עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lipa,

בנוסף מתי אמור להגיע לארץ הכרטיס של גיגהבייט 9500 PRO ? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by naimanb,

LEADTEK GEFORCE 4 TI 4800SE 128MB MY VIVO או Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק הרבה זמן ובעל ביצועים טובים שני הכרטיסים עולים אותו דבר הייתי שמח אם מישהו ימליץ לי על אחד מהם או משהו אחר במחיר דומה (1335) ואם אפשר קישורים לבדיקות של הכרטיסים הנ"ל תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by 1_Nike_1,

לפי מה שמצאתי, בתקציב של עד 400שקלים, זהו הכרטיס השולט- ומתוך כל החברות שהיו, מצאתי שרק לאלו (ספארקל וגיינווארד) תמיכה בAGP8X מה שמאפשר רוחב פס זיכרון של 6.4GBps, מה שטוב יותר מ5.3GBps אצל הMX440 הרגיל, עם הAGP4X. בכל אופן, אני בא ושואל כאן מהם ההבדלים בין השניים ומה גורם לאחד להיות שווה יותר לקניה מהשני? אני בקרוב קונה מחשב חדש וממש אין קשר לכרטיס הזה, אני שואל בשביל ידע כללי. אני אודה מאוד למנמקים והמפרטים יותר. בתודה מראש, נייקי. *מצדיע*

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  4. גירסה אחת ישנה שבה הזכרונות מחולקים שניים למעלה ושניים בצד (ימין) והחיבור לספק כח בפינה למעלה הגירסה החדשה כל הזכרונות נמצעים למעלה (גם סוג הזכרונות הוחלף) והחיבור לספק כח באמצע הכרטיס למעלה לינק על הגירסה הישנה http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1735 לינק על הגירסה החדשה http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1756 אני הזמנתי את הכרטיס ATI 9500 PRO ואני אקבל אותו השבוע , אם אני יקבל את הגירסה הישנה מה אני צריך לעשות? (אם בכלל)

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Sol@rWind,

קראתי בכמה אתרים מידע שונה, חלק אומרים שזה 9700 מומהר ויהיה לו 10% ביצועים יותר, חלק אומרים 30. אשמח לקבל מידע או לינקים מקצועיים יותר תודה ;D

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  6. קניתי מחשב לא מזמן עם כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card בבית יש לנו עוד מחשב עם כרטיס מסך GEFORCE 2 64MBמשהו מלפני שנה וקצת. ביננו,אני ממש לא רואה שום אבל שום הבדלים בגרפיקה בניהם אז למה לעזאזל קניתי כרטיס ב-1000 שקל?! הרי יכולתי להסתפק באותו כרטיס מסך שבטח היה עולה חצי אם לא פחות . מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  7. שלום לכולם ראיתי שיש בכול מיני אתרים חוץ משל nvidia דריורים שהיא פירסמה כמו הדריור האחרון שלה שאמור לשפר את הביצעים של ה-3dmark 2003 אז שאלתי היא למה הם לא מוצאים את זה באופן רישמי אצלהם באתר כי יש עדיין את 41.09 ???

8. הזמנתי REDON 9500 PRO ATI ,מהחנות התקשרו להזמין וב-כלנית אמרו ש-ATI לא מייצרת כרטיסים כבר שנתיים האם זה נכון?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by shl122,

שלום ברשותי המפרט הבא: Intel Pentium 3 550Mhz Voodoo 3 3000 אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שברשותי לכרטיס מסך אחר למטרת משחקים. התקציב שעומד ברשותי הוא כ-400 שקל, מה מומלץ ? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by yaelll,

במחיר של 3000-3300. בינתיים מצאתי שני מסכים שנראים לי עם איפיונים טובים: HYUNDAI Q17 VIEWSONIC VG700 שניהם הוצעו לי ב 3300. מישהו מכיר ? יש המלצות אחרות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by Chura,

שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - ! Screen Shot ! אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש ח…

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by SOLIDUS SNAKE,

ראיתי שהרבה ממליצים על IIYAMA ( אגב איך אומרים את זה ). אבל הם נורא יקרים אם למישהו יש הצעה איכותית אבל בגבול התקציב - אתם יודעים המדינה במיתון. נ.ב. אני יודע שזה לא מפרט אלא מוצר בודד אבל האנשים פה מקבלים המלצות גם למסכים בנוסף למחשבים שלמים

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by nicirnTAL,

http://www.hwzone.co.il/#newsitem1045240767,50403, הם רשמיים? לא כתוב בידיעה, ואני לא מוצא אותם באתר של ניווידיה! :

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. ראיתי שהרבה ממליצים על IIYAMA ( אגב איך אומרים את זה ). אבל הם נורא יקרים אם למישהו יש הצעה איכותית אבל בגבול התקציב - אתם יודעים המדינה במיתון ;D

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  15. אני רוה לקנות 9500PRO אך להא מגיע BBA לארץ כבר הרבה זמן האם כדאי להשקיע עוד ולקבל HERC שהוא יותר איכותי מבחינת קירור ותצוגה, אך יש לו בעיות במיוחד בארץ עם אחריות (אגב אם מישהו יודע מי היבואן של HERC לארץ אשמח לדבר איתו). מיש שיש לו כרטיס של HERC גם מוזמן להגיב על איכותו או על כישלונו או כל דבר שיש לו להגיד על HERC בארץ ובכלל.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ofcourse,

