כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה, אני בתהליך של בחירת חלקים למחשב ואני רוצה שאוכל לחבר אותו לטלויזיה 32 אינץ' ובנוסף למסך מחשב 24 אינץ. שני המסכים ברזולוציית 1920x1080 ואני מעוניין שירוץ סרט HD בטלויזיה ושאוכל לעבוד כרגיל על המחשב בזמן שהסרט רץ. לצורך כך אני חושב כרגע על מעבד Core i5 2400 ולוח אם P8H67-M Pro B3 שרשום שם ככה: Integrated Graphics Processor Multi-VGA output support : HDMI/DVI/RGB ports - Supports HDMI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz - Supports DVI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz - Supports RGB with max. resolution 2048 x 1536 @ 75 Hz האם זה אומר שאני יכול לחבר באמצעות ה HDMI לטלויזיה ובנוסף באמצעות הDVI למחשב ולממש desktop extension (כלומר, לא clone)? האם ה…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ממה שאני ידעתי שVSYNC לא אמור להשפיע כלל וכלל על הקריאת תמונה בSLI. הבנתי שיש דרך אחרת לעשות את זה, שיניתי בלוח בקרה של NVIDIA את הSLI RENDERING MODE, ניסיתי את כל המצבים:Force alternate frame rendering 1 and 2. אך מה שזה גרם לזה, שהFPS ירד מ90+ ל59 ועדיין זה לא פעל חלק, אבל, קששמתי בהגדרות של הלוח בקרה על NVIDIA RECOMMENDED ובמשחק הפעלתי את הVSYNC זה כן פעל חלק, איך יכול להיות שהVSYNC כן משפיע? ואם הVSYNC באמת משפיע, אז גם הMax pre rendered frames גם משפיע? והאם זה נכון שברגע שאני עם SLI אז הPRE RENDERED מוכפל? זאת אומרת שאם הדיפולט זה 3 אז בSLI זה בעצם 6? מצאתי את זה: http://forum.notebookreview.com/alienware/151354-big-afr-vs-sfr-question.html שמסביר חלק מהדברים, אבל…
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מנסה לשחק במשחק עם גרפיקה "כבדה" , המחשב נכבה או שאני מקבל מסך כחול עם קולות צורמים מתוך המחשב. אני מבין שבד"כ החשודים המיידים הם כרטיסי המסך או ספק הכוח. 1. האם יש תוכנה שבודקת את תקינות כרטיסי המסך ? (4850 ב CF) 2. איך אדע אם הספק טוב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
במקרה ויש לי טלויזיה שתומכת 100% בתלת מימד עם משקפיים ואני יחבר אליה HTPC ואני יציג סרטים בתלת מימד לא יהיה צורך בכוח עיבוד גרפי מעבר למובנים של סנדי ברידג'??? ואם הטלויזיה(של LG 50 אינצ') היא כבר תלת מימד לא צריך להוריד או להפוך סרטים לתלת מימד נכון???
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הצנוע שלי (GT240) כבר לא עומד ברזולוציות גבוהות . היה עושה עבודה די יפה על רזולוצייה 1650X1050 . אתמול קיבלתי את הטלוויזיה 40 אינצ'י של סמסנוג FHD בסרטים הכרטיס עובד בלי בעייה אבל במשחקים כמו:COD,Homefront ודומהם הוא קשיש מדי ולא נותן להנות מהמשחק . תהיתי אם מסך יותר גדול צריך כרטיס יותר חזק,הרי אם שמים מסך 22 FHD ומסך 40 FHD הרזולוצייה אותו הדבר רק הגודל שונה. אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב עד 700 שקל שיעבוד יפה במשחקים FHD ולא יקרוס או יאט את המשחק . הבנתי ש ATI יותר משלמים כך שאיני רוצה לעשות קנייה עיוורת כמו בעבר. יחובר למפרט העכשוי במשך שבוע ואז יעבור לפלטפורמה ה I5 2500K שיגיע שבוע הבא אני מאמין . כרגע יש מעבד-Q8300 לוח אם-אינטל בסיסי עם PCI E . זיכרונות…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש מחנות זיגזג מחשבים וראיתי שיש הבדל של 450 ש"ח בין אותו כרטיס מסך בדיוק אבל חברות שונות. הכרטיס הזול ביותר אותו אני רוצה לקנות הוא: PNY GTX570 1280MB GDDR5 DUAL DVI HDMI - RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15896 כמות: 1 מחיר: 1,399 ש"ח ( למזומן:1,371 ש"ח ) כרטיס מסך זהה לחלוטין של חברת ASUA עולה 1650 ש"ח כרטיס מסך זהה לחלוטין של חברת GIGABYTE עולה 1850 ש"ח קראתי את חוקי הפורום ואת השאלות הנפוצות ואם הבניתי נכון אין הבדל בביצועים בין החברות ולכן נשאלת השאלה האם אני עושה את הבחירה הנכונה שאני הולך על החברה הזולה ביותר?, האם יש הבדל באמינות? מי אלו PNY? אני לא מכיר אותם כלל. בעקבות זה…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם הוא יחזיק משחקים חדשים ותהיה לי בעיה לחבר אותו ב PCI-E 2.0?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי GTS250 ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש בעיקרון אני בכלל חושב על לקנות חדש כי אני לא חושב שהוא יריץ משחקים חדשים שיצאו כמו BF3 וגם מעצבן אותי שאין לו יציאת HDMI למרות שזה לא כזה סיפור כי יש לי מתאם גם ככה... האם כדאי לי לקנות עכשיו משהו חדש או לחכות שהוא יתיישן יותר? ואם לקנות, אז מה כדאי? אני מדבר על כרטיס מסך MID-END לא יקר מדי
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל וחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט בעיקר בזמן מנוחה (אינטרנט ואופיס) הבנתי שהכרטיס מצטיין ביחס שקט\ביצועים טוב למדי האם גם הגרסה של נווידיאה שקטה, הרפרנס, או שכדי להשקיע בקירור יחודי של חברה מסויימת? איזה? ראיתי גם ביקורות שמראות שהרפרנס אפילו יותר שקט מהקוסטום. לי אישית אין כל עניין לעשות לו OC תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ישן GECUBE HD3650 512MB שאחד הסנפירים במאוורר רפרנס שלו נשבר. הזמנתי מאוורר חדש מ EBAY והרכבתי אותו בכרטיס, הבעיה היא שהמאוורר מסתובב באופן קבוע במהירות הכי גבוהה והוא מרעיש. ניסיתי לשנות את המהירות ב CATALYST 11.6 אבל אין שם שום אופציה לשלוט על המהירות של המאוורר, ניסיתי גם לצרוב ביוס חדש לכרטיס אבל זה גם לא עזר. וגם לערוך את הביוס ב RBE ושם לשנות את הערכים של המאוורר ולצרוב את הביוס מחדש וגם זה לא הועיל. האם יש איזה שהיא דרך אחרת לשלוט על המהירות של המאוורר כי הוא ממש מרעיש. תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
האם ההבדל במחיר שווה את ההפרש בביצועים של הכרטיסים הבאים?: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪1125 Gigabyte HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪779 רזולוצייית המסך תהיה 1920X1200 (דל 2410U) כבר שיגעתי שניי חבר'ה מאוד נחמדים בפורום מפרטים וכבר נסגרתי על המפרט, אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע דיעות של עוד אנשים בנוגע לכרטיסים. ההבדל בינהם עומד על 350 ש"ח. האם ההבדל בביצועים שווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב ישן יחסית עם המפרט הבא: לוח אם Gigabyte GA-K8N Pro-SLI מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+, 2010 MHz וספק כוח שאמור להיות הרבה יותר חזק ממה שהחומרה דורשת... אני מחפש דגמים של כרטיסי מסך פשוטים יחסית שיתאימו לחומרה הקיימת. הכרטיס הנוכחי שלי לא ממש מאפשר לצפות בסרטי HD וזאת המטרה בשידרוג. אין כוונה לשחק בכלל. תקציב כ 250 שח, עדיף כמה שפחות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני עובד עם שני כרטיסי 6950 אחד מחובר בכבל HD לDVI של המסך הראשי שהוא DELL ויש לי את המסך טלויזיה שאני מנסה חיבור של HDMI ל HDMI אבל אין תגובה.. כמובן שאני מחבר אוו מהכרטיס השני ... האם זו בעיה? האם אני חייב לחבר מהכרטיס הראשון ? המסך TV הוא LG 26 שכבר חיסרתי אליו בעבר מהמחשב הקודם
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה של 3DMark 11 וזה מה שיצא: http://3dmark.com/3dm11/1623955;jsessionid=v4jqh4m4cjkl?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1623955%3Fkey%3Dau64EcufqtcT3p6uSHknpv5u5MXet3 איך ?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך אני יכול להתאים למחשב שלי כרטיס מסך שיעשה מקסימום ביצועים ביחס למחשב (הייתי שמח לדעת איך עושים קירור לכרטיס) ולא יהיה לו "צוואר בקבוק" תודה רבה לעוזרים -אני מעוניין לדעת איך אני יכול בעצמי להתאים כרטיס למחשב שלי..
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן כמה שנים שעובד מצוין, והייתי רוצה להחליף רק את כרטיס המסך. בשנים האחרונות שדרגתי את הזיכרון ואת ה HD אבל לוח האם, הספק והמעבד נשארו. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 500 ש"ח לעבודה בתלת מימד וגרפיקה. אני לא גיימר, אבל עובד לפעמים על אפליקציות תלת מימד. אין לי דרישה מיוחדת לעבודה עם תוכנה או סביבה מסוימת, רק מבחינת התאימות לחומרה שכבר יש לי ( PCI-E וספק 450Watt) מפרט המחשב שלי: לוח אם Gigabyte GA-965P-S3 (rev. 1.0) - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2321#sp מעבד E6300 core 2 duo http://ark.intel.com/products/27248/Intel-Core2-Duo-Processor-E6300-%282M-Cache-1_86-GHz-1066-MHz-FSB%29 מארז Antec Sonata 2 הכולל ספק כוח 450Wa…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
טוב הגיע הזמן להתחיל גם לשחק אחרי שלא קניתי כרטיס מסך. המחשב בן שנה וחצי : amd phenom II X4 945 4GB זיכרון החלטתי להוסיף כרטיס מסך. מה דעתכם על : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=12592 השאלה שלי היא אם קירור פאסיבי מספיק טוב או שצריך קירור נורמלי כמו : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-sapphire-ati-radeon-6750-vapor-1gb-gddr5-p-12081?language=he בנוסף לפי מה ששמתי לב הוא יותר חזר מה- GTS 450 שמומלץ כאן הרבה (או שאולי אני טועה ?) , ובכל מקרה אם אני זוכר נכון ללוח אם שלי יש אפשות לעשות hybrid cfx או איך שלא קוראים לזה עם החיצוני והמוהנה(hd4200) במידה וכמובן החיצוני הוא של AMD . האם זו החלטה נכונה ? כמה שיפור זה יתן לי (מעבר לחיסכון בחשמל …
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס צילום, או שמתחבר דרך חיבור הPCI או דרך הUSB, שיהיה ניתן בעזרתו לצלם (ווידאו) את המחשב. אני יודע שיש כרטיסי צילום, אבל שמצלמים את הטלוויזיה וזה לא טוב בשבילי. אני יודע גם שיש תוכנות שעושות את אותו הדבר, איך יש דבר אחד שמבדיל, כשאני מפעיל תוכנה כמו Fraps כדי לצלם, הFPS יורד משמעותית למצב של תקיעות, ושמשתמשים בכרטיס צילום, כל העיבוד נמצא בכרטיס עצמו לכן אין ירידת FPS. האם יש דבר כזה? אם כן, אפשר לקבל קישור לכרטיס כזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד E8400 ו 4 גיגה זיכרון תודה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש, עיקר השימושים יהיו תוכנות אופיס לביתי אך אני גם מתכוון מדי פעם לשחק במשחקים, לא הכי כבדים, וכן להתשמש מדי פעם לערוך סרטי וידאו שצולמו במצלמת FHD ביתית. האם אחד מהכרטיסים הללו יספיקו או שאצטרך לשדרג על מנת ליהנות מביצועים טובים יותר? Sapphire ATI RADEON 5750 1GB GDDR5 Retail HDMI Retail עלות 480 ש"ח parkle GT440 1GB GDDR3 HDMI Retail עלות 366 ש"ח Sapphire 6570 1GB GDDR3 DVI HDMI עלות 360 ש"ח כמו כן, מהו הספק המומלץ מבחינת הספק לכרטיסים אלו? תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני בונה לעצמי מפרט מבוסס IGP ומתלבט מה נכון לקנות. חשובה לי איכות צפייה בוידאו. אני כרגע משתמש ב-G41 והוא ממש דפוק לוידאו. אין שום תיקון ל-tearing. זה מרגיש כמו לשחק משחק בלי vsync ומי שרגיש לזה יודע למה אני מתכוון. אם מרכיבים במחשב כרטיס מסך בסיסי כמו ה-5450 הבעיה נעלמת וכיף לצפות בוידאו. אני מתכוון לקחת מפרט מבוסס Core i3-2100 + H67 והשאלה שלי האם אינטל התעלו על עצמם בדור החדש של המעבדים הגרפיים ומטפלים בוידאו כמו שצריך או שהם עדיין מחפשים את עצמם. אני משתמש ב-VLC וצופה בכל מיני תכנים, כולל הורדות מהאינטרנט בקידוד XVID ו-H.246. כרגע עם XP, במחשב החדש יהיה WIN 7. בעתיד אקנה כרטיס מסך למשחקים אבל לא עכשיו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הזאת שנלוות לכרטיסי המסך של ATI control catalayst center. אבל אני לא משאיר אותה פתוחה אני תמיד סוגר אותה ואת כל התהליכים שקשורים אליה ב- task manager. יש איזשהי סיבה אולי יתרון אולי היא שומרת על ביצועים שכדאי לשהאיר אותה פתוחה כשאני משחק משחקים? או שזה סתם?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן סוגיה שמעניינת אותי, אני עובד בעיקר במקס ובמאיה וכרגע יש לי קוואדרו 2000 שאני עובד איתו, בנוסף לזה יש לי 9800 GTX שהוא כרגע לא מחובר לכולם , איזה כרטיס עדיף ונותן יותר ביצועים ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-