כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עורך וידאו עם פרמייר CS3 ולאחרונה התחלתי לעבוד גם עם אפטר אפקטס. הכל יופי טופי. נכנס לי ג'וק ללמוד AVID. התוכנה מחייבת את אחד מכרטיסי המסך של NVIDIA מסדרת ה-FX. בבדיקות שערכתי אני מעוניין לקנות את הדגם המומלץ שלהם QUADRO FX 1500 אבל יצא דגם אחד משופר יותר(FX 1700) עם כמה תוספות מתקדמות שאני לא יודע אם הן רלוונטיות לצרכים שלי אבל, אני לא יודע לקחת החלטה. ב- 1700 יש: 1. יותר זכרון (512) 2. פחות מרחב גישה לזיכרון (128) 3. SHADER גרסה 4 4. DX 10 5. OPEN GL 2.1 ב- 1500 יש: 1. פחות זיכרון (256) 2. יותר מרחב גישה (256) 3. SHADER גרסה 3 4. DX 9C 5. OPEN GL 2 לכאורה נראה שה-1700 הוא מצויין ומבטיח רק טוב. אבל את תכנסו ללינק ששמתי למטה יותר ותקראו את ההשוואה בין 1500 ל 170…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הבעיה להלן: יש ברשותי כרטיס ATI X 600 וב USER'S MANUAL רשום שיש אופציה ללכידת וידאו אם יש למשהו מושג איך אני מוריד אפליקצה כזו אודה לכם
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת איזה מפרט של מחשב אני צריכה על מנת לעבוד עם תוכנות עריכה של premiere and avid תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רב אבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך למחשב שלי על מנת להתאים אותו למשחקים חדשים יחסית אציין שאינני גיימר ואני אשתמש בכרטיס ב99 אחוז מהזמן ספציפית למשחק אחד בלבד P.E.S. 2011 (פרו אוולושיין - כדורגל ) בנוסף שיהיה אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה - כלומר לשחק בטלוויזיה ואולי גם לראות סרטים . אני רוצה לשחק במשחק זה ברזולוציה הכי גבוהה שלו בלי שום תקיעות , אנא ראו את המפרט שלי למטה ( אני חושב שאני צריך להחליף גם זכרון , אשמח לעזרה בנושא זה גם ) intel® Core2 CPU 1,86GHz @6300 1.0GB RAM ,1,86 GHZ כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7300 GS והמשחק רץ בקושי על רזולוציה בינונית התקציב שלי פחות או יותר 600-700 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס לכידת וידאו. הצרכים הם: רצוי דחיסה online רצוי תוכנת עריכה טובה. המטרה להעביר מקלטות אנאלוגיות לפורמט דיגיטלי שימוש ביתי רצוי סנכרון תמונה וקול טובים. תקציב: 300-500 שקל אשמח מאד לשמע המלצות מאחר ואין לי שום ידע בתחום. מערכת הפעלה Windows 7 תודה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ראיתי שכולם דיברו על זה שצריך לעשות לו DISABLE ושהוא מזיק (לכרטיסי ATI כמובן). רציתי לדעת למה באמת הוא גורם כי יש ברשותי X850XT וה VPU RECOVER על ENABLE. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/news/a20050905A6033.html נקווה לטוב :
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בביצועים בין CF של 8/8 למשל של 4850 ל CF מלא של 16/16?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ראיתי בפרום שתמיד אומרים שהמסך הזה הכי טוב פעם אומרים שהמסך של LG הכי טוב ,פעם אומרים של MAG , פעם אומרים של view sonic , פעם של סמסונג. כול מיני דגמים של החברות האלו! בהתחלה רציתי לקנות viewsonic P70F/P75F , אמרו לי שאין להם את הדגם הזה :-\ ואז בדקתי עוד פעם בחנות על 757NF ואז עוד פעם הם אמרו שאין את המסך הזה! :'( ואז ראיתי כאן בפרום שאין את המסכים האלו בארץ אתם יודעם עם בקרוב המסכים האלו צריכים להיות בארץ? אז השאלה! איזה מסך 17 הכי טוב בטוח! 1200-1600 ש"ח שייש את המסך הזה בארץ! אני רוצה את המסך הכי טוב שיש בארץ! אחרי זה תגידו מה האבדל בין המסך הזה ל view sonic P75F PLUS CRT 17 1200-1600 שקל לא רוצה LG - ואני גם לא רוצה מסך 19 בבקשה תעזרו 8) ויש לי כצת שגיאת כתיב 8)
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מעלה את הווינדוס אז אני רואה את הרקע של השולחן עבודה, אבל המסך כאילו ממשיך שמאלה ואני לא יכול לראות כלום. אני לא יכול להכנס לקאטאליסט כי זה מציג אותו בצד שמאל שאני לא יכול לגשת אליו וכך גם כל התיקיות והדברים שאני מנסה להכנס אליהן מה עושים?1
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ואני רוצה לראות דרכו סרטים בטלוויזיה, אני יודע שצריך כרטיס מסך עם יציאת TV out, מכיון שאני רוצה לחסוך ולא לקנות כרטיס מסך (כבר יש לי אחד-מובנה, כמובן) יש אפשרות "לדלג" על הכרטיס מסך או להשתמש בקיים ו"לדחוף" לתוכו את יציאת הTV out ??? תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מכונות גיימינג קומפקטיות שמבוססות על מעבד וכרטיס מסך של המחנה האדום? זו מגמה שאמורה להפוך לפופולרית הרבה יותר בעתיד הקרוב, והסיפתח יהיה שייך ליצרנית הטאיוואנית הפופולרית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם ... יש לי בעיה ...לפעמים שאני על המחשב המסך הופך לשחור לאיזה 10 שניות ואז אחרי זה חוזר...וזה קורה בלי סיבה ... רציתי לפרמט את המחשב כי חשבתי שזה יסדר את הבעיה אבל אני לא מצליח לפרמט כי שאני מכניס את דיסק הפירמוט זה עושה מסך שחור ואני לא יכול לפרמט ... לא עולה כלום ... אתם חושבים שזה בעיה בכרטיס מסך ? לקחת אותו לחנות שיראו איפה הבעיה ... כי הבעיה היא או במסך או בכרטיס מסך ואני לא חושב שהבעיה היא במסך אז לקחת את כול המחשב או רק את הכרטיס מסך ? ויש איזה תוכנה שיכולה לבדוק אם כול החלקים של המחשב עובדים כמו שצריך ? שכאילו מבצעת פעולות אז ככה בודקת אם הכול עובד בצורה תקינה .. ? תודה מראש לעונים ..