היי אני מתכנן לקנות מסך LCD 15. מה חשוב בבחירת מסך כזה ? מהם היתרונות ומהם החסרונות מסכים מהסוג הזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by def,

יש לי Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 9.0 Mobo Model P4B533 AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU Intel Pentium 4 2424 MHz FSB 133 MHz Graphics Chipset NVIDIA GeForce4 MX 440 Driver Name NVIDIA GeForce4 MX 440 Driver Version 6.13.10.4109 את ה DirectXוהדרייבר של הכרטיס מסך הורדתי אתמול והיום קיבלתי 5990 נק בד"כ התוצאות היו סביב 9000+ עד 9800 מה קרה ? מה עושים???? זה הדף תוצאות http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&XLID=6000820&UID=9990456&projectType=6 יש מצב שיש קשר לזה שעברתי מ60 הרץ ל72??? :AR15: עריכה: עכשיו הרצתי עד פעם אבל ביטלתי את הtv out וגם הורדתי בחזרה ל60 הרץ והתוצאה היא …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Bah_gots_pIII_450,

איזה jinx! חיכיתי כל כך הרבה זמן למשחק ובסוף הוא לא יעלה על הכרטיס מסך שלי

19. Started by singera,

אתמול שיחקתי בFS2002 במערכת הDUAL HEAD שלי (מורכבת משני מסכי LG 17 אחד מהם קניתי שלשום 700P) כאשר הגעתי לאיזור סכר הובר הידוע בטקסטורה המפורטת שלו המחשב טען קובץ והמשחק המשיך וכעבור חצי דקה עד דקה פתאום הופיעו פסים אנכיים במסכים. התקנתי עוד פעם את FS2002 אבל הבעיה המשיכה, הרצתי 3DMARK 2001 וגם שם אותה תופעה. החלפתי את DX9 בDX8.1 אך לשווא, כמו כן התקנתי את קטליסט 3 במקום 3.1. האם עשיתי את כל הדברים שאני אוכל להגיד כרטיס מסך דפוק או אני צריך אולי לפרמט ולהתקין מחדש XP בחשד של התנגשות גירסה של דרייבר או DX ? אני חייב לציין שבWIN ובעת הרצת DIVX הכל עובד חלק.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by lipa,

הם משווקים כרטיסים של REDON 9500 PRO (אמרו שאין הבדל בין הכרטיסים) תודה

21. לפי מה שאני קורא פה יש להרבה אנשים בעיות עם הכרטיס אני תכננתי לקנות אותו מתישהו (כרגע אין כל כך תקציב) ונראה לי שאני מוותר.אחרי הכל אני בטוח שהכרטיס מצוין אבל לשלם 1200 ש"ח על משהו שלא כדאי כנראה זה לא מוצדק!! מה דעתכם????

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by doc-kwl,

אני מתלבט בין שני כרטיסים, מצד אחד כרטיס שאני יודע שיעשה את העבודה כי כבר ראיתי אותו בפעולה אצל חבר, (ממש לא משנה איזה זה זה לא העיקר) ויש לי אפשרות להשיג את הכרטיס הזה (קבלו לינק למטה) בממש זול (דרך אבא של החבר וגם זה ממש לא משנה) אם אותם אפשרויות בדיוק אבל אין לי מושג איך הוא בחיים לא ראיתי אותו.....(הכרטיס הוא של Pinnacle) אם למישהו יש מידע לגביו....שווה..לא שווה...אני ממש אשמח http://www.pinnaclesys.com/ProductPage.asp?Product_ID=6&Langue_ID=2&menuDown=sum דרך אגב יש לי מעבד פנטיום 4 2.53, ואם למישהו יש הצעות לכרטיס אחר אני גם אשמח

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by mrraz,

אחרי ש-PCHARDWARE יבשו אותי במשך 3 שבועות, סוף סוף הגיע הכרטיס. הזמנתי ספיר והגיע ATI - לא נורא העיקר שהכרטיס אצלי התקנתי הכרטיס במקום MX 440 יחד עם הדרייברים החדשים 3.1 התחושה הראשונה מאכזבת אתה משלם פי 3 ומקבל תמורה של 50% אחרי כך מתחיל לשעשע, בכל קונפיגורציה של משחק אתה שם את המקסימום האפשרי והכרטיס סוחב. אחר כך מתחילות הבעיות הקטנות משחק כמו IL-2 Sturmovik נתקע ובקושי זז עד שאני מחליף את הדרייבר מ -OPEN GL ל- DIRECTX ואז הוא מתחיל לרוץ. אנריל 2 מעלים מדי פעם את הנשק ואחר כך מחזיר. תכנת הסורק (אפסון) לא אוהבת את הכרטיס ותוך כדי סריקה המסך נדלק ונכבה. לערכתי יעבור עוד זמן עד שיצאו גירסאות חדשות שיביאו את הכל לתאימות מלאה כמו עם NVIDIA

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by Blah,

מספיק להוריד את הגירסה Catalyst 3.1 כדי שיהיה לי את כל העידכונים או שאני צריך להוריד גם את הדרייברים הקודמים ? * זה פעם ראשונה שאני מתקין דרייברים (כרטיס חדש) תודה.

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  25. Started by Chura,

שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - Screen Shot אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש חן

• 4 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים