה משנה משהו. אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת האם הכרטיס מסך הזה שווה את הכסף או כדאי משהו אחר ? אני רוצה ביצועים נטו למשחקים . מהו הכרטיס הכי טוב הכי חזק שאני יכול לקחת במחיר הזה. תודה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

מישהו יודע כמה בערך צריך לעלות ה- (MSI G4Ti4200-VTP128 (MS-8886 ------------------------------------------ יש חמישה דגמים ל-msi של geforce 4 ti4200, לפי מה שנראה לי הכרטיס הזה הוא הכי טוב בסידרה, יש לו VIVO ו-128mb זיכרון. כמה הוא אמור לעלות? (מצורף קישור לדף המוצר) http://www.msicomputer.com/product/vga/vga_detail.asp?model=G4Ti4200-VTP128 עם אפשר גם לצרף קישור לאתר המכירה תודה מראש, gonzila

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by devek,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע איזה חיבור יש לי צילמתי תמונה עם הפרטים של לוח האם שלי ורציתי שאתם תגידו לי מזה אומר ואם אפשר לדעת מהתמונה הזאת איזה סוג חיבור יש אצלי? http://img529.imageshack.us/img529/1525/10rz1.jpg

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  6. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש אני מתלבט בין 2 כרטיסים,תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מה יותר טוב משניהם? זה הראשון של גיגהביט ‏‎GV-N560OC-1GI ‎- GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI או של אסוס ‏EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5‎ - HD 6950 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E‎ מי הכי חזק מבין שניהם?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  7. המחשב שלי מסוגל להריץ את Morrowind (משחק תפקידים כבד במיוחד) ברזולוציה של 1600X1200 ב-AAX2 בלי שום בעיה (בסביבות 20-40 פריימים לשניה). הבעיה מתחילה כשאני מנסה להריץ את המשחק באותה רזולוציה אבל עם AA יותר גדול מ-X2. המשחק לא מקרטע בצורה קשה, אבל לא נעים לשחק בו (בסביבות 15 פריימים לשניה, ובמקומות מסויימים 10). וויתרתי על האפשרות להריץ את המשחק ברזולוציה של 1600X1200 עם AAX4 עם תזוזה נורמלית, אז השאלה שלי היא - האם עדיף להוריד את המשחק לרזולוציה של 1280X1024 עם AAX4, או להשאר עם AAX2 ועם רזולוציה של 1600X1200? אני מתקשה להחליט. איזו אפשרות לדעתכם נראית טוב יותר מבחינה ויזואלית? עריכה: סליחה, שכחתי את זה שוב. :-[ זה המפרט שלי: מעבד- 2200XP זיכרון- DDR PC3200 512MB לוח-Epox 8…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by SHLOMI71,

שלום לכולם אני מחפש מסך "15 LCD בתקציב של עד 3000 ש"ח ללא רמקולים. המסך מיועד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט ולא למשחקים. מה המלצתכם תודה מראש שלומי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by noamb,

הכרטיס הנוכחי שלי ( 9800GTX ) , עובר למערכת אחרת ואני מעוניין בקניית כרטיס חדש. ברור לי מהשוואות כי ה-5850 חזק משמעותית ,השאלה הנשאלת היא עד כמה קריטי העדר physx בכרטיסי ati? הבנתי כי במשחקים כמו arkham asylum ההבדל הוא די משמעותי. האם זה יהפוך קריטי במשחקים עתידיים? תודה

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by The-Fox,

בשעה טובה ומבורכת (לכבוד החג אולי ?) הגיעה אלינו לטובה ה Radeon 9700 PRo החדש החדש החדש... עכשיו, כמו כל בן-אדם נורמלי גם אני חשבתי שעם ההגעה שלו לארץ המחיר של הרדאון 8500 (בגרסאותיו השונות) ירד, אך לא כך היה הדבר, ואני שואל, מדוע ? אני עוקב כל הזמן אחרי המחירים והם לא השתנו, ומכיוון ואני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב כרטיס מסך זה די מפריע לי. אז אני שואל, האם תבוא ירידת מחירים בכלל ?, ואם כן אז מתי ? אני יודה מאד לכל מי שיענה...

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. באתר של [ftp=ftp://http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93]http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93[/ftp] פורסם דרייבר חדש לכרטיסי GeForce מס' הגרסא 66.93 WHQL. נאמר שהדרייברים תואמים את כל כרטיסי הג'יפורס לדורותיהם (מה שמשמח אותי כי באמת שאני רוצה להפטר מה 30.82 המיושנים). כפי שחלק מכם ודאי יודעים בגרסאות הקודמות לא הייתה תמיכה לכרטיסים שאינם תומכים בDX8 לפחות, מה שגרם לתצוגה מעוותת של 16 צבעים במשחקים. להלן רשימת השיפורים בגרסא זו: Added support for GeForce 6600, GeForce 6600 GT, and GeForce 6200 Added support for SLI Added support for using HDTV over DVI connectors Added support for 512 MB frame buffer GPUs Added support for advanced DVI timing on all GeForc…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by CoBrA-MaN,

אנשים, הורדתי את UT2k3 (אכן משחק מהנה ומדהים בגרפיקה שלו). יש לי 256DDRAM AMD 1800+ and ofcourse, Geforce 4 Ti4200 {XP Pro} ועדיין, מסיבה מוזרה ובלתי מוסברת אני מקבל FPS נמוך מאוד (בהשוואה לאנשים אחרים :-[ ) => 30 בממוצע. כאשר, לאנשים אחרים בעלי מפרט דומה או פחות טוב מקבלים יותר (60 +) אם מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות או יכול לעזור, אני אשמח מאוד :) אגב, חשבתי.. אולי זה המסך (משנת 1998 לערך). תגובות בבקשה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן יש לי מסך מחשב ברזולציה 1920X1080 ועוד מסך LCD ברזולציה 1280X720. המסך מחשב מחובר דרך קבע לחיבור ה-VGA , וכאשר אני רוצה לראות ב-LCD אני מנתק את ה-VGA של המסך מחשב ומחבר לשם את ה-LCD. כל העניין הזה גורם כל הזמן להתעסקויות עם הגדרת רזולציה בכל פעם מחדש, ואף גרוע מכך - לפעמים לא רואים בכלל באחד המסכים בגלל שהרזולציה לא נתמכת. יש איזשהי דרך יותר אלגנטית לפתור את הבעיה עם מינומם התעסקויות?

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by אנונימי,

Rage3d קיימה צאט עם מפתחי Catalyst בעניין הדריוורים העלובים למדי יש לומר ש ATI מציעה למערכות לינוקס שלא לדבר על אי קיומם של דרייוורים למערכות לינוקס שמבוססות על 64 ביט(כמו Gentoo), בניגוד לNVIDIA. יש LOG של הצאט בלינק הבא: http://www.rage3d.com/index.php?node=getarticle&u=content%2Finterviews%2FATIChats%2F&p=4.

15. Started by curdi1,

שבוע טוב יש לי כיום מחשב עם מעבד E5300 וכרטיס מסך מובנה על הלוח. בנוסף ישנם 2 חריצי pci_eX16 פנויים. יש לי צורך לחבר 3 מסכים שימשיכו זה את זה (מסך אחד גדול המורכב משלושתם) האם יש כרטיס מסך/מערך שלכרטיסי מסך התומך ביכולת כזו ? תודה רבה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by SyndromE,

חשבתי שכדאי ליידע את מי שמעוניין בשילוב: http://physxinfo.com/news/6496/hybrid-physx-mod-1-05ff-is-available/ להורדה ומידע נוסף: http://www.ngohq.com/graphic-cards/17706-hybrid-physx-mod-v1-03-v1-04ff.html

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by NIRHA,

יש לי מסך lcd של סמסונג דגם 960bf למי שמכיר ורשום בתכונות שלו שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x1024 זה אומר שלא שווה לי לקנות כרטיס מסך מסדרה זאת ???!!! ):

18. Started by imac,

יש לי מסך RELISYS אבל אני לא יודע את הדגם ולכן אני לא יכול לעשות RR גבוהה כי הווינדוס מזהה אותו כDEAFULT MONITOR אין איזה תוכנה שאומרת לך את הדגם של המסך?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  19. באתר של TOMS מראים פרוייקט של מקרן ממסך LCD מפורק ששמים אותו על מטול שקפים: תוכלו לעיין לפני הקריאה : לחץ כאן **ראיתי לנכון לכתוב זאת כאן ולא במודינג,כי זה קשור יותר לתצוגה** בקצרה איך זה עובד והרעיון : מטול שקפים- מה שיש לכל בי"ס,ששמים עליו שקף,ישנה מנורה חזקה מתחת+פלסטיק שממקד את האור. למעלה יש עדשה שמפזרת את האור ומראה כדי לשבור את הזווית ל 90 מעלות. בגדול, כל שקף שתשימו תראו אותו מייד על הקיר בגדול, כלומר שאם שמים נגטיב/שיקופית, אז רואים אתה בגדול (כמו מקרן שיקופיות). כלומר, אם אני שם שיקופית שהיא בעצם תמונה סטטית, למה לא לשים מסך LCD (מפורק כמובן), שהוא בעצם בדיוק כמו שיקופית אך דינמית? לקחתי את זה ברצינות... להלן פרוייקט קטן + קישור לתמונות. לא הצלחתי להעל…

• 14 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by Eviljelly,

שלום אני מצליח לשחק בערך שתי דקות במשחק לפני שהוא קורס לי, אחרי שדרוג לדרייברים 285.62 המצב לא השתנה רק שהפעם הוא קורס ואומר שאין לי מספיק זכרון בכרטיס מסך (חייב מעל 512). המפרט של הלפטופ שלי: i5 geforce 540M 1GB 4G DDR3 אני לא רוצה להריץ על אולטרה או משהו פשוט לשחק בכמה דקות שהמשחק רץ הוא עובד מעולה ורואים אחלה, השאלה היא בגלל שזה לפטופ יש מצב שיש פה איזה זיכרון משותף ואז אין לי באמת גיגה זכרון אמיתי ובגלל זה הבאלאגן (ואז האם יש דרך לסדר את זה) או שיש בעיה אחרת ? האלטרנטיבה זה להריץ אותו על המחשב השני שלי שהוא E8400 Nvidia 9600 4GB DDR2 אבל שם אזל המקום להתקנה עקב פטירתו לאחרונה של אחד הדיסקים שלי

21. Started by hamtsani,

שלום לכולם, יש לי שתי שאלות לגבי כרטיסי מסך - אודה על עזרתכם. אני בונה מחשב חדש למשחקים (תקציב כ- 8000 ש"ח): שאלה 1: האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך מסדרה 8XXX במקום ה- 7950; ואם כן האם חשוב לקנות דווקא את ה- GTS 640MB או שאפשר להסתפק ב- GTS 320MB (אגב המסך שלי הוא MAG 17 - הבנתי שזה אינפורמציה חשובה) שאלה 2: כמה חשוב שם החברה שמייצרת את הכרטיס - האם כרטיס של eVGA עדיף על כרטיס של Leadtek כך ששווה להוסיף עוד כ- 400 ש"ח או שחבל על הכסף? תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  22. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אחרי שהבאתי את ה9550 שלי ל440 לליבה[מרוצה] ו250 לזיכרון[לא מרוצה] אני שואף ליותר. מישהו יכול למצוא לי מדריך לוולט מוד של הכרטיס הנ"ל? כתמורה אני אפרסם כאן את כל השלבים של העבודה

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  23. שלום לכולם ! אני צריך כרטיס מסך למשחקים בתקציב של 1200 שקל.. אני מתלבט בין Nvidia וATI... אני יותר נוטה לכיוון של ATI והכרטיס שחשבתי עליו הוא Radeon X800 מה אתם אומרים ??? תודה רבה B-man

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by avi2014,

השאלה בכותרת :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 48 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. GAINWARD Nvidia 7600GT Silent 256MB, GDDR3, 2xDVI, VO, PCI-E האם החברה של הכרטיס מוכרת. אם יש למשהו את אותו דגם אני אשמח לקבל עליו חוות דעת . תודה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.