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן יש לי טלויזיה 32 אינץ' ומחשב עם כרטיס מסך 8600GT שיש לו 2 יציאות DVI יציאת DVI אחת מחוברת למסך מחשב (שכרגע אני רואה בו) וליציאה השניה חיברתי כבר DVI-HDMI מהמחשב לטלווזיה אבל אני רואה רק במחשב... איך אני עושה שאני אראה גם במחשב וגם בטלוויזיה כלומר שכפול תמונה? ושהרזולוציה במחשב תהיה הרזולוצית מסך (1680X1050) והרזולוציה לטלוויזיה תהיה של HD REDY כלומר 1360X768 בטלוווזיה? תודה על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מישהו ריכז איזה תוכנות / משחקים מקבלים מהיצרנים השונים ?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי ניסיון טוב עם הgtx 570 windforce x3 של גיגהבייט ובכללי עם אנוידיה. העניין הוא שה670 הוא של msi ומגיע עם קירור סטוק וה7970 עם קירור הwindforce x3 אני ככל הנראה הולך לשחק ברזולוציה של 1920x1080. מבחינת ביצועים,פליטת חום וכד' מה עדיף לי או שעדיף לי לחכות עם הרכישה. מבחינת שאר המערכת אני מסודר מעבד i5-2500 ספק-seasonic s12II 620 watt זיכרון-8gb kingston 1333 ddr3 670- htpps://www.tms.co.il/product/11557 7970- htpps://www.tms.co.il/product/11397
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
המחסור העולמי בליבות גראפיות לא מרשים את חברת הטכנולוגיה הענקית, שבוחרת במערך אקזוטי כפול בתור השדרוג האולטימטיבי החדש של מוצרי משפחת ה-Mac Pro שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שהחלפתי את ה8800GTX שלי ב4870x2 שמתי בfar cry 2 dx10 ואני מקבל מין ריצוד מהיר ועדין כזה וצליל חשמלי מהכרטיס מסך.... :s05:
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ok אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזה למחשב החדש שלי ... עכשיו על מנת לנצל את האיכות של המסך (LCD17) אני רוצה משהו איכותי ראיתי שהמליצו פה פעם על כרטיס טלוויזה של Asus שמשתמש בטיונר של פילפס ושהוא יותר טוב מהאלה של לידטק האם יש לכם המלצות חדשות\אחרות יותר טובות מהאסוס ? רצוי גם שתהיה אפשרות הקלטה באיכות טובה (לא משהו מקצועי) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן להחליף את המסך הישן שלי- ctx pr960f. אני מעוניין לרכוש מסך lcd, האם למישהו יש ניסיון עם המסך של dell הדגם הוא 1907? הייתי מעוניין לדעת איך האיכות של המסך הזה והאם כדאי לקנות אותו או ללכת על מסך אחר. תודה מראש, דורון ריבניק.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
יש ברשותי מחשב נוסף: פנטיום 3 , 866 MHZ , עם 288MB זיכרון. לוח של VIA. כרטיס מסך VOODOO3- 3000 XP רק עליו בחופשיות, ניתן לראות איתו סרטים, והוא מסתדר טוב עם פוטו שופ. אני מנסה להריץ עליו משחקים ישנים יחסית ,סתם לשם העברת זמן בחדר השני, כמו למשל MDK, ו GTA 1 ו 2. הבעיה שהוא מקרטע. יש לציין שפעם,(שהוא היה נחמדב חדש) משחקים אלה היו רצים עליו יפה וחלק! הורדתי את התוכנה 3DHQ TOLLS , OVER DRIVES, שיודעת לנהל את הכרטיס, ויודעת עם לעשות לו OC. אך עדיין, GTA1 למשל , זז בקירטועים. הינה מישהו שמריץ DOOM3 של VOODOO2 ! לחץ כאן מישהו יכול לעזור לי בזה ? האם יש PACH מסויים לכרטיס? אולי הגדרות שלי לא נכונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
כבר מלא זמן! xp easy tv capture PALBG
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